4 noppaa heitetään samaan aikaan
Millä todennäköisyydellä
A. Tulee luku 6 vähintään kerran?
B. Ei kertaakaan?
C. Tasan kerran?
Millä todennäköisyydellä
A. Tulee luku 6 vähintään kerran?
B. Ei kertaakaan?
C. Tasan kerran?
Turvaa tilisi vahvistamalla puhelinnumerosi. Voit silloin palauttaa unohtuneen salasanan tekstiviestillä.
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
1) 1-P(ei tule kertaakaan)=1-(5/6 x 5/6 x 5/6 x 5/6)
2) P(ei kertaakaan)= 5/6 X 5/6 X 5/6 X 5/6
3) (1/6 X 5/6 X 5/6 X 5/6) X 4. (Viimeinen 4 siis eri kombinaatiot)