Kivut estävät

dfgdfgf

Seksi on ihanaa, mutta en nykyisin enää halua harrastaa sitä, koska menee paikat vaan niin kipeiksi. Miten sitä voisi ehkäistä? Jos olen alla, niin minne pistän jalat? Jos jalat on sivulla koukussa ja ylhäällä, miehen kalu pääsee paremmin sisään, mutta pian jalkoihin alkaa koskemaan koska en jaksa pitää niitä koko ajan ilmassa. Jos lasken ne maahan niin sitten alkaa tulla jo suonenvetoja ja muuten mennä kipeiksi kun ne menevät sitten jotenkin niin pahaan asentoon. Jos olen päällä niin pian alkaa tuntua sisäreisissä. En kehtaa muutenkaan koko painolla olla kun mies ei saa henkeä :D sitten käsiin alkaa koskemaan. Takaapäin en halua koska mies haistaa pahoja hajuja, koska alapääni kuulemma haisee.

4

249

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • leggings

   Käy nyt etes suihkussa ja pese pe****s ainakin sillä on yksi ongelma ratkaistu, tai sinulla on haiseva valkovuoto.

  • affaffaffa

   Suosittelen esim. laihduttamaan, jos mies ei kerta meinaa saada henkeä ollessasi koko painolla päällä. Auttaa todennäköisesti myös noihin suonenvetoihin ja lihasten väsymiseen.

   t. asiantuntija

  • Sinun täytyy olla ihan rentona, kun te nussitte. Sinä olet NAINEN, joten ne jalat on parasta nostaa lantioin päälle, vetää siinä koukkun ja sitten vasta levittää. Katso kuitenkin, ettet levitä liikaa, koska silloin sinua alkaa sattua lantioon.

  • sarahardy

   Eiköhän se kroppakin saa ihan omaa treeniä sekstaillessa. Itselläni on usein ainakin toinen jalka miehen harteilla ollessani alla. Ratsastaessa saattaa tulla suonenvetoja jalkaan, mutta haen yleensä vaan hiukan paremman asennon ja homma jatkuu. Toki reidet kipeytyvät hommissa, kun muuten ei oikein harrasta liikuntaa. Itse kuitenkin pidän siitä, että seuraavana päivänä saattaa olla jopa hankala kävellä. Ilolla voi muistella edellistä iltaa, kun jaloissa tuntuu...

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2187
  2. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1142
  3. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1081
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   79
   892
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   37
   882
  6. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   61
   816
  7. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   216
   766
  8. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   42
   722
  9. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   91
   689
  Aihe