Tätä halusin kysyä

PaskaEiKuuluTänne

Miksi meidän pitää elättää tätä miesvaltaista rosvosakkia mikä on tunkeutunut maahamme?

Meillä on jo omastatakaa yli 400 000 työtöntä, talous läpikuralla ja päättäjämme haalivat tänne vain lisää näitä kamelinkusettajia makoilemaan ja kitisemään muka huonosta ruuasta ja palveluista. Onko tämä muka meidän asiamme ottaa tänne maahamme ylikansoittuneitten maitten rikollisia ja hoivata heitä veronmaksajiemme kustannuksilla siinä kysymys pönttöpäille hallitukseen?

9

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VeronmaksajienPiikkiin

      Kolarin vastaanottokeskus on turvapaikanhakijan mielestä “elävä helvetti”
      "Ruoka on hirveää ja meidän on pakko syödä sitä, koska muuten kuolemme nälkään."

      "Eräs Kolarin vastaanottokeskukseen sijoitettu turvapaikanhakija avautuu Migrant tales -sivustolla."

      Tää miesturistien hyysääminen ottaa jo vitusti päähän että tämmöstä pitää nähdä vielä vanhana ja maksaakin näille paskoille kitisijöille.

      Kuka pelastikaan tään maan he makaavat sankarihaudoissaan mutta nyt tää maa annetaan maahamme tunkeutuneille rosvoille, onko tämä oikein?

      • PoisMaastammeTörkyturvat

        Pohjoisessa Kolarin miespakolaisten mielenosoituksessa, jossa he sanovat että Suomi on paikka suoraan helvetistä. On se kumma että kun on lähdetty etsimään turvaa ja sitä kun on täällä tarjottu yllinkyllin niin sitten on kiitoksena haukkuminen.
        Eikö tätä hulluutta saada loppumaan ja näitä rikollisia poisteta pikimmiten täältä maastamme kun täällä heitä elätetään ja kestitään niin ei vain kelpaa näille törkyturville mikään.


    • KansojenVaellusKäynnissä

      "Tähän on tultu, puuro on matuista paskaa – monet kantasuomalaiset perheet vakavissa talousongelmissa"
      "Tämä ei liikauta hallitusta, SPR:ää tai kirkkoa, koska kantasuomalaisilla ei tienaa rahaa ja uraputkea, kuten turvapaikanhakijoilla."

      Suomessa on köyhyyttä ja leipäjonot pitenevät kilometrien pituisiksi ja samalla tänne haalitaan lisää miesturisteja elätettäviksi.

      Meillä on vähäosaisia joille kelpaisi kaurapuurokin mieluisesti jos sitä edes olisi tarjolla.

    • kusetetut-suomalaiset

      Hallituksen turha valehdella "kotouttamisista", koska elintasopakolaisille hyysätään omat palvelut: uimavuorot, ruat valmiina "oman maun mukaan", asunnot ennen suomalaisia, sairaat, kuvottavat, LÄNSIMAISEEN SIVISTYSVALTIOON SOPIMATTOMAT eläinrääkkäysteurastukset, työllistämiset ennen suomalaisia....
      jne....

      Se olisi TODELLISTA KOTOUTTAMISTA, että samoilla määräyksillä ilman erityisetuja mentäisiin! Silloin sopeutuminenkin olisi todellista.

      • PirunÄlypäät

        Suomi ei ole enää mikään itsenäinen vaan tänne rynnänneet miesturistit ovat määräämässä miten täällä eletään ja kansamme on nyt menossa terroristien ja rosvojen käskytettäviksi.
        Propagandalla päättäjämme yrittävät näyttää miten nämä mieselätit tuovat ammattitaitoaan ja monikulttuurisuuttaan tänne meille mutta epäilen että monikaan näistä miehittäjistä ei osaa edes lukea tai kirjoittaa niin miten heillä olisi mitään ammattiakaan?
        Mediamme on täysin valjastettu propagandan levitykseen ja YLE siinä ihan ykkösenä kun kansalaisiamme syytetään vihapuheista ja rasismista.


      • paskaa-suut-silmät-täyte

        Yritetään nyt saada edes Kansalaisaloitteeseen-Yle-veron-poisto vaadittavat 50.000 nimeä! SDP-kiurun TÄYSIN EPÄONNISTUNUT, EPÄOIKEUDENMUKAISESTI MÄÄRITELTY ylen-paskan pakkovero syö pikkutuloisten rahat.

        Onko ihmiset niin hölmöjä, että kuvittelevat "katsottavat ohjelmat" loppuvan, jos mokutus-pakkoruotsitus-aivopesu-yle kutistetaan TODELLISTEN TARPEIDEN mukaiseksi, jonka maksu suoraan budjetista, jollopin kalautuu OIKEUDENMUKAISESTI?


      • ViekasVilppiVallanSaanut

        Eduskunnassa on nyt esillä vihapuhe jossa käsitellään ja syytetään kansalaistemme käytöstä miesturisteihin eli joka kohdistuu maahamme tulleisiin elätteihin tai oikeammin sanottuna maamme miehittäjiin.

        Jos me täällä kotimaassamme haluamme pitää järjestyksen ja turvallisen liikkumisen vanhuksille, naisille ja lapsille ja arvostelemme jyrkästi miesturvapaikanhakijoitten huonoa käytöstä ja naisten ahdisteluja, niin se on vihapuhetta. Me omanmaamme kansalaiset emme saisi puhua isänmaallisuudesta tai kotimaastamme mitään sillä se on vihapuhetta ja rasismia joka loukkaa syvästi näitä kunnioitettuja miesturisteja joita verovaroillamme elätetään?
        Maamme talous on jo nyt Reikan tasolla ja menee aina vain huonompaan suuntaan työttömyys lisääntyy ja jos kaikki lasketaan on täällä yli 400 000 työtöntä.
        Ihmettelyäni herättää ne päättäjiemme puheet jossa he aikovat nopeasti työllistää maahamme marssineita mieselättejä mutta miten tuo työllistäminen onnistuu kun omille työttömillekkään ei ole töitä?
        Pitkäaisten työttömien määrät kasvavat ja jo 50 vuotiaitten on mahdotonta saada töitä niin miten tämä maa työllistää niitä kieltä, lukutaitoa ja kirjoitustaitoa osaamattomia mieselättejä mihinkään töihin?

        Kohta tulee aika kun Sipilän hallitus alkaa karsimaan eläkeläisten ja sairaitten eläkkeitä että kaikki maahamme haalittaville elätettäville riittää täyspalvelu ruokineen ja sairaanhoitokuluineen.

        Valitettavasti tämä on erittäin pahaa vihapuhetta sillä emme me täällä kotimaassamme saa puolustaa omia kansallisia ja identtisiä perintöjämme koska se rasismia ja pahaa vihapuhetta.


    • KimJongInJung

      Suomi menossa vauhdilla Pohjois-Korean malliin.
      Kaikki mikä liittyy maahanmuuttopolitiikan ja sen kritisoisimiseen eliminoidaan vihapuheena ja rasismina. Suomessa tilanne on samasta asiasta kuin mitä se on Pohjois-Koreassa ja kansalaiset ovat menettämässä sananvapautensa puolustaa omaa identtiään ja omaa vapautta elää täällä kotimaassamme.
      Jospa eduskunnassa käsiteltäisiin tärkeimpiä asioita mitä käsitellä jonkinjoutavaa vihapuhetta millä ei anneta mitään arvoa kansalaisilta.

      • pidäturpasääliö

        Jos oliskin, sut olisi jo viety leirille ja olisit siellä HYVIN HYVIN HILJAA, mutta ei. Täällä sallitaan sananvapaus jopa kusipäille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2460
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1920
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1388
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      984
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      861
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      840
    8. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      59
      825
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      50
      802
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      745
    Aihe