Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vitara S koeajoja

Ricracing

Linkkejä Vitara S koeajoihin:

Ruåtsi:
http://teknikensvarld.se/provkorning-av-suzuki-vitara-s-287725/

Aussi:
http://www.carsguide.com.au/car-reviews/2016-suzuki-vitara-s-turbo-review-first-drive-40823

Suomi (tietenkin vanhalla 1.6 koneella)
http://kaara.tv/project/kaaran-antti-liinpaan-koeajossa-suzuki-vitara-2015/

Ei se nyt ihan huono auto ole.

24

303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suzukisti_ei_tyyt

      Pöngitätkö jotenkin huonoa omaatuntoasi epäonnistuneesta autovalinnastasi, kehuessasi vitaraa täällä? Usein huonon valinnan tehnyt henkilö yrittää peittää pettymyksensä kehumalla hankintaansa ja samalla itsekkin lopulta uskovansa kirjoittamiin satuihinsa. Sorry, totuus vain joskus sattuu.

    • viturakuski

      Huhtikuussa rekisteröitiin Vitaraa 120 kpl .Voisikohan noin monta autonostajaa epäonnistua merkin valinnassa?
      Kaikista omistamistani autoista olen kirjoitellut hyvät ja varsinkin korjausta vaatineet kohteet merkkikohtaiselle foorumille ja Vitaran kohdalla jatkan samaa perinnettä.

      • Suasuuki

        Jos huonon auton ostaa yksi henkilö, epäonnistuu yksi henkilö ja jos huonon auton ostaa 120 henkilöä, on vastaavasti epäonnistuneita auton ostajia 120 kpl. Noin ihan vaan niin kuin elon laskuopin mukaan laskettuna.
        Parit tuulisemmat päivät kun tässä koittaa, niin tämäkin palsta täyttyy Vitara kuskien valituksista, kun ei auto mene suoraan, ei sitten millään.


      • se_siintä

        NISSAN QASHQAI 357 kpl Huhtikuussa.


    • koeajettu

      Koeajoin Nissan kassun 1.2 t moottorilla.Nuhapumppu parhaasta päästä.

      • hyvin_myy

        NISSAN QASHQAI 357 kpl Huhtikuussa.
        Helkkarin vakaa ajettava tuulisellakin säällä.


    • Digittt

      1.2 digt täynnä ongelmia jos googleen on uskominen. Kulutuskin suurempi kuin suzukin 1.6 litraisella. Ranskalaisteknologiaa...

      • huokaussss

        NISSAN QASHQAI 357 kpl Huhtikuussa, kolminkertainen määrä Suzukiin verrattuna. Viime vuonna myynti yli kymmen kertainen verraten Suzukiin. On ongelmia tai ei, niin Suomalainen hankkii laatua. Jos Vitura olisi hivenenkin laadukkaanpi, niin sittenhän myyntiluvut olisi toisinpäin. Jopa Daciakin pesee Suzukin reippaasti vuotuisessa myynnissä, heh.


      • H_K

        Tuo myyntiväittämäsi on puppua. Nyt huhtikuussakin Suzukia myytiin yli kaksinkertainen määrä Daciaan verrattuna.


      • huokaussss
        H_K kirjoitti:

        Tuo myyntiväittämäsi on puppua. Nyt huhtikuussakin Suzukia myytiin yli kaksinkertainen määrä Daciaan verrattuna.

        Koitahan ymmärtää lukemaasi tekstiä!!! Kyse on vuotuisesta myynnistä ja vielä yhtenäkään vuonna Dacian ollessa Suomen markkinoilla ei ole Suzuki sille pärjänyt myynnissä. Tätä vuotta on vielä yli puolet jäljellä.......


    • kevyestikesään

      Onneksi Suzukin maahantuoja ei ole lähtenyt mukaan samaan hintakikkailuun kuin Nissan.
      Kevyet kesähinnat -kampanjalla maahantuoja laskee qashqain hintoja 1600 eurolla.Huhtikuussa rekisteröidyn auton omistajaa varmasti naurattaa.

    • Diggit
      • tuulta_odottava

        Ja kauppa käy. Kyseistä autoa Ostaa Suomalainen todella paljon. On varmaan totta, että useammassa nissanissa on ongelmia, kuin Suzukissa, mutta ottaen myyntimäärät huomioon, niin prosentuaalisesti Nissan on huomattavasti luotettavampi, kuin Suzuki. Suzukia ei vaan kertakaikkiaan Suomalainen auton ostaja halua. Laatu kysymys lienee.
        NISSAN QASHQAI on ja pysyy Suomalaisten suosikkina ja sehän harmittaa katuvaa Vitaran hankkijaa, osamaksut painaa päälle ja alla helkkarin huono ajettava auto, joka ei kaiken lisäksi kiinnosta ketään.


    • Suzuki___

      Joku ihmeen ero on Suzukilla ja Nissanilla meidän suomalaisten keskuudessa, kun ykkös korimallin QASHQAI myi valtavia määriä suomessa ollen useana vuonna myydyin tai toiseksi myydyin auto. Sitten Suzuki koki neronleimauksen ja lähestulkoon kopioi tuon auton ja synnytti S Crossin, jonka piti kilpailla suosiosta ja miten kävi?????? Täysi floppi. Viime vuonna Suomessa rekisteröitiin reilut sata S Crossia. Miksi, jos kerran Suzuki on niin laadukas ja hyvä???????????

    • Kassu777

      Tuon yllä olevan linkin mukaan alle 50 prosenttia suosittelee uutta kassua. Suzukilla luku on paljon korkeampi. Outoa eikö. Onhan se kassu kohtuu hyvä auto mutta ranskalaiset bensamoottorit ei niinkään.

      • häkä_hää

        Outoahan on se, että kaikesta huolimati kassu myy, kuin häkä ja susuki rämpii pohjamudassa, Niinpä niin, laatuhan on se, joka ratkaisee.


    • kadjari

      Miksiköhän Renault Kadjar ei myy yhtä hyvin kuin Nissanin kassu , vaikka on sama pasha eri paketissa?
      Kadjarin muotoilu on mielestäni onnistuneempi kuin Nissanissa.

      • hadjari

        Miksiköhän s cross ei myy vähääkään siintä, josta se on kopio, eli ykköskoppainen kässu? Uskoisin syynä olevan äärettömän huonot ajo-ominaisuudet, varsinkinhiemankin tuulisella säällä.


    • 14plus15

      1.2t kone jäätyy talvella. Laatua!

    • gfgfgdd

      Suzukin maahantuojan pitäisi tuoda maahan etuvetoisia scrosseja ja vitaraa. hinta olisi näin halvempi ja myynti suurempi. siitä syystä suzuki myy niin vähän autoja kun kaikki ovat nelivetoisia. katsopa subarun myyntiä. Ja kuinka monta nelivetoista kassua myydään, tuskin kovin paljon.

      • huoltopaikkojavähän

        Toinen ongelma on myös siinä että Suzukille on paikkakuntakohtaisesti paljon vähemmän huoltopaikkoja kuin esimerkiksi Nissanilla, Hondalla.


      • suzuki___
        huoltopaikkojavähän kirjoitti:

        Toinen ongelma on myös siinä että Suzukille on paikkakuntakohtaisesti paljon vähemmän huoltopaikkoja kuin esimerkiksi Nissanilla, Hondalla.

        Tuo pitää paikkansa, vaikkakin joka paikkakunnalla lieneen ns monimerkkikorjaamoja, jotka ovat myös suzukin maahantuojan valtuuttamia tekemään takuun alaisiakin huoltoja.
        Jeps, etuvetoisia ja dieseleitä maahan ja agressiivinen mainonta päälle, niin kauppa kävisi. Tosin, mulle on aivan sama hailee paljonko suzukeja myydään, pääasia on, että saan kolmen vuoden välein itse uuden Suzukin.


    • Ricracing

      Vaikuttaa siltä ettei ulkomaankielet ole osalla kirjoittajilla oikein hallussa.
      Taitaa toi Vitara S vähän yllättää tietämätöntä.

      • jarehhhhhh

        Minä en osaa muuta kieltä, kuin savonkieli ja tiedän, että Vitara S on pirun epävakaa ajettava, varsinkin pienessäkin tuulessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1954
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      80
      1708
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1522
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      36
      1326
    Aihe