RINTAMAITO ja RASKAUS fetissi

tissimaitoa

Rakastan katsella raskaan olevien vatsoja, haaveilen siitä että voin imeä maidosta turvonneita rintoja, puristella maitoa suihkuna nänneistä, hyväillä isoa vatsaa, rakastella hellästi, nuolla, maistella ja imeä raskaana olevan ihanaa naisellista pillua.

Tuoksukin on mehukkaampi. Laueta sissään ilman pelkoa raskaudesta, ilman kortsua, vapaasti.

Kaikenkokoiset, näköiset, väriset ja muotoiset käy, rinnat voi olla isot, pienet, turvonneet, kunhan maitoa tulee, niin jo viisari värähtää.

tosi hyviä filmejä on vaikea löytää, mutta olen jotenkin pitänyt Emma Sinclairin luonnonläheisestä tyylistä ja siitä ettei rinnat ole "täydelliset"... Mutta maitoa tulee ja paljon...

Toivoisin ihania, maidokkaita ja ennen kaikkea aitoja filmejä suomalaisilta naisilta netissä, vaikka niin ettei kasvot näy.

Myös filmit missä nainen masturboi ilman leluja ja kun saa orkun niin maitoa tihkuu/vuotaa/lentää ihan orkun siivittämänä...

Muita raskaus/rintamaito fetisistejä?

41

2974

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pete222

      No itselläni on ollut jo jonkin aikaa rintamaito fantasia sekä fantasia raskaana olevista naisista. Olen vielä kuitenkin aikas nuori kaveri, joten ei ole vielä kokemusta raskaana tai imettävistä naisista.

      Oma fantasia lähti liikkeelle siitä kun kaverilla oli joskus joku pornolehti, missä oli kuvia raskaana olevista ja imettävistä naisista. Jotenkin ihastuin heti niihin kuviin ja näyttivät älyttömän kiihottavilta. Etenkin raskaana olevan naisen suuri ja pyöreä maha näytti todella kiihottavilta, lisäksi suurimmassa osassa kuvista naisilla oli pyöreät rinnat ja tummat nännit. Mutta ihastuin kuitenkin eniten kuvaan missä naisella oli roikkuvat rinnat ja todella suuret nänninpihat. Nainen oli jotenkin suloisen näköinen pyöreän mahan ja rintojen kanssa, jotenkin irtstaan näköinen.

      Nyt myöhemmin olen löytänyt paljon kuvia ja videon pätkiä kummastakin aiheesta eli rintamaidosta ja raskaudesta. En kuitenkaan ole löytänyt naista joka haluaisi kirjoitella asiasta. En välttämättä edes haluaisi koskaan tavata vaan ihan kirjoittelu riittäisi. Koska useimmiten raskaana olevat naiset ovat varattuja, mut kirjoittelu seura olisi ihan loistavaa. Toisaalta nainen voisi olla jopa hiukan vastaan asiaa, mutta saisi juttuseuraa ja nais näkökulmaa asiaan.

      Itse voisin kyllä imeskellä maitoisia nännejä vaikka koko päivän ja rasvailla suurta ja pyöreää mahaa.

    • siittohaluinenMies1970

      Useinkin tulee fantasioitua raskaana olevista naisista. En ole edes tarkemmin miettinyt, mikä heissä kiihottaa, mutta joskus kiihottaa luvattoman paljon. Joskus ei tarvitse kuin nähdä jossain nätti nainen ison vatsan kanssa, ja alakerta herää saman tien eloon... :oops:

      Osittain asialla voi olla tekemistä sen kanssa, että kiihotun usein myös "isoista tytöistä". Mutta ei se kuitenkaan se pääpointti ole. Ehkä enemmänkin jokin... ei hitto, en osaa sanoa.

      Toinen todella kiihottava ajatus/fantasia on raskaaksi saattaminen, siittäminen. Tiedä sitten kumpuaako se jostain ihmisen perustarpeesta lisääntyä, vai mistä, mutta jotakin todella kuumaa siinä on. Tosin, omalla kohdalla asiaan liitty usein myös paljon irstaampi, tavallaan hyväksikäytön fiilis. Eli, ei niinkään kauniisti "saattaa raskaaksi", vaan enemmänkin "pamauttaa paksuksi"...

      Rintamaito on myös hot. Esim. isojen, täysien rintojen lypsäminen moottoroidulla pumpulla... Aah... :oops:

      (Eipä tarvinnut kauan asioita pohtia, kun on taas paikat kovana...)

      PS. Näille raskaus-, siittämis-, ja imettämis"fetisseille" on nimikin: Maiesiophilia.

    • ihana_vauvamasu

      Nyt on pakko tuoda esiin se likainen sisin mikä minussa velloo.

      Eilen aamulla mennessäni ulos, niin kerrostalomme rapussa oli huoltofirman henkilö räpläilemässä jotain avonaisen kaapin edessä jossa meni putkia iso nippu.

      Lämpimässä rapussa oli tämä räplääjä riisunut pusakan pois ja yläosaa verhosi vaan tiukka, pitkähihainen trikoopaita, jossa firman nimi selässä. Todella seksikäs näky, isot turvonneet rinnat, ja se ihana pallomaha...

      Huoltohenkilö oli nainen, ehkä semmoinen 25-30 v. söpöliini, - ja raskaana.

      Vatsa oli iso ja pullotti isohkojen rintojen alla paita peittäen koko pallon.

      Työhousujen vyötärö edestä oli piilossa vatsan alla ja vyössä sivuilla roikkui arsenaali ruuvareita ja mitä kaikkea. Tehokkaan näköinen. Ruskeat kiharat hiukset ja hymykuopat.g

      Minulla, jo varttuneella alkoi housuissa kunnon pullotus. Teki mieli pysähtyä ja katsella hymyilevää naista. Teki mieli kosketella tiukkaa vatsaa ja rintojakin.

      Teki mieli oikeastaan panna. Vedinkin sitten käteen kunnon mällit fantasioiden tuosta naisesta, aah. Paras orkku kuukausiin ja spermaa tuli todella paljon...

      Tästä muistuikin mieleen vuosia sitten tapaus.

      Olin nuori kurssilainen, jo kyllä aikuinen. Koulutus kesti kahdeksan kuukautta ja asuimme asuntolassa.

      Parinkymmenen kurssilaisen joukossa oli naisia hieman enempi kuin miehiä.

      Kesäiltaisin pelasimme ulkona lentistä, jos ei sattunut työharjoitus kohdalle.

      Eräs nainen tuli minullekin aika läheiseksi. Hän oli kyllä naimisissa ja raskaana.

      Jollakin kotilomalla hän oli tullut odottavaksi. Hyvin näkyvissä oleva vatsa ei haitannut pelejä, sillä mukana hänkin oli.

      Jotenkin vaan ajauduin hänen kanssaa läheiseen kontaktiin ja usein vietimme hetkiä samassa sängyssä. Minä kihloissa toisen kanssa ja hän odottaen lasta toiselle. Se ei kumminkaan kumpaakan haitannut.

      Minua kiihotti tiukka pallomainen vatsa ja jotenkin kovat rinnat.

      Meillä oli hyviä hetkiä keskenämme ja todella pidimme siitä mitä teimme. Panot olivat haasteellisia, sillä vatsa oli kohtalaisen suuri, monen kuukauden kehityksen tulos.

      En aikoinani päässyt aivan samaan hurmokseen oman vaimoni kanssa, vaikka vatsa oli saman muotoinen ja tuntuinen.

      Mutta nautin silti raskaana olevan naisen kanssa rakastelusta.

    • EllaV97

      Minä!

      Vaikka olenkin naispuolinen, joka siis seurustelee miespuolisen kanssa. Rakastan katsoa kuvia raskaana olevista kauniista naisista. Ne kun on samalla todella kauniita että kiihottavia.

      Itse en missään nimessä siis haluaisi olla raskaana ainakaan tällä hetkellä, saati sitten omien vauvojen saamisesta.

      Serkku on raskaana tällä hetkellä ja mä vaan haluan silitellä sen mahaa. Tosin siinä ei ole mitään seksuaalista ainakaan omalta osaltani, mutta voisin mielelläni kyllä olla sängyssä raskaana olevan kauniin naisen kanssa. Itseasiassa tästäpä lähti mukavat mielikuvat ja fantasiat käyntiin, hmm.. :)

      Jos olis raskaana niin osaan kyllä kuvitella kuinka helposti sitä tappais pihtaavan miehen, jos miestä sun uusi ulkomuoto häiritsisi kun kinuaisit siltä kullia. :D

      Ketään ei saa syyttää jos ei tee mieli tietenkään, mutta siinä kohtaa taitaa olla semmonen hormonipesäke ettei kauheasti moraalisäännöt kiinnosta.

    • TomiHäme

      Kyllä useimmat raskaana olevat naiset saavat "viisarini" väpättämään, vereni kiertämään vilkkaammin ja mielikuvitukseni kiitolaukkaan. Raskaana olevan nainen on useimmiten iholtaan kaunis, kauniisti pyöristynyt, rinnat uhmaavat uhkeana...mmmmh... pelkkä ajatuskin siitä, että saisin silitellä ja hyväillä tuollaista veistoksellisen kaunista vartaloa saa kaluni kangistumaan - nytkin!

      Mitä haluaisin tehdä?

      Ehdottomasti katsella, kun nainen hitaasti riisuu itsensä, pesee itsensä suihkussa, käärityy kuivatakseen itsenä pehmoisella pyyhkeellä ja antaa minun rasvata tai öljytä hänen ihonsa kauttaaltaan...

    • kovamunainen

      Jokin siinä raskaana olevien naisten uhkeudessa viehättää. Menisin sänkyyn kulli kovana jos vain pääsisin. Saattaa tosin olla hankalaa päästä panolle ennen kuin ehkä itse joskus jonkun raskaaksi tekee. Voi tosin toivoa, että törmäisi raskaana olevaan joka olisi puutteessa vaikka siksi ettei omaa miestä kiinnosta ja kaipaisi muutamaksi kuukaudeksi seksikumppania. Pettämistä en kannata, mutta raskaana olevan kanssa voisi ehkä harkita olevani se kolmas osapuoli

    • haaveilijako94

      Kyllä, ehdottomasti. Olen siis 20v nuorimies ja yks haave olis joskus päästä jotain isotissistä raskaana olevaa naista panemaan. Iällä ei olisi merkitystä, 16v tai 35v molemmat kelpaisi enemmän kun hyvin. Ah kun alkoi panettaa ja seisomaan kun kuvittelin taas mielessäni isotissisen, raskaana olevan naisen.

    • PK987

      Huomaan haaveilevani usein että löytäisin jostain halukkaan, kokeilunhaluisen raskaanaolevan naisen jonka kanssa viettää mukavia hetkiä.

      On vain niin kiihottavaa kun naisella on pyöreä raskausmaha, turvonneet rinnat ja turvonnut pillu.

      Haaveilen siitä miten saisin upottaa kieleni hänen turvonneiden häpyhuulien väliin ja kunka nainen ratsastaisi kyrvälläni samalla kun imisin hänen turvonneita nännejään, naida koko päivän eri asennoissa ja eri paikkoihin.

      Ajatus saa aina sykkimään ja todella kiimaiseksi.

      En tiedä tarkkaan mikä raskaana olevissa naisissa niin viehättää, mutta aina halut syttyvät kun jossain kauniin raskaana olevan naisen näen.

    • jokuvain88u
    • iifiiifiifiifiiif

      ihana ketju seisoo kyllä

    • Anonyymi

      Mmm

      • Anonyymi

        Sinä se jaksat etsiä hyvin vanhoja aloituksia. Etkö osaa keksiä mitään uutta? Nytkin Viesti vain linkin mainostamista


    • Anonyymi

      Mitä aktuaallista vittua mä just luin.....

    • Anonyymi

      sama täällä löytyykö etelä-savosta naista raskaana tai maito rintoja

      • Anonyymi

        Miksi te suvaitsemattomat tiukkapipot tulette leikit&fetissita palstalle? Lestadiolaisille on omat foorumit.


    • Anonyymi

      Haluaisko joku teistä ihanista pojista tuntea mun kireän raskausmahan ja vuotavat tissit? Voisin kuvata teille pientä korvausta vastaan ;)

      • Anonyymi

        Kiinnostais päästä panemaan 🙈


      • Anonyymi

        Livenä olis kivempi imee sun rintojasi hyväillen vatsaa😉


      • Vieläkö on tarjous voimassa?
        Kaksi kuukautta mennyt niin taitaa olla jo vauva rinnoilla.


      • Anonyymi
        kaarjuh kirjoitti:

        Vieläkö on tarjous voimassa?
        Kaksi kuukautta mennyt niin taitaa olla jo vauva rinnoilla.

