EIKÖ SELKÄ KESTÄ?

KUATRO

Ei tunnu mansikanpoiminta kiinnostavan, vaikka korvauksilla ja sossun rahoilla olla öllötellään. Sesonkihommasta huolimatta onneksi on ulkomaalaisia, jotka senkin homman osaavat ja jaksavat! Väki paisuu paisumistaan, maha täynnä paskaeineksiä, pitsaa ja makaroonia. Muata möllötellään sohvalla ja haukutaan maahanmuuttajia, joita Suonenjoki ja koko Suomi kaipaa liiallista sisäsiittoisuutta ja kansantauteja vähentämään! Ei muuta kun Lintikolle lenkille että ollaan mansikanpoimintakunnossa ja myöhemmin syksyllä saadaan puolukat ja muutkin marjat talteen!!!!

29

496

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • josoilisaikaaniintulisin

      Käytäntöä pitää muutta! Kausityötäkin pitää ottaa vastaa, jos ei ota loppuvat kaikki "löhöilyrahat"! Meillä ei ol evaraa enää tähän pelleilyyn!

    • marjatperseeseen

      Poimikaa itse helvatan marjanne. Luuletteko helvatan hölmöt, että porukka alkaa treenaamaan jo talvella, että pääsisi kerämään teidän mansikoita. Mansikan aika on ohi, nyt olisi aika saada oikeita työpaikkoja paikkakunnalle ennenkuin koko paikka näivettyy.

    • Perunoita_sohvalla

      Kokeilin mansikanpoimintaa 1980-luvun lopussa. Palkka taisi olla 20-30 markkaa per kerätty mansikkakoppa. Joka tapauksessa bensaa sai 10 litraa. Jokainen tietää mitä hinnoille on tapahtunut viimeisen 30 vuoden aikana. Kuitenkaan mansikanpoiminnasta maksettava palkka ei ole tainnut nousta juurikaan n. 30 vuoden takaisesta? Että jos samassa suhteessa oltaisiin esim. bensan hintaan nähden niin pitäisi saada 14 €/mansikkakoppa. Niin kertokaas, maksetaanko sen verran vai kenties vähemmän? Toki jos palkka on kohdillaan niin jo alkaa kyseinen työnteko minuakin kiinnostaa. Siihen asti pysyn nykyisessä sisätöissä, syön ruokani siisteissä ruokatiloissa ja käyn oikeassa WC:ssä jossa on käsisuihku, saippuaa, lämmintä vettä yms. nykyajan mukavuudet.

    • rätykäty

      Länsimainen ihminen keräisi mansikoita tietenkin tuntipalkalla. Ja ammattiyhdistys vedättäisi palkan mahdollisimman ylös sekä siihen kaikki muut kuuluvat etuisuudet. Ei hänen tarvitsisi itse tapella mansikkaisäntien kanssa palkasta, vaan liiton suuret herrat olisi asialla ja jos palkka ei olisi kohdillaan tulisi myötätuntolakkoja siten että satamaliikennekin pysähtyisi.

      Ei suomalaisille työmiestä eikä naista voi kusettaa vaikka hallitus sitä parhaansa mukaan yrittää mahdollistaa, mutta vielä on Ay-liike voimissaan.

    • jösseses

      Aikoinaan mansikka isännät löhösi talvet etelänmailla, veronkiertoakin harrastettiin ihan yleisesti, "ylimääräistä" mansikkaa kuskattii metsään jemmaan kun tiedettiin tarkastaja olevan liikkeellä jne...
      Nyt sitten valitetaan kun paska hommat ei kelpaa...ihme porukkaa.

      • talvet_aina_etelässä

        Niin ja poimijoitakin juoksutettiin metsään kun tarkastaja oli tulossa. Siellä sitten "pimeät" poimijat odottelivat metsässä sen aikaa että tarkastaja varmasti poistui.

        Voisihan kokeilla maksaa kunnon palkkaa niin löytyisi kotimaisiakin poimijoita.


    • rätkylakosis

      Kyllä ammattiyhdistys löytää lain mansikkaisännille. Siinä ei Rädyn kumppaneiden käsi paljon tutise kun pysäytetään satamaliikenne jos ei ala kunnon palkkaa herumaan. Isännät käräjille ja Siperiaan kärsimään siitä kun ovat sortaneet iskukurityöläisiä.

      Työläisten vain täytyy olla järjestäytyneitä ja aatteen läpitunkemia. Jos ovat villejä, niin saavat kyllä juoksennella pitkin metsiä kuin villipedot.

      Työläiset kyllä nousevat sorron yöstä, heitä ei kapitalisten kätyrit ja panamahuijarit kuseta. Heidän vain täytyy itse auttaa itseään siinä että on ovat liittyneet oikeaan järjestöön jossa aatteen tuli palaa palavana jokaisen sielussa. Silloin heillä on paikka AY-herrojen sydämessä ja lakkoaseesta poistettu varmistin.

    • Mahapienenee

      Onhan tietysti vaihtoehto mennä puhelinmyyntityöhön ja vaatia pakolaisia Suonenjoelle....
      Näkuu virman mainoplakaatit olevan pitkin kyliä.... Toivottavasti kaupunki saa niistä korvausta.
      Ei kaikki sovellu ruumiilliseen työhön. Hikikin siinä tulee.

      • 2658745

        Niin ja olla sitten kertomatta että on vain puhelinmyyjä tavoitellessa ylempää oksaa.


    • Naistavaillaxxx

      Miksi manikkatytöt emänniksi ei ole yhtä arvokkaita sisäsiittoisuuden ja tautisuuden poistajia kuin pakolaispojat? Emäntiä tänne kaivataan ei lisää miehiä vähille apajille.

      • lonkkuponkku

        nii-i ... mutta kun puutteessa olevat suvakkiakat päättää ketä otetetaan, niin homma menee persiilleen, mutta jos kyse olisi samasta määrästä naisia niin rajat vedettäisiin välittömasti kiinni.


    • mulahmessan

      Maahanmuuttajilla on ammattiyhdistys omasta takaa. Heille toimivuutta ei takaa kukaan Rädyn tapainen herrasmies, joka saa koko Suomen pysähtymään, vaan vielä isompi herra, jonka nimi on Allah. Sillä vähän rajummat otteet jos hommat eivät luista kuin rasvattu salama ja jos isännät yrittäisi viilata linssiin. Sitä herraa ei pidä mennä suututtamaan eikä siten osoittaa vieraille junttimaisuuden täyttä kirjoaan missään tilanteessa vaikka heillä itselleen vähän virsu lipsuisi.

    • Molskis_ja_loiskis

      Kuule aloittaja, ennemmin makaan sohvalla sossunrahoilla herkkuja napostellen kuin lähden raatamaan jonnekin mansikoiden perään. Eivät kaikki ole yhtä työhulluja kuin sinä!

      • natshajis

        Ei mansikkapellolle jouduta, vaan sinne päästään. Sinne on kova kilpailu kuka saa kutsun tulla ja paikkoja aletaan petraamaan jo heti vuoden vaihteen jälkeen. Osin siksi että itäisessä naapurissa talouskriisi ja Ukrainassa ollut levotonta. Sossun elätit jäävät tässä kamppailussa hopealle.


      • kesimulla

        Molskis_ja_loiskis

        Olen samoilla linjoilla


      • aoskhdjfölk
        natshajis kirjoitti:

        Ei mansikkapellolle jouduta, vaan sinne päästään. Sinne on kova kilpailu kuka saa kutsun tulla ja paikkoja aletaan petraamaan jo heti vuoden vaihteen jälkeen. Osin siksi että itäisessä naapurissa talouskriisi ja Ukrainassa ollut levotonta. Sossun elätit jäävät tässä kamppailussa hopealle.

        Antaapa innoikkaimpien hyökätä sinne niin ihquille pelloille!

        Älä pilkkaa "sossun elättejä", ihmisiä he ovat siinä niinkuin sinäkin. Joku dollarinkuvat_silmissä_suorittaja kuvittelee olevansa puolijumala. Tiedä, vaikka syöpä iskee ja makaat itsekin yhteiskunnan elättinä.


    • kohtuus.kaikessa

      Tilat pitää mitoittaa korkeintaan sen kokoisiksi, että jaksaa itse sen omalla porukalla hoitaa. Ei pidä mennä ahnehtimaan, tunnettu loppuhan se ahneilla on.

    • MANSIKKAMÄTÄ

      KEPU Tukiaisilla elävät mansikankasvattajat saa hommata poimijat Ukrainasta ,juttu on se , että kenenkään ei pidä niitä mansikoita ostaa.Mansikka on mätä .

      • joppekarvis

        Jos vähän perehtyis asioihin tai olisi järkeä päässä, tietäisi ettei mansikanviljelyllä ei saa tukea, koska se ei ole viljelykasvi, jotka ovat niin kallisarvoisia että niitä pitää viljellä vaikkei kukaan niitä ostaisi eikä voisi viedä Venäjälle.

        Joutavalla tietenkin höpötyttää kaikenlaista.


    • Terveyttävaaliva

      Mitäs tuota sivujaan repimään hanttihommilla. Rahaa kun saa, nykyaikana, mitään tekemattä. On aivan tarpeetonta lähteä vapaaehtoisesti niveliä kuluttavaan poimintahommaan. Vanhempana sitten tietää kyykkineensä pelolla olemattomalla palkalla.
      Kiitos. Mutta ei iitos.

      • Toimistohommia

        Näin juuri. Työhullut raataa ja riehuu terveytensä pilalle. 5kymppisillä selkä, polvet, olkapäät mitä lie leikattu. Onko siinä mitään järkeä?


      • mansikka_28v
        Toimistohommia kirjoitti:

        Näin juuri. Työhullut raataa ja riehuu terveytensä pilalle. 5kymppisillä selkä, polvet, olkapäät mitä lie leikattu. Onko siinä mitään järkeä?

        "Perintö"-Valtralla on mukava ajella, kunhan saisi vaan jonkun muun täyttämään tukiaisanomukset, kun ei oikein jaksanut ennen sukupolvenvaihdosta itseä nuo koulunkäynnit kiinnostaa.


    • hahahahhha

      Ketjun aloittaja varmaan kuvittelee että nämä laiskat ja ahdistelemista harrastavat muslimiukot muka kerää ne Suonenjoen mansikat :)) Isompaa vitsiä en olekaan aikoihin kuullut.

      • Vaikeita_ihmisiä

        Ylimieliset puolijumalat kuvittelevat voivansa ohjailla muita (heidän mielestään alempiarvoisia). Syyllistäminen on heille must.


      • manumasikki

        Arkitodellisuus on sitä että mansikkapelolle jouduta töihin. Ei patalaiskat suomalaiset eikä vehkeilyyn taipuvaiset ulkomaanelävät, vaan sinne tässä maailmantilanteessa aletaan hakeutua töihin jo heti vuoden alkaessa ja paikoista on kova kilpailu. Ahkeruus ja tunnollisuus on hyve, eikä niinkään mitkään perisuomalaiset ominaisuudet tai Allahin antamat.


      • ikinämarjaan

        "heti vuoden alkaessa" voe vithu.., tammikuussa on mansikat vähissä, varmaan pitää noukkia mansikkamogulin pakastimesta karvahattupäässä ja sulatella persvaossa isännän syötäväksi.


      • natjanska

        Vuoden alkaessa alkavat tulevat poimijat pommittaa isäntiä sähköposteilla. Ilmoittaa olevansa käytettävissä sekä joko vainvihkaa tai suoraan kehua itseään että ovat ahkeria, tunnollisia sekä kaikin puolin iskukurityöläisiä.

        Siinä jäävät oman maan viisastelijat toiseksi vaikka jollain vahingossa olisikin työhaluja.


    • drtynu

      Turha sitten valittaa "eikö selkä kestä", jos venäjältä on tulossa vetreää porukkaa pilvin pimein.
      Toisaalta "paskassa paikassa" ei kestä selkä venäläiselläkään.

    • Maasikas

      Mansikan poiminta on mukavaa , hitto en poimi mitään mustikoita vaan mansikkaaa......

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5195
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3257
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe