Vivus perintä?

PummienKuningas

Maksusuunnitelma kariutui ja nyt velkaa menee ulkoiseen perintään, sen verran iso potti, että kerralla ei onnistu maksaminen. Eli kysymys kuuluu meneekö velka perintätoimistolle vai oikeuden kautta? Kellään kokemusta?

26

2118

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eivoiymmärtää

      miksi tätäkään ei voi kysyä luotonantajalta? normaalisti asiat keskustellaan suoraan velkojan kanssa, mieluiten heti kun tietää ongelmia olevan tulossa.

      • PummienKuningas

        Kysyin, mutta kun eivät itsekkään tiedä.. Kumpaa kautta lähtee menemään ..


      • epjgpjtrpjjptrptrkpklö

        Jos Vivuskaan ei sitä tiedä, niin sitten ei kukaan.


    • tässävastaus

      Kulutusluotot ym. menee eka perintään ja jos ei maksa silloinkaan, niin sitten käräjäoikeuteen ja tuomion jälkeen ulosottoon. Tuomio = maksuhäiriömerkintä samalla.

      • PummienKuningas

        Elikkäs, tämä nyt siis menisi perintään ja sitten vasta tuomio ulosotto, jos nyt oikein ymmärsin? No aika tietysti näyttää, mukavampi se vaan olisi asioida perinnän kautta eikä ulosotossa ..


    • MinäVainTässä

      Onko kellään edennyt perintään vivuksen laina? Laittavatko maksumerkintää heti tietoihin?

      • OsaakoNeSuomea

        No kun se selvien vastauksien saaminen niiltä on tasan mahdotonta.


    • motorford

      Kun maksusuunnitelma vivuksen kans purkaantuu,siirtyy ok perintään.Sen kans voi tehdä aika joustavasti yhteistyötä.sen jälkeen vasta oikeudelliseen perintään.

      • OsaakoNeSuomea

        ok perintä onkin tuttu. siedettävä silmällä pitäen et saa hoidettua.

        Pikalainoista ei sitten tulevaisuudessa ole enää tuskin mitään käytännön hyötyä kun suomenkin talous peittää notkollaan jo miten monetta vuotta.

        Myös pelihimoisille on tarjolla zimpler mistä saa pienen alku tuttavuuden jälkeen nappulaa edullisemmin kuin mistään voi koskaan saada ja maksu aikaa on.


      • OsaakoNeSuomea

        tarkotin "pelittää" eikä loppua näy


    • Jejejjajajrj

      Hoitaako ok-perintä todellakin vivuksen lainan perintää jos maksusuunnitelma purkautuu? Kun heidän puheistaan saa sen kuvan että menisi suoraan oikeudelliseen perintään..

      • 9plus5

        vivus ---> maksusuunnitelman purk ---> intrum justitia ---> oikeudellinen perintä


    • hxxx

      mä olen kyllä tehnyt maksusuunnitelman ihan vivuksen kanssa, että silleen.

      • Toiv

        Saako maksusuunnitelman jälkeen lainaa vivukselta?


    • Vivuslainen

      Aika rivakkaan 4 finance pistää käräjäoikeuteen ja ulosottoon. Ihan ensimmäisten joukossa.

    • seurpåloaneri

      itellä vivuksen luottorajat paukku ja sitte maksusuunnitelmaan, 2300eurosta jäljellä enään n.1000e ja joka kuukausi maksaa 216e. äkkiähän se on hoidettu.

    • Mmnnbbvv

      Noniin, moneenko erään tuo vivus suostuu sopimaan maksusuunnitelman? Itellä kans luottoraja täynnä ja eräpäivää siirtäny kolme kertaa....mtn järkee siinäkään. Menee rahat hukkaan. Eli kyselin sieltä että moneenko erään lainan tarvittaessa saa sovittua, mutta eivät osanneet sanoa kun ei eräpäivä ole mennyt, Täh?

      • 20plus4

        Ei tuossa siirtelyssä ole mitään järkeä ! Varoitin kerran jo Vivukselle et kuluttajasuojaviranomaiselle jos jättää kantelun oikeudessa tulevat häviämään nuo siirtomaksujen keräyksen koska koronkiskontaan verrattavaa toimintaa missä ottavat riskin.

        muistaakseni 2000 euroa kymmenen erää.


      • Mmnnbbv

        Ok. Eli jos kymmen erää niin sitten kuulostaa ihan hyvältä. Eli reilu 200/kk. No ohan se halvempi kuin se eräpvsiirto 300/kk. Miksei ne voi tuota kertoa sieltä vivukselta?


    • Sopimuksentehnyt

      Sain 11 erään 210€/erä.Ensimmäinen erä pitää sitten maksaa mahdollisimman pian, mieluiten parin päivän sisällä.Seuraavat sitten kuukauden välein.

      • 20plus4

        Yup, eikä tarvitse vielä laskea housuun jos maksusuunnitelma pettää, niin muuten eivätkä kerro kysymällä sitäkään. Pelote, mafia tyyliä vai natsi-saksaa :) :) laittaa toimimaan.


    • vipannut

      Eivät mukamas tiedä Vivuksen asiakaspalvelussa meneekö perintätoimistolle vai oikedelliseen perintään. Kysyin useamman kerran, mutta selvää vastausta en saanut. Maksusuunnitelmani nimittäin kariutui ja pitää nyt hoitaa asia tavalla tai toisella.

    • VarmaTieto

      Tuolla sivuillahan se selvästi lukee, että jos maksusuunnitelma purkautuu tai sitä ei tehdä 2. maksumuistutuksen eräpäivään mennessä, velka menee suoraan oikeudelliseen perintään. Tästä tulee maksuhäiriömerkintä, josta seuraakin sitten kaikenlaista kivaa: et saa enää lainaa tai mitään osamaksulla, pankki vaatii kortit ja pankkitunnukset takaisin, et saa kännykkä- etkä nettiliittymää, vuokrakämppä lähtee alta ja sosiaaliviranomainen arvioi, pitääkö noin vastuuttomalta henkilöltä ottaa mahdolliset lapset huostaan. Käytännössä päädyt todennäköisesti kadulle miettimään, oliko se pikavipin ottaminen sen arvoista.

      Jos tällainen pöljäily on johtunut jostain päänuppiongelmista, niin sitäkin nolompaa sitten. Ja jotkut vasurimädättäjät haluaisivat vielä hyysätä tällaistakin geenipoolin saastetta. Voi Ristin Kiesus.

      • lapinmuori

        Ensinnäkään pankki ei vie pankkitunnuksia ja sieltä saa Visa Debit-kortin.Toisekseen vuokrakämppä ei lähde alta,vaan et saa vuokrattua kämppää.


    • Anonyymi

      Asiallista keskustelua, eikä uhkailua...et saa enää lainaa tai mitään osamaksulla, pankki vaatii kortit ja pankkitunnukset takaisin, et saa kännykkä- etkä nettiliittymää, vuokrakämppä lähtee alta ja sosiaaliviranomainen arvioi, pitääkö noin vastuuttomalta henkilöltä ottaa mahdolliset lapset huostaan. Käytännössä päädyt todennäköisesti kadulle miettimään, oliko se pikavipin ottaminen sen arvoista.

      Sitten kun tämä kolahtaa kyseiselle kirjoittajalle, niin. Kannattaisi vähän miettiä, että mitä kirjoittaa ja miten tuo asiat esille!.

      • Anonyymi

        Täytyiskö tän kertoa et vippailu on Graalin malja. Näikö olisi parempi. Jos auto on helmoistaan ruosteessa, se on ruosteessa, eikä mitään muuta vaihtoehtoa sille vaihtoautoliikkeessä sanoina kannata selittää. Käsistä karannut vippailu on ajattelematon selvitymisen ratkaisun lopputulos mikä on hankala hoitaa pois, millä voi olla hyvin ikäviäkin seurauksia.. Rahalaitos mainos on vedätys mielikuvamyyntiä myöskin, me alennamme laina kustannuksia siis mitä tavatonta vedättämistä. Velka hoidetaan pois vain maksamalla ei alentamalla kustannuksia. Vippi hoidetaan pois maksamalla.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5369
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3457
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1582
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      195
      1503
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1013
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe