Salven silakat ovat meidän

jarmojtuokko

Mistä HOK-Elannon ja Royal Ravintoloiden välisessä "silakkasodassa" oiken on kyse? Helsingin sanomien uutisoinnista ja erityisesti sen otsikoinnista, saa käsityksen, että jotakin aivan erityistä olisi tapahtunut.

http://www.hs.fi/kaupunki/a1460435078909?ref=a-luet-

Ravintola Salvella ei ole uutta omistajaa. HOK-Elanto on ja pysyy Salven omistajana ja HOK-Elanto voi siten harjoittaa omistamaansa liiketoimintaa sopivaksi katsomassaan kiinteistössä. Salve -nimikin on rekisteröity HOK-Elannon nimiin.

"Tarjouskilpailun voitti kymmeniä ravintoloita omistava Royal Ravintolat, joka sekin on kiinnostunut jatkamaan paikkaa nimenomaan Salvena."

Helsinki on täynnä kiinteistöjä, joissa on toiminut monen moista ravintolaa eikä pelkästään tilojen vuokraaminen anna oikeutta omia itselleen edeltäjien liiketoimintaa. Kiinnostusta hyvinkin saattaa olla. Esimerkiksi kansainvälinen hampurilaisbrändi on vähentänyt toimintaansa Suomessa eikä vielä kukaan tilalle tullut ole otaksunut jatkavansa toimintaa edeltäjänsä nimellä, ainakaan ilman korvausta.

Vaikuttaa siltä, että ravintolatilojen uusi haltija haluaa esiintyä Salven "perillisenä" pitääkseen vanhan asiakaskunnan itsellään.

Lopullisen ratkaisun tekee HOK-Elannon jäsenistö, joka todennäköisesti äänestää jaloillaan aidon Salven puolesta uusiin toimitiloihin: HOK-Elanto ja Salven silakat ovat meidän!

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Salven.asiakas

   Miksi höliset Salvesta, et ole ikinä siellä ollutkaan.

  • Ei.ikinä.enää.Salveen

   Salve on menneen talven lumia! Palvelu on olematonta, hidasta - jos sitä saa - ja suorastaan töykeää. Paikan "perinteikkyys" on kuin astuisi kolmekymmentä vuotta taaksepäin ravintolakulttuurissa. Ihan ehtaa Elantoa kaikki tyyni! Ylimielinen "asiakas on aina väärässä" -asenne.

   Tarjoilun järjestämisessä ei ole mitään logiikkaa ja kassa on keskellä kulkuväylää. Hovimestarin lisäksi kuusi tarjoilijaa tepastelee ees'taas nenä pystyssä huomioimatta asiakasta lasisinkaan. Kokemus oli kuin suoraan Sisko ja sen veli -sketsistä jossa todetaan, että on se hyvä, että kuurosokeillekin löytyy töitä!

   Niille, jotka vielä kehuvat silakoita voisin suositella kerrankin syömään tuoretta. Salven silakat nimittäin ovat pakasteita. Aivan ylihinnoiteltu turistimesta nykyisin joka ratsastaa vain mennellä maineellaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   5520
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   397
   4303
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   1667
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1211
  Aihe