Taija Jolanki

Heppafani39

147

2974

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tarkennusblogiin

      Taija jättää kokonaan kertomatta, miten nämä rescutoimijat itse puuhastelevat ties mitä perättömiä viranomaisilmoituksia, kun asiat eivät sujukkaan heidän mielensä mukaan. Siinä ei edes lapset säästy kostomentaliteltilta. Ja miksi rescueihmisiä pitäisi jotenkin käsitellä enemmän silkkihansikkain kuin muita ihmisiä. Vedotaan heti puolustuskyvyttömiin eläimiin, jos tulee loukatuksi. Itse nämä "eläinsuojelijat" voivat kyllä toimia miten vaan, hämärän rajamailla. Uhkaillen, kiristäen, valehdellen, vuotamalla adoptoijien henkilötiedot nettiin. Pilaamalla eläinlääkäriasemien maineen jne. No onneksi ei sentäs ihan kaikki rescuetoimijat ole läpimätiä, muutamia hyviäkin järjestöjä on. Mutta olkaa tarkkana, tuossa hommassa näyttää selvästi kulminoituvan kaksi ääripäätä, hyvän- ja pahantahtoisuus. Vääränlaiset ihmiset alkavat tuohon hommaan, vai onko se tietty ihmistyyppi, joka hakeutuu vapaaehtoistyöhön ja siksi tuolla kentällä on aina jotain ikävää menossa.

      • peaceandloveeveryone

        niin nimenomaan eläisuojelun rintamalla vapaaehtoistyöhön. olen seurannut noita foorumeja tuon eläinten auttamisten tiimoilta. aika kovaa taistoa käyvät jo ihan keskenään, mollaavat toisiaan jne. sääli, koska hyvä ajatushan on varmasti kaikilla kuitenkin takana. kun osaisivat vielä omaa lajitoveriaansa kohdella oikein.


    • aikuisetihmiset

      Jolanki mukana Pelastetaan Hesyssä!

    • Outotapaus

      Kuolleiden sukulaisten Facebookprofiilit. Tosissaanko Jolanki kirjoittaa tuollaista, vai onko hän ehkä itse niitä sairaita, joista yhteiskunta ei pidä huolta. Mitä useammin luen tuon blogin, niin sen mielipuolisemmalta se kuulostaa.

    • Asunkaksiossa

      Rahaa naimalla ei selvästikään kasvateta henkistä pääomaa. Hyvin halventavaan tyyliin kirjoitettu blogi, jossa haukutaan syöpäsairaat, mielenterveysongelmaiset, lähiössä asuvat, eläinperheet, lapsiperheet jne. Money talks!

      • Haloohönö

        ...? Et osaa lukea? Bloggaushan kertoo hullusta nettivainoajasta joka häiritsee eläinsuojelijoita.


      • Jäirahatnaimatta

        Minulle se kertoo bloggaajan kylmästä suhtautumisesta heikompiinsa.


    • älätaijaheittäpeetä
    • 1020

      Nettihäirikkö raivoaa blogista joka käsittelee häiriköinnin kohteeksi joutuneen näkökulmaa. Classic! Ainakin näköjään tunnisti itsensä mutta opiksi tuskin ottaa, maaninen vainoaja.

      • johannanpuolella

        Pilkut puuttuu, klassinen koirabloggaaja, joka Tukiaisestakin tullut tutuksi.


    • Vainooja-vankilaan

      Tämä viestiketju on nettivainoojan työnäyte, jossa levitetään törkeästi valheellista tietoa bloggaajasta, joka on joutunut sairaalloisen vainon kohteeksi.

      Kyllä häiriintyneen vainoojan kuolleet sukulaiset kääntyisivät haudoissaan tietäessään, että jälkipolvessa on musta lammas, joka tekee tällaista kiusaa internetissä ja häpäisee koko suvun nimen.

      • Welltotuuson

        Eikö bloggaaja kestä kritiikkiä omasta blogistaan? Jos omalla nimellään kirjoittaa tuollaista ja laittaa sen julkiseen jakoon, ja jos sitä blogia kommentoidaan, niin ei kai silloin voida puhua vainoamisesta? Selvitäpä nyt Taija ihan alkuun, mitä tarkoitetaan termillä "vainoaminen".


      • Ackte

        Käännyin jo


      • Justus1996
        Welltotuuson kirjoitti:

        Eikö bloggaaja kestä kritiikkiä omasta blogistaan? Jos omalla nimellään kirjoittaa tuollaista ja laittaa sen julkiseen jakoon, ja jos sitä blogia kommentoidaan, niin ei kai silloin voida puhua vainoamisesta? Selvitäpä nyt Taija ihan alkuun, mitä tarkoitetaan termillä "vainoaminen".

        Ei nähtävästi. Olen itse kommentoinut tähän ketjuun aikaisemmin, liittyen ihan Hesyyn. En tunnista kuuluvani tuohon paljon puhuttuun "sukuun". Olen itse asissa jokseenkin ulkona, mitä tekemistä jollain suvulla on blogin kanssa. Onko tässä kyseessä joku heimojen välinen taistelu? Niin tai näin, olen kuitenkin samaa mieltä, että jos on bloggaaja, niin pitää myös kestää blogin aiheuttamat reaktiot. Jos ei kestä, niin parempi lopettaa kirjoittaminen.


      • Sivustaseurannut

        Joo erikoinen tapahtumaketju. Nämä "eläintenpelastajat" eka kimpassa haukkuvat jonkun ja sitten kun esitetään vasta-argumentteja, niin ollaankin tultu vainotuksi. Noi rescueihmiset on sellaisia kukkahattutätejä, et kannattaa jättää väliin koko sakki. Harmi toki, että niitä apua tarvitsevia eläimiä olisi ihan oikeasti. Homma pitäis saada pyörimään valtion tuella, eikä noiden mielensäpahoittajien, jotka taitavat loppupeleissä vain kilpailla keskenään.


      • Jätä-syyttömät-rauhaan
        Welltotuuson kirjoitti:

        Eikö bloggaaja kestä kritiikkiä omasta blogistaan? Jos omalla nimellään kirjoittaa tuollaista ja laittaa sen julkiseen jakoon, ja jos sitä blogia kommentoidaan, niin ei kai silloin voida puhua vainoamisesta? Selvitäpä nyt Taija ihan alkuun, mitä tarkoitetaan termillä "vainoaminen".

        "Kritiikkiä" hullulta, epästabiililta vainoojalta?


      • Likainen-seinä

        Hienoa että suomi24 tarjoaa paikan kiusaamiselle.


      • Bojoingg

        Olet tainnut aika hyvin osallistua kiusaamiseen.


    • Sekopååt

      Taija Jolanki, hieno blogi! Se kertoo sielunmaisemastasi paljon! Lähiö on paska paikka asua, onneks pääsin pois, en kuitenkaan rikkaisiin naimisiin. Valitsin ikäiseni keskituloisen naisen, miehillä vissiin vähän huonommin nuo naimakaupat onnistuu.

    • Sirpa-68

      Miten eksyinkään näin mielipuoliseen keskusteluun?

    • Dompi

      Näitä lukiessani, en voi ottaa kuin osaa teidän kaikkien kärsimysten puolesta. Oksettavaa juttua kaikkine reisien levittämiseen. Hakekaa apua!

    • Järkyttävääjuttua

      No johan älähtivät Taijan porukat ja lähtivät todella ala-arvoisella tavalla keskustelemaan. Eka kirjoitetaan itsesääli-blogi. Blogissa haetaan vetoapua jopa eräältä koiria auttavalta järjestöltä, jonka toimintaa Taija oli ylenkatsonut ennen kuin koki tarvitsevansa sitä itselleen lisäsympatiapisteiksi. Sitten ajatellaan, että on vaan hyvä Taija ja paha muu. Ja kun kun joku kritisoi blogia, maailma meneekin taas pirstaleiksi, kun Taijaa ei nähdäkään pelkkänä hyväntahdonlähettiläänä, joka on joutunut järkyttävän neittovainoojan uhriksi. Sitten on haarat levällään ja korkki auki taas muilla, kun uskalsivat olla erimieltä bloggaajan kanssa. Mielenkiintoista, miten ulkoinen menestys ei tosiaan korreloi sisäisen tasapainon kanssa. Monet tunnetut psykopaatit ovat kyllä olleet hyvin älykkäitä ja menestyviäkin, eli sinänsä ei yllätä. Ehdotan, että lopetatte tämän kissa-hiiri-leikin. Viisaampi väistyy.

    • Tik-tak-kello-käy

      Nettivainoaja puolustelee tekosiaan. Jätä Taija rauhaan ja lopeta häiriköinti! Sinä olet tehnyt tämän sairaan ketjun lähes yksinpuheluna. Käytöksesi on epänormaalia. Mutta sen onneksi tietävät jo ne tahot, jotka voivat laittaa pisteen vainoamiselle.

      • You-cant-cure-crazy

        Kuka aloitti tämän herjausketjun? Eikö sekoilusi jo riitä? Hienosti häpäisit suvun nimen.


      • Nytulos

        Nyt haukut väärää puuta. Ja palaa vaan noihin eilisiin kommentteihisi, sekoilu on lievä ilmaisu, mitä tulee runkkusukuhuuteluihisi ja reisien levittämiseen. Säälittävän surkeaa kielenkäyttöä, kertoo omasta miehisestä pienuudesta. Mutta niin kuin tuolla joku kirjoitti, itsehän Taija bloginsa kirjoitti. Se on kenen vaan luettavissa, eli mitä siitä itkemään, jos joku kirjoittaa, mitä ajatuksia blogi herätti. Toiset tykkää, toiset ei. Siinä kaikki


      • Loppu-Tanjan-sekoilulle

        Itse aloitit herjaamisen, vainoamisen ja häiriköinnin. Se on törkeää. Se on epänormaalia. Käytöksesi on epänormaalia. Mutta sille on tulossa piste.


    • Lähestymiskielto-edessä

      On sairasta tehdä tällainen topic toisesta ihmisestä. Se ei ole normaalia.

      • Lopetajopekka

        Hyvinpä olet osallistunut topicin tekemiseen. Alkuperäinen postaaja kommentoi blogia. Blogihan kertoo toki myös kirjoittajastaan. Ihan hyvä muistutus bloggaajille, minkälaista arvomaailmaa haluaa välittää lukijoilleen. Sairasta on, että kuuskymppinen ukko alkaa huutamaan jonkun suvun nimeen ja vetää kaikki mahdolliset siihen mukaan sukupuolitauteja myöten. Eiks sua ees hävetä, vai etkö ymmärrä oman toimintasi poikkeavuutta? Pata kattilaa soimaa!


      • Jumpulat

        Lähestymiskieltoa ei todellakaan saa mistään fuckin suomi24-jutuista. Ihme jengiä. Bloggaaja kestäköön bloginsa tuotokset! Blogi on katkera tilitys, joka halveeraa tiettyjä ihmisryhmiä, hyi!


    • Päijät-Häme-tietää

      Olisko koko tämä asiaton viestiketju lähtenyt siitä, että vakavasta häiritsemisestä tunnettu ja 26.10.2015 lähestymiskieltoon määrätty naishenkilö luki tuon asiallisen blogin ja tunnisti sen perusteella, että on itsekin nettikiusaaja? Taisi olla kauhea herätys tunnusta itselleen, että on tällainen epävakaa henkilö, joka tahallaan kiusaa ja vainoaa ihmisiä, eikä kukaan voi sille mitään, ei itsekään.

      • Annaolla

        Olen jo aikaisemmin sanonut, älä vastaa noille. Ne vaan innostuu. Hullua sakkia, joka ei kestä pienintäkään kritiikkiä. Toistan itseäni, viisain väistyy.


      • Lopettakaajo

        Lähestymiskiellon saa tänä päivänä hyvin helposti. Muuten hyvä, mutta se estä suojattavaa jatkamasta kiusaamista, niin kuin tästä ketjusta on helposti huomattavissa.


      • Enymmärtänyt

        Eli se jota lähestymiskielto suojaa, voi jatkaa toisen osapuolen häiriköintiä?


      • Haeppapuaheppafani

        Onpa ylläpito joutunut taas poistamaan älyttömän määrän viestejä. En ehtinyt edes nähdä niitä, mutta villiarvaus on, et taustalla nämä muita vainoamisesta syyttävä eläinten rakastajat. Eläinsuojelu on hieno asia, jos sen oikein ymmärtää. Tällaiset mätäblogit eivät toki nosta sen arvostusta.


      • Taustattietää
        Enymmärtänyt kirjoitti:

        Eli se jota lähestymiskielto suojaa, voi jatkaa toisen osapuolen häiriköintiä?

        Kyllä joo nämä rescueihmiset alkoivat tehdä ties mitä perättömiä ilmiantoja. Vähemmästäkin joku hermostuu. Kaiken huippu oli se, että rescueyhdistykselle maksettu koira, olikin kuulemma omatoiminen maksusuoritus. Koiran adoptoinut oli muka vaan lahjoittanut satoja euroja yhdistykselle. Onneksi on todistajat tapahtumille, myös sille kuinka adoptoijan mökille rynnättiin uhkailujen kanssa vaatimaan koiraa takaisin. "Olet korviasi myöten kusessa, älä sotke enää enempää viranomaisia tähän, mulla on kaksi poikaa poliisina". Lisäksi adoptoidusta koirasta keksittiin järjestön puolesta omia katoamisilmoituksia, joissa oli järjestön edustajan puhelinnumero. Ja käräjillä pistivät parastaan valheellisten todistuslausumien myötä. Adoptoijan virhe oli, kun alkoi omalla nimellä laittamaan yhdistykselle viestiä näistä törkeyksistä. Ei osannut olla niin ovela kuin nämä nimettömät-"eläinsuojelijat"


    • Surullinenjoo

      Rescueyhdistys Kulkurit, valitettavaa, että lähditte tälle tielle. Suunsoittajia aina riittää, mutta järkevät ihmiset pysyy erossa niistä. Nyt te olette lähteneet vainoamaan yhtä ihmistä hänen perhettä ja työpaikkaa myöten. Mitä luulette siitä hyötyvän? En usko, että mitään. Tämä tekee vaan vahinkoa teidän "maineelle".

    • Adalmiina-Taalasmaa

      Toivottavasti ylläpito osaa nyt laskea, mitä on 1 1 ja laittaa bannin tälle sairaalle, tuomitulle vainoajalle, joka herjaa tässä ketjussa häiriköimiään ihmisiä ja heidän lapsiaan ennenkuulumattoman törkeästi. Uskomatonta, että tällaista saa tapahtua.

      • Etteoleterveitä

        Uskomatonta Taija, että sinä miehinesi menit näin sekaisin, kun blogiasi kommentoitiin.


      • Time-is-on-my-side

        On sairasta yrittää kääntää oma maaninen vainoaminen ja pakkomielteinen häirintä jonkun bloggaajan syyksi. Voin kuvitella, miltä blogissa kertojasta tuntuu, kun kimpussa on pahasti häiriintynyt vainooja, jonka aiempi uhri oli joutunut turvautumaan tuomioistuimen apuun häirinnän lopettamiseksi. Mutta niinhän se monesti menee; rikollinen yrittää kääntää kaikki uhrin syyksi.


    • Jademuumi

      Niinhän se on; rikollinen yrittää kääntää kaikki uhrin syyksi.

      • Trrrrr0

        Tämän postauksen aloittaja lienee se tuomittu josta puhutaan ?


    • SelmaAhtee

      Tuomittu vainooja tässä yrittää laittaa mielipuolista käytöstään uhrien ja sivullisten syyksi. Ala-arvoista!

      • kirkkonummirivitalomyyty

        Tämän lähettäjän ip-osoite on jo selvitetty, you will see ;) jatkakaa ihmeessä.


    • Silja100

      Sairasta.

      • Eiköeläimetkiinnostanut

        Joo ylläpito ollut taas tämän päivän ajan täystyöllistetty tämän pariskunnan tähden. Pariskunta on aloittanut sellaisen henkilökohtaisen ajojahdin yksityishenkilöä kohtaan, että varmasti voidaan heistäkin vielä dokumentit tilata.


    • Soppp

      Kyllä, perusklassinen vainoaja case. Blogi-kirjoituksessa näkyy turhautuminen ja hätä jota maaninen häirikkö sekoilija haluaa ylläpitää tällaisilla höpö foorumeilla. Valitettavasti tällaista tapahtuu. Sääli että kohteeksi on joutunut eläinsuojelutyön vaikuttaja. Mutta sairas mieli ei valikoi. Jaksamista !

      • Vanharikasukko

        Sääli että tämä yrittäjä pariskunta lähti tälläiseen. Eläinten kanssa tällä ei ole mitään tekemistä. Niihin kyllä Taija blogissaan vetoo, hakee sympatiaa itselleen, vaikka ihan muissa yhteyksissä nimitti ihmistä täydeksi nollaksi. Halveksu yhteiskunnan tukia nostavia.


      • Pffgfffgff

        Vaino harha ?


      • Vitunluuserilehmä

        Hahaa, jollain on sinulla ei!


      • Nakkimakkarat
        Pffgfffgff kirjoitti:

        Vaino harha ?

        Yrittäjä väli pariskunta. Kova yritys päällä?


      • Tassutpuhtaana

        Hirveesti yhdyssanavirheitä, melkein voin arvata, keltä koirabloggaajalta nuo on.


    • Entajua

      Mutta miksi tuo häirinnästä lähestymiskieltoon tuomittu vainoaa eläinsuojelijoita?

      • Minätajuan

        Taija nimittele ihmisiä täydeksi nollaksi, eikä sillä ole mitään tekemistä eläinten kanssa


      • Ta-Re0

        Eläinsuojelijoiden vainooja on aina täysi nolla. Huomionhakuisuus häiriköinnillä on sairaus.


      • Rahapuhuu

        Heikompiensa ylenkatsoja on aina täysi nolla, blogisi kertoi kaiken!


      • VainoajatHoitoon

        Vainoaja yrittää kääntää kaiken uhrien syyksi.


    • Rescuekoirat

      Uskaltaako enää ottaa rescue-koiraa, jos joutuu tällaiseen vyörytykseen. Joku maaninen vainooja alkaa tässä ketjussa ain yötä myöten huutamaan yhden henkilön nimeä. Onko se henkilö se, jota tämä pariskunta vainoaa, koska kuvittelevat hänen olevan tämän ketjun aloittaja. Järkyttävää toimintaa jo kohta eläkeikäisiltä ihmisiltä. En muutenkaan ymmärrä, miksi bloggaaja noin hermostuu siitä, että joku kommentoi hänen blogiaan. Luulisi olevan tyytyväinen, että blogia luetaan ja se herättää ajatuksia.

    • Kulkurienperustaja

      Tämä viestiketju olisi jo aikapäivää sitten hautautunut jonnekin. Mutta Jolanki pitää tätä tehokkaasti esillä kommentoimalla itselleen. Yksinpuhelua lähes koko ketju. Ei kannata sekaantua noiden vapaaehtoisten eläinbisnekseen, tulee vaan ikävyyksiä niistä.

      • S----------------------

        Umpihullua. Vainoaja voi jatkaa täällä häiriköintiä hamaan tappiin.


      • Haista_Vittu-
        S---------------------- kirjoitti:

        Umpihullua. Vainoaja voi jatkaa täällä häiriköintiä hamaan tappiin.

        Mitä vitun häiriköintiä hän täällä jatkaa, onko tää vituttu sun henkilökohtainen seinäs? Lailla pitäis kieltää tollasten imbesillien lisääntyminen!


    • IhateCrazy0

      Blogin kirjoittaja purkaa tuskaa saatuaan kimppuunsa psykovainoajan. Se ei ole "kommentointia", jos tuollainen hullu häiriköijä alkaa vainota netin keskustelupalstalla. Ihan turha yrittää kääntää uhrin syyksi tätä asiaa. Hävytöntä kiusaamista!

      Ja ketään ei kiinnosta vainoajan mielipiteet. Silti hän tykittää ja solvaa ihmisiä - vaikka moni on pyytänyt lopettamaan. Sairasta! Eikö vainooja ymmärrä, että EI KIINNOSTA?

      • Menkääveneilee

        Kirjoitustyylistä päätellen Taija.


      • Psykopaattijoo

        Joo juuri keskustelin poliisin kanssa, turha kuvitella, että täällä voi anonyymisti toimia. Screenshotit tallessa kaikesta


      • Ooleee

        Bloggarin kirjoituksista meinaa ;)


      • Piisaminolla

        Ihan hitosti tuntuu kiinnostavan, kun vainoamisesta syyttävä bloggari jatkaa edelleen itse vainoamista selvittämällä kaiken mahdollisen, jotta pääsisi kostamaan. Mahtaa harmittaa, kun kaikesta tulee vaan vesiperä ja itse on nyt rikoksesta epäiltynä.


    • Kanadausa

      Ja yhä vaan joutuu ylläpito niitä poista. Mutta nopeet syövät hitaat, Kuvakaappukset poliisille lähetetty. IP-osoiteet selvitettävissä myös teleinsinööriltä. Kun on ihan diolomi-insinööri miehenä ;)

    • Diplomi-insinööri

      Google-kääntäjä on hyvä, kun pääsee lukee jonkun sivuja, joiden kieltä ei ymmärrä

    • Onniitähyviäkin

      Ei kannata tuomita kaikkia eläinjärjestöjä yhden blogin perusteella, eikä myöskään muutamien huonojen rescuejärjestökokemusten myötä. On niitä ihan hyviäkin toimijoita paljon. Harmi, että otsikoihin pääsevät helpommin ne huonot kokemukset kuin hyvät. Tällainen blogikirjoittelu ei tietenkään lisää näiden eläintoimijoiden arvostusta. Loukkaavinta tuossa blgikirjoituksessa on verrata syöpäsairautta siihen, että bloggaaja on henkilökohtaisesti pahoittanut mielensä nettikirjoittelusta.

      • ihahhaahepohirnahtaa

        Ei kannata vetää herneitä nenään jostain höpöblogista, sehän kertoo vaan bloggaajan fantasioista. Taustat tietäen, todellinen satumaailma kyseessä :)


    • jnfsoklio8
      • Kääntötakki

        Voitko vastaa taija jolanki, miten blogisi sopii mielestäsi yhteen tämän teeman kanssa. Jyväskylän Yle-toimitukselle laitettu jo palautetta.


    • hävisitteähäkutti

      Pariskunnan tekemiset ovat vielä tutkinnan alla. Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista, kun koirakiistan hävisi, oikeus voitti ;) Laitellaan lisää oikeuden riemuvoittoja, kun pariskunta-case on loppuunkäsitelty. Kyllähän tässä oma viihdyttävyysarvonsa on :D

      • söpö_oma_rescue

        Juu linkitän muutaman mehevän facekommentin bloggarilta, jos tarve vaatii sitä kaimaseni. Siinä näkee sitten, miten nämä rescuetoimijat toisiaansa arvostavat, lue kamppittavat. Koirat ovat sivuseikka tuossa bisneksessä, jolla yritetään kiillottaa omaa sädekehäänsä. Buahhahaa, tuskin maltan odottaa heidän seuraavaa siirtoansa, jotta minäkin pääsen tositoimiin tässä hattaraleikissä


    • linnanjuhlat...ohi

      Miksi te rescue-ihmiset ette ollenkaan selvitä sitä, mitä sille koiralle kävi oikeudenpäätöksen mukaan? Ettekö olekaan kiinnostunut eläimistä ja niiden hyvinvoinnista? Teitä vaan kiinnostaa, miten mahdollisimman paljon joku ihminen joutuisi mahdollisesti kärsimään, koska teitä on loukattu ja olette kukkahattutätejä.

    • fuckthedog

      Voi vittu vieläkö joku jaksaa jatkaa tätä ketjua. Olen yhä vakuuttuneempi et nää koiria ulkomailta rahtaavat viherpiirtejät ovat ihan hiton sekaisin. Tullaan tappelee jonnekin suomi24 palstalle. Maapallo olis jo pelastettu ilman teitä.

    • Ihmiskulkuri

      Mä tiedän tän tapauksen, rikostutkinnassa on. Presidentin puolisikon erehty sit kutsumaan juhliin joskus aikoinaan yhden järjestön edustajan. Tuskin enää toista kertaa tulee. Sillä vaikka miten hyvää näennäisesti tekisikin, niin ei pidä unohtaa siitä huolimatta niitä tekijöitä, jotka vaikuttavat koko kuvaan. Ei oikein vaakuta, kun sosiaalisessa mediassa alkavat nämä rescuetoimijat lynkkaamaan ihmisiä.

      • kkhdfhghfki

        Joo selvittävät ihmisten nimet ja jakavat heidän henkilökohtaisiaan asioita pitkin sosiaalista mediaa, yrittävät kaikin keinoin vahingoittaa, jopa työpaikalle on hyökätty törkyviestien kera. Mutta niitäpä asioita poliisi juuri tutkii. Toivottavasti jäävät kiinni ja se "nimettömyyden" taakse verhoutuminen loppuu tältäkin porukalta. Jaksamisia kaikille niille, jotka ovat näiden kiusanteon uhriksi joutuneet, ja jäävät byrokratian hampaisiin hakiessaan oikeutta itselleen, koska "nimettömänä" saa tehdä mitä vaan.


    • Lapsellisuus

      Väärin tuomita kaikki rescue-tyypit foliohattu päässä kulkeviksi. On tossa hommassa ihan järki-ihmisiäkin mukana. Väärinkäytöksiä ja -toimisia on kaikkialla, missä ihmisiäkin. Ihmettelen kyllä, että joku viitsii alentua kirjoittamaan tuollaisia blogeja ja mesomaan niistä täällä kuukausi kaupalla. Mutta se on hänen häpeänsä, jos lähtee tuolla tasolla kommunikoimaan, koirat ovat syyttömiä siihen. Ketä mahtaa todellisuudessa edes kiinnostaa, jonkun koirariita-asian tuomiot Imatran henkimurhien ym. ohella? Vähän suhteellisuuden tajua peliin, ettette pilaa kaikkien järjestöjen mainetta.

    • Juhanijanniina

      no eihän ketään kiinnosta tollanen paska, paitsi tätä bimbopariskuntaa.

      • Saatanan_tunarit

        Niinpä, muka eläinten asialla, mutta ei puhettakaan siitä koirasta, pelkkää ihmisten haukkumista kaikki. MITEN SEN KOIRAN TAPAUS PÄÄTTY??!! Vai eikö teitä valopäitä se kiinnostakaan. VASTAA PELLE!


    • Linkola_oikeassa

      No eiköhän toi oo vanha totuus. Fundamentalistiset eläinsuojelijat pitävät ihmisiä turhina. Pentti Linkola hyvä esimerkki. Tosin Linkola vähän huono esimerkki noin muuten tähän liittyen. Hän kun haluaisi pelastaa luonnon ja luonnoneläimet, eikä katukoiria. Linkolan näkökulmasta varmaan lemmikkieläinten pito on luonnonvastaista ja luonnonvarojen tuhlaamista kaikkine teollisesti tuottetuineen koiranruokineen ja -pantoineen jne.

    • Haistavee

      Bloggarin ihannoima kansanedustaja, jonka kanssa hän poseeraa yhteiskuvissa, tuomittiin myös. Törkeästä rattijuopumuksesta. Kas kun bloggari ukkoineen, ei niistä tuomiosta ole kiinnostunut

    • tsäggis

      Eläimet kertovat palstaa tulin lukemaan. jahapsia rallaa. täällä joku jonkun bloggarin fani selostelee jostain fanittamastaan blogista ja kansanedustajaan rakastuneesta bloggarista? oisko toi yliluonnolliset osio oikeampi osasto.

      • Jimikarttunen

        Totuus on taruakin ihmeellisempää :D Mä fanitan teitä kaikkia!


    • Jdjddjwjejie

      Mä fanitan tota bloggarii. Se on vähän niin kuin tää anna nicole smith and old man

    • menee-yli-ymmärryksen

      Enpä ollut tällaista lukenutkaan, tuon blogikirjoituksen olikin tarkoitus auttaa eläimiä.

      "Eläinten huono kohtelu ei ole hyväksyttävää missään tilanteessa. Näen tärkeäksi vaikuttaa eläinsuojeluun sillä tasolla, missä muutosta on oikeasti mahdollista saada aikaan. Tämä blogi on syntynyt tukemaan sitä tarkoitusta."

      Mitenhän eläimet konkreettisesti sitten hyötyivät siitä, että ihmisiä nimitellään törkykasoiksi ja pahanlaatuiseksi syöväksi?

      https://fifirock.com/about/

    • taijat

      onpa oksettva blogi, nyt loppu rahoitus noille pipipäille!

    Ketjusta on poistettu 141 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3940
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3742
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      605
      3738
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      14
      2383
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      72
      2332
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      328
      1995
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      124
      1976
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1816
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1489
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe