Artekin tuolin nro 69 kunnostaminen

Artek69

Ostin kirpparilta artekin tuoleja nro 69. Tuolit ovat ilmeisesti 50-luvulta ja niissä on istuinosassa kuviollinen "pehmustettu" vinyylikangas. Onkohan tuon vinyyli ollut tuossa ihan alkuperäisenä vain onko se lisätty siihen jälkeenpäin. Lähinnä mietin että jos poistan tuon vinyylin niin mitä minulla on siellä vastassa. Onko siellä puinen istuin vai jotain muuta.

3

621

  Vastaukset

  • Jaa-a, mietin tuota vinyylikangasta. Oliskohan se kerniä? 70-luvulla käytettiin innokkaasti kernikankaita - olivat niin helppohoitoisia. Muovilla pinnoitettua kangastahan se on. Ja sisälsi ties mitä myrkkyjä, niin kuin monet aineet 70-luvulla. Nykyiset vahakankaat taitavat olla ihmisystävällisempiä. Artekeissa käytetty ainakin myös mm. keinonahkaa ja kangasta.

   Joko keräsit rohkeutta ja kiskaisit verhoilun pois? Puutuolissa on tod.näk. puinen istuin verhoilun alla. Käännä tuoli ylösalaisin, niin eiköhän sieltä paista puu. Mitä aiot tehdä niille?

   Onnittelut vielä hyvästä ostoksesta : )

  • Puutahan ne tuolit on. Ei muuta kuin vinyylit vex.

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   36
   3273
  2. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   47
   2394
  3. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   34
   1467
  4. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   46
   755