OneCoin & BigCoin

verkostopiru

BigCoin on nyt jo romahtanut pyramidihuijaus, jossa "Chief Operating Officer" oli Dr. Ruja Ignatova ja "Master Distributor" oli Sebastian Greenwood. Yllätys yllätys samat naamat löytyy OneCoininkin johdosta.

Katsokaa seuraava BigCoinin esittelyvideo:
https://www.youtube.com/watch?v=jPvOA_i2HFg

Videolla luvataan, että tulevaisuudessa bigcoineilla voi käydä kauppaa nettiyrityksissä, jotka myyvät tuotteitaan bigcoineissa. Samoin kuin OneCoinissa, niin myös BigCoin asetti hatustavedetyn vaihtokurssin (1 bigcoin = 20$) ilman, että arvo perustui mininkään todelliseen markkina-arvoon.

Miten OneCoinin sponsorit, esim. Wespa/OC-Vesku, vastaavat tähän?

43

1601

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valistaja

      Tämä on se vertailukohta mihin onecoinia pitäisi verrata, eikä mihinkään kryptovaluuttaan.
      Perustajatkin ovat samat.

    • samaon

      Tämähän on sama ponzi kuin tuo bigcoin, ihan sama. Samojen velmujen cusetus. Miten tuo on jääny yleisöltä huomaamatta?

      • Anonyymi

        Jos aloitusviesti olisi lähetetty heti 2014 kun video julkaistiin, niin monet tunkit olisivat säästäneet rahansa. Tyhmimmät tunkit menettivät rahansa joka tapauksessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos aloitusviesti olisi lähetetty heti 2014 kun video julkaistiin, niin monet tunkit olisivat säästäneet rahansa. Tyhmimmät tunkit menettivät rahansa joka tapauksessa.

        Onecoin-huijaus käynnistyi Suomesta syyskuussa 2014, joten tuo video oli jo silloin ladattuna Youtubeen!


    • Kyllä nää tiedot on täällä jossain vaiheessa olleet esillä. Mutta ne eivät ole lannistaneet uskovaisten mieltä.

      Ihan sama kuin wincapitassa. Vaikka lataat kuinka rankkaa faktaa pöytään, niin muutaman päivän kuluttua savun hälvettyä uskovaiset jatkavat rallatustaan aivan samaan malliin ikäänkuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

      Ja samoin käy tässä. Menee muutama päivä, niin ponzorit heittelevät taas kommenttejaan "juna kulkee" ja "jänniä asioita tapahtuu tänä vuonna". Ei näiden uskovaisten mieltä lannista mikään

      t.Avotampio

      • Apinoitakoijataan

        First coin, Big coin, One coin, mitähän seuraavaksi. Samat nimet kaikkien veivauksien takana. Seurusteleva pariskunta Sebastian Greenwood, ja mustalaisen ulkonäön kasvoleikkausin poistanut Ruja Ignatova.

        Kiina pidätti ja takavarikoi onecoinin ylälinjalaisten koijaamia varoja noin 45 miljoonaa. Big coinin kautta pariskunta huijasi jo aiemmin kiinassa noin 350 miljoonaa, joten Kiinan maaperälle ei paljoa liene asiaa. Siksi pitää koittaa ujuttaa varkain lonkeroita kiinaan Macaon kautta. Uskomatonta miten sinisilmäisiä ihmiset ovat, etteivät tajua tämän huijauksen Onecoin -rakennetta.

        Amerikassa Federal Trade Comission alisti koko One coinin olemaan pelkkä hyödyke. (Liittynee plagioituihin "koulutuspaketteihin", joita hyödykkeiksi voitaneen katsoa.) Mikään valuutta tuo ei ole, eikä tule olemaan.

        Kautta aikojen on saanut netistä ostaa erilaisia tutkintopapereita, kun vain lyö vähän rahaa pöytään.

        Se niistä tohtorintutkinnoista.

        Väärennökset Forbes lehtien kansista, ym. luulisi kertovan jo tyhmimmällekin, missä koko hommassa mennään.

        Pariskunta on ollut jo niin monessa mukana, että oppimiskäyrä on kehittynyt ja jalostunut siten, että edellisten tehtyjen virheiden kautta on opittu, miten huijaus tulee toteuttaa, jotta huijaus kiertää riittävän hyvin kaikki aiemmin esiintulleet esteet, joita viranomaisten tms kautta on eteen tullut. One coinin jälkeen on varmasti jo uusi koijaus valmiina pöytälaatikossa odottamassa.

        Jokainen joka kehuu tätä toimintaa kehuu sitä vain omaa hölmöyttään peittääkseen, ja ei halua myöntää olleensa näin pahasti väärässä.
        (Vaikka itse on jokainen mukanaolija jo huijauksen huomannut, koitetaan vielä puhua uusia mukaan pyramidiin, jotta omat rahat voisi jotenkin toisten vahinkojen kautta pelastaa.)

        Jos koko kryptovaluutalle olisi todellista tilausta tällä hetkellä maailman aikaa, olisi sen toteuttanut jo suurempi raha, kuin epämääräisten pikkurikollisten joukkio.


      • JaMitäänEtteVoi

    • CharlesPonzi

      Niin, olisi mielenkiintoista kuulla näiden kahden asian yhteydestä - onko TOSIAAN mahdollista, että noin räikeä toisto samalla kaavalla olisi mahdollinen, onko faktaa, että samat veijarit ovat asialla? Siis rahastivat yhden pyramidin puhtaaksi - ja samaan syssyyn lennossa toinen samanlainen pystyyn uudella nimellä....?

      Huh huh!

      Meniskö läpi jos nyt perustaisimme esim. Wincpitta LTD:n ja samalla kaavalla eteenpäin - ilmeisesti voisi toimia, ainakin tämän Coin-esimerkin mukaisesti....

      Huh Huh!

      • totuusjulki48

        Joku taas kirjoittaa WinCapitasta, että perustaisi sellaisen uudestaan. WinCapita ei ollut koskaan pyramidihuijaus, eikä rahankeräysrikos! WinCapita ei myöskään toiminut suomessa, vaan Lontoossa! Miten on mahdollista, että ulkomaan yhteisö saa suomen oikeudessa tuomiot, ja valtio kerää jäseniltä raha.. muka pyramidihuijauksen saamia tuottoja takaisin?! Kun klubissa ei ollut edes pyramidirakennetta, se ei voi olla myöskään pyramidihuijaus! KRP ei pysty vieläkään näyttämään rikosnimikkeellä petos ja rahankeräysrikos tapahtumista. Kyseessä on suomen suurin viranomaisrikos! Joka muuta väittää, näyttäköön toteen!


      • Jälkisosialistisuomi

        Kailajärvi oli suomalaissyntyinen, kuten oli formulakuskikin.
        Muistaakseni formulakuski laitettiin verolle suomessa ihan vain sen takia että oli syntysin suomesta, vaikka koko 300 miljoonan vuositulot oli tienattu kokonaan ulkomailla, eikä rahoja edes oltu suomeen tuotu.

        Suomessa toimii sosialismi. Valtion osuuden pitää olla aina 95 prosenttia kaikesta tehdystä työstä.

        Välittömät ja välilliset maksut yhdistettynä.


      • RahatTuleeTakasin

        Onneksi valtion putjetista laitettiin rahoja 8 miljoonaa niille rohkeille jotka uskalsi tehdä rikosilmoituksen Wincapitasta.
        Viranomais rikolliset hoiti rahat takaisin..eihän tässä näin pitänyt käydä..
        Rikosilmoitus kannattaa aina !


      • LiikaaHuutoa
        totuusjulki48 kirjoitti:

        Joku taas kirjoittaa WinCapitasta, että perustaisi sellaisen uudestaan. WinCapita ei ollut koskaan pyramidihuijaus, eikä rahankeräysrikos! WinCapita ei myöskään toiminut suomessa, vaan Lontoossa! Miten on mahdollista, että ulkomaan yhteisö saa suomen oikeudessa tuomiot, ja valtio kerää jäseniltä raha.. muka pyramidihuijauksen saamia tuottoja takaisin?! Kun klubissa ei ollut edes pyramidirakennetta, se ei voi olla myöskään pyramidihuijaus! KRP ei pysty vieläkään näyttämään rikosnimikkeellä petos ja rahankeräysrikos tapahtumista. Kyseessä on suomen suurin viranomaisrikos! Joka muuta väittää, näyttäköön toteen!

        Lähdetään siitä, että vähennät noiden huutomerkkien käyttöä ensialkuun vaikka edes puoleen. Saattaisi nuo höpöjutut upota yleisöön edes hieman paremmin..


    • Kyllä se voisi toimia, kunhan löydettäisiin ekaksi hurmoskultin keulakuvaksi soveltuva karismaattinen ihminen. Kyllä taatusti seuraajia löydetään vaikka huijauksen kuvio olisi täysin identtinen.

      BigCoin kaatui siksi, etteivät ne löytäneet karismaattista johtajaa, tajuamatta että sellainen oli jo mukana kuvassa: Ignatova. Ja Rutjakkeestahan kasvoi aivan karismaattinen lahkonjohtaja onecoinille.

      t.Avotampio

      • CharlesPonzi

        Mutta asia siis on edellä kuvatulla tavalla - Big sanan tilalle vaihdettiin One - ja homma lähti laukoille.....?


    • Solavaaranpeluri

      Ei ole samoja kavereita. Sattumoisin vain kaikki saman nimisiä. Onecoinilla ei ole mitään tekemistä bigcoinin kanssa. Lukuunottamatta ylälinjaa ja pyramidia muistuttavaa mutta rehellistä tuottoisaa toimintaa.
      Bigcoin kaatui kun ihmiset ei uskonut siihen. Onecoinille ei voi käydä samoin kun olemme jo mailman kolmanneksi suosituin brandi. Heti coca colan ja applen jälkeen. Ohitamme molemmat kesällä tai viimeistään ensi huhtikuun alussa. Odotellaan ja sijoitetaan. Karavaani kulkee ja koirat haukkuu.

      • HuhHuhHuh3000

        Hyvä hyvä - ehtisin jo huolestua, siis eivät ole samoja kavereita - ainoastaan sattumoisin samannimisiä, Fiuuuuuu! Ehtisin jo huolestua, ettei vaan ole mitään petkutusta ilmassa! HUH!!!!


    • onestarter

      Ainakaan oma leaderi ei osaa tähän vastata. Sanoo että kysyy asiasta itse maajohtajalta. Nyt ei kyllä kannata rekryä ketään ennen kuin tää juttu on saanu alta pois.

    • mitäihmettelette

      Mitä tarkastelemista tuossa nyt on? Sebastian ja Ruja laittovat uuden ponzin bigcoinin tilalle pystyyn, ja saivat Juhan markkinamieheksi. Siitä se taas lähti.

      Ei tää niin kauheen vaikeeta oo hei.

      • abbacd

        Mukana on lisäksi sellainen kusetusmestari kuin Igor E. Alberts :D


    • JussilanHaamu

      HUOMATKAA: Tuolla bigcoinin esittelyvideolla sanottiin, että "ala hyväksymään bigcoineja valuuttaja". Voi siis arvailla, että Ruja alkaa kohta vaatimaan onecoinin jäsenistöltä, että heidän täytyy nyt alkaa hyväksymään onecoineja valuuttana! Homma siis tulee romahtamaan samaan tapaan kuin BigCoin.

      Sponsoreille tulee vielä todella kuumat paikat, eikä siinä auta se, että kertoo myyneensä vain (arvottomia) koulutuspaketteja!

      • tietää_

        Näin on näreet.


      • Anonyymi

        Mutta just Wahlroos hymyssä suin kertoTV:ssä, että myi vaan koulutusta! Ei oo kettu viä jääny käpälärautaan.


    • Jagetsi

      Ei näy coinin puolustajia enää missään. Ovatko kenties shoppailemassa joissain salaisissa kaupoissa,joista me tavalliset köyhät kuolevaiset emme tiedä mitään? Ei kai tämä hauskuus tähän loppunut??

      • CopsAreComing

        Olisi nyt kiva kuulla jonkun asiaan vihkiytyneen Jantterin uskottava puolustuspuhe/selitys tähän asiaan - mutta mitäs tuohon voisi sanoa, taitaa olla jo housuissa.


    • OC-Vesku

      Hmmm.... no siis joo. Voi kato olla että OneCoinilla on kehittyneempi matemaattinen algoritmi ja siks jengi haluu tulla messiin ja kauppiaat niinku luottaa tähän jutskaan. Ite jatkan rekrytointia ja niin kannattaa muidenkin, koska mitä suurempi jäsenmäärä OneCoinilla on niin sitä uskottavampi tekijä tää niinku on verrattuna muihin kryptovaluuttoihin.

      Liity mukaan OneCoiniin: https://www.onecoin.eu/signup/youtubefin

      • valistaja

        Ei ole algoritmiä. Onecoin ei ole kryptovaluutta. Tämä on seikka jonka paljastumista Suomen krp odottaa myös. Tulee käymään täysin samoin kuin bigcoininkin. Jäseniä voi tulla lisää, mutta samalla tulee lisää pettyneitä, ja ainut mikä kasvaa loppukädessä, on rikosilmoitusten määrä.


      • Ethereum

        Toivon että OC-Veskun viesti on jonkun pilailijan, eikä wespan youtubesta.
        Ei saatana ihminen voi olla oikeasti noin tyhmä. Onhan tuo viesti vitsi, onhan?
        Kuka kauppias 'niinku luottaa tähän jutskaan' yhtään?

        Juu varmaan selitys onkin että 'voi se kato niinku silleen olla että niinku täs jutskas on kato niinku silleen parempi matemaattinen alko rytmi ja niinku tolleen hei kato. En kyl tiä mut niinku kyl se niinku pakko täs jutskas on olla parempi. Ja mitä enemmän jengii on kato niinku messis tiätsä niinku, ni se kato tekee tästä niinku oikeen kryptovaluutan. '.

        Eikö missään mene tyhmyydelle mitään rajaa? Ainoa toivo on että tuo ei oikeasti ollut wespan viesti, vaan vitsi.


    • JussilanHaamu
      • huorallenyrkkiä

        Slaavihuora sai näpeilleen!


      • tietää_
        huorallenyrkkiä kirjoitti:

        Slaavihuora sai näpeilleen!

        Ruja on nokkansa leikkauttanut mustalaisämmä.


    • CrystalBall

      Tosin konnakaartiin kuulunut ja "Doctor" Rujan tannoinen oikea käsi, Nigel Allen, sai potkut jo jokin aika sitten. Taisi unohtaa kelmien kerhon tärkeimmän kirjoittamattoman säännön: Kavereilta saa varastaa vain kohtuullisesti. Onko jollain tietoa, mitä ko. veijari nykyään touhuilee?

      • HeikostiPyyhkii

        Kopioi koulutuspaketteja ja myy niitä kirpputorilla vitskan kappale.
        Paperi on niin heikko laatuista ettei sillä voi pyyhkiä edes per...tä.


      • Sharknest

        Rillin voipaperiin kopioitu makkaran alle piilomainoksena Vöyrillä, sekö on se koulutuskeskus? Vai kirpiksellä?
        Mikä valloittava maailman valuutta.
        On kyl niin lahkolaisia et esittäis rillinsä Mr Wonderful:ille, sivutuotteineen.


    • CharlesPonzi24818

      NO - MISSÄ ON PUOLUSTUKSEN PUHEENVUORO????

      ONKO KISSA VIENYT KIELEN?????

      • heihalooo

        Johan Vesku vastas.


      • Deadcoin

        Rivit harvenee, ja murot nauttii.


    • mukanaoleva

      Mielestäni sijoittajilla on täysi syy haastaa sposnorit oikeuteen, sillä yrityksen tilasta ei ole annettu totuudenmukaista tietoa.

      • HannukaanEIluvannut

        Maajohtaja ilmoitti

        Mitään tuottoja ei luvata

        Milläs haastat oikeuteen ?


      • Maahohtaja

        Onhan sivulla arvo yli 5 €, mikä tää on muu kuin lupaus ??

        Se että koulutuspakettien hinnat nousee myös, mihin se perustuu, hintahan nousi 2 vuoden aikana 10 % eli saman kuin pitkäaikaisten pankkisijoitusten korko.
        Surkeeta.


      • abbacd
        HannukaanEIluvannut kirjoitti:

        Maajohtaja ilmoitti

        Mitään tuottoja ei luvata

        Milläs haastat oikeuteen ?

        Kyllä se "maajohtajakin" leivättömän pöydän äärelle saadaan...


    • LahkotHuijaaRaukkoja

      Tämä asia kertoo selvää kieltään siitä, miten maailma makaa nykyään - siitä huolimatta, että netti tarjoilee tietoa avokätisesti, CoiNistit ovat jollain kumman tavalla vakuuttuneita siitä, että asiat ovat kunnossa.

      Onko noin paljon siis epätoivoisia, jotka laittavat toivonsa pyramidihuijaukseen.

      Vaikka ne asiat eivät tuon kaltaisessa törkeässä kusetuksessa eivät ole mitään muuta kuin jo lähtökohtaisesti päin helvettiä.

      Samaan sarjaan menee, kuin jehovien sun muiden lahkojen aivopesu ja valehtelu.

    • Onecoin

      Hei, mutta KRP ei ole vieläkään aloittanut edes esitutkintaa....

      Taas tuntuu NIIN hyvälle....

      • No mutta, ei KRP ole aloittanut tutkintaa myöskään monopolipelistä.

        Ai että mitäkö näillä on yhteistä? No tietenkin se, että molemmat ovat leikkirahaa. Arvotonta leikkirahaa, joilla kummallakaan ei voi tehdä mitään. Paitsi että jälkimmäisellä voi pelata monopolia, onecoinilla ei edes sitä.

        Tuntuupas taas NIIN hyvälle ...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      328
      2816
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      100
      2114
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      146
      908
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe