LähiTapiolan korvauspalvelu

omallavastuulla

Jo on muuttunut palvelu ja korvaustoiminta LähiTapiolassa muutaman vuoden aikana. Olen ollut Lähivakuutuksen asiakkaana koko aikuiselämäni, mutta LähiTapiola on aivan muuta.

Tähän asti olin ollut tyytyväinen Lähivakuutuksen toimintaan, mutta nytpä sattui vahinko, ja vakuutukset ovat LähiTapiolassa. Kiinteistössäni on ollut omistusaikanani vuosia sitten yksi vahinko, eikä minulla ollut mitään huonoa sanottavaa Lähivakuutuksen korvaustoiminnasta. Vakuutustarkastaja kävi paikalla ja asiat lähtivät heti rullaamaan.

Mutta nythän homma on aivan kasvotonta. Ilmoituksen tein toimistolla,jossa kylläkin sain hyvää palvelua. Mutta sen jälkeen olen yli kuusi viikkoa yrittänyt saada vastausta, että miten jatkossa toimitaan. Useiden soittopyyntöjen siivittämänä sain viimein puhelun vakuutusvirkailijalta.( HUOM! Vakuutustarkastajaa ei ole näkynyt!) He korvaavat kertakorvauksena vahinkoni. Kotivakuutuksesta saatavaa vahinkomme korvaussummaa pienentää tietenkin ikävähennykset. Sen vielä ymmärrän, mutta jollain konstilla virkailija on saanut korvausta pienennettyä vielä KOLMELLA OMAVASTUULLA. Siis yhdestä vahingosta kolme omavastuuta!!!!! Tiedustelin, että onko teillä kaikissa vakuutuksissa tällainen käytäntö.... jos esim autosta menisi etu- ja takapuskuri sekä sivuovi, niin meneekö siitäkin kolme omavastuuta. Ei osannut vastata.

Tiedustelin tietenkin, että millaisiin laskelmiin nämä korvausasiat nyt perustuvat. Kertoi, että niitä laskelmia ei tässä hänen paperissa näy, ne on laskettu korvauspuolen laskennassa. EN siis tule koskaan tietämään, mitä asioita on korvauslaskennassa huomioitu ja mitä ei.

No, pyysin kuitenkin häntä vielä selvittämään tätä kolmea omavastuuta. Jos yhtiö kehtaa viedä minulta kolme omavastuuta, lähtee todellakin perheeni (viiden talouden !) kaikki vakuutukset muualle. Eli kahden ylimääräisen omavastuun takia firma menettää yli 10 000 euron vuotuiset vakuutusmaksut. Onnea heille ja heidän toiminnalleen.

5

560

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tappiomieliala

      Kyllä se mahdollista on, että vahingosta voidaan ottaa kolme omavastuuta. Nimittäin jos samaa omaisuutta on kolmeen eri kertaan (eri aikana) kohdannut vahinko. Jokainen vahinko on erillinen tapaus ja niistä kuuluukin jokaisesta vähentää omavastuu.

    • Paritalossa

      Minä olen odottanut korvausta lähes neljä kuukautta. Ei tule kielteistä eikä myönteistä päätöstä.. Kummallinen tapa toimia...onkohan siellä kaikki oikein hallussa...

      • Anonyymi

        Kilpailuttakaa ja vaihtakaa edullisimpaan ja parhaan vakuutusturvan tarjoavaan yhtiöön. Vaatikaa paperille selväsanainen vakuutusehtosisältö.

        Näyttää siltä, että vakuutusyhtiöt haluavat vähentää keskinäistä kilpailuaan voittojensa kerryttämiseksi. Ainakin osa yhtiöistä ei anna vakuutustarjouksia, jos kuulee että kysymys on vakuutusyhtiöiden välisestä vakuutusten kilpailutuksesta. Oletteko havainneet tätä?

        Toivottavasti kysymys ei ole vakuutusalan hintakartellista.


    • Anonyymi

      Todella huonoa palvelua Lähitapiolalla edelleen. Ohjeita, saati korvausta ei saa millään. Soittanut monta kertaa, lähettänyt kuvia ja sähköpostia. Koittavat kai uuvuttaa vakuutuksen ottajan jotta tämä tyytyisi millaiseen tahansa päätökseen. Kyllä IF on toiminut paljon, todella paljon paremmin. Tarkastaja saapunut pian paikalle ja korvaukset tulleet nopeasti ja kivuttomasti.

    • Anonyymi

      Aivan paska firma. En suosittele kenellekään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe