Oulu Radion alamäki

Matalaalaatua

Mihinkähän asti pitäisi tehdä anomus jotta saataisiin Oulu Radioon kunnollinen aamuohjelmien juontaja?
Tämä uusi Helppo-Heikki pospottaa siellä kuin gramofoni ummet ja lammet ja kuuluu olevan välillä joku vielä hönelömpi kumppani kehumassa selkäkarvojaan.
Verorahoilla kustannetulta ohjelmalta lienee kohtuullista vaatia jonkinmoista laatua ja osaamista. Ne vaatimukset eivät nyt täyty.

60

4619

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Höpölään

      Peräkyliltä tullut juntti yrittää näyttää tietämystään. Naurettava.

      • Anonyymi

        Eläpä hauku oululaisia.


    • kyselijä-

      ketä juontajaa tarkoitat?

    • Säännöllinen_kuuntelija

      Onneksi demareiden juoksupoika Esko Kokkonen ei ole enää äänessä. Eikä se kävelevä, tai pikemminkin ääntelevä katastrofijuontaja 90-luvulta, muistaakseni joku Hannu (kuka muistaa sukunimen?), joka kieltäytyi myöntämästä sitä faktaa että kuulijamäärät romahtivat aina kun tämä jankkaaja oli äänessä.

      • Hyvämuistinen-kuntelija

        Tämä pölvästi oli Hannu Tarvas! Ylivoimaisesti tökeröin juontaja oulu-radion historiassa. Onneksi jäi eläkkeelle jo kauan sitten.


      • Anonyymi

        HannuTarvas kepulainen Tervolasta.


    • voekaenuu

      Hannu Tarvas on parhaita radiotoimittajia mitä tiedän. Hänen juttujaan oli mukava kuunnella.
      Tämä kainuun Kasvatti Harri Nousiainen on se peräkylän profeetta jonka takia meillä ei juurikaan aamuradiona Oulun Yleä enää kuunnella. Harvinaisen hönerö höpöttäjä joka pitää itseään kaikkien alojen asiantuntijana. Todellinen tietämys on nollatasoa. Kuka ottaisi häneltä Iltasanomat pois, ei kaikkea tarvii sieltä lukea.

      • Höyryratio

        Edustat sitä yhtä prosenttia kuulijoista. 99 % prosenttia kuulijoista ei tiennyt itkeäkö vai nauraako kun Tarvas oli mikin ääressä. Enimmäkseen itketti.


    • rakentavaakritiikkiä

      Parhaita radiotoimittajia olivat Tarvas ja Lääveri mutta kai ovat jo eläkkeellä. Loukkola ja Nykyri ovat hyviä.
      Nousiainen voisi kehittyä mutta ensin pitäis opetella puhumaan hitaammin. Nykyinen puhetapansa on helppoheikkimäistä ja puheenaiheet ovat niin maanläheisiä että tympii kuunnella hänen itsestään selvyyksiä. Aika usein siirrytään Nousiaisen äänen kuultua Pookiin.

      • lisäärakentavaa

        Liisa Lääveri oli huippujuontaja mutta Hannu Tarvas täysi torvi, varsinainen kökkötraktori.


      • HarriFani

        Minusta Harri Nousiainen on hyvä toimittaja ja kuuntelen työmatkalla Ouluradion aamua juuri hänen takiaan. Puhuu aidosti eikä teekeile enkä ymmärrä yhtään teitä mielennepahoittajat. Aina piristää kun Harri tulee puoli seitsemältä ääneen.


      • Yletön

        Aivan karsee kaveri, ei pysty kuuntelemaan näitä selittelyjä ja höpinöitä.


      • Anonyymi
        HarriFani kirjoitti:

        Minusta Harri Nousiainen on hyvä toimittaja ja kuuntelen työmatkalla Ouluradion aamua juuri hänen takiaan. Puhuu aidosti eikä teekeile enkä ymmärrä yhtään teitä mielennepahoittajat. Aina piristää kun Harri tulee puoli seitsemältä ääneen.

        Laitan kanavan kiinni, silloin kun Harri on äänessä, enkä avaa ennen puolta päivää. On se niin omituinen höpöttäjä.


      • Anonyymi
        lisäärakentavaa kirjoitti:

        Liisa Lääveri oli huippujuontaja mutta Hannu Tarvas täysi torvi, varsinainen kökkötraktori.

        Se Hannu Tarvas oli hauska itsepäinen kökkötraktori. Ei suostunut millään uskomaan kuulijatutkimuksia joiden mukkaan kuulijamäärä putosi aina kun Tarvas oli äänessä. Yle oulun taso ja kuuntelijamäärä nousi heti kun jäi eläkkeelle


    • lyytiäLykkyä

      oululaiset ovat kaikki juntteja,
      Oulu ei ole mikään kaupunki
      vaan junttila
      ja ottakaa se lykkijä takaisin sinne huutamaan,
      kun reppana joutui vanhuuseläkkeelle

    • hanu.hanhiko

      Hannu Taanila on paras!

    • Akkaparat

      Ne akat länkyttää omia asioitaan ja neuvovat kaikessa. Jumalauta jos ulkona sataa lunta niin tulee ohjetta solkenaan autoilijoille ja jalkamiehille ja kaikille muillekin. Miten ihmiset pärjäsi ennen noita tyhjäpäitä?

      Ja sitten se rinssi-juttu... voi vittu mikä tyhjäpää tyhjäntoimittaja joka senkin teki.

    • JerusaleminSmurffi
      • Enenääjaksa

        Entinen Juntunen. Sosialisti Kainuusta. Jo vuosia haudassa ollut sisareni sanoi vuonna 2001 kun Kati Juntunen oli äänessä radiossa että tuolla akalla on niin tympeä ääni että sitä ei jaksa kuunnella ja meni ulos. Itse jaksoin jäädä vielä kuuntelemaan


      • Anonyymi
        Enenääjaksa kirjoitti:

        Entinen Juntunen. Sosialisti Kainuusta. Jo vuosia haudassa ollut sisareni sanoi vuonna 2001 kun Kati Juntunen oli äänessä radiossa että tuolla akalla on niin tympeä ääni että sitä ei jaksa kuunnella ja meni ulos. Itse jaksoin jäädä vielä kuuntelemaan

        Kati Juntunen on nykyään kokoomuslainen eli vähän demareita paremman puolueen kannattaja. Paras meille suomalaisille on Perussuomalaiset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kati Juntunen on nykyään kokoomuslainen eli vähän demareita paremman puolueen kannattaja. Paras meille suomalaisille on Perussuomalaiset.

        Tolloille on persussuomalaiset paras, ihminen, jolla sattuu olemaan järki päässä, ei persujen öyhötykseen sekaannu.
        Mutta Nousiaiseen mennäkseni, herrasiunaa, siinä on pöljäke, jolla ei ole mitään järkevää sanottavaa, ja sen se sanoo kymmenen minuutin pituisilla lauseilla. En ole vielä osannut päättää onko Nousianen täystollo vai pitääkö se kuulijoita täystolloina. Tänään pakkokuuntelin tätä saakelin jaarittelijaa linja-autossa, tarvitsen vuosien terapian selvitykseni tästä hemmetinmoisesta kokemuksesta.
        Henna Korkala on Nousiaisen naispuolinen ilmentymä. Juoksun kanssa pitää mennä sulkemaan radiota tai vaihtaa kanavaa kun Korkala lässytyksensä aloittaa.


    • CarrieKaljatölkkiA4

      empä tiiä, mutta ois kiva jos herra j. af grann tulisi lukemaan telkun pohjois-suomen uutisia!!!

    • Aamuvir

      Jo taas oli karmea pettymys kun avasin radion niin taas se Hel,,,, Nousia,,,,,n oli äänessä, ja ei kun radio kiinni,, Viime aikoina on ollut ,,Pirteä Hanna aamujuontajana jota kyllä kuuntelee ilomielin ,Hanna, Takaisin ,,, Hanna Takaisin

      • makuja_on_moneksi

      • kannustaja-

      • VakiKuuntelija

      • Hanna-höpöttää
        makuja_on_moneksi kirjoitti:

        Kannattaa lukea mitä Kainuussa ollaan mieltä Hannasta, ja mitä Harrista sieltä mielenkiintoinen ketju.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/14770861/paasta-meidat-hannasta

        Ja ei anna suunvuoroa työtoverilleen Pasille, jonka puheen Hanna myuös monesti keskeyttää eli puhuu pahasti päälle. Ilmanaikuista höpinää ja jatkuvasti omasta itsestä höpisemistä.

        Voi olla laulajana ihan ok, mutta tuollainen turhan höpöttäminen on kuulijoiden aliarvioimista.


    • Tosipaikka

      Kyllä,, Hanna on ihan kiva ,Reipas, Pirteä, Aamujuontaja, Hyvätuulinen tyttö,,,,,, mutta se perk,,, Nousiaine,, huitin vit,, ylimielinen kaikkitietäjä, höh

      • harri_hyvä-toimittaja

        Nousiainen on kaikkea muuta kuin ylimielinen. Oulun oma poika ollut opissa Kainuussa ja kasvanut siellä mieheksi, oppinut jopa tervehtimään kanssaihmisiä.
        Oululaiset tervaporvarit eivät vain ymmärrä huumoria, jota tavallinen kansa rakastaa.
        Oulu on vahvaa lestadiolaisuusaluetta, joten ihmiset ovat hyvin ahdasmielisiä.


    • poispoispoispois

      Se käläkättävä naistoimittaja Ouluradiosta pois ja heti!!! On sitte tyhjänpäiväinen ja turhake!! Ei jaksa eikä voi tuota kuunnella. Ei sitte millään.

      • Anna_jo_olla

        Se lähti jo pois joten se siitä sitten.


    • Välivainio

      Vieläkö Ouluradio on olemassa? Millä taajuudella?

    • Anonyymi

      Jälleen piti radio sulkea , kun se Helv,,,n nousiainen oli äänessä Oulu radiossa ,ei sitä ylimielistä höpöttajaa, voi kuunnella,, meni koko aamu pilalle,, miksi kiusataan ihmisiä tuolla surkealla juontajalla, kun jotain asiaakin voi radiosta tulla,, mutta kiinni meni minun radio

    • Anonyymi

      Eikö Löydy Oulusta Asiallista radio juontajaa ,kun tuo Nousiainen taas aamu radiossa höpöttää ,ja vielä toinenkin yhteen ääneen,,ei saa mitään selvää höpötyksestä , kun jos jotain tiedotuksiakin tulis niin jää kuulematta,,,,Ihmisten ärsyttämistä tuommonen toiminta OuluRadiossa,,pankaa nyt se pelle pois sieltä ja asiallinen tilalle,,,Kiinni meni Radio

    • Anonyymi

      Siinä on teille länkyttäjiä kerrakseen!

      https://fi-fi.facebook.com/yleoulu/photos/aamun-juontajamme-harri-nousiainen-on-saanut-uuden-kollegan-yle-perämerestä-tutt/10153401376089757/


      Aamun juontajamme Harri Nousiainen on saanut uuden kollegan. Yle Perämerestä tuttu Juha Peltoperä aloittaa juontajana ja toimittajana Yle Oulussa.

      Nuista toinen on semmoinen velttoääninen tyhjänlänkyttäjä. Olisi hiljaa, jos ei ole asiaa tai järjellistä sanottavaa. Soittaisi vaan niitä ylen levylistoja, jotka on joku Kaijakoo-kiimainen valinnut. Saasta mitä sontaa se musiikki on nykyään, oikeaa ylenantoa!

      ---

      Nykyään radiossa on toimittajilla ihme vimma neuvoa kuulijoita ihan joka asiassa.

      Kukas muistaa vielä sen puhevikaisen akan, joka lespasi ässään niin, että pahaa teki. Jostain Kokkolasta kotoisin ja ihan saapas. Eipä tartte enää useinkaan kärsiä siitäkään.

      Tämä se on

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Olga_K

      Tuolta lisää haukuttavia:

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Suomalaiset_radiotoimittajat

    • Anonyymi

      Onko Oulussa radio? En oo tiennykää. Sellaisessa/tällaisessa tuppunkylässä ei kyll tarvita radiota.
      Melkein joka kanavalta kuuluu tyhjänpäiväistä länkytystä ja aivottomien junttijuontajien ana(ali)lyysejä omista edellispäivän kokemuksista. Haloo, ketä kiinnostaa moinen?
      Siksi kuuntelen autorariosta youtubesta mieli(nmäärin)musaa.

      Nimim. Länkyttäjä

    • Anonyymi

      Nousiainen suojatyöpaikassaan höpissyt samoja juttuja jo vuosia. Eroon ei näköjään pääse ei sitten millään.....

    • Anonyymi

      Voi vit,, se helvetin pelle,nousiaine,, kiusaa ihmisiä höpinöillään ja kun vielä toinenkin siellä niin yhteen ääneen höpisee todella ala-arvoista toimintaa radiojuontajalta,, eiko yle puutu tuommoseen ylimieliseen amatööriin , luulis löytyvän asiallisiakin juontajia, kun vois jotain asiaakin kuunnella radiosta, mutta kun tuo nousiane on niin alkaa oksettaan, ei voi radioo pitää auki

    • Anonyymi

      Mitä ihmettä. Missä kuuluu Ouluradio iltapäivällä. Ihka outoja ääniä ollu jo viikon. Mikä on jkso , ons ne muuttanu?

    • Anonyymi

      Jo on taas se pelle nousiaine ollu aamuisin äänessä oulu radiossa , miksi ne kiusaa ihmisiä tuolla höpöttäjällä, panisivat nyt kiireen vilkkaa se höpisijä jälenlyöntiin,, ja varmaan löytys asiallinen ammattitaitoinen juontaja ,,mutta ihan piruuttaan pitävät sitä pelleä siellä,,ällöttävä,,,no on kyllä valinnan varaa radio kanavissa, ,,oulu-radioo ei voi kuunnella silloin kun se höpisijä on äänessä

      • Anonyymi

        Ja höpönlöpö, Harria on mukava kuunnella.


    • Anonyymi

      Oulu Radion Uskottavuus on mennyttä , tuon nousiasen höpötyksen ansiosta,,ei kuulu viralliseen radioon tuommonen höpötys,,

      • Anonyymi

        Oli se luojan lykky, että häipyi Kainuusta. Painukoon vaikka alimpaan helvettiin.


    • Anonyymi

      Pitkästä aikaa yritin kuunnella sitä Oulu-radioo , mutta ei voinut kun se Nousi,,,,,n
      oli äänessä ei siitä höpinästä mitään selvää saanut,,sulki meni radio,,se pelle vois kyllä mennä johonkin huitsin,,,ei kuulu radioon tuommonen ala-arvoinen höpöttäjä

      • Anonyymi

        Paljon helpommalla pääsee kun lukee netistä uutiset silloin tällöin. Ennen oli stressi päällä kun piti kuunnella aamusta iltaan Oulu radiota ja lisäksi valtakunnalliset uutiset päälle


    • Anonyymi

      Koko Radio Suomi on nykyisin täynnä lässyttäviä toimittajia sekä maakuntaradioissa että valtakunnallisessa ohjelmassa. Radio Ykkösessä on vielä vanhanaikaista radiotoimintaa. Juontajat eivät lässytä turhia, vaan kertovat ohjemaan litityviä faktoja. Mutta kaikki eivät ole kinnostuneita klassisesta musiikista, jota Ykkönen pääosin soittaa.

      Oma lukunsa on myös Radio Suomen musiikki. Kuuntelijoista enemmistö on yli 50-vuotiaita, mutta soittolistoilla pyörii teinipoppia ja tuntemattomien puolivillaisten singer-songwritereiden tekotaiteellisia tuotoksia.

      • Anonyymi

        Kyllä niin on ,että musiikkikin on nuoriso musiikkia, ja vielä puheen päälle tämä helppoheikki panee soimaan, kun ei muutenkaan saa siitä puheesta selvää, aivan on mennyt ala-mäkeen koko Oulu-Radio,,jos sinne löytys oikeita puhetaitoisia,,niin vois jopa yrittää uutiset kuunnella


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä niin on ,että musiikkikin on nuoriso musiikkia, ja vielä puheen päälle tämä helppoheikki panee soimaan, kun ei muutenkaan saa siitä puheesta selvää, aivan on mennyt ala-mäkeen koko Oulu-Radio,,jos sinne löytys oikeita puhetaitoisia,,niin vois jopa yrittää uutiset kuunnella

        Onko sulla kaikki ok kun olet parin vuoden ajan aina palannut tähän ketjuun kommentoimaan samanlaisen kommentin? Puolet näistä kommenteista sinulta, tyylisi on hyvin tunnistettava.


    • Anonyymi

      >>Harri Nousiainen<<

      Älyäisi edes olla hiljaa, etenkin liikenteestä ja kaikesta muustakin. Just niin kun tuolla jo mainittiin: turhake!

    • Anonyymi

      Voi hyvänen aika minkälainen sössöttäjä ,tämä Oulu Radion aamu höpisijä,ei tuommosta voi kuunnella ei,mihin sillä kiire,kun ei puheesta mitään selvää saa ,ja puhetta ja musiikkia päällekkäin ja toisin päin, muurahaisten laukkaratsastus kilpailuhin selostajaksi, tuo sönkkö , työntää pään kusiais pesään ja hopöttää siellä, mutta ei radioon eeeiiiii

    • Anonyymi

      Ei kantsi teikälessujen avata radiota lainkaan.
      Sieltä tulee syntisiä juontoja.
      Keskittykää omiin virsiinne.

    • Anonyymi

      Ei tarvi Oulun seudulla radioo, kun eivät saa hankittua kunnollista aamujuontajaa Oulu Radioon. Eikä nuo mainosradiot oikein sytytä.

    • Anonyymi

      En ymmärrä, miksi ouluradiossa on pääasiassa kainuulaista ohjelmaa. Onhan pohjois pohjanmaa paljon suurempi alue. Toimittajatkin ovat kallellaan kainuuseen. Ei jaksa niiden jurinoita. Hommatkaa oulusta toimittajat!!!

    • Anonyymi

      Ouluradio on muuttunut kainuulaiseksi!!!

    • Anonyymi

      Jokohan ne lopultakin sais sen höposijä Nousialaisen pois Oulu radiosta,,vois yrittää kuunnella Oulu radioo aamuisin , mutta ei uskalla avatakaan ,,jos sen saman hepun äänen kuulee , niin päivä pilalla,, jos sinne vaihtus kunnollinen aamujuontaja niin ehkä sit,,,,

    • Anonyymi

      Varmaan aloittajan mielestä pitäisi juontajana olla joku lestadiolainen saarnamies ja Kärkkäisen kannattaja äärioikeistolainen.

    • Anonyymi

      Ne on nämä ylen oulu radiotkin menneet ihan sinne kaupallisten radioiden tasolle.Juontajien keskinäisiksi keskustelukerhoiksi ja nuorten miesten mukahauskoiksi paskanjauhannoiksi.Ei mitään tasoa.

    • Anonyymi

      Kyllä oli hyvä se kommunistinen Neuvostoliitto. Harmi kun ei Suomen kommarit saaneet maatamme siihen liitettyä. Nyt näiden kommarien jälkeläiset on vihreissä ja vasemmistoliitossa sekö Sosiaalidemokraattien vasemmassa reunassa.

    • Anonyymi

      Ouluradio on Suomen ikärasistisin radio.Käsitellään päivittäin nuorten ja lasten asioita ja jopa eläinten asioita,mutta ei vanhusten.

    • Anonyymi

      Harri Nousiainen pilaa koko Ouluradion aamuohjelman. Hänen juttunsa ovat yksinkertaisesti huonoja, joskus seksistisiä ja useimmiten noloja itsestäänselvyyksiä. Vähän samanlainen fiilis tulee, kun työpaikan kahvipöytään tulee hölöttämään se yksi kaveri, jolla ei ole ihan kaikki pullot korissa. Harri pitäisi ehdottomasti saada pois radiosta. Nuoremmille tilaa, esim. se naisjuontaja on mukavaa kuunneltavaa.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe