Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

MIELENVIKAISEN spermalla KEINOSIEMENNETTIIN...

Skitsot_sterilisoitava

Kanadassa on paljastunut tapaus, jossa spermapankkiin runkannut mies valehteli olevansa eliittikumppani, mutta olikin todellisuudessa jakomielitautinen mielenvikainen! Hullun sekopään spermalla on syntynyt jo kymmeniä lapsia, joilla on suuri todennäköisyys sairastua isänsä hulluuteen!

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016041021392129_ul.shtml

12

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jtejdgkj

      Lukekaa "gene illusion" Jay Josephilta, sekä muuta tuotantoa.

    • psykoottinen-

      Mielenterveysongelmat eivät periydy geeneissä vaan sosiaalisesti mallioppimisen sekä traumatisoitumisen kautta.

      Kenenkään geeneistä ei sitä paitsi ole mitään varmuutta! Perimä voi vaurioitua vaikka missä elämäntilanteessa hyvänsä monien tekijöiden vaikutuksesta. Monet sairaudet periytyvät. Haluaisitko siis, että heidätkin steriloitaisiin? Etkö tajua, että olet Jumalan paikalla tuolla asenteellasi. Häneltä ne lapset tulevat! Se on ylpeyttä. Sinultako tässä pitäisi jokaisen kysyä lupa lisääntymiseen minkä Jumala antoi koko ihmiskunnalle? Tätä oli arjalaisen rodun korostaminen parempana kuin muut ihmiset natseillakin. Kun lähdetään ihmisviisaudella määrittämään kuka on lisääntymiskelpoinen ja kuka ei ole, niillä kriteereillä ei lopulta olekaan loppua.

      Eikö sinusta mielenterveyspotilaalla olekaan ihmisarvoa, jos kuka sellaiseen sairauteen sairastuukin? Sinun mielestäsi olisi siis parempi, että minuakaan ei olisi tai ketään muutakaan tällä palstalla olevaa ihmistä - sairasta. Kehtaat vielä tulla noita natsijuttujasi tänne julkaisemaan! Kuka sinä olet määrittelemään kenenkään ihmisen arvoa tai elämän mielekkyyttä? Tai hänen elämänsä tarkoitusta?

      Tässä näkee mihin tämä nykypäivän hedonismin kannattaminen johtaa - vain terveet, kauniit, rohkeat ja elämässä selviytyvät ovat sinun mielestäsi onnellisia. Muiden ei kannattaisi edes tulla tähän elämään. Mutta nautinto ei ole elämän onnen tae. Se ei myöskään tuo ihmiselle arvoa, tarkoitusta eikä mielekkyyttä. Senpä tähden oletkin kaikessa totaalisen väärässä! Yleensä juuri ne, jotka jahtaavat sitä nautintoa päivät pääskytyksin ovatkin niitä kaikkein onnettomimpia ihmisiä - sisältä tyhjiä - elämä tarkoituksetonta seikkailua. Itsekkäitä ja itsekeskeisiä oman navan ympärillä pyöriöitä - minä, MINÄ ja M I N Ä! Muita kun ei voi ottaa huomioon, ettei vaan itsellä jää joku nautinto jostakin saamatta! Ettei elämä vaan olisi kurjaa puurtamista tai toisten eteen uhrautumista - siis kurjaa teidän mielestänne - siinähän jää elämä elämättä ja nautinto saavuttamatta, eikö totta? Näinhän sinä ajattelet? Eikö niin, juuri tämän tähden, ei mielenterveyspotilaan elämäkään ole minkään arvoista, sillä sehän on vain loputonta kärsimystä sinun mielestäsi eli päinvastoin kuin hedonismin arvostama nautinto?

      - Olet hyvin pieni ihminen sisältä - suorastaan henkinen kääpiö!

      Sinä kannatat rotuhygieniaa. Häpeä! H Ä P E Ä! ! !

      Tehkää parannus!

      • Vastuullisuus

        Jos valehtelee spermapankissa olevansa nk. terve, on syyllistynyt rikokseen ja on syytä pistää vastuuseen asiasta. Ethän voi valehdella työhönottohaastattelussakaan tai voit tietty, mutta huonostihan siinä usein käy. Haluaisitko itse lapsen kuka sairastaa skitsofreniaa?


      • psykoottinen-
        Vastuullisuus kirjoitti:

        Jos valehtelee spermapankissa olevansa nk. terve, on syyllistynyt rikokseen ja on syytä pistää vastuuseen asiasta. Ethän voi valehdella työhönottohaastattelussakaan tai voit tietty, mutta huonostihan siinä usein käy. Haluaisitko itse lapsen kuka sairastaa skitsofreniaa?

        Unohdat sen, että skitsofreenikolla ei monesti ole sairaudentuntoa, eli mistä tiedät, että hän valehteli? Hänhän on voinut luulla vaikka olevansa Napoleon! Eli siis syyntakeeton!

        Minä henkilökohtaisesti ottaisin lapsen olisi sillä mikä hyvänsä sairaus tai vika syntyessään. Se on rakkautta! Hän on ihminen viastaan tai sairaudestaan huolimatta.


    • Paras_A_ryhmä

      HAhahaa. Päivän parhaat naurut! Skitsofrenia on pseudosairaus, joten tietenkään sellainen ei aiheuta mitään ongelmaa tai vaaraa mihinkään geneettiseen. Samoin, jos ei ilmoita keksittyjä sairauksia, ei siitä voi asettaa mitään syytteitä. Eri asia on, jos olisi jokin oikea sairaus, joka on geneettinen.

      "Älykkyysosamäärä on huima 160, samaa luokkaa kuin Stephen Hawkingilla. 9623 väitti olevansa täysin terve, mitä nyt isän puolella pientä värisokeutta, ja taustaltaan nuhteeton."

      Jos henkilö oli tosiaan syyllistynyt rikokseen, muuhun kuin skitsofreniaan *haha*, silloin hän on tietenkin tehnyt väärin. Suvun värisokeudestakin ilmoittanut.

      "Skitsofrenia on sairaus, joka voi periytyä, ja tutkimusten mukaan skitsofreenikon lapsella on 10 prosentin todennäköisyys sairastua skitsofreniaan.
      Collins meni tiedosta pois tolaltaan.
      - Tuntui kuin unelmasta olisi tullut painajaista."

      Tämä on tätä samaa tuttua psykiatrista propagandaa, täyttä pseudotieteellistä roskaa, jota saa kuulla joka hemputin viikko, jolla ei ole mitään tekemistä todellisen vakavastiotettavan tieteen kanssa. Tähän sopisi Martti Mielikäisen naurut. Voi hyvänen aika! xD

      "Luovuttaja ei ollut vain skitsofreenikko, hänellä on diagnosoitu myös narsistinen persoonallisuushäiriö ja kaksisuuntainen mielialahäiriö."

      Ei jumminkauti! xD Parasta on lukea juttuja aina pala kerrallaan niin saat uudet naurut kommentoida erikseen. xD

      "Tohtoriopintojen sijaan miehellä on kandidaatin tutkinto pääaineenaan tietojenkäsittelytiede."

      No tuohan on taas puhdasta valehtelua ollut, joten siitä rapsut syylliselle. Naurutauko. Huhuh.

      "Mies itse on kertonut kuulevansa ääniä, jotka yleensä ovat "ilkeitä". Myös hänen isäpuolensa vakuutti tiedot mielen sairauksista paikkaansa pitäviksi."

      Ja sitten taas mennään, ei jumankieta! Mitä idiuutteja. Hahahaa. xD

      "Entäpä Collinsin poika? Hän on täysin terve, ainakin toistaiseksi.
      -Kerroin hänelle, että luovuttajalla on hieman ongelmia aivoissaan. Poikani kysyi, onko hän itse kunnossa. Sanoin, että olet, sinä olet ok. Poikani vastasi 'ok'."

      Ylläri, että poika on terve! Hahah. Aikuisten hysteria tyhjästä on huvittavaa ja voi korkeintaan, psykiatrian termein, "laukaista" "luulosairauden", siis niille, jotka psykiatrian hömppään tyhmyyttään yhä uskovat. xDD

      Kokonaisuudessan, tämä juttu oli parasta A-ryhmää. Parhaaaat naurut. Kiitos ap-postaajalle!

    • Rahhahahhahharhar

      Skitso siemensi vammaisen, on lottovoitto syntyä:D

      • skitspsyknarskepäsos

        Voisin luovuttaa spermaa, mutta en halua tulla isäksi. En halua myöskään jakaa yhteistietojani tai edes taustaani muille. Missään nimessä en halua joutua elatusvelvolliseksi. Missä maassa ja paikassa voin luovuttaa hedelmällisyyttäni sitä tarvitsevalle? Laittakaas listaa niin lähden ensi vuonna matkalle :) Voisin jopa suostua luomuluovutukseen, mutta koska siinä on suurempi riski jäädä kiinni paikanpäältä ja saada syyte, kelpaa mulle ihan pankkiluovutus. Pitääkö mennä Kiinaan asti?


    • MrJuha82outolintu

      Geenit ovat huonot lapsille, muttei tarkoita sitä tietenkään, että ne lapset ois vuodenvarmasti sairaita.
      Jos sairastaa jotain sairautta, niin ei tee ihmisestä huonompaa.
      Ehkä menee juuri niin, että ne ilkeät ihmiset ovat meitä hyviä huonompia.
      Pakko sanoa näin.
      Sorry.
      TOTUUS.

    • MrJuha82outolintu

      Mutta mies oli valehdellut kuitenki.
      Se pitää muistaa!
      Väärin teki siis.

    • Anonyymi

      Minunkin sairastus on, että kerron feikkitarinan, joka kategorioituu näyksi terv. hllon mestareille. Ne on ihan hiukan vajaita, kun uskovat. Toisaalta. Ei tule kuvaa, on mollissa työnhakuprofiili vuosia auki, yksi indian mamu soitellut, että suomalainen etsii työntekijää. Sekin on tietenkin harha, kirjoittelevaahan media että on työvoimalle "aina" tarvetta. Oikeasti suomalainen on lähinnä varas, joka ei halua maksaa kenellekään mistään, vaan yrittää tehdä kaiken itse, ja kehuu tekeleitään muita paremmiksi. Joiltakin täällä ei haluta ostaa mitään. Tai saada esim. lahjoja. Yleensä suomalainen on erakko joka välttelee muita ja elää piilottamalla tietoja.

    • Anonyymi

      Nunnukan mieleltään eheääkin eheämpi saamelaisspemu kelpaa Putinin Anu Saukolle

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe