Kempeleessäkin on lopun aika...

emeritaprofeetta

Minulla on profetoimisen lahja, joten kerronpa teille, miten tässä käy. Yritän olla hieman selkeäsanaisempi kuin Johannes Patmos-luodossa, jottei yksikään epäilisi minun sekoilevan.

Tämä mainittu akseli A-P Palola, Johannes Alaranta, Mari ja Risto Leppänen, Mauri Kinnunen, Meri-Anna Hintsala, Tuomas Palola, Erkki Hurtig, Heino Korpela, Vuokko Ilola ja monet muut nykyisin harhailijoina pidetyt lyövät hynttyyt yhteen SRK:n nykyjohdon enemmistön kanssa, takovat toisiltansa lavat kipeiksi ja saarnaavat puolin ja toisin Jeesuksen nimessä ja veressä.

Näyssäni en aivan selvästi näe, onko niitä kaksi vai neljä vai kuinka monta siellä pääkallonpaikalla Professorintiellä, jotka tupakkatauolla punovat päätään ja ounastelevat, että eriseuraisten kanssa seurustelusta ei hyvä seuraa. Nämä ovat ne, jotka ovat jaksaneet panna kaikki omat syntinsä pois (niin hävettävää kuin se onkin) ja vaeltavat hyvällä omallatunnolla.

No ei siitä mitään hyvää seurannutkaan. SRK:sta tuli aivan alta aikayksikön salonkikelpoinen. Miltei päivittän SRK mainittiin televisiouutisissa ja muutenkin sitä ylistettiin julkisuudessa ja sen lausumia ihasteltiin kautta kansan syvien rivien. Itse homomyönteinen akkiipiispa kutsuttiin puhumaan Oulun rauhanyhdistykselle ja Helsinkiinkin ynnä Jyväskylään, samoin useita ennen epäuskoisina pidettyjä piispoja ja muitakin, mm. erotettuja puhujia. Homoista tehtiin yhdistysten kunniajäseniä, koska oli tullut laveamman ymmärryksen aika ja leveämpi tie, jolla homojenkin sopi kaulailla ynnä tulla vihityksi parisuhteisiin. Rauhanyhdistysten väkimäärä koki räjähdysmäisen kasvun. Laskettiin, että tuon vuoden lopussa - - - vuotta en tässä profetiassani paljasta - vanhoillislestadiolaisten määrä Suomessa lähenteli puolta miljoonaa puhumattakaan nyt muista maista. Suviseuroissakin nähtiin 400.000 kävijää. (Tarkka luku oli 398.443, todettu digitaalisesti). Julkaisutkin voitiin jakaa jehovalaisten tapaan ilmaiseksi. Rauhansanalaiset ja esikoislestadiolaiset otettiin mukaan. Jehovalaisten ja helluntailaisten kanssa käynnistettiin yhteistyöneuvottelut, jotka olivat jo pitkällä ennen kuin profeetallinen näkyni katosi.

Tapahtui juuri niin kuin Amerikassa pariinkin otteeseen miesmuistin aikana on tapahtunut.

Niin kuin hyvin tiedetään, portti on ahdas ja tie kaita, ja vain harvat sen löytävät. Aito JUmalan lasten joukko, siis organisaatio, oli menettänyt kaiken maallisen omaisuutensa, kaikki kansanopistot, kaikki leirikeskukset, lähes 56 miljoonaan euroon kohoavan käteiskassansa ja ylipäätänsä kaiken, mitä menetettävänä oli. Vähäinen Jumalan lasten lauma pakeni aluksi Kuusamon korpiin ja muihin yhtä lohduttomiin paikkoihin eri puolilla maata, mutta havaittuaan, ettei SRK metsästänyt sitä, ihmiset vähitellen palailivat koteihinsa ja työpaikoilleen ja elivät vähäisenä suolanrippeenä kansan keskuudessa. Noiden ihmisten sydämessä asui Pyhä Henki. Jumala ei ollut hylännyt valittujen lastensa laumaa.

Tässä näyssä minulle ei tarkoin näytetty aitojen Jumalan lasten määrää, mutta laadusta tulin tietämään sen verran, että he kaikki olivat köyhiä. Mitään julkaisutoimintaa ei enää ollut eikä seuroja lähetetty enää netissäkään. Pirttiseuroja pidettiin monilla paikkakunnilla ja siellä alkoi taas kaikua Jumalan lasten äänellinen kiitos, villit hypyt. Jumalan lasten laumaa alettiin TAAS nimittää HIHHULEIKSI. Se rekisteröitiinkin nimellä Lopun Ajan Hihhulit ry, mutta yhdistys oli niin pieni ja jäsenmäärä vähäinen, ettei sitä kukaan noteerannut.

Ja minulle vielä näytettiin melkoinen rivistö miehiä, joista monet tunnistin rauhanyhdistysten piirissä toimineiksi saarnamiehiksi. Näyssä heidät oli puettu pitkiin valkeisiin vaatteisiin ja kuulin suuren äänen taivaasta sanovan, että he olivat Jumalan valittuja lapsia, opettajia, joita Jumalan lasten ulee kuulla. En ilkeä tähän kirjoittaa heidän nimiään, jotteivät he ennen säädettyä aikaa joutuisi eriseuranrakentajien hampaisiin.

SRK:kin antoi hövelisti lausuman, että nuo rujot ja ymmärtämättömät olkoot siellä missä ovat ja pärjätkööt miten parhaiten taitavat, koska heidän äännähtelynsähän on kuin hyttysen ininää.
Muistaakseni jumaluusoppinut Kesitas asetettiin Kempeleessä saarnamieheksi, mutta tästä asiasta en ole aivan varma, mutta se ainakin tuli selväksi, että ilkosillaan ei saisi saarnata, koska seuroissa aina oli lapsia ja teini-ikäisiäkin. Melperi lakkasi tyystin pilkkaamasta SRK:ta, koska hän sai hyväpalkkaisen työn jäljelle jääneen pienen Jumalan lasten joukon ahdistelijana.

Tästä profetiasta ottakoon jokainen sen vaarin, että ahkeroitsisi vaeltaa Jumalan kansan mukana hyvällä omallatunnolla ja panna omat syntinsä pois. Silloin sitä pysyy kaidalla tiellä, joka vie taivaan kotiin. Ja vielä erikseen kehotettiin sanomaan, että Jumalan Pyhä Henki ai aina kulje enemmistön mukana, vaan Henki kulkee missä tahtoo ja vaikuttaa miten tahtoo.

Minulle ei tässä profetiassa selvästi näytetty, kuinka Jeesus lopulta astuu maan päälle ihmettelemään, löytyyköhän täältä enää uskoa. Jahka tulee uusia näky

9

338

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KikattavaSari

      kuulostaa pelottavalta paikalta se kemepele.... =O XXDDDD
      vaan nythän kai osa junista alkaa pysähtyä kimpaleesaki, pääseepä äkkiä kaaaaauaspois jos siltä tuntuup.

      • Kärsämäkinen

        Joko saarnamies Yrjö Saaren sisarenpoika Heino Korpela on hyväksytty takaisin Rauhanyhdistykseen ja saarnavirkaan ?


    • Lääkäri_mielenhuollosta

      On tainnu joltain avohoitopotilaalta jäädä pillerit ottamatta... Tuu Arska takas, niin pistetään lääkitys kuntoon.

    • Kaiaa

      Noin varmaan kävisi, jos Kempele olisi maailman napa. Mutta ei ole, niin olisi hyvä käydä lääkärille kertomassa tuo profetia. Jumala on rakkaus.

    • ibex

      Saarnamiehen tunnistaa siitä, että naisseurassa saarnamiehellä on verhottu pukin katse.

    • cintonick

      Selättääköhän saarnamiehen Paavo Väyrynen?

    • siissipilän

      siis sipilän

      • Luulen_että

        Sipilä ja Väyrynen eivät ole homoja, joten eivät he selätä toisiaan. Sipilä vain on vahvempi ja viisaampi. Jos jomman kumman olisi pallko olla homo niin kai se sitten olisi tuo Paavo Väyrynen. Ei kai Kekkonen muuten olisi tykännytkään siitä jos se ei olis ollu niin kaunis poika.


      • jauph
        Luulen_että kirjoitti:

        Sipilä ja Väyrynen eivät ole homoja, joten eivät he selätä toisiaan. Sipilä vain on vahvempi ja viisaampi. Jos jomman kumman olisi pallko olla homo niin kai se sitten olisi tuo Paavo Väyrynen. Ei kai Kekkonen muuten olisi tykännytkään siitä jos se ei olis ollu niin kaunis poika.

        sipilä "vahvempi ja viisaampi"? Ymmärrän, et kai tuo oli sarkasmia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1484
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe