Cha Amista hieman lisätietoa.

Thaimaankävijä

Hua hinistä 30 kilsaa pohjoiseen, sijaitsee pieni cha amin kalastaja kylä, joka on hyvin vaatimaton, rannat on vaalea hiekka pohjaisia kuten kaikki siamlahden rannat, vesi on puhdasta, ja ihmisiä ei ole kovinkaan paljon, suihkua rannalla ei ole mutta 5-10 bahtin hinnalla useassa ravintolassa on suihkumahdollisuus, cha am rannalla on ainakin kolme 7/11 "kioskia" josta saa perustarpeet tyydytettyä halvalla, 1,5 l vettä maksaa 14 baht-

Hintataso on edullinen, samaa tasoa kuin Hua HInissä eli perusruoka annos maksaa noin euron, aurinkotuoli ja varjot on halvempia kun Hua HIn Beachillä.

https://www.youtube.com/watch?v=kHGS6TZdmZg

55

631

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sameavetinen-kallisChaAm

      SevenEleven onkin ainoa asia Cha Amissa, mikä on edullista. Paikkahan on täysin turistirysäksi rakennettu, muun Thaimaan hintatasoa huomattavasti kalliimpi.
      Rannat ovat hiesua, ei hiekkaa ja vesi todella sameaa sen takia. Monet eivät halua rannalla edes uida, tämän takia.

      • 007700

        Mitähän hintoja tämä " samea....." .silmäinen vertailee , ainakin väärää tietoa jakelee. Hintataso Cha Am issa on tosiasiassa paljon alhaisempi kun monissa muissa Thaimaan kohteissa, eikä edes tuo turistirysä arvio oikeaan osunut,
        Joskus tuulen suunnasta johtuen hieno hiekka sotkee vettä , mutta yleensä vesi on kirkasta ja täysin uimakelpoista, Juu..kyllä sieltä monta Seveniäkin löytyy, Todella rauhallinen , miellyttävä lomapaikka kun katselee kirkkain silmin,


      • HuaHinEki

        Turistirysäksi kutsutaan kohteita johon tehdään valmismatkoja ja siihen ryhmään kuuluu myös Cha Am.


      • 65467546756
        HuaHinEki kirjoitti:

        Turistirysäksi kutsutaan kohteita johon tehdään valmismatkoja ja siihen ryhmään kuuluu myös Cha Am.

        Kuten myös Pattaya todellinen rysä, Phuket, Hua HIn, Cha Am... juuri tuossa järjestyksessä.


      • AtLastUgetThePoint

        Aivan noihin kaikkiin kohteisiin tehdään valmismatkoja.


    • Thaimaa1

      Nämä kaikkea moittivat resuperse peräkamaripojat eivät ole koskaan kuulleet vuorovesi ilmiöstä. Vuoksi tuo joka paikkaan aina mereltä kaikkea mitä siellä lilluu. Luode vie taas takaisin merelle mitkä eivät jää rantaan kiinni.
      Hua Hinissa veden vaihtelu on noin 80 cm. Matalan veden aikana rantaviivaa paljustuu kymmenien metrien matkan merelle päin.


      Seuraavassa Esson baarin kokouksessa nämä syrjäytyneet resuperseet voisivat tehdä päätöksen kuinka he voisivat toisella tavalla moittia Siamin lahden kauniita rantoja.
      Jään odottamaan resuperseiden seuraavan kokouksen päätöksiä. Resuperseiden puheenjohtaja varmasti kirjoittaa palstoille päätöksistä.

      Ps. suurin tunnettu vuoroveden vaihtelu korkeus on 15 metriä. Matalan veden aikana rantaviivaa paljastuu noin 40 km. Vuoksen aikana vesi nousee 2 metriä tunnissa. Jos olet liian kaukana rannalla niin pikajuoksijakaan ei pelastu veden nousulta vaan takuuvarmasti hukkuu.

      Hua Hinissä resuperseen anuksesta menee takuuvarmasti vettä sisään jos sattuu loikelemaan rannalla vuoksen tullessa. Resuperseet voisivat tukkia anuksensa esimerkiksi samppanjapullon korkilla.

      • Huanvalehtelijat

        Tavalliseen tapaansa lahkolaiset aloittivat valheilla juttunsa, kertoen suurimmaksi tunnetuksi vuoroveden vaihteluksi 15m todellisuudessa se on 16,3m!

        The highest tides in the world can be found in Canada at the Bay of Fundy, which separates New Brunswick from Nova Scotia. At some times of the year the difference between high and low tide in this Bay is 16.3 meters, taller than a three-story building.

        http://oceanservice.noaa.gov/facts/highesttide.html

        Tämä vain yksi esimerkki Hua Hinmielisten lahkolaisten valeista! Vastaavia valeita ja vielä pahempia heillä on tapana aina kertoa jutuissaan, kun Hua Hinin ja Cha Amin asioista kertovat.
        Heidän kielenkäytöstään voi myös päätellä, että järkevät ihmiset eivät lähellekään Cha Amia ja Hua Hiniä matkusta...

        Lerppaharjulaiset päässeet putkasta ja palstalla melskaus alkoi Hui Hain merkeissä jälleen.

        Hui Hailaiset aloittivat jo aiemmin tyhmät puheensa ja nyt yhdessä Lerppaharjulaisten kanssa, viihdyttävät meitä kauheimmilla kirjoituksillaan, ylpeillen saannoksistaan palstoilla ja kuvitellen Hui Hain nousevan tällä tavoin uuteen kukoistavaan nousuun, mutta toivotonta on taistelunsa...

        Don Quijoten tavoin Hui Hailaiset yrittävät Lerppaharjun Sancho Panzat apunaan kiivetä matkailupalstojen valtiaiksi, hävyttömillä puheillaan, mutta toisin on käynyt! Vähäinenkin arvostus Hui Haita kohtaan on kansan silmissä kadonnut ja niinpä heidän arvostuksensa on nostanut viihtyisän ja rauhallisen Pattayan, Thaimaan helmen, matkailun kärkeen, paikkaan, joka sille luontojaan kuuluukin.


      • Numeromies75757575858

        Jos resuperseet tukkivat anuksensa pullonkorkilla, hehän tukehtuvat, eikä täällä saa antaa heikkolahjaisille itsari ohjeita, lisäksi heillä ei ole varaa sampanjapulloon, joten pitäisi löytää halvempi vaihtoehto, Thaimaassa myydään samalla tekniikalla tehtyjä instant kahvikapseleita, eikä maksa paljon, varsinkaan käytettynä, löytyy jokaisesta roskiksesta myös pattayalta, ja varmasti myös essonbaarin roskiksesta, kokouksen yhteydessä voivat huutaa Hua Hinin vastaisia lauseita ennen tuota toimepidettä,luulen että tämänkin paikka taso nousisi kerralla.


    • Penttihilkuriko

      Olemme perheen kanssa muutaman kerran cha amissa olleet ja ihan mukava paikka,menemme toistekkin.

    • Chaamissaollaan

      Sameavetinen ei ole edes Cha amissa käynyt. Arvaa kuka on parasta aikaa täällä. Täällä on useamman päivän liikenne jumissa, rannat täynnä paikallisten autoja pientä vesisotaa käynnissä. Tänään on jo rauhallisempaa. Tämä paikka on mm halvempi paikka kuin Hua Hin. Paikalliset tulee tänne, koska täällä on ilmainen ranta. Normaalisti täällä on viikonloppuisin paljon koululaisia bussilasteittain. Tulipa nähtyä Sonkrania Cha amissa, kohta mennään altaalle

      • 006008009

        Kiva lukea asiallista tietoa paikan päältä, meitä aina tuo Thaimaalaisten Uuden vuoden Vesijuhlinta vähän peloittanut , on niin hurjan oloista menoa, tosin rauhallisessa Chamissa varmasti pärjää nuokin päivät Paikallisten juhlintaa normaali viikonloppuisin on vain hauska seurata senverran siististi osaavat käyttäytyä
        Nuo lapselliset " resupersejutut " voisi täällä lopettaa, olisi hyvä myös suomalaisten opetella tapoja Tympäsee - ei niitä kukaan viitsi edes lukea


    • Hämäläiset

      Kamala paikka tuo Cha Am, olimme siellä ja hotellihuoneesta varastivat käteisvarojamme yli 20t thb, virkailija vain pyöritteli päätään eikä saanut mitään tehtyä hotellissa asian eteen, olikohan kimpassa mukana? Rannan vesi oli todella sameaa, eivätkä lapset halunneet uida siellä lainkaan. Onneksi hotellissa oli allas.
      Cha Am on kyllä poissa Thaimaan kohteistamme.
      Ei koskaan sinne!

      • chaamissaollaan

        Hei Mikä hotelli oli kyseessä? Cha amin suomalaisten hotelleissa on safetyboksit, ei siellä tarvitse pitää tuollaisia rahamääriä huoneissa. Taitaa olla pelkkä huuhaa tarina. Täällä on roiskittu vettä vain rantakadulla, yksi katu ylöspäin niin saa liikkua rauhassa. Seuramatkat loppuu ennen Sonkrania Cha amiin, jos haluaa tulla perheineen tänne, niin sitten pitää hoitaa varaukset.


      • Thaimaa1

        Trollilla oli vähän mielikuvitusrahoja mukana. Hehehe heheh hee


      • Huanvalehtelijat
        Thaimaa1 kirjoitti:

        Trollilla oli vähän mielikuvitusrahoja mukana. Hehehe heheh hee

        Suurin trolli on Thaimaa1, alias Thaimaankävijä, joka valehtelee kaiken Hua Hinin ja Cha Amin eduksi, röyhkeästi!


      • 3rumaaTeroa

        Samat laulut aina, kuka helvetti on niin tyhmä että hotellihuoneessa 20.000 baht, tietysti trolli, kuka on niin tyhmä että väittää että rannan vesi on sameaa, tietysti trolli, kuka on niin tyhmä että ei osaa ilmoittaa asiaa Thaimaan poliisille, kuka on niin tyhmä että ei laita rahoja tallelokeroon, kaikissa cha amin hotelleissa on sellainen, joko huoneessa tai respassa, kuka on niin tyhmä että trollaa kokoajan Hua Hinin palstalla tietysti lerppatrolli, onneton resuperse, nyt ja aina.


      • Huanvalehtelijat
        3rumaaTeroa kirjoitti:

        Samat laulut aina, kuka helvetti on niin tyhmä että hotellihuoneessa 20.000 baht, tietysti trolli, kuka on niin tyhmä että väittää että rannan vesi on sameaa, tietysti trolli, kuka on niin tyhmä että ei osaa ilmoittaa asiaa Thaimaan poliisille, kuka on niin tyhmä että ei laita rahoja tallelokeroon, kaikissa cha amin hotelleissa on sellainen, joko huoneessa tai respassa, kuka on niin tyhmä että trollaa kokoajan Hua Hinin palstalla tietysti lerppatrolli, onneton resuperse, nyt ja aina.

        Sama mies, kuin edellisetkin, lahkolaisjäärä, lerppaharjunhomo, suureen ääneen Hua Hinin matkailua edistämässä.
        Thaimaa1, alias Thaimaankävijä, 3rumaaTeroa, aivan itse jälleen päiväuniltaan heränneenä aloitti kailotuksesnsa ja vaikenee hetkeksi, koska portsarin hommat odottavat, aamusta taasen alkaa vinkumisensa uudelleen. Puheistaan tulee mieleen lähinnä rullaavan Fougan ääni, joka oli juurikin tämän lahkolaisen kaltaista vinkunaa!


      • wertyuik

        Tuota ei usko Joukokaan, vaikka Joukossa tyhmyys tiivistyy.


      • eiturkuun

        Kyllä Turku on tosi vaarallinen paikka vanhuksille. Ei enää koskaan Turkuun.
        Matkustan aina lomillani Cha Amiin. Siellä on vanhuksen turvallista liikku ja asua.

        96-vuotias nainen ryöstettiin Turussa keskellä päivää

        Julkaistu: 17.4. 16:40
        Poliisin mukaan 96-vuotias nainen oli asioinut kaupassa ja hänen tultuaan kaupasta ulos, oli seuraan lyöttänyt kaksi nuorta naista.
        Ryöstö tapahtui Turun Lausteella lauantaina kello 13. Poliisi kertoo, että tilanteessa oli ollut kyse rahan kerjäämisestä ja asiaomistaja oli kieltäytynyt antamasta rahaa.

        Tämän jälkeen nuoret naiset olivat tarttuneet asianomistajaa vaatteista kiinni ja työnsivät häntä taaksepäin. Naiset ottivat asianomistajan kauppakassin ja kaivoivat tämän lompakon esille, jonka jälkeen he anastivat lompakosta pienen määrän rahaa.

        Ryöstön jälkeen naiset poistuivat paikalta.

        IS


      • 002003004

        Ehkei tämä uutinen täsmälleen ajateltuna kuuluisi matkailupalstalle, mutta tosiasiahan on että turvallisempaa liikkua Cha Amissa kun Suomen kaupungeissa,
        Mukavampi lukea kuitenkin näitäkin juttuja , verrattuna jonkun heppelin hulluihin hintakyselyihin Hua Hinin h- hinnoista


      • 25836159844

        . Mitään rottaongelmaa ei ole Hua Hinissä eikä Cha Amissa, tottakai roskatunkioilla rottia asustaa, mutta ei sentään hotelleissa joiden taso Thaimaassa yleensäkin on hyvä, jos etsimällä etsii jonkun ns. " rotankolon " niin se on eri asia.
        Täällä palstalla tuntuu joku jäbä etsivän kaikenaikaa negatiivistä sanottavaa ,
        onpa elämänasenteensa melko musta. Paratiisia on vaikea löytää maan päältä,


    • ikäväätietoa

      Cha Amin hotelleissa ovat aivan samat rottaongelmat, kuin Hua Hinissä. Niistähän on jo aiemmin kirjoitettu palstoilla.
      Meistä aikuisista monet vielä pärjäävät näiden rottien ja muiden Cha Amin hotelleissa piileskelevien loisten ja käärmeiden kanssa, mutta vaimomme ja lapsemme eivät suostu sinne rottien kaupunkiin lähtemään, sama tietenkin koskee Hua Hiniä. Muutama pieni esimerkki tarjonnasta ja internetistä löytyy valtavasti lisää!
      Googlatkaapa enkuksi vaikka käärmeet Hua Hinissä ja Cha Amissa! Todennäköisesti matkustushalunne hyytyvät jo alkuunsa.

      Tässä luettavaa luotettavalta tripadvisitors sivuilta Hua Hini hotelleissa viihtyvistä luteista ja rotista.

      Sirima Guest house

      https://www.tripadvisor.co.nz/ShowUserReviews-g297922-d3310760-r190747668-Sirima_Guesthouse-Hua_Hin_Prachuap_Khiri_Khan_Province.html

      Devasom Hua Hin resort

      http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g297922-d1775291-r164263361-Devasom_Hua_Hin_Resort-Hua_Hin_Prachuap_Khiri_Khan_Province.html

      Evason Hua Hin

      http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g667502-d301641-r130344625-Evason_Hua_Hin-Pranburi_Prachuap_Khiri_Khan_Province.html

    • Thaimaa1

      Espoon Tapiolassa oli myös iso rottaongelma. Tapiolahan tunnetaan ns. parempien ihmisten asuinalueena. Sielläkin on rottia ja rottia on jokaisessa kaupungissa ja joka maassa. Aivan turhaa lähteä mollaamaan Thaimaan kaupunkeja rotista ja niiden esiintymisestä. Thaimaalaiset hoitavat itse omat rottansa ja he eivät kaipaa suomalaisten palstoilla mylläävien trollirottien apua.
      Palstalaisten kannattaisi harkita miten nämä trollirotan saataisi hävitettyä, että palstojen keskustelutaso säilyisi asiallisena.

      Espoon kaupunki aikoo hävittää Tapiolan uljaan kulttuurimaiseman vallanneet rotat lopullisesti kissojen avulla.

      Tapiolaan tuodaan aluksi sata kissaa, joiden tehtävä on hävittää inhottavat ja tauteja levittävät jyrsijät pysyvästi ensin Tapiolasta ja sen jälkeen muista kaupunkikeskuksista.

      Länsiväylä (LV 31.3.-1.4.) kertoo viikonvaihteen numerossaan, että rottaongelma on jo saatu jotenkin kuriin myrkkysyöttien avulla. Tuoreimpien tietojen mukaan rottapopulaatio kasvaa kuitenkin sellaista vauhtia, ettei kasvuun riitä mitkään myrkyt.

      Tavalliset maatiaiskissat eivät rottajahtiin kelpaa. Länsiväylän saamien tietojen mukaan Espoo vuokraa Oslossa toimivalta yksityiseltä kissajalostamolta norjalaisia metsäkissoja, joita pidetään ennen Suomen matkaa pari viikkoa nälässä.

      Norjassa tehtyjen tieteellisten kokeiden mukaan jalostetut kissat pystyvät listimään koirankokoisia rottia ja muita jyrsijöitä yhdellä napakalla puraisulla niskaan.

      Länsiväylä sai käsiinsä salaisen leasing-sopimuksen, jonka mukaan kissojen liisaaminen tulee espoolaisille veronmaksajille varsin kalliiksi.

      Ensimmäisestä sopimusvuodesta Espoo maksaa oslolaisille jalostajille 5,2 miljoonaa euroa. Jokaisesta seuraavasta vuodesta hintaa voidaan sopimuksen mukaan pudottaa kymmenen prosenttia.

      – Ongelmalle pannaan nyt stoppi, maksoi mitä maksoi, täräyttää Espoon ongelmaeläinlautakunnan puheenjohtaja Kalevi Kärsänen.

      Kalliiksi tulee myös kissojen ruokkiminen, sillä ne ovat tottuneet meriloheen ja hanhenmaksaan. Merilohet Espoo joutuu rahtaamaan kaukaa Jäämereltä, koska mikään muu kala kissoille ei kelpaa. Hanhenmaksa tulee saksalaisista marketeista.

      Kissat pannaan asumaan Tapiolan koulun taakse metsikköön, johon rakennetaan parhaillaan niiden suureen kokoon räätälöityä kissataloa.

      Norjassa vastaavanlaiset kissatalot ovat suututtaneet eläintensuojelijat, mikä on johtanut jopa mellakoihin Oslon lähiöissä. Myös Espoossa joudutaan varautumaan kissa-aktivistien liikehdintään.

      – Ennen kuin kissojensuojelijat ärähtävät, heidän kannattaa perehtyä tosiasioihin. Metsäkissoilla tulee olemaan ihanteelliset olosuhteet Tapiolassa, nyt kun kevätkin on jo pitkällä, kiteyttää oslolainen kissa-asiantuntija Knut Is.

    • thaimaankävijä

      Saksalaiset keksivät aikoinaan ratkaisun rottaongelmaan.

      Hamelnin pillipiipari on saksalainen kansansatu salaperäisestä miehestä, joka karkotti rotat Hamelnin kaupungista vuonna 1284. Hän lumosi rotat soittamalla pilliä tai huilua ja johdatti ne ulos kaupungista lopulta hukkumaan läheiseen Weserjokeen. Kun kaupungin asukkaat eivät olleet halukkaita maksamaan sovittua summaa pillipiiparille, hän kosti lumoamalla huilullaan kaupungin lapset ja houkutteli heidät läheiseen vuoreen, jonka sisään he katosivat.[1]

    • Horinoita

      En ole yhtään rottaa nähnyt cha-amissa ja olen siellä lomaillut useana talvena. Mukava ja siisti lomapaikka rauhallista lomaa kaipaaville. Joka paikassa on omat hyvät ja huonot puolensa,mutta täytyy itse tietää mitä lomaltaan haluaa. Cha-amissa viihtyvät vähän iäkkäämmät lomalaiset joten bilettäjät älkööt vaivautuko sinne. Ranta siisti ja kaikki palvelut lähellä.

    • ZzzzzxzzzzZ

      15 kertaa käynyt cha amissa kerran näin rotan rannan kivimuurilla, rauhallinen paikka, ei paljon ihmisiä, pääsee helposti Thaimaan parhaaseen lomakohteeseen, vaikkapa bussilla 30 minsaa niin ollaan Hua Hinissä, vaikkapa shoppailureissulla, tänään vaan täällä Hua hinissä on liian kuuma, tai ollut jo viikko pari tosi kuumaa.

    • kaukanalomakohteesta
    • Thaimaa1

      Ehdotuksia trollirottien hävittämiseksi viestiketjuista kaivataan.

      • palstojenparannus

        Kaikille Huan lahkolaisille ja Hiekkaharjun hinureille kirjoituskielto!
        Aloitetaan vaikka pääjehusta, siis sinusta ensin...


      • 00700088

        " Kaukanalomakohteesta" ? Uskotaan toki, siis kaveri on itse kaukana ja pysyy , mutta asiantuntijaa yrittää esittää,
        Parhaat valmentajat on katsomossa


      • totuuttaeivoiohittaa
        00700088 kirjoitti:

        " Kaukanalomakohteesta" ? Uskotaan toki, siis kaveri on itse kaukana ja pysyy , mutta asiantuntijaa yrittää esittää,
        Parhaat valmentajat on katsomossa

        Oikea asia varoittaa kohteista, hienoa, että totuus paljastettiin!


      • Numeromies758576789

        Pattayan rannalla on helvetisti rottia, täällä pastalla on vain yksi rotta jota lerppatrolliksi kutsutaan, samainen häirikkö on trollannut täällä ainakin vuodesta 2008, joten todella sairaasta trolliyksilöstä on kyse, lerppatrolli on helppo tunnistaa, hänellä on mielikuvitusystäviä hiekkaharjussa, Hua hin lahkossa, sika Amaliaa, onkomiestä, numeromiestä, esim tässäkin ketjussa hän ulostanut ainakin, totuuttaeivoiohittaa, palstojenparannus,kaukanalomakohteesta, tämä lerppatrolli esiintyy useasti usealla eri persoonalla, enkä olisi yllättynyt vaikka kaikki cha amin rottaongelmaa käsittelevät kirjoitukset olisi sekopäästä lähtöisin, onneton reppana.


      • numeromiehenhöpötykset
        Numeromies758576789 kirjoitti:

        Pattayan rannalla on helvetisti rottia, täällä pastalla on vain yksi rotta jota lerppatrolliksi kutsutaan, samainen häirikkö on trollannut täällä ainakin vuodesta 2008, joten todella sairaasta trolliyksilöstä on kyse, lerppatrolli on helppo tunnistaa, hänellä on mielikuvitusystäviä hiekkaharjussa, Hua hin lahkossa, sika Amaliaa, onkomiestä, numeromiestä, esim tässäkin ketjussa hän ulostanut ainakin, totuuttaeivoiohittaa, palstojenparannus,kaukanalomakohteesta, tämä lerppatrolli esiintyy useasti usealla eri persoonalla, enkä olisi yllättynyt vaikka kaikki cha amin rottaongelmaa käsittelevät kirjoitukset olisi sekopäästä lähtöisin, onneton reppana.

        Lerppaharjulaiset päässeet putkasta ja palstalla melskaus alkoi Hui Hain merkeissä jälleen.

        Hui Hailaiset aloittivat jo aiemmin tyhmät puheensa ja nyt yhdessä Lerppaharjulaisten kanssa, viihdyttävät meitä kauheimmilla kirjoituksillaan, ylpeillen saannoksistaan palstoilla ja kuvitellen Hui Hain nousevan tällä tavoin uuteen kukoistavaan nousuun, mutta toivotonta on taistelunsa...

        Don Quijoten tavoin Hui Hailaiset yrittävät Lerppaharjun Sancho Panzat apunaan kiivetä matkailupalstojen valtiaiksi, hävyttömillä puheillaan, mutta toisin on käynyt! Vähäinenkin arvostus Hui Haita kohtaan on kansan silmissä kadonnut ja niinpä heidän arvostuksensa on nostanut viihtyisän ja rauhallisen Pattayan, Thaimaan helmen, matkailun kärkeen, paikkaan, joka sille luontojaan kuuluukin.


      • Numeromies758576789
        numeromiehenhöpötykset kirjoitti:

        Lerppaharjulaiset päässeet putkasta ja palstalla melskaus alkoi Hui Hain merkeissä jälleen.

        Hui Hailaiset aloittivat jo aiemmin tyhmät puheensa ja nyt yhdessä Lerppaharjulaisten kanssa, viihdyttävät meitä kauheimmilla kirjoituksillaan, ylpeillen saannoksistaan palstoilla ja kuvitellen Hui Hain nousevan tällä tavoin uuteen kukoistavaan nousuun, mutta toivotonta on taistelunsa...

        Don Quijoten tavoin Hui Hailaiset yrittävät Lerppaharjun Sancho Panzat apunaan kiivetä matkailupalstojen valtiaiksi, hävyttömillä puheillaan, mutta toisin on käynyt! Vähäinenkin arvostus Hui Haita kohtaan on kansan silmissä kadonnut ja niinpä heidän arvostuksensa on nostanut viihtyisän ja rauhallisen Pattayan, Thaimaan helmen, matkailun kärkeen, paikkaan, joka sille luontojaan kuuluukin.

        Juuri tuota tarkoitin rotta ponnahti paikalle, tämän lerppatrollin kirjoitukset on ainakin viidessä eri ketjussa tänä aamua, eli lerppatrolli osaa copy /pasten, lieneekö kirjoituksetkin kopioitu jostain reppana, onneton resuperse.


      • Huanlahkolaisethoitoon
        Numeromies758576789 kirjoitti:

        Juuri tuota tarkoitin rotta ponnahti paikalle, tämän lerppatrollin kirjoitukset on ainakin viidessä eri ketjussa tänä aamua, eli lerppatrolli osaa copy /pasten, lieneekö kirjoituksetkin kopioitu jostain reppana, onneton resuperse.

        Hakeutuisit hoitoon Huan lahkolainen, palstoja häiritsemästä, ja nopeasti!


      • Numeromies6897668

        Lerppatrolli taas asialla, hoitoon sinun pitäisi mennä ja nopeasti resuperse' taasko näkyy lahkolaisia onneton.


      • Hiekkiksenportsarikertoo
        Numeromies6897668 kirjoitti:

        Lerppatrolli taas asialla, hoitoon sinun pitäisi mennä ja nopeasti resuperse' taasko näkyy lahkolaisia onneton.

        Hanuristikin Hiekkaharjusta kirjoittelee, menehän päiväunille, niin jaksat ovella taas portsarina toimia aamuyöhön.


    • chaamissaollaan

      Kirjoittelen Cha amista. Miten tämä purkautumisesi liittyy Cha amiin? Ei näy rottia, kun huoneisto kerroksessa n:o 14.

      • varoitusCha-Amiin

        Alemmas ei kannata mennä, ettei rottalauma yllätä, varo aamupalalla valmiiksi jyrsittyjä ruokia.


      • purkautumiskielto

        Kyllä pitäisi näiltä Hiekkaharjulaisilta ja Hua Hinin lahkolaisilta kaikki purkautumiset kieltää. Hyvä, että otit asian esiin, toivottavasti lopettavat purkautumisensa.


      • 007008009

        JOS Pelle = " purkautumiskielto " yrittää vääntää vitsiä , niin valitettavasti ei onnistunut, JOS taas luulee olevansa fiksu niin eipä onnistunut siinäkään,
        Maantieteellisesti mahtaa kotipaikkansa löytyä jostain Pöpilän perukoilta,
        Asialinjalle , please,


      • 11111111111111
        007008009 kirjoitti:

        JOS Pelle = " purkautumiskielto " yrittää vääntää vitsiä , niin valitettavasti ei onnistunut, JOS taas luulee olevansa fiksu niin eipä onnistunut siinäkään,
        Maantieteellisesti mahtaa kotipaikkansa löytyä jostain Pöpilän perukoilta,
        Asialinjalle , please,

        Täysin SAMAA mieltä ! En oikein osaa innostua myöskään näiden kirjoittajien
        suuresta huolesta , ROTTAONGELMASTA !!! Ei MATKAILUPALSTA ja " eläinystävien"
        havainnointi sovi yhteen,
        Voin osallistua vakuuttaen ettei Cha Am issa, eikä HUa Hin issä ole riesaa muista eläimistä kun ehkä räksyttävistä kulkukoirista, Voi huoleti matkustaa myös rottaongelmaiset.


      • LänsiThrottapaikat
        11111111111111 kirjoitti:

        Täysin SAMAA mieltä ! En oikein osaa innostua myöskään näiden kirjoittajien
        suuresta huolesta , ROTTAONGELMASTA !!! Ei MATKAILUPALSTA ja " eläinystävien"
        havainnointi sovi yhteen,
        Voin osallistua vakuuttaen ettei Cha Am issa, eikä HUa Hin issä ole riesaa muista eläimistä kun ehkä räksyttävistä kulkukoirista, Voi huoleti matkustaa myös rottaongelmaiset.

        Täysin eri mieltä, Hua Hinissä ja Cha Amissa on todellinen rottaongelma hotelleissa!
        Eihän asiasta muutoin muuallakin, kuin täällä, palstoilla kirjoiteltaisi.


      • pilkuttajaliikkeellä
        11111111111111 kirjoitti:

        Täysin SAMAA mieltä ! En oikein osaa innostua myöskään näiden kirjoittajien
        suuresta huolesta , ROTTAONGELMASTA !!! Ei MATKAILUPALSTA ja " eläinystävien"
        havainnointi sovi yhteen,
        Voin osallistua vakuuttaen ettei Cha Am issa, eikä HUa Hin issä ole riesaa muista eläimistä kun ehkä räksyttävistä kulkukoirista, Voi huoleti matkustaa myös rottaongelmaiset.

        Pilkuttajakin liikkeellä!


    • RottiaHuaHininHotellit
    • pianeirottia

      Väittävät, että Hua Hinin ja Cha Amin hotellien rottaongelma on ratkaistu.

      Hotellit ovat hankkineet lukuisan määrän hyviksi havaittuja Kobria rottienpyytäjiksi.

      Käärmeet ovatkin tunnetusti tehokkaita rottien pyytäjiä.

      Hyvä näin.

      Rattoisia hotellimatkoja Hua Hiniin ja Cha Amiin.

      • Thaimaa1

        Toivottavasti käärmeet poistavat myös trollirotat.


      • lerpallekotieläimiä
        Thaimaa1 kirjoitti:

        Toivottavasti käärmeet poistavat myös trollirotat.

        Lähettävätköhän niitä Hiekkaharjuun asti, Baccuksessa kuulemma tarvittaisiin ja pari vielä kotiisi...


    • Totuutta

      Cha-amissa en ole yhtään rottaa nähnyt kymmeneen vuoteen. Hotellit hyviä ja viime talvena hotelli methavalai aivan erinomainen valinta. Ranta todella siisti samoin hotellin allasalue ja hotellin siivous kympin arvoista. Turha täällä on huudella törkeyksiä jos ei itse ole edes käynyt paikassa. Useimmat suomalaiset asuvat keskustan hotelleissa eikä niissä ole mitään rottaongelmia,turha väittää muuta. Kiva ja turvallinen lomapaikka kaikille rauhallista lomaa etsiville.

      • 00000000000001

        Rohkenen olla samaa mieltä , täällä jonkun esille nostaman " Turistirysä " sanan merkityksestä olen eri mieltä kirjoittajan kanssa,mielestäni ei paikka johon myös matkatoimistojen toimesta tehdään matkoja ei ansaitse tuota nimitystä.
        Turistirysä on paikka jossa tungokseen asti omatoimi- tai muuta matkustaja porukkaa, meluisaa ,rauhatonta ja turvatonta. Cha Am ei ole mitään näistä.


      • Isaninriisimies
        00000000000001 kirjoitti:

        Rohkenen olla samaa mieltä , täällä jonkun esille nostaman " Turistirysä " sanan merkityksestä olen eri mieltä kirjoittajan kanssa,mielestäni ei paikka johon myös matkatoimistojen toimesta tehdään matkoja ei ansaitse tuota nimitystä.
        Turistirysä on paikka jossa tungokseen asti omatoimi- tai muuta matkustaja porukkaa, meluisaa ,rauhatonta ja turvatonta. Cha Am ei ole mitään näistä.

        Nimenomaan täysy turistirysä on paikka, rakennettukin turisteille.
        Hieman outo tuo esittämäsi turistirysän määritelmä, joka ei pidä paikkaansa.
        Huomaa hyvin yleissivistyksen puutteen.


      • LämmönVuoksiThaimaa
        Isaninriisimies kirjoitti:

        Nimenomaan täysy turistirysä on paikka, rakennettukin turisteille.
        Hieman outo tuo esittämäsi turistirysän määritelmä, joka ei pidä paikkaansa.
        Huomaa hyvin yleissivistyksen puutteen.

        Ei pidä ottaa hernettä nenuun vaikka turistirysissä viihtyy. Kohteet joihin tehdään valmismatkoja ja rakennettu turisteille aktiviteettejä ja hotellit ovat vieri vieressä on kutsuttu turistirysiksi, entä sitten. Ei aiheuta ylimääräisiä hermon kiristystä minulle, Sinulle jostain syystä näyttää aiheuttavan.


    • Kuneiitseosaa

      Katso urbaani sanakirja. Turistyrysä on kohde johon uusavuttomia valmismatkaajia viedään.

      • 000000005

        OMATOIMIMATKOJA olen tehnyt jo vuosia , silti väitän ettei Cha Am ole turistirysä sanan täydessä merkityksessä, jokainen saa tietysti sanoa mitä lystää vaikka sivistyssanojen voimalla.


      • 00000006

        Väittelyä väittelyn vuoksi , melkoisen typerää tuokin. Tuskin kukaan kutsuu vaikka Buriram ia turistirysäksi , paljon sinne on farangit taloja rakentaneet lue rahoittaneet , onko kyseessä raharysä ja sinnekös kaikkien Thaimaan ystävien
        pakko matkustaa, vaikkei vaimoa vailla olisikaan. Ai niin saattaa löytyä ihka oma palsta näille raharysä kohteille. Soli, soli


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      105
      7431
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2802
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2392
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2093
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1789
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1369
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe