Riu Palace Mexico + muut Riut kokemuksia

PDC

Hei! Suunnittelen matkaa Meksikoon ensi talvena. Mukana on myös 14-vuotias lapsi. Hotelliksi harkitsen Riu Palace Mexicoa, Riu Playacaria tai Riu Tequilaa. Kokemuksia näistä hotelleista? Onko Riu Palace Mexico paljon tasokkaampi verrattuna noihin kahteen muuhun=hintansa arvoinen? Onko joku jo käynyt testaamassa uusitun Riu Playacarin? Onko ruuat/buffee yhtä hyvät Playacarissa ja Tequilassa? Kiitos kaikista kokemuksista, vinkeistä ja matkakertomuksista :)

5

313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Reissaaja1

      En menisi yhteenkään Meksikon Riu-hotelleista. Olin itse carmenissa viime kuuss ja käytiin retkelle lähtiessä hakemassa väkeä riu-hotelleista. Keskustaan on pitkä matka ja pakko mennä taxilla tai bussilla. Rantaan bussikuljetus ja merta ei näy hotellilta. Alueilla ei katuvaloja joten ei voi lähteä iltakävelylle, on sysipimeää. Keskustan lähellä rannalla on ihania hotelleja, suosittelen niitä.

    • Marinja

      Kaikissa Riu-hotelleissa on hyvä palvelu ja tosi hyvät ruoat ja muut toiminnat. Riu Tequila ja Riu Playacar ovat erittäin hyviä kumpikin. Tequilan rantaclubille on n. 300 m hotellilta ja Playacar sijaitsee rannassa. Riu Jukatanin, joka sijaitsee myös rannassa, palvelut kuuluu myös Tequilan ja Playacarin asukkaille illallista lukuun ottamatta. (Riu Lupita sijaitsee kaukana rannasta ja he eivät voi käyttää muuta kuin oman hotellinsa palveluita.)
      Keskustaan ei mene bussia. Taksilla toki pääsee edullisesti, mutta ei ole paha matka kävelläkään, kolmisen kilsaa, ja rantaa pitkin pääsee myös.

    • hyväälomaa

      Riu Palace Mexico on selvästi tasokkain noista vaihtoehdoista. Oikein mukava hieman aikuisempaan makuun. Tosin huoneiden värimaailma hiukan jakaa mielipiteitä. Itse pidin kyllä. Mitään oikeaa luksusta ei hotelli tarjoa, mutta on siisti ja hyvä ja palvelu pelaa.

      Playacar on siisti ja mukava mutta parhaat päivänsä nähnyt. Siis hieman kulahtanut. Jos matkustaisin lapsien kanssa niin valitsisin ehdottomasti Playacarin näistä vaihtoehdoista.

      Tequilassa en ole yöpynyt mutta olen vieraillut pari kertaa alueella ja syönyt siellä muutaman kerran. Hotelli on hieman ränsistynyt ja kaikin puolin selvästi hieman alempaa tasoa kuin kaksi edellistä vaihtoehtoa. Lisämiinuksia myös siitä että hotelli ei ole rannassa. Itse en tässä hotellissa haluaisi yöpyä.

      Kaikista näistä vaihtoehdoista pääsee kaupungille helposti senkun hyppää taksiin ja maksaa muutaman dollarin. Ainakin Palacen ja Playacarin edessä oli kokoajan takseja odottamassa. Kävellenkin pääsee jos vaivautuu kävelemään hieman. Matka ei terveelle ihmiselle ole todellakaan pitkä. Ennenminkin pieni virkistävä kävely.
      Kaikki ovat turvallisella alueella joten mitään pelättävää ei ole vaikka liikkuisi iltaisin.

    • Kale_

      Eikös tuo Playacar remontoitu nyt loppuvuodesta 2015 tai talvella?

      Me olimme Tequilassa maaliskuussa 2015 ja käytettiin myös Jukatanin palveluja. En tuota Tequilaa mitenkään ränsistyneenä pidä, toki on noista alueen Riun hotelleista eri tyylisin (ehkä eniten paikallisen oloinen). Jukatan oli taas hyvin moderni ja Playacar oli silloin noista kulahtanein (remontin jälkeen varmaan eri tilanne). Ruoka mielestäni oli hyvin samanlaista ja hyvää Tequilassa ja Jukatanissa.

      Rantaan ei ollut mikään pitkä matka, hyvin meidän 3v poikakin tuon jaksoi kävellä ja tarvittaessa sinne menee myös kyyti (sellainen aikuisten possujuna). Itse en ainakaan tuota rannan läheisyyttä pitänyt miinuksena, ei ne huoneet noissa Playacar/Jukatan hotelleissakaan rannalla ole, vaan siellä on ensimmäisenä allasalueet ja ravintolat. Nämä tilat on sitten samoin mm. Tequilan asiakkaidenkin käytössä. Tequila sijaitsee noiden muiden rannalla olevien Riu-hotellien takana.

      Takseja sai hotellin edestä tai läheltä samantien ja pari kertaa tuonne myös mentiin kävellen (lapsi käveli aina välillä ja välillä kannettiin reppuselässä).

      Riun Palace hotelleista ei ole omaa kokemusta, alueella käyneenä ovat kyllä hienomman näköisiä, mutta ehkä omaan makuun jo jotenkin turhan "virallisia"...

      Lupita on tosiaan noista se eniten syrjässä oleva.

    • Joosuaaa

      moi. Oltiin Riu Tequilassa 5 vuotta sitten. Tosi mukavat muistot jäivät. Hotellin palvelu hyvä. Kiva henkilökunta. Ruoka hyvä, varsinkin juuri tehdyt hedelmäjuomat. Teemailtoja. Iltaohjelma , show todella hyvä. Taksilla pääsee, kannattaa mennä, katsomaan uskomattomia hienoja paikkoja. Kannattaa tutustua paikkaan ennakolta, saa enemmän irti. Nyt jo paljon reissanneena palaamme jälleen Meksicoon.
      21.1.2016 menox.
      Jos on muita reissaaija silloin vois mennä joskus yhdessä esim. snorklaamaan.
      JL&ML

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2468
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2230
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2059
    5. 173
      1876
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      43
      1865
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1548
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe