Nelonen pyörittää samaa

retrtere

Ja taas Rockyt uusintana. Aikooko Nelonen näyttää Rockyt ihan kuukauden välein. Samaten Pirates of the Caribbean. Moneskohan kerta uusintana tuo leffasarja. Eikö Nelosella ole muita elokuvia kuin Indiana Jonesit ja Vaaralliset tehtävät ja yllämainitut. Sama sarjojen suhteen: mihin aikaan tahansa kun JIM:lle kääntää, tulee joko Poliisit tai Huutokauppakeisari. Nyt Markku on ainakin viidesti pystyttänyt sen hemmetin lipputangon. Kyllä on alas tarjonta myös Nelosella mennyt. Kaikki uusitaan viikon aikana ja monta kertaa, melkeinpä viidesti viikossa.

8

153

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • meitäkusetetaan

   Tuo on NIIN TOTTA!!! Alkaa välillä oikein naurattamaan, kun näkee ohjelman pyörivän mikä on tullu jo kymmeniä kertoja.

  • valivalivali

   Osittain nuo "uusinnat" kylläkin ovat saman ohjelman eri esityskertoja, jotka vaan (mielestäni erittäin fiksusti) venytetään pitemmälle ajanjaksolle. Esim. Taru sormusten herrasta on näytetty Nelosella 2011-2012 yhteensä 4 kertaa. Silloinkin varmaan joku valopää valitti sen toistuvista uusinnoista, mutta nyt se varmaan olisi jo monella toivelistan kärkipäässä. Toisinaan kun Bonuskanavalta näkyy jokin mielenkiintoinen elokuvakanava, niin olen aina ihmetellyt, miten samaa leffaa voidaan näyttää yli 5 krt/kk, eikä kukaan näytä siitä valittavan.

   Neloselta on muuten tullut todella paljon ihan paskoja B-luokan elokuvia myös. Kun rahaa hankintoihin on käytössä rajallinen määrä, niin minä ainakin toivon mieluummin kelvollisia elokuvia moneen kertaan kuin monipuolista sontaa.

   • 111222111222

    valivalivali: sä kuulutkin harmaaseen aivottomaan massaan.


  • rty564574

   Hei, sieltähän tulee huutokauppakeisari ja Jimiltä heti perään Huutokauppakeisari, Ennen tätä tulee Poliisit uusintana vuodelta 2014 ja tämän jälkeen heti perään Huutokauppakeisari vuodelta 2014. Huomenna Huutokauppakeisari samalta kanavalta ja tätä ennen Poliisit. Varmaan myöhemmin sitten Poliisit-maratooni ja Huutokauppakeisari. Illalla sitten joku elokuva joka on tullut jo seitsemän kertaan aikaisemmin. Elokuva uusitaan sitten huomenna Herolla. Toivottavasti Nelosen leffaputkessa Mission Impossible-sarja tai sitten Bournea. Vähään aikaan ei ole näkynyt Indiana Joneseja. Ehkäpä ne tulee kohta nekin kaikki uusintana Nelosen leffaputkessa.

  • nkhghfr567

   Bondit sitten seuraavaksi. Onneksi ei tarvitse katsoa. Se siinä hyvä asia toki on.

  • 24h-kello-käyttöön

   kaikki rocky elokuvat on lasten paskakuvia tehty tyhjäpäille, arvostelukyvyttömille idiooteille! älkää hitossa näyttäkö, mieluummin vaikka pp neekereinä? en tajua noita jotka katsoo jotain rockyja,miten voi arvokasta aikaa tuhlata katsomalla roskafilmejä!
   samalla ihmettelen filmien mainostajia eivät ole vieläkään opetelleet kellonaikoja! ilmeisesti pohjalaisia pellejä jotka sotkee hyvin toimivan aika järjestelmän, mutta eihän pohjalaisilla säteile, pitää arvata mitä tarkoittaa että näytös alkaa kello kymmenen?kun täällä etelässä ollaan jo 100-vuotta ilmoitettu että se alkaa klo 22 niin se on selvä! mutta pöhlökustaat puhuu klo 10? mutta kumpi ? aamu vai ilta?ärsyttävää!
   ei tommosta vammasuutta tarvii levittää ympäri maata ,vähän tolkkua ja ne opinnot käyttöön! ei teitä haittaa että teiltä puuttuu 12 tuntia kellosta, mutta sivistynyt suomi odottaa että puupäät opettelee kellonajat, jotta voi seurata ohjelmia niin kuin on tarkoitettu! kuitenkin näytätte ohjelmia valtakunnallisesti,vähintä olisi että tiedätte mitä kello on?

   • semer1232210

    Nelonen apukanavineen eli Avasta eteenpäin näyttää ainoastaan uusintoja ja uusintoja
    ja kun 5. kanava on näyttänyt jonkin elokuvan niin 6. kanava aloittaa sen uudelleen heti
    5. jälkeen. Ja sitten nämä mainoset jotka vievät ohjelmasta 50 prosentia aikaa.
    Siis uusintoja, uusintoja ja mainoksia, mainoksia.


  • Jhjhkjj

   Ava ei ole nelosen apukanava.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   53
   1810
  2. Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

   Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Mies jättää aamushown joulukuun lopulla ja samalla katkeaa hedelmällinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   1628
  3. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   76
   1527
  4. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   108
   1287
  5. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   50
   1062
  6. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   77
   1008
  7. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   67
   1001
  8. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   173
   981
  9. Etkai sää vaan puhu minusta

   sun tuttujen ja kaverien kans?
   Ikävä
   85
   880
  10. Veikkaus: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? Julia, Tommi vai Sami?

   Selviytyjät-finaali on sunnuntaina. Nyt voi veikata voittajaa: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? -Julia -Tommi -Sami Lue lisää finalisteista: https:
   Tv-sarjat
   41
   829
  Aihe