Kihniön keskusta pilattu

Huomattua

Ärsyttää todella tämä meidän rahoilla loisiva porukka. Pääsääntöisesti nuoria miehiä jotka keskustassa kuljeskelevat edestakaisin. Kihniön ennen niin idyllinen keskusta on pilattu. Miksi näitä palvellaan kuin kukkaa kämmenellä. Eikö nämä yltiösuvaitsevaiset ymmärrä sitä että näin toimimalla suomi on täysin kusessa pakolaistulvan kanssa. Somessa viestitetään kotimaihin kuinka hyvin täällä hoivataan. Tulijoita riittää! Jos jotkut kihniöllä haluaa monikulttuurisen kunnan on se todella väärin että näin menetellään. Liian kova hinta maksetaan siitä että muutama harva saa tästä bisneksestä elantonsa. Turvattomuus lisääntynyt kihniössä. Olisiko nyt aika perustaa jotkut turvajoukot kihniöllekkin koska poliisia odotellessa ehtii tapahtua vaikka mitä. Mitä mieltä turvajoukoista?

25

947

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perusnukkuva

      Autio, tyhjä keskusta hyvä...muutama eläkeläinen rollaattorillaan, lapsia koulumatkalla ja kantaväestöön kuuluvat eläkeläiset ilta- ja aamulenkillään. Muu väki pyyhältää autoillaan kuoppaista keskustan tietä. Hyvähän näin elää hiljaiseloa ja käydä Tuurissa ja Parkanossa ostoksilla kun kylän kaupat kuihtuu. Ränsistyneet rakennukset romukasoineen kylän ainoan "valtakadun" varrella ovat varsin somaa katseltavaa,
      Nukkukaamme rauhassa ja suojelkaamme kyläämme niin että muutaman vuoden kuluttua olemme saavuttaneet täydellisen pysähtyneisyyden tilan ja voimme jatkaa ruususen untamme, prinssiä ei vain näy. Viimeinen sammuttakoon valot.

      • Huomattua

        Se on totta että osa keskustan taloista on täysin purkukuntoisia. Kunnan päättäjien olisi syytä ottaa kovempi linja keskustan rakennuskannan ja varastokasojen suhteen. Paikallinen hyvä sekatavarakauppakin saisi sijoittaa vähän ulkonäköön. Ei aivan normaalia että tavarakasat ulkona. Ei ne kylmät varastot niun kalliita ole. Parempi näkymä järvellekkin toisi paljon plussaa keskustaan. Risutalkoita vain järjestämään. Ilolla huomannut että muutamissa kiinteistöissä on tapahtunut huomattavaa parannusta siisteydessä. Toivottavasti tarttuu muihinkin. En näkisi tulevaisuutta näin huonona kuin sinä. Saattaahan joku pakolaisperhe kihniölle jäädäkkin asumaan, toivottavasti elämään omilla rahoillaan.


      • rapakalja

        Kunnon kaljapaikka tänne pitäis saada. On erikoista kun kuntalaiset juo salaa kotona. Ennenkin kihniöläiset oli elämästään puolet juovuksis.
        Silloin sosiaalihuolto tuki juovuksis oloa. Muistaako kukaan ketkä siellä oli??


    • Jalaton

      Eihän ne nuoret miehet tänne jää käveleskelemään ja rauhaamme häiritsemään. Suurin osa palautetaan ja ne jotka saavat luvan jäädä, karistavat heti tämän tuppukylän ahdistavan sisäänpäin kääntyneen ilmapiirin ja muuttavat kaupunkeihin.
      Voit sitten sinäkin käydä vaikka Tampereella asti ihmettelemässä ulkomaalaisia.

    • näinikkää

      Joo, kyllä nuo muun maailman nuoret miehet täältä häipyvät vähin äänin. Perjantainakin yksi heistä pyyhälsi kävellen Järvisuomentietä pitkin 3-tietä kohti - minne lie oli matkalla? 3-tieltä suuntana Vaasa vai Tampere? Taaksensa vain vilkuili kulkiessaan, liekö ollut karussa vai tsekkasiko tulisiko peukalokyydin mahdollisuus, tiedä häntä, mutta kova oli kiire ;). Enkä ihmettele.

    • juurakkot

      Nämä paikalliset haluaa säilyttää kaikki rötisköt, kun heidän äiti on ollut siinä ja siinä ja sitten työnjohtaja se ja se ja sitten juoppo se ja tämä on rakentanut tämän.

    • Kesäasukas

      Oli aikomus mennä perhepuistoon lasten kanssa, mutta ei sinne uskaltanut lapsia päästää. Paikan olivat vallanneet pakolaiskeskuksen aikuiset miehet! Eikö nämä ärsytä teitä paikallisia asukkaita? Kovaäänisiä laumassa kulkevia äijiä!

      • Kaaleppi49

        Hyvä video👍 On varmaan suvaitsevaistenkin hyvä katsoa. Toivotaan ettei mitään pahempaa satu kihniöllä. Kovasti vaan on iskut ja puukotukset maailmalla lisääntynyt.


    • Olet_pelkuri

      Ei haittaa.
      Pysy sinä kotona piilossa, jos et aikuinen ihminen uskalla elää elämääsi.
      Ei noista mamuista ole kellekään mitään haittaa ollu.
      Uskomatonta, että kiellät lapseltasi huvitukset sen vuoksi, että paikalla on muutama tummempi-ihoinen.
      Lapsesi todennäköisesti olisi ollut iloinen päästessään leikkimään ja sinä estit sen.
      Ilmoita nimesi niin teen sinusta lastensuojeluilmoituksen sosiaalivirastoon.
      Häpeä typerää kirjoitustasi tänne. Miten kehtaat???

      • Kihniöläinen

        Eiköhän näillä rintamakarkureilla ole enemmän hävettävää! Elävät täällä suomalaisten rahoilla vaikka pitäisi olla puolustamassa omaa perhettään kotimaassaan.


    • huukuu

      Kirjoittele sinä mitä haluat ja soittele vaikka taivaaseen. Painu töihin tienaan elantoasi ja lopeta se lorviminen tee jotain hyödyllistä.

      • suomalainenMiesKihniöstä

        Maahanmuuttajista ei ole täällä kotikunnassamme ollut mitään ongelmia, kuten ei juuri muuallakaan.
        Typerillä rasistisilla kirjoituksilla yritetään väittää aivan muuta.
        Enemmän itse pelkäisin viedä lapsiani jonnekin, jossa suomalaiset ovat laumassa kokoontuneet ja useimmiten humalapäissään.
        Aloittaja on minunkin mielestäni suorastaan paskahousu, jos ei uskalla mennä jonnekin, jossa on ulkomaalaistaustaisia ihmisiä. Mitähän hänen laspensakin ajattelevat hänestä?
        Tuollaisen ihmisen täytyy olla kasvanut jossakin peräkammarissa, jossa hän on lueskellut läppärillään typerää MV-lehteä, joka sekin onneksi on punnittu ja köykäiseksi havaittu.
        Aloittaja on todennäköisesti näitä "Syvä joki"-tyyppejä, jotka ovat vaaraksi ympäristölleen.
        Tunnen syvää myötähäpeää puolestasi, että avauduit tällaisella naiivilla kirjoituksellasi.


      • suvaitsette.petoja

        Ranskassa Matut viilsivät 86v papilta kurkun auki kirkossa !! Suvaitkaa !!


      • terveiset.rajalta

        Norjalaisiahan ei päästetäkään Suomeen ihan noin vaan. Kovat tutkinnat rajalla, jos yrittävät tulla.


      • hmmmmmmmm

        Tämä oli kyllä hyvä huomio.
        En ole aiemmin tullut ajatelleeksikaan, että kyllä vaaleampikin kansanosa on tehnyt hirveitä tekoja.
        Itse asiassa noiden tekojen rinnalla kalpenevat nämä yksittäisten matujenkin tekemät yksittäiset rikokset, joten ei sittenkään kannata yleistää.


    • rv40

      Joko Kihniössä on vedonlyönti alkanut tuottamaan tulosta, kuka paikallisista on ensimmäisenä paksuna mamulle?

    • periikös

      No hei. Minä paalittelen tässä synninpesässä jonka nämä uskovaiset ovat luoneet. OOnko minä nyt sitten syntinen kun olen paikallinen pillunkyttääjä?? No nusikoon ny sitten muutkin ku sukulaiset se tekee hyvää perimälle.

    • oorkasmii

      Uskovaiset ämmät panettaa itseänsä syntisillä??? Eikö usko riitä orgasmiin joka on tärkeä??? Miksi meidät jotka tuotamme orgasmin näille uskoville ollaan syntisiä???

    • kuukos

      Nää valkoiset mannet kihniössä kävivät keskikoulun. Mitä niistä tuli????
      Kyttiä taksimiehiä hulluja pikkuyrittäjien muijia. Hulluja terveyskeskus hoitajia. Hulluja lisäkoulutettuja terveysalan luusereita. Hulluja muita luusereita ja kyttiä. Tätä tää Kihniö on??

    • uuuuaaaaauuuuaaaaa

      Valkoinen pää valkoinen pää juukos eikös juukos eikös ja sinne tänne ja sinne ja sen ja sen kaa.
      Juarumiäs sano että ei saa pelätä jälkeläisiä ja pitää kytätä eikä pelätä. Mulla viheltää enkä mä pelkää ja oon juarumiäs taksimies pankijjohtaja ja rälläkkä.
      Huuhaa huuhaa ja siellä ja täällä.

    • GaddafMurhattiin

      Tätä ei valtamedia sinulle kerro...

      ”Pommitatte muuria, joka aiemmin suojasi Eurooppaa afrikkalaiselta siirtolaistulvalta ja al-Qaidan terrorismilta. Muurin nimi oli Libya. Te tuhoatte sitä. Olette idiootteja! Tulette palamaan helvetissä afrikkalaisen siirtolaisuuden ja al-Qaidan vuoksi!”

      – Muammar Gaddafi, Naton murhaama Libyan entinen johtaja

      Eurooppaan suuntautuva pakolaistulva on niin sanotun arabikevään satoa. Arabikevät oli 2010 alkanut kansannousujen ja provokaatioiden sarja, joka johti useisiin vallankaappauksiin ja sotiin. Sen ehkäpä maineikkaimpia uhreja ovat Muammar Gaddafin Libya sekä Bashar al-Assadin Syyria, vaikka Assad jatkaa edelleen taisteluaan. Vastarinnan akseli elää yhä, mutta Muammar Gaddafin Libya ei selvinnyt arabikeväästä.

      Gaddafi oli itsenäisyystaistelija. Rahapoliittisesti itsenäinen valtio luo omaa valuuttaa kansallisen keskuspankin kautta, ylläpitää kelluvaa valuuttakurssia eikä se ole velkaantunut merkittävästi ulkomaisessa valuutassa. Se kuluttaa omaa valuuttaansa. Se ei siis voi koskaan joutua ulkomaalaisten velkaorjaksi. Tällainen oli Gaddafin Libya ja siksi se täytyi tappaa dollarin nimissä.

      Gaddafi uhmasi kansainvälisiä pankkeja ja toteutti C. H. Douglasin sosiaalisen osingon periaatetta ohjaamalla kansallisomaisuuden tuotot yleishyödyllisiin julkisiin hankkeisiin. Öljyvarannot kansallistanut hallitus kykeni työllistämään kaikki kansalaiset ja kasvattamaan Libyan bruttokansantuotteen Afrikan suurimmaksi. Pian enää alle 5 % libyalaisista eli köyhyysrajan alapuolella, mikä oli afrikkalaisittain huikea saavutus. Elinajanodote nousi 75 vuoteen.

      Primitiivisiä heimoja lukuunottamatta suurin osa libyalaisperheistä omisti auton ja asunnon. 82 % kansalaisista oli lukutaitoisia ja esimerkiksi terveyspalvelut olivat ilmaisia. Esimerkiksi 2010 Gaddafi jakoi 500 dollaria ”sosiaalista osinkoa” 6,5 miljoonalle kansalaiselle. Gaddafin Libya tuotti erityisen laadukasta öljyä, jonka tuotanto oli selvästi maailman edullisinta: vain dollari tynnyriltä!

      Koronkiskonta oli Gaddafin Libyassa ankarasti kiellettyä, joten julkiset hankkeet rahoitettiin kansallisella ja korottomalla keskuspankkirahalla. Lisäksi Gaddafi oli päättänyt, että vastaisuudessa öljykauppaa alettaisiin käydä dollarin sijaan afrikkalaisilla kultadinaareilla. Lukuisat Afrikan ja Lähi-idän maat tahtoivat mukaan kultadinaarikauppaan, joka olisi romuttanut dollarin kansainvälisen ylivallan. Ranskan juutalainen presidentti Nicholas Sarkozy kutsui dinaarisuunnitelmaa ”uhkaksi ihmisten taloudelliselle turvallisuudelle”.

      Loppu on historiaa. Washington, Nato ja lännen tukemat terroristit tuhosivat Libyan. Jo sodan aikana ”kapinalliset” perustivat Libyaan uuden yksityisen koronkiskontaan perustuneen keskuspankin, joka listattiin pian pörsseissä eri puolilla maailmaa. Gaddafia vihannut länsimainen valtamedia antoi oikeutuksen teurastukselle, joka johti koko libyalaisen yhteiskuntajärjestyksen romahtamiseen ja kansallisomaisuuden yksityistämiseen.

      Ennen raakaa kuolemaansa Muammar Gaddafi ehti ennustaa lännen tulevaisuuden. Keväällä 2011 hän totesi, että mikäli hän kaatuu, loputon afrikkalaisten pakolaisten tsunami tulee peittämään Euroopan: ”Miljoonat mustat tulevat Välimeren yli Ranskaan ja Italiaan. Libya on aiemmin kyennyt takaamaan Välimeren turvan. Nyt maastamme voi kuitenkin tulla Pohjois-Afrikan ja Välimeren Somalia!”

      Varoitus ei kuitenkaan säikäyttänyt eliittipoliitikkoja ja pankkiireja, joilla on varaa ostaa itselleen turvallisuuta senkin jälkeen, kun suurin osa Euroopan kaupungeista on muuttunut Afrikan siirtokunniksi. Itse asiassa Euroopan unioni tekee nyt kaikkensa, jotta Gaddafin pahaenteinen profetia tulisi lihaksi. Politico-julkaisun mukaan EU pohtii tällä hetkellä kuinka rangaista jäsenmaita, jotka eivät tahdo vaihtaa kantaväestöään afrikkalaisiin.

    • kaaakuuu

      On se ny syörä jälkeisiä pikkujouluissa.
      Vierä ny viinat mamuilta ja rälläkkä pankkimiäheltä.
      Taksimiäs ajaa päästä päähän kihniössä ja juarumiäs panee tyttäriä ja vihaaset äirit sano mulle että pitää het isoooosti soittaa alkoholistille jos poliisi ajaa juovuksis.
      On se ny ajaa humalas ja vierä sukutyä vaaleelta mamulta.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      276
      19130
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      85
      3539
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      124
      2245
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      196
      1946
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      142
      1850
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      293
      1600
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1352
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      86
      1278
    9. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      148
      1158
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      242
      1059
    Aihe