SUOMI-SYÖJIEN HALLITUS ON KAADETTAVA!

tuntemattomatsotilaat

Nyt on jokaisen rehellisen ja isänmaallisen suomalaisen noustava esiin ja iskettävä takaisin. On lopetettava alistuminen ahneiden liikemiesten ja lahjotun eliitin mielivallalle. Leikkaushallituksen moraali on mätä. On pantava kova kovaa vastaan.

Kolmen oikeistopuolueen hallitus on osoittanut olevansa Suomi-syöjien hallitus. Viikko toisensa jälkeen se pala palalta on myymässä Suomea ylikansallisille suursijoittajille. Veronkierron edistäminen on hallituksen toinen keskeinen tavoite.

Kaikki poliittiset keinot ovat tarpeen. Yleislakko oli Suomessa viimeksi 60 vuotta sitten. Sille on nyt selkeä tarve. Sähköverkon yksityistäminen oli vasta alku. Metsien ja järvien myyminen, rautateiden ja maanteiden myyminen, postin myyminen, vanhustenhoidon ja sairaanhoidon myyminen. Ja niin edelleen. Kaikki ovat kaupan.

Ennen vaaleja hallituksen suunnittelemista tihutöistä ei puhuttu mitään. Kuinka olisi voitukaan, koska vaaleissa saatu kannatus tuhopolitiikalle perustui valheeseen ja pimitykseen. Sipilä ja Berner eivät ole edes poliittikkoja, vaan bisneksentekijöitä. Heidän politiikkansa avaa kaikki portit veronkiertäjien ja rikollisten tulla Suomeen.

Hallituksen kannatus on jo nyt romahtanut. Missaan kannatuskyselyissä tämän vuoden aikana hallituspuolueilla ei ole enää ollut enemmistöä. Hallituksen kaataminen mielenosoituksin, yleislakon avulla ja suoraa toimintaa käyttäen tulee johtamaan demokratian pelastamiseen ja uusiin vaaleihin. On aika toimia.

Uusissa eduskuntavaaleissa Sipilä ja Berner eivät uskalla edes asettua ehdolle eikä yksikään puolue heitä tulisi ehdokkaakseen edes hyväksymään. Alexander Stubb ja Timo Soini tulevat lähtemään maanpakoon europarlamenttiin. Tai oman puolueensa ja omien rahoittajiensa heille viimeisenä palveluksenaan tarjoamiin suojavirkoihin.

Vuodet 2015-2016 ovat satavuotiaan Suomen itsenäisyyden ajan häpeällisimpiä. Suomessa on tullut aika lopettaa suuryhtiöiden lahjomien poliitikkojen yksinvalta. Keinot siihen löytyvät kyllä. Tätä kansaa ei yksikään suurvalta tai suuryhtiö hallitse!

3

317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JOUKKOVOIMA
      • uyhjki

        Näin muualla..

        Ammattiliitot: Kolme miljoonaa marssi Ranskassa

        Ranskassa ammattiliitot sanovat kolmen miljoonan ihmisen osallistuneen päivän suurmielenosoituksiin hallituksen talouspolitiikkaa vastaan.


        Torstain protestien takana ovat kaikki Ranskan suurimmat ammattiliitot. Ne vaativat hallitusta nostamaan minimipalkkoja ja hyvätuloisten veroja sekä romuttamaan suunnitelman julkisen sektorin työpaikkojen leikkauksista.

        Lakot ovat häirinneet torstaina julkista liikennettä ja sulkeneet kouluja ja virastoja. Opettajista noin kolmannes on ranskalaislehtien mukaan lakossa ja kaikista valtion virkamiehistä joka viides.

        Myös rautatieläisistä lakossa on ollut noin kolmasosa. Esimerkiksi TGV-junavuoroista ajetaan noin 60 prosenttia. Pariisin liikennelaitoksen mukaan metroliikenne sujui kuitenkin vielä aamulla lähes normaalisti ja myös muun muassa Toulousen ja Lillen julkisessa liikenteessä oli vain vähän häiriöitä. Sen sijaan esimerkiksi Bordeaux'ssa, Montpellier'ssä ja Strasbourgissa suuri osa busseista tai raitiovaunuista on jäänyt ajamatta.

        Pariisin Orlyn lentokentällä lennoista on peruttu tänään 30 prosenttia, Charles de Gaullen kentällä 10 prosenttia.

        Energia-alan työläisten lakko on yön aikana vähentänyt Ranskan sähköntuotantoa 10 000 megawatin verran.

        Lakoilla kansalaisten tuki

        Mielipidetutkimusten mukaan jopa 75 prosenttia ranskalaisista tukee lakkoliikettä. Irtisanomiset ja tehtaiden alasajot riivaavat maata, ja ranskalaiset ovat pettyneet hallituksen tapaan hoitaa talouskriisiä.

        Työttömyys on Ranskassa noussut yli kahdeksaan prosenttiin, mikä tarkoittaa yli kahta miljoonaa työtöntä. Noin 350 000 ihmisen odotetaan menettävän työnsä tänä vuonna.

        Irtisanomiset ovat kuumentaneet tunteita Ranskassa. Öljyjätti Total aiheutti suuttumuksen aallon viime viikolla, kun yhtiö ilmoitti vähentävänsä 550 työntekijää huolimatta viime vuoden ennätyssuurista voitoistaan.

        Saksalaisen Continental-yhtiön ranskalaiset työntekijät heittelivät johtajia kananmunilla vastalauseena rengastehtaan sulkemiselle Pohjois-Ranskassa. Sonyn tehtaalla työntekijät pitivät viime viikolla tehtaan johtajia yön ajan panttivankina ja vaativat lisää irtisanomiskorvauksia.

        http://yle.fi/uutiset/ammattiliitot_kolme_miljoonaa_marssi_ranskassa/5734800


    • Pienenlapsenäiti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe