Kiinnittikö syyttäjä mitään huomiota Wincapitan

Ternimaito

Valuuttasoftaan. Sehän oli vaan staattinen giffikuva jostain ihme "mittareista". Eli jos poliisi ei kiinnittänyt huomiota tähän että softalla ei ollut mitään mahdollisuutta ikinä toimia niin olipa surkeaa osaamista.

8

152

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksi olisi kiinnittänyt?

      Winkkarin pipsimittari oli vain koriste kuten joulukuusen tuikkiva tähtönen. Sen tarkoituksena oli sokaista höynän ahne pää. Mitään käytännän käyttöä winkkarin softalla ei ollut- ei ollut klubi aikoina eikä myöhemminkään.

      Miksi poliisin olisi pitänyt leikkiä hölmöä vain sen takia, että klubin jäsenet olivat hölmöjä?

      • WCOK

        Niin, olet aivan oikeassa ja huvittikin kuinka paljon esim. murot ja suolet jauhoivat sitä etusivulla pörräävää ahtopainemittaria, mikä oli todellakin pelkkää reksiviittaa ja joltakin sivulta kopioitu.

        Valuuttakauppaa sensijaan näytettiin ihan oikeasti ja Kailajärven voitollinen valuuttakauppa on todistettu kahdessa oikeusasteessa ja se on myönnetty että kauppa oli kokonaisuudessa voitollista, mikä tarkoitti että vottoja ja tappioita tuli, mutta enemmän tuli aina voittoja.

        Yhtä hullu valhe kuin ahtopainemittari oli median kanssa yhdessä luotu käsite, että tehdään 400% voittoa valuuttakaupalla ja sen olisi yhtiö luvannut. Siis törkeä valhe ja tyhmä valhe, sillä pelkällä VALUUTTAKAUPALLA ei tietenkään koskaan päästy tuollaisiin lukuihin, vaan jos uskalsi voittoputkeen esim. 4% asettaa 100kertaisen lainavivun, niin silloin saattoi tuon 400% voittaakin, mutta on idiotismia edes väittää valuuttakaupasta, että on luvattu joku tietty voittoprosentti, eikä sitä kukaan koskaan myös ollut luvannut, siis valhe jäi elämään omaa latuaan.

        Wincapita oli myös hyödyllinen monille suomalaisille ja monet oppivat tekemään valuuttakauppaa ja tekevät sitä edelleen voitollisesti, kuten itsekin pienellä riskillä.
        WC synnytti monia yrityksiä alalle ja ainakin yhden menestyneen myös Suomeen, mutta toki muita ei sitten ole tullutkaan ja tiedätte kyllä syyn miksi suomalaiset ovat perustaneet ne ulkomaille ja jos et tiedä, niin voit kilauttaa vaikka luihulle, siis sille suomituhoajalle.

        Wincapitan järjestelmässä ei ollut mitään laitonta ja tämän myöntävät monet merkittävät tuomarit ja juristit. Kailajärven aiheuttamat väärinkäsitykset ja yltiöpositiiviset odotukset muuttuviin olosuhteisiin olivat ylimitoittettuja, mutta ylimitoitettu oli hänen tuomio ja kohtelu yms. siihen liittyvää, joka ei kestä oikeusvaltion päivänvaloa, mutta WC oli käsketty tuhota ja juoksupojat ja tytöt tekivät mitä käskettiin.

        Itse olen ainakin erittäin tyytyväinen, että tuli lähdettyä aikoinaan WinCapitaan ja sen jälkeen käsitykseni myös muuttui paljon viranomaistemme toiminnasta ja samoin kävi myös monella muulla.

        Suurinosa ihmisistä ei ymmärrä valuuttakaupasta yhtään mitään ja heitä vietiin kuin kuoriämpäriä ja saatiin uskomaan, että WC oli joku suuri rikollisjoukko vailla moraalia, mikä ei tietenkään pitänyt paikkaansa ja sitäpaitsi asia on vielä erittäin pahoin kesken, että perästä kuuluu sanoi torvensoittaja.


      • Jagetsi

        Kolme tuttua menetti tuohon yli 10k. Ei se heille ainakaan kovin hyödyllinen ollut. Kaksi heistä lähti mukaan myös onecoiniin,tarkoituksena kuitata tappiot.


      • Nomitesmeni
        Jagetsi kirjoitti:

        Kolme tuttua menetti tuohon yli 10k. Ei se heille ainakaan kovin hyödyllinen ollut. Kaksi heistä lähti mukaan myös onecoiniin,tarkoituksena kuitata tappiot.

        Aina on myös häviäjiä kaikissa vastaavissa kuvioissa, veikkauksessa esim. eniten.ja Nordeassa sitten nalletetaan.

        Kannattaa myös muistaa, että WinCapita oli laiton vain Jaiholandiassa ja ulkomaiset saivat pitää voittonsa.


    • Tiedähäntä onko tuo edellinen trolli vaiko ei.

      Mutta niinhän se on tullut todettua, että näitä wincapita-uskovaisiakin vielä löytyy. Samoin tulee käymään onecoinin kaatumisen jälkeen, sinnikkäimmät uskovaiset löytävät kyllä selitykset salaliittoteorioineen miksi OC-pyramidi kosahti eivätkä luovu uskostaan.

      t.Avotampio

      • "Tiedähäntä onko tuo edellinen trolli vaiko ei."

        Uskoisin, että tyhmyyttään ja yksinäisyyttään trollaa.;))))


    • CrystalBall

      Valuuttakauppa? Lainavipu? 400%? Mielestäni sekä käräjä- että hovioikeuden päätöksissä todettiin nimenomaan, ettei mitään valuuttakauppaa todellisuudessa koskaan käyty. Kyseessä oli puhdas pyramidipeli, eli rahankeräysrikos. Jos kauppaa oikeasti olisi käyty, olisi repertuaarissa ollut mukana myös veropertokset. Kun kauppaa ei käyty, ei syntynyt myöskään verotettavia myyntivoittoja ;-).

    • Suomisoffa

      Kyseessä oli valuuttasoffa. Sinne valuutat lyötiin patjan väliin..ei löydä vouti eikä rkp.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      300
      3315
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1798
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1335
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1293
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1193
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1113
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      994
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      926
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      874
    Aihe