Aihealueet

Listaukset

  RefWorks-lähteidenkäsittelyohjelma toimintaan!

  amatööriauttaja

  Eli ongelma on ollut se, ettei RefWorks-välilehti ole tullut automaattisesti näkyviin Wordissani kuten aiemmin. Tämä johtuu ilmeisesti siitä, että vanha ohjelma ei enää toimi koneella vaan vaatii uudelleenasennuksen.

  Tässä uudet käyttöönotto-ohjeet, jos joku sattuu kaipaamaan:
  1. Poista vanha asennettu Ref-works-tiedosto koneeltasi, jos RefWorks-välilehti ei enää näy Wordissa (Ohjauspaneeli > Poista asennettu ohjelma > Poista Ref-Works, pitäisi löytyä kaksi tiedostoa tällä nimellä).
  2. Kirjaudu RefWorks-tunnuksillesi ja lataa ohjelma uudestaan koneellesi (RefWorks-tunnuksillasi: Tools > Write-N-Cite > Downloads)
  3. Asenna ladattu ohjelma koneellesi (Suorita).
  4. Avaa Word, mene: Tiedosto > Asetukset > Apuohjelmat.
  5. Jos Write-N-Cite (RefWorks) ei ole listassa otsakkeen "Aktiiviset sovellusapuohjelmat" tai "Passiiviset sovellusapuohjelmat" alla, valitse Apuohjelmat-sivun alalaidan Hallitse-heittovalikosta "Käytöstä poistetut kohteet" ja paina "Siirry".
  6. "Käytöstä poistetut apuohjelmat"-ikkunassa valitse Write-N-Cite ja paina "Ota käyttöön".
  7. Käynnistä Word uudestaan ja nyt RefWorks-välilehden pitäisi tulla automaattisesti näkyviin Wordissa (viimeinen välilehti oikealla).

  Olkaapa hyvät.

  0

  56

   Vastaukset

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

     Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
     Maailman menoa
     338
     8070
    2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

     Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
     Kotimaiset julkkisjuorut
     114
     2991
    3. Sofia oli astiaostoksilla

     Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
     Kotimaiset julkkisjuorut
     83
     1550
    4. Loiseläjä Sofia

     kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
     Kotimaiset julkkisjuorut
     83
     1011