Aurorix lääke

Monionkelmaine

Onko tehonnut paniikkiin, tekeekö zombiksi? Kuinka pitkään olet käyttänyt ja onko annosta joutunut muuttamaan? Vieroitusoireet ilmeisesti vähemmät kuin monella muulla masislääkkeellä. Murehdin myös asioista, tulevasta, elämän kulumisesta loppuun vaikka olen vasta 35v.

Mulla 300mg mutta ajattelin kokeilla 150mg päivässä alkuun ainakin.

8

2261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alkup_

      No, nyt on sitten kokeilu alkanut.

    • Aurorix

      Alussa ollut lievä ärtymys on ainakin vähentynyt. Tehosta pahoissa paikoissa ei vielä kokemuksia. Mieliala on parantunut, yleinen alakulo ja murehtiminen on vähentynyt. To be continued...

    • Aurorix

      Eilen kun nostin annoksen ensimmäistä kertaa niin, että aamulla 300mg ja ip puolikas eli yht. 450mg. Yöllä sitten en saanut enää unta kun ennen aamukolmea heräsin, tosin tätä on tapahtunut ilmankin lääkettä, mutta nyt tuntui siltä että se oli lääkkeen annosmäärän noston aiheuttamaa. Tänään otin vasta iltapäivällä puolikkaan. Huomenna jos kokeilisi 2x150mg. Varmaan tuo 450mg on aika lailla maksimiannos jos meinaan nukkua hyvin. Luulisi olevan mahdollista että siihen siedettyy sen verran ajan kanssa, että saisi nukuttua. Kokeillaan kuitenkin viikko tuota 300mg päiväannosta, ja mietin sen jälkeen onko tarvetta nostaa. Tähän ketjuun saa mielellään muuten kommentoida ja jakaa mahd. kokemuksia.

    • Aurorix

      2x150mg päivätahtia menty viime päivät. Huomionarvoista on että sekä eilinen että tämä päivä mennyt ilman rivatrilleja, eikä oikeastaan tunnu missään. Kaupassakin kävin äsken eikä tuntunut missään. Oikeastaan mikään ei tunnu missään. Erittäin hyvä kyllä jos onnistun irrottautumaan ainakin väliaikaisesti rivoista, mutta olo on kieltämättä vähän outo, hieman alakuloinen mikä voi tietysti olla vieroitusoireista johtuvaa. Katsotaan ajan kanssa millaiseksi olo muuttuu, jos muuttuu.

      • hyvä-jos-auttaa

        Sain Aurorixia n 20 vuotta sitten masennukseen. En muista annostusta. Lääkkeen vaikutus oli hieno, olo oli tasapainoinen ja elo tuntui hyvältä "tässä ja nyt". Sivuvaikutukset alkoivat jossain vaiheessa haitata niin paljon, että sain Seronilin sitten tilalle. Sähköiskumaiset "tujaukset" olivat siis inhottavia ja kivuliaita tuon Aurorixin käytössä.


      • Aurorix

        Aurorix ei sittenkään edelleenkään näytä toimivan minulla. Aiheuttaa huimausta ja unettomuutta heti kun nostaa sinne 600mg päiväannokseen, 2x150mg ei toiminut vaan se oli lumevaikutusta sillä Rivatrilia oli vielä sen verran kehossa edellisen viestini aikaan, etten kokenut ahdistusta. Minulla on muutenkin matala verenpaine ja kun noita ottaa niin ylösnoustessa meinaa pökertyä.


    • omppua

      Sain toukokuussa -16 aurorixiä paniikkihäiriön hoitoon ja pakko-oireisiin. Ennen söin cipralexia. Huimaa, etova olo ja unihäiriöt vaivaavat vielä. Mutta ei mikään zombie olo niin kuin cipralexeilla.

    • Kysymysmerkkinä

      Osaako joku perustella miksi moklobemidi voisi estää paniikkikohtauksia, koska sehän mm. lisää noradrenaliinin määrää synapseissa, alimmassa lainauksessa mainitaan ko. noradrenaliini. Itse olen kyllä huomannut että yhdessä bentsodiatsepaamin kanssa Aurorix tekee levollisemman olon kuin ilman. Mutta kokemusta ei ole ns. pahoista paikoista, joissa olisin käyttänyt molempia.

      "Koska MAO-estäjät estävät monoamiinien (kuten serotoniinin, noradrenaliiniin ja dopamiiniin) metabolisoitumista, lisäävät MAO-estäjät näiden määrää synapseissa."

      "Monet biologisilta ominaisuuksiltaan erilaiset aineet, kuten maitohappo, natriumbikarbonaatti, kofeiini, hiilidioksidi, adrenaliini ja noradrenaliini, kykenevät provosoimaan paniikkikohtauksia."

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1358
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1115
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1012
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1001
    Aihe