        Multa löytyy rinnat joista voin hieroa ja lypsää sekä raskauskumpu. Kuvaa ja videota tarjoan pientä korvausta vastaa :))))


    • Anonyymi

      Itse arvostan raskaana olevia naisia. Mitään fetissiä ei mulla siihen liittyen ole. Suurinta on se kun just se oikea nainen kannata sun lasta. Sillä lapset väärän naisen kanssa on rakkauden häpäisyä. Ei siinä pelleillyssä ole kukaan tyytyväinen. Moni ukko saattaa kenet vaan raskaaksi mutta se on arvotonta puuhastelua ja välinpitämätöntä toimintaa. Kertoo ukon idioottimaisuudesta vaan kaiken. Pellejä löytyy joka oksalta.

    • Kyllä se tosiaan on että raskaana oleva kiinnostaa, herättää halut.
      Ne rinnat ovat ihanan pinkeät ja nännit isot. Sellaisia nännejä on kiva imeskellä. Vatsa on ihanan muotoinen ja myös piukea hyväiltävä. Perä yleensä työntyy taakse, kuin koko ajan odottaisi jotain työntyvän sisään.
      Odottava on useimmiten vielä aika kiimainen. Johtuneen tuosta olotilasta ja ehkä siitä ettei kotona oma mies ymmärrä mitä hyvää hän saisi.
      Löytäisimpä täältä Turun suunnalta odottavan jota saisi käydä pitelemässä.

      • Nikki on myös kikki


      • Anonyymi

        Oma vaimo on ollut joka raskaudessa alun jälkeen aivan älyttömän kiimainen, aina pillu märkänä. Kerrankin sai tarpeeksi seksiä. Niitä aikoja muistaen raskaana olevat saavat aina kalun kovaksi.


    • Anonyymi

      Mitä nuorempi raskaana oleva on sitä kiihottavampi sitä on katsella. En tarkoita mitään teiniäitejä.

    • Anonyymi

      Oon katellu niitä videoita YouTubesta missä naiset esittelee raskauden etenemistä. Tosi kiihottavia. Osa on tosi vähissä vaatteissa. Vatsa, rinnat kasvavat ja lantio levenee. Ihanaa katseltavaa.

      Toinen hyvä on ennen raskautta, raskauden aikaa ja jälkeen kuvasarjat alastomana. Osalla rinnat, nännit ja nännipihat kasvavat hurjia määriä. Osa voi olla Photoshopilla korjailtuja.

    • Anonyymi

      Täältä löytyis iso raskausmasu ja tisut. Teen onlyfanssia! Masukuvia seksikkäiden vaatteiden kanssa ja paljaita videoita <3 pian myös tissimaito ja siitä upeita videoita tulossa

      • Anonyymi

        Onlyfans löytyy nimellä PinkSnack


    • Anonyymi

      Multa löytyy raskaus masu ja rinnat. Löytyy of missä kuvia ja videoita näteissä vaatteissa ja ilman. Maito nousemassa myös. Löytyy nimellä PinkSnack

      • Anonyymi

        Sähköpostia tms?


      • Anonyymi

        Snäpissä, gmailissa ja instagramissa saa myös kuvia korvausta vastaan😊


    • Saanko kikiin juttukaveria?

    • Tulisipa joku raskaana oleva tai imettävä juttelemaan kanssani kikiin.

      • Anonyymi

        Ja miks ees helvetissäkään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja miks ees helvetissäkään

        Jaa siinäpä hönöltä taas kyssäri.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa siinäpä hönöltä taas kyssäri.

        Nimenomaan. Ihan hönöltä toiselle hönölle toinen toistaan säälittävämpi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nimenomaan. Ihan hönöltä toiselle hönölle toinen toistaan säälittävämpi

        Nimenomaan olet ihan oikeassa tunnistat sen itsestäsi.


    • Anonyymi

      Kumpa olisikin joku joka panisi näin raskaana olevaa ja isot maitotissit jo,suuret nännipihat ja valuu maitoa ja halut ois kovat.

      • Kyllä meitä on monia jotka ihailevat raskaana olevaa naista.
        Onko sinulla Kik? Tule juttelemaan.
        Kaarjuh


      • Anonyymi
        kaarjuh kirjoitti:

        Kyllä meitä on monia jotka ihailevat raskaana olevaa naista.
        Onko sinulla Kik? Tule juttelemaan.
        Kaarjuh

        Hyvä tietää. I love.


      • Anonyymi

        Muutama kuukausi on mennyt, mikäs on tilanne? Haluaisitko miehen nauttimaan rinnoistasi?
        Mistäpäin olet?


    Ketjusta on poistettu 85 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8443
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2287
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1193
    Aihe