Suomentilanne

Tehdäänjotain

Minkä takia lehdistö ja media ym,yrittävät saada suomen ja venäjän välille kokoajan eripuraa.
Voi pian käydä niin,että se onnistuu. Tosiasia on se ,että suomi ei koskaan nouse lamasta ja työttömyydestä ilman venäjää, jenkit ei koskaan osta meiltä mitään.
Työttömyys ei koskaan vähene kauanko kestää kansan pinna ennenkin alkavat pahat teot.
Toivottavasti ei koskaan ,kukaan ei sitä halua,jenkkien velka maailmalle on niin kova,että se tarvitsee nopeasti sodan ,saadakseen taloutensa kuntoon.
Siinä on hyvä käyttää tyhmiä hyväkseen.

Stubbin ja sipilä on valittu rahalla tähän tehtävään ja soini samassa kelkassa,sitten ,kun tilanne eskaloituu voi olla jo liian myöhäistä.

13

197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Okokokokok

      Hieno kirjoitus joka sana totta.

    • Tarkkailijaqq

      Taas hyvä osoitus siitä ,oli Kimi Räikkösen haastattelu,joka muokattiin päin persettä ryssä vihaksi.

    • Alkaariittään

      Se on taattu asia usa tarvii sodan Euroopassa,kun ei halua sotia omalla maaperällä. Hah hah veisipä ryssät tankkeja esim Meksikon ja usan rajalle ,riita olisi valmis. Nyt suomen sotakiihkoilijat ajettavat usa tankkeja Suomeen ja venäjä ei saisi puhua mitään.
      Suomen tulisi olla puolueeton ,ja stubbilta pitäisi poistaa joka toinen hammas ja lyhentää ne jotka jäävät jäljelle saatanan pillihousu homo.

    • Selkeä-NATO-agenda

      Koska median sisällöstä vastaavat haluavat Suomen Natoon. Ja sotilasliittoon ei tietenkään ole tarvetta ilman vihollista.

      Kylmässä sodassa oli hetken tauko, kun Venäjällä oli vallassa maan talous- ja poliittiseen katastrofiin ajanut Boris Jeltsin, joka sopi erittäin hyvin NATO-maiden blokille Venäjän presidentiksi. Mutta kun Putinin aikana saatiin kriisi päättymään, Kylmä sota on palannut takaisin.

      Amerikkalainen entinen ylin NATO-päällikkö, kenraali Wesley Clark kertoi kuinka hänelle kerrottiin Washingtonissa, että Yhdysvalloilla on "muutama vuosi aikaa ennen kuin seuraava haastaja nousee" laajentaa omaa valtapiiriään. Silloin kaavailtiin hyökkäyksiä Afganistaniin, Irakiin, Iraniin, Somaliaan, Libyaan, Syyriaan ja Libanoniin. Vaikka tuosta linkistä:

      http://www.globalresearch.ca/we-re-going-to-take-out-7-countries-in-5-years-iraq-syria-lebanon-libya-somalia-sudan-iran/5166

      Ukraina ja puolueettomat Pohjoismaat Suomi ja Ruotsi kuuluvat niihin alueisiin, joita Yhdysvallat on koittanut saada Natoon jo kauan. Wikileaksin paljastamat suurlähetystöjen kaapelivuodot paljastivat Yhdysvaltain suurlähetystön tukevan Suomessa Nato-jäsenyyttä edesauttavia ihmisiä. Ukrainahan haki Nato-jäsenyyttä jo Julia Timoshenkan ollessa presidenttinä, mutta Naton eurooppalaiset jäsenmaat palauttivat hakemuksen silloin hyväksymättä, koska pitivät sitä riidan haastamisena Venäjälle. Yhtä Nato-mielistä presidenttiä Ukrainalle ei sitten tullutkaan, ennen vallankaappausta. Ukrainan kriisin myötä Euroopassa alkoi mediassa Venäjän mustamaalaus, jota Suomenkin media harjoittaa päivittäin. Nato on se asia, mitä sillä ajetaan. Kansan mielipidettä koitetaan kääntää, että poliitikot uskaltavat laittaa hakemuksen vetämään.

      Käytännössähän Suomen on puolustusvoimat on jo Nato-kalustoon päivitetty, ja osallistuu vuosittain useampaan Naton sotaharjoitukseen, ja on myös Afganistanissa Naton sodanjohdon alaisena. Ainoa mikä puuttuu, on kansan mielipide Nato-liittymisen puolesta. Suomen suurimmat poliittiset puolueet on olleet Nato-leirissä jo ainakin Ahon hallituksesta asti.

      Mutta ei ole ihme että kysyt, koska kyllähän tuo Suomen massamedian linja hämmästyttää. Käännös on ollut niin selvä, entisestä: Venäjän ja Suomen välit on erinomaiset, suuntaan: Venäjä on ongelma. Jos haluat rehellistä tietoa maailmanpolitiikasta, sitä et Suomen massamediasta saa.

    • Rauhanpuolestaontehtävä

      Kiitos tekstistä ja lähteistä laitan sen jakoon .
      Toivottavasti suomi pelastuu, ja kansa nousee näitä natotrolleja vastaan vaikka asein,vaikka aseet eivät ole ratkaisu.

    • Vituttajaa

      Syåuomalaiset lampaat on kuin jutkut aushwitsissa.katotaan vaan kuinka meitä kohta tapetaan ja sit ihmetellään et voi voi.
      Mitta rupee olla täysi

    • Murhakustaa

      Taas trolli uutinen Iltasanomissa venäläisestä sukellusveneestä Suomenlahdella,näin meitä kusetetaan Natoon.

    • Juudasi

      Mites tää ,kun venäläiset hävittäjää ajoivat läheltä taas Itämerelle,näin meitä vedätetään.

    • Entinenpersu

      Tänään timo soinikin saatanan takinkääntäjä yhtyy natomielisiin ..iltasanomissa......pelottaa venäläiset hävittäjät.
      Kaikki hesalaiset uskoo ja silmät pyörii kun kullinimijällä.
      Näin viedään kohti natoa valheilla.

    • Oksennuspussi

      Taas Iltalehti .thrump venäläiskoneet pitää ampua alas jos ne lentää läheltä jenkkejä.
      Näin meitä saatetetaan Natoon.

    • Sleepy

      Ryssät on tietysti ryssiä, mutta pitäisi näiden yllyttäjien lukea hieman historiaa. Kyllä siellä on riittävästi esiomerkkejä siitä,mitä on elää karhun naapurina.ei kannattaisi turhaan uhitella.jostakin natosta ei ole tilanteessa mitään hyötyä.

    • Tubeenrapinat

      Raha ja valta.
      Mitäpä muutakaan sumen herrakansalla on tavoitteena.
      Miettikääpä nyt ensin tämä oma kyläpahasemme, kunnanvaltuustossa istuu joukko ahneita opporturnisteita jotka häätävät kuntalaisten etua ajattelematta kilpailevat yritykset pois paikkakunnalta ettei tule työntekijöistä kilpailu asetelmaa jolloinka he joutuisivat jopa maksamaankin muutakuin perälauta takuuhinnan työntekijälle.
      Oma etu jne on näillä lyhytnäköisillä vain mielessä, ei kuntalaisten. Oma etu ja valta hallita sekä kukkoilla ja kunnantalo täynnä heidän juoksunarussaan olevia mielistelijöitä,
      Hyvä esimerkki Venäläisten ym maahantuonti jotta saataisiin palkat poljettua alas ja sekaannusta työntekijäpuolelle ja hätäännystä, rajat auki polseviikki halpisduunarien tulla.
      Sitten EU, sama polska jotta yrittäjillä olisi vapaat rajat liikutella tavaraa puoli ilmaiseksi ja halpistyövoiman tulla ja mennä.
      Ei taaskaan kansan etua ajateltu, niin eikä unohdeta hyviä virkoja mitä siellä aukenee ja kaverille kanssa.
      Silitä minun selkääni niin minä taputan sinun sitten vuorostani ja hyvä suojatyöpaikka kämmäreille jotka munaa superisti tai jää rötöksistä kotomaassa kiinni.
      Mutta Putte poikapa ei olekaan jenkki fanien ja eu ketaleiden talutus nuorassa ja löikin virsunsa poikittain lahtari tuvan kynnyksellä ja siitäpä nämä mailman tapit suuttuivat ja saarto päälle.
      Typerintä että suomi heti ensimmäisenä mukana uhittelemassa vaikka selän takana on homovaltio joka on vain suomea hyväksikäyttänyt eri sodissa jo aikojen alusta ja toisella puolella 1600 km yhteistä rajaa venäjän kanssa ja huonosti vartioitua ja suojattua
      Häkämieskös sanoi jo aikoinansa vaikka kokoomus oli rajatonta rakkautta huutamassa venäjän kanssa silloin kun oli vielä oli halpis duunaria tunkemassa suomeen idästä, että suomella on vain yksi vihollinen ja se on Venäjä, Venäjä ja vielä kerran Venäjä!
      No nyt on kokoomus huutamassa rajat kiinni ja NATO apuun, se on ainoa pelastuksemme!
      Taasko suur-suomea ollaankin rakentamassa?
      Suomella ja suomen kaikkien pitäjien ja kuntalaisten ainoa vihollinen on typerät ja ahneet päättäjät jotka eivät näe kuin oman itsensä ja korkeintaan kakaroidensa edun tässä maassa.
      Korjaan, on toinenkin vihollinen: Typerät, johdateltavat, aivottomat, lammasmaiset mitään itse ajattelemattomat ja tooosi huonomuistiset äänestäjät!
      En välitä neukuista suomen kamaralla kuin korkeintaan rahaa tuovina turisteina ja mieluiten erittäin lyhyillä oleskelu luvilla ja turisti viisumeilla, en välitä Amerikan opeista enkä heidän kanssaan mistään yhteistyöstä, autot on komeita mutta samaa paskaa kuin ladat ym mosset.
      En kaipaa mamuja suomeen enkä perkele mitään kaikki loukkaantuu kaikesta vihersinipunakokoomuslespohomokukkahattupiipertäjä tantoista, en uskontoon liityvistä konflikteista enkä sodista minkään holokausti nyyh nyyh runkkarien itkuvirsi draamoista.
      Rajat kiinni, nato mieliset ahvenanmaalle, kakki SSS:n kannattajat ja tausta voimat ja muutkin rantaruottalaiset ja annetaan Venäjälle vaihdossa vaikkapa sadanvuoden ilmais energiaa vastaan koko tekopyhien epäisämmaallisten loisien saari ja Vladi saa tehdä kesäleirinsä sinne ihan rauhassa.
      Ps. Kunnan talo kun rakennettiin niin pitääkö paikkansa että yläkerta tehtiin virtain muutamalle yrittäjälle brivat bordelliksi ja hotelliksi mm "venäläis busines miehien kestitsemiseen"?
      Sinänsä ihan sama mitä ja kuika kuinka, mutta on taidettu käyttää kuntalaisten rahoja ko privaatin rakentamiseen???
      Onkohan näyttöä takaisinmaksusta muutakin kuin hyvin hoidetun kuntapolitiikan muodossa? (Vitsi siis, tuo HYVIN hoidetun).
      En syytä, tahdon vain tietää mikä on tämä(kin) vahva huhu?

    • AAatosk

      Natonatonatonatonatonatonatonatonatonatonato

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 189
      2306
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2124
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      173
      1939
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1702
    5. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      41
      1429
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1267
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1205
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      2
      1191
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      16
      1188
    Aihe