Kommunismin syvin olemus

Kommunismi tarkoittaa vain sitä, että viime kädessä
sinulta loppuvat toisten rahat.

14

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nillitys1767

      eikö tuo ole kapitalismin määritelmä? kommunismissa puhalletaan yhteen hiileen..kapitalismissa varastetaan surutta?

      • Niinhän se teoriassa on vaan eipä toimi. Valitettavasti kaikki, jotka eivät yleensä viitsi tehdä yhtään mitään ovat ensimmäisenä jakamassa "yhteistä" hyvää.


      • TimoEspoosta

        Tuo yhteen hiileen puhaltaminen tarkoitti sitä, että kansa puhaltaa puoluediktaattorin hiileen. Diktaattori ei itse osallistunut puhaltamiseen, vaan nautti hiilloksen lämmöstä - yksin.
        Puhaltaminen oli vapaaehtoista: Sai valita puhaltaako hiileen vai lähteekö Siperian vankileirille.
        Näin jatkettiin kunnes aate romahti ja koko diktatuuri sortui. Tämä tapahtui -90 luvun vaihteen aikoihin.


    • e.tana

      Kun kommunismissa kukaan ei riistä toisen työn tuloksia niin kaikki elävät toistensa rahoilla. Voi sen noinkin sannoo. Elää omilla tai kukin toistensa = sama asia.

      • Kommunismissa taitaa olla enemmänkin kyse tuhnasta kuin työstä ja ei minkään jakaminen ei juurikaan lämmitä pakkasella.

        Eipä ole juurikaan nähty kommunistisia hyvinvointi valtioita, niissä kun pelkkä vointikin on tuottanut ajoittain vaikeuksia.


      • Työeläkeläinen kirjoitti:

        Kommunismissa taitaa olla enemmänkin kyse tuhnasta kuin työstä ja ei minkään jakaminen ei juurikaan lämmitä pakkasella.

        Eipä ole juurikaan nähty kommunistisia hyvinvointi valtioita, niissä kun pelkkä vointikin on tuottanut ajoittain vaikeuksia.

        Ei siis tuhnasta vaan tuhtasta! Tuossa edellisessä!


    • jees-komut

      "Kommunismi tarkoittaa vain sitä, että viime kädessä
      sinulta loppuvat toisten rahat."

      Teesi kuvaa kylläkin kapitalismia. Pelkästään rikkaat veronkiertäjät varastavat valtiolta miljardeja vuosittain. Siitä syntyy budjettivaje ja SSS hallitus muiden mukana rosvoaa vajeen umpeen palkkatyöläisten verotusta kiristämällä tai leikkaamalla heidän sosiaalisia etuja.
      Kommunismissa (sosialismin jälkeen) rikkauksia ei tarvita. Jokaiselle riittää jaettavaa. Jokainen tekee myös työtä yhteiseen kassaan. Työ muuttuu tarpeeksi ja haluttavaksi tilaksi.
      Kapitalismi on aina sitä, että harvalisto elää suuren enemmistön kustannuksella.

      • Tuo varastaminenhan vaatisi sen, että ne rahat olisi ensin tilitetty valtiolle. Nythän kyse ei ole siitä vaan niiden siirtämisestä turvasäilöön jotta komuhenkiset eivät niitä tuhlaisi joutaviinsa vaan menisivät itse töihin ansaitsemaan elantonsa.


      • tsa_hoi
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Tuo varastaminenhan vaatisi sen, että ne rahat olisi ensin tilitetty valtiolle. Nythän kyse ei ole siitä vaan niiden siirtämisestä turvasäilöön jotta komuhenkiset eivät niitä tuhlaisi joutaviinsa vaan menisivät itse töihin ansaitsemaan elantonsa.

        Juuri noin. Suuret joukot rikkaita, joukossa kapitalisteja, varastavat ennakolta valtiolle kuuluvia varoja. Ei tartte murtautua pankkiin. Siisti homma. SSS hallitus tietää massiivisen verolakien vastaisen veronkierron ja vielä suuremman ns. laillisen veronkierroon. Aloituksen olisi tullut päivittää sanomansa Suomen tämän päivän kapitalismiin, jossa rikkaat rosvoavat valtiota.
        Kiitos Työeläkeläiselle kun paljastit rosvojen oikean karvan.


      • tsa_hoi kirjoitti:

        Juuri noin. Suuret joukot rikkaita, joukossa kapitalisteja, varastavat ennakolta valtiolle kuuluvia varoja. Ei tartte murtautua pankkiin. Siisti homma. SSS hallitus tietää massiivisen verolakien vastaisen veronkierron ja vielä suuremman ns. laillisen veronkierroon. Aloituksen olisi tullut päivittää sanomansa Suomen tämän päivän kapitalismiin, jossa rikkaat rosvoavat valtiota.
        Kiitos Työeläkeläiselle kun paljastit rosvojen oikean karvan.

        Verolakien vastainen menettely olisi laitonta! Verosuunnittelu tehdään laillisin keinoin ja on jopa suotavaa tehdä koska se lisää yrityksen varallisuutta jos sinne jää rahaa enemmän.

        Mitä varakkaampi yritys on sen parempi työntekijöillekin koska se antaa mahdollisuuksia tehokkaampaan toimintaan kun on millä rahoittaa! Omassa yrityksessäni aikoinaan suurin osa tuloksesta jätettiin yritykseen ja sillä rahoitettiin kehitysprojekteja tarpeen niin vaatiessa.

        Valtiolta ei kukaan rosvoa koska siitä joutuu vastuuseen, jos valtiolla olisi mistä rosvota niin voisimme luopua tyystin verojen keräämisestä ja sitten voisimme antaa valtion hoitaa hommat.

        Hallitus ei veroja kierrä vaan kerää niitä. On hyvä jos hallituksessa on henkilöitä jotka tuntevat noita konsteja veron välttelyyn koska silloin heidän on helpompaa alkaa noita konsteja myös tekemään tehottomiksi.


    • el_pos

      "Mitä varakkaampi yritys on sen parempi työntekijöillekin koska se antaa mahdollisuuksia tehokkaampaan toimintaan kun on millä rahoittaa! "

      Tämä iskelmän ensimmäinen lause kuultiin 1 992, jolloin rikkaiden rahankäytön seurauksena maa meni sijoiltaan. 90 luvulla yrityksille lahjoitettiin 30 mrd euroissa markkoja. Työllisyys ei ole siitä parantunut. Joka vuosi tuon jälkeen yrityksille tai rikkaille on annettu verohelpotuksia eikä mikään ole muuttunut. Palkankorotuksista on monesti kieltäydytty.
      On naiivia kiistää verorikollisuus kun se on kansainvälisesti todettu. Istuva hallitus ei vain tee mitään konnien kiinniottamiseksi. Rikkaiden veronkierto syö valtion tuloja monta miljardia vuosittain. Luulenkin, että "kestävyysvaje" on veruke kerätä varoja ensi vuosikymmenen sotakoneostoja varten. Ehkä nato kaavailee sotaa jo tällä hetkllä

      • Voisitko el_pos hieman perustella tuota 30 mrd:n lahjoitusta! Se kun ei suoraan aukene minulle.


      • Extyökkäri kirjoitti:

        Voisitko el_pos hieman perustella tuota 30 mrd:n lahjoitusta! Se kun ei suoraan aukene minulle.

        Et siis pytynyt perustelemaan!

        1990 luvun lamahan perustui liialliseen luottamiseen NL:n ja Suomen kahdenkeskiseen kauppaan. Siellä kelpasivat tuotteet joita ei länteen saanut myytyä mihinkään hintaan ja niin sekin loppui ja meni vuosia ennen kuin saimme tuotteemme monelta osin kelvollisiksi myös länteen päin. Tosin osaa ei pystytty pitämään pystyssä vaan konkurssejahan se poiki.


    • Näinseo

      Kun kaiken koetun jälkeen kannattaa edelleen kommunismia on valmista kauraa mielisairaalan vuodeosastolle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe