Koiran takia omistaja melkein hukkui

puupää-tolleri

Koira lähtenyt heikoille jäille sorsien perään hölmöyksissään ja vielä hölmömpi omistaja tyttönen perään. Koiran voi heikot jäätkin vielä suht helposti kantaa, mutta ihmistä ei. Tyttöhän siinä sitten oli jäihin molskahtanut ja koira nykinyt auttavasti hihasta rannalle. Aika lähellä rantaa oli näköjään tapahtunut kun omistaja oli oikein kuvat itse ottanut lehteen episodin jälkeen.
Kyllä hävettäisi ihan päivälehteen laittaa kuinka oma tunarikoira laittoi ensin hölmön omistajan hengenvaaraan ja sitten veti tämän sieltä ylös. Sitä paitsi ei tuollainen alta 20kg tolleri nyt niin lujaa vedä, että omin avuin ihmisen jäistä pois saa. Varmaan jalat on yltänyt pohjaan tytöllä juuri ja juuri.
Mutta, mikään ei näköjään ole enää pyhää kun väkisin yritetään kääntää mustaa valkoiseksi. Henkilö vielä kehuu lehdessä, että koira on koulutettu hyvin. Silti se riuhtoo itsensä sorsien perään eikä tule luo kutsusta, täh? Sitten palkitaan, itketään yhdessä ja voivotellaan facessa. Yhtä tunteiden vuoristorataa ilotulitukset loppuhuipennuksena.
Ei, siinä. Hyvä, että koira auttoi. Kuitenkin välillä tuntuu, että puurot ja vellit menee ihan sekaisin ja faktat jää näkemättä? Pää-asia, että saadaan tapahtumalle "happy end" johon kaikki sitten yhtyvät vuoron perään voihkien.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001153444.html

7

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kanadamalja

      Kyllä Kanadan karpaasti ovat tienneet. "Tolleri on jalostettu noutamaan hyytävistä vesistä, sen turkki on kaksinkertainen ja vettä hylkivä". Eli mikäs hätä koiralla nyt olisi ollut?
      Jos jäiden lähellä liikkuu niin kannattaa aina pitää parin metrin pätkä köyttä ja naskalit mukana ehdottomasti. Joku paksuhko pitkä keppikin toimii hätätilanteessa.
      Tyttökin on tietänyt koiransa luonteen niin pakkoko sitä on mennä lintuja kahtelemaan rannalle ja koiraa kiihdyttämään kun ei remmi pysy kädessä. Kiusantekoahan tuo on metsästyskoiralle.

    • sorsiensyöttäjä

      Linnut houkutus taidoillaan veivät tämän erän. Tyttö ja koira saivat molemmat kylmän kylvyn ja hyvän opetuksen. Ei ne eläimet niin tyhmiä taida ollakaan:D

    • harkintaa-nuoret

      Kannattaa muistaa, että mullan alla ei äiti voi enää lapsensa päätään silittää. Siinä ei paljon vanhempien, sukulaisten, ystävien mieli lämpeä vaikka koira tapittaisikin arkun vieressä. Älkää nuoret olko tyhmänrohkeita. Tällaisissa tilanteissa se sankarin viitta pysyy päällä ainoastaan siihen asti kun itse sujahtaa jään alle. Loppu onkin sitten osittain tuurista kiinni. Onneksi tässä tapauksessa oli tuuria ja päättyi nuoren ihmisen henkiin jäämiseen.

    • Ihanaaaaaakoiraaaaa

      ÄO ei riitä vastuulliseen koiranpitoon joten koira pois tytteliltä.

      • niinmpäsniimpäs

        Koira oli tippunut jäihin ja ei välttämättä ole päässyt itse pois joten omistajan oli lähdettävä auttamaan koiraansa
        ...


    • SankarikoiraVieVeteen

      Äskenhän juuri pikkulapsi hukkui vastaavassa tilanteessa. Sellaisia sankarikoiria.

    • EhkäSe

      tyttö oli keksinyt koko stoorin ja leikannu saksilla takin hihansa. Ei toopet koirat ihmisiä pelasta. Paitsi, jos tytöllä on joku kuollut sukulainen, niin ehkä sen henki on laskeutunut koiraan ja saanut koiran toimimaan. Eivät koirat itsekseen tuollaisia tajua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2860
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2135
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1003
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe