Roope Salmisen äidin Minna Turusen elämä vituillaa

Minnapaskana

Kodittomana ollut ja kaikkea sairautta ollut. Tietää Seiska!!

Miksi Roope ei maksa äitinsä velkoja ja osta vaikka asuntoa, etenkin nyt kun saa asua Sara Siepin kolossa?

58

18109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TeRvEyDeNhOiTaJa0

      No nyt ymmärrän paremmin. Roopella on kasvoissa FAS lapsen piirteitä. Eli viittaa äidin sikiönaikaiseen alkoholinkäyttöön. Fas-lapsen huomaa kasvojen piirteistä:
      - silmät kaukana toisistaan
      - pieni leuka
      - korvat alempana kuin tavallisesti
      - nenän alta puuttuu filtteri,siis se vako
      - pieni suu
      - kapeat huulet

      • Saaaraaah

        Roopella ei ole yhtään FAS-piirteitä. Noita piirteitä voi olla lievinä yhdellä ja toisella, mutta FAS-kokonaisuuden ymmärtämiseen tarvitaan vähän enemmän kuin kyky katsella kuvia seiskasta. Mitään koulutusta, edes terkan, tuskin noin typerältä ihmiseltä löytyy.

        Filtteri on eräänlainen suodatin, tuo mihin viittaat on philtrum. FAS on valitettava kehitysvamma, joka ei selittelyä kaipaa. Ilmeisesti kuvittelet, että se on hyvinkin tuntematon asia kun oikein selität meille tyhmille?

        Roopella onneksi näitä piirteitä ei ole.


      • Harpie

        Ilmankos näyttää jotenkin oudolta ja sairaalta. Silmät on kun tähdet... kaukana toisistaan. Pikkuruinen suu. Ällö jätkä


      • vanhempia

        Ei ole yhtään fas-lapsen piirteitä. Itseasiassa Roope on harvinaisen komea. On perinyt parhaat piirteensä isältään ja äidiltään.

        Jos äiti alkoholisoituu joskus lapsen syntymän jälkeen, se ei muuta lasta fas-lapseksi. Olipa tietämätöntä asiaa kommentoijalta :D


      • JJ29

        No just joo, joku taas puhuu asiasta mistä ei mitään tajua. Ei ole FAS.


      • Anonyymi

        Mikä vako nenän alla oletko outo toisilla on se vahvempi ja toisilla on lievempi tai ei lainkaan. Se on suun mallista kiinni. Ja jos ei ole lainkaan niin ei niillä ole mitään fas lapsen oireita ovat jopa Lääkäreitä. Tuntuu kun olet joku rotu oppia tässä sanomassa. Jokainen on persoona omalla tavalla.


      • Anonyymi

        No on täällä tyhmiä kirjoituksia. Voi herran jestas!


    • Tuliportaat

      Veikkaan että Rupun omakin talous yhtä vituillaan, veloissa korviaan myöten, vaikka katto on pään päällä säilynytkin.
      Tai sitten ei, mutta missäs vastuussa se mutsistaan on? tää turuska vaikuttaa mielipuolelta eli ei ole varmaan ollut mikään kiva kotielämä.

    • Facts

      Kuinka paljon äiti on välittänyt lapsestaan? Eikö Minnan alamäki ole jo jatkunut vuosia? Äidille on ollut tärkeämpää alkoholi ja miehet kuin oma perhe. Jostain luin että Minnan oma äiti on yrittänyt auttaa tytärtään, mutta se on epäpnnistunut. Jos Minnalla ei ole omaa tahtoa nousta ylös suosta, niin muiden ponnistelut ei siinä auta.

      • ndbhndnb

        Olet niin oikeassa.
        Yrittäneet ovat.
        Koko poppoo.
        MUTTA kun henkilö ei HALUA tulla autetuksi (luopua päihteistä), niin silloin se on aikuisen ihmisen oma valinta!
        Turhaan te täällä Roopea (tai sukuaan) morkkaatte!

        Tuolla joku jopa ehdotteli, että Roope OSTAISI Minnalle asunnon!
        Miksi?
        Itse on tielleen lähtenyt, eikä Roopella ole mitään velvotteita moista kiviriippaa perässään vetää!


      • Anonyymi
        ndbhndnb kirjoitti:

        Olet niin oikeassa.
        Yrittäneet ovat.
        Koko poppoo.
        MUTTA kun henkilö ei HALUA tulla autetuksi (luopua päihteistä), niin silloin se on aikuisen ihmisen oma valinta!
        Turhaan te täällä Roopea (tai sukuaan) morkkaatte!

        Tuolla joku jopa ehdotteli, että Roope OSTAISI Minnalle asunnon!
        Miksi?
        Itse on tielleen lähtenyt, eikä Roopella ole mitään velvotteita moista kiviriippaa perässään vetää!

        Ei kukaan voi nostaa toista tuollaisesta suosta, jos ihminen ei sitä itse halua.


    • Bellezza

      Hyvä Roope. Sulla on Suomen kaunein avovaimo!

      • nuortenonnea

        Hyvän näköinen pariskunta. Siitä se alkaa.


    • Ehkäniiiin

      No ehkä se oli paska äiti. Eivät kaikki ole hyviä vanhempia. Tiedän tyyppejä jotka eivät edes halua olla tekemisissä vanhempiensa kanssa, koska he pilasivat lapsuuden omalla perseilyllään. Ei siitä mitään mitaleita jaeta että hankkii lapsen. Pitäisi myös osata pitää siitä huolta ja tarjota turvallinen lapsuus.

    • Hylänntäitinsä

      Roope Salminen hylännyt äitinsä?
      Miten kukaan normaali älyllä varustettu ihminen voi hylätä äitinsä????
      Onko Roope niin pahasti narsisti että on hylännyt äitinsä?

      • ylisynkän

        Sinun täytyy olla hyvin sairas ihminen. Ei tuosta muuta voi päätellä. Sinun kommentti on paljastava, koulut ja muut ovat jääneet vähälle. Olet surullinen tapaus. Ehkä sinun kannattaisi miettiä mikä elämässäsi on mennyt vikaan.


      • Hoopo123

        Se menee kyllä juuri päinvastoin. Äidin tehtävä on huolehtia lapsesta eikä lapsen äidistään. Jos äiti ei ole lapsuudessaan pojasta välittänyt, niin pojan ei tarvitse aikuisena olla mitenkään lojaali äidilleen. Ei ole tervettä, että aikuinen ihminen keskittyy elämässään pitämään pystyssä toista aikuista. Pitää elää omaa elämää!


    • jaakkoykkönen

      Vanhempia ei voi valita, joku saa elää loistavan lapsuuden rakastavassa kodissa ja toisella lapsuus on täyttä helvettiä surkeiden vanhempien takia.

      • Pahin.kusipää

        mihin törmänny oli tyyppi millä hyvä hima taivas rajana, mut kaikki piti sössiä. Ei tarvi olla iso vika kun se on korvien völissä.


    • eilapsensyy

      Ei vanhempiaan voi aina rakastaa ja kunnioittaa, jos eivät ole tehneet yhtään mitään sen ansaitakseen! Jos äiti hylkää pienen poikansa, niin miksi ihmeessä Roopen pitäisi tätä nyt muistaa millään tavalla? Onneksi hänellä on kiva isä, joka on välittänyt pojastaan. Roope on ihan fiksu poika, samaa ei valitettavasti voi sanoa Sarasta.

    • jaajo666

      Sara, et ole fiksu poika!

    • ghjgj

      Roopen äiti hylkäsi poikansa tämän ollessa aivan pieni vielä. Roopehan asui isänsä ja tämän silloisen vaimon Riitta Havukaisen kanssa koko lapsuutensa. Liekö alkoholisoitnut Minna edes tavannut poikaansa sinä aikana? Tai nykyäänkään. Miksi lapsen pitäisi maksaa päihderiippuvaisen vanhempansa velkoja? Että se pääsisi tekeen lisää velkaa? Tai hankkia tälle asunto? Eihän koti oo hoidoista kieltäytyvälle alkoholistille kuin paikka missä ryypiskellä kunnes tulee taas häätö.

    • Pieruja

      Maistakaa ja haistakaa kaljanhajuisia pieruja hyvää ihanaa

      • onkolääkkeetmukana

        Ai sä olet taas päässyt kotilomalle lasareetista.


    • oeuroeruoerueor

      Kaikki vanhemmat eivät ole ansainneet lapsiaan....tiedän muitakin tapauksia, joissa lapset eivät halua pitää yhteyttä äitiinsä tai isäänsä ja se on ihan oikein.

      • ikäväkyllä

        Toimii myös toistepäin.


    • Saraillaan

      Miksi Roope nyt välittäisi juoposta äidistään joka ei ole hoitanut lastaan silloin kun äitiä tarvitsi? Kaikki eivät vaan sovi äidiksi. Kaunis tuo Minna ollut kylläkin. Roopesta en tiedä kenen näköä on, onkohan edes toi Eppu oikea isä?

    • Muta

      Onpa rankkoja arvosteluja. Huh. Roope pärjännyt elämässään.

    • TsemiäMinnalle

      Siis ihan oikeastikin Minna on Roopen äiti?
      Enpäs tienny tätä. Eikai se Minnan alamäki kovin monta vuotta ole kestänyt. Oli kuitenkin tyällistetty näyttelijä pitkään ja sitten hävisi.

    • Albinotar

      Lapsi ei ole vastuussa juopon äidin elämästä.Onneksi Roopella ollut hyvä isä.

    • Pikkukai

      Roope ei ole nähnyt äitiään viiteen vuoteen. Teiniaikoina Roope käytti vuosia yrittäen pelastaa äitinsä. Biologinen äiti on Roopelle kipeä asia, vaikka oikeaksi äidikseen hän kokeekin Riitta Havukaisen.

    • onnevaonneva

      Toivottavasti Roope ei anna senttiäkään moiselle äidille! Roopelle vain jaksamista ja sympatiaa, ei ole sinun syysi, nauti elämästäsi, hyvin olet pärjännyt! :)

    • kenenlapsi

      Wikipediasta kopsattuja:
      Yksityiselämä ((siis Eppu Salmisen)
      ***Salmisen isä on television tietovisailuista tuttu Reijo Salminen ja äiti Lahden kaupunginteatterin näyttelijä Kaarina Turunen. Stand up -koomikko, näyttelijä Krisse Salminen on Eppu Salmisen sisar.
      Salmisella on viisi lasta: Roope (Minna Turusen kanssa), Santtu (Riitta Havukaisen kanssa) ja kolme lasta käsikirjoittaja Kaisa Kuikkaniemen kanssa[5][6].***

      **KaarinaTurusen vanhemmat ovat autoilija Matti Turunen ja ompelija Tyyne Kortelainen. Hän avioitui juontaja Reijo Salmisen kanssa 1965. Heillä on kaksi lasta: näyttelijä Eppu Salminen (oik. Jarmo Juhani Salminen, s. 1965) ja stand-up-koomikko Krisse Salminen (oik. Heidi Kristiina Salminen, s. 1976).**

      Ja Seiskan mukaan KaarinaTurunen on Minna Turusen äiti???

      • KonstaLaine

        Minnan ja Epun äidit ovat samannimisiä mutta aivan eri ihmisiä.


    • Ionimittaaja

      Jotkut ihmiset vaan tykkää olla kännissä ja/tai kamoissa. Ei siitä tarvitse repiä sen kummalisempaa draamaa. Kurvin kulmat on täynnä näitä.

    • Harpie

      Roope on ällö. Ja vielä enemmän inhoon kun kehtaa haukkua äitiään. Yrittäis auttaa eikä vihata. Pojalla on paljon oppimista viel.

      • OlipasKommentti

        Olipa Roopesta mitä mieltä tahansa, niin ei ole lapsen tehtävä vetää äitiään pohjalta(josta hän ei edes pois halua) ylös.
        Jokainen tietää (paitsi sinä Harpie), että päihdeongelmaista ei voi väkisin parantaa, jos hän ei sitä mielestään tarvitse/halua.
        Biologinen vanhemmuus ei ole ainoa oikea vanhemmuuden muoto. Roope on onnellisessa asemassa, että hänellä on ollut isä ja Riitta (Havukainen) tukemassa, huolehtimassa ja rakastamassa.
        Ei lapsen tarvitse rakastaa, kunnioittaa tai huolehtia vanhemmistaan, vain siksi, että samaa DNA:ta ovat, jos vanhemmat/vanhempi sitä on vain nimellisesti ja paperilla.
        Minnan kaltaisia äitejä, isiä on valtavasti. Valitettavasti.

        Ja missä Roope on väittänyt vihaavansa äitiään??


    • gDHDHHHFH

      Harvinaisen traumaattinen tuossa iässä.

    • hyväroope

      Harvinaisen mukava ja taitava poika, vaikka julma äiti valitsi viinan lapsen sijaan!
      Kaikkea hyvää Roopelle! Ei ole Roopen tehtävä hoitaa äitiään!!!

    • NoloÄläMölöäjä

      Ei ole mikään komistus tuo Roope, suhteilla saanut nolot jobinsa. Liikaa kehuttu ilman syytä. Sellaisista tulee juuri tyhmänoloisia muka-aikuisia.

    • jenkkipurkkaa

      Mikä on Roope Salmisen ammatti?

      • zkytrtz

        Mediapersoona.


      • medpers

        No ei nyt ehkä ihan niin. Mediapersoonaksi voi haukkua sellaista, joka on julkisuudessa vain esittelemässä huomionkipeää itseään ja elämäänsä, ei pääasiassa muun tekemisen kautta. Tosin ehkä myös mediahuomio maistuu Roopelle, hänhän ei vissiin ole juuri saanut huomiota äidiltään.


    • maikkimatkustajao

      Salmisen avokki bailaa levillä tällä hetkellä!
      Kuka on maksanut matkat/majoituksen?

      Kauheasti kehuu kuinka levillä hyvää palvelua......tottakai on hyvää palvelua kun
      saa kaiken ilmaiseksi ja julkkis!
      Tavallinen Matti Meikäläinen ei saa levillä mitään palvelua .....katsotaan kieroon kun et osta tonnin takkia urheilukaupasta etkä kuntosalille tonnin pt:valmennusta!!!
      Mutta onneksi Salmisen uhkea Avokki saa hyvää palvelua ja kaikki ilmaiseksi!

    • nfgds

      Kenen kanssa Roopen isä on nykyään naimisissa?

    • VIIDES-KIERROS

      ANGELA MERKELIN KANSSA. SEURAAVAKSI OLET VUOROSSA SINÄ.

    • roopejarahasäiliö

      Äiti juoppo ja muija bimbo. Way to go Roope! Koitahan pärjäillä

    • Omomokokok

      Minna Turunen oli aikoinaan suominaiseksi harvinaisen hyvännäköinen.

      • ikäisekseen

        On edelleen.


      • vani45
        ikäisekseen kirjoitti:

        On edelleen.

        Missäs näit?


      • lftjcjjff

        Vietnamissa putkassa?


    • Rauhaa ja rakkautta KAIKILLE.
      PEACE.
      Hippiaate.
      PEACE.
      Pois pahuus, kaikki pahuus.

      • HullutAlas

        Mee jo suosiolla sinne pöpilään.


    • 60airoa

      Roopen Arvostelijat: Hankkikaa oma elämä!!

    • Putous12345

      Voisitteko antaa olla. Jokaisella on omat tuskansa. Minna Turunen ei ole ollut hetkiin julkisuudessa, mielestäni hänen yksityisasiansa eivät kuulu tänne.
      Olin katsomassa Putousta paikanpäällä kenraalissa. Mielikuvani Roope Salmisesta muuttui täysin.
      Ei ollutkaan lyhyt, punkero, pullanaama, ANTEEKSI :) Oli pitkähkö, hoikka, reipas, sympaattinen jne.
      Tsemppiä niin Minnalle kuin Roopelle.

    • En ollut kuullut mitään hyvää sanottavaa keneltäkään Roopesta enkä ollut nähnyt hänen esiintyvän missään. Nyt näin putouksessa ja on mun mielestä oikeen hyvä siinä juontajana ja osaa näytelläkkin hyvin esim, pilkunviilaajien levyraati nauratti :)

      • fghfghfh

        Kun näin Roope Salmisen ensimmäisen kerran niin nauratti. Ei se tosin silloin esittänyt mitään, mutta nauratti se olemus.


    • suorake

      Vaikka ei olisi fas, niin kovin piirteet sopii kuvaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe