Aihe

Alkoholisti-isä

Rb922

Isälle maistunut aina alkoholi.. 15v erosi äidistäni ja juominen pahentui, vajaa 10v sitten menetti asuntonsa ja työnsä ryyppäämisellä mutta noin 5v sitten alkoi pahemmat ongelmat kun tuntui, että hän on alkanut käyttää myös huumeita tai muuten vain alkoholi tuhonnut viimisetkin aivosolut.. Sen jälkeen olen lopettanut kaiken yhteydenpidon.
Kuuleman mukaan hän on nykyään täysin menetetty tapaus mm. Ryöstellee kaikkea mitä käteen sattuu, pahoinpiteyitä, huumevelkoja, jopa raiskannut ja jäänyt näistä vielä kiinni poliisille ja vaikka rikoslista on pidempi kuin nälkävuosi ei hän ole istunut kuin n.6kk!!! Hän siis päivittäin HUOM! päivittäin varastelee kaupoista, varastaa ainakin yhden polkupyörän päivässä, ahdistelee naisia, häiriköi lähes kaikkia ketä vastaan tulee ja on väkivaltainen niin ikinä poliisi ei muuta tee kuin vie putkaan yöksi?! No niin sitten varsinaiseen ongelmaani: isä saanut tietää missä asun ja pyörii päivin ja öin ovella ja aamulla kun lähen töihin hyökkää jostain pusikosta ja yrittää pyytää rahaa tai kyytiä johonkin ja vaikka kuinka kieltäisin niin ei ymmärrä.. Onko siis mitään mahdollisuutta Suomessa saada tällaista ihmistä pakkohoitoon/mielisairaalaan? En yksinkertaisesti pysty elämään enää normaalia elämää kun sekopää ahdistelee 24/7! Vaikka soitan poliisit niin poliisi saapuu paikalle 1-2h ja isä ottanut jo jalat alle ja tiedän että voisin hakea lähestymiskieltoa mutta mitä helvettiä se auttaisi mihinkään? Ja siis enää ei ole kyse edes siitä että hän olisi kännissä tai huumeissa koska hän on täysin rahaton ja tunnen kyllä millainen isäni ollut aikaisemmin päihtyneenä eikä tämä ole todellakaan sitä vaan päässä on jotain vikaa eli mielisairas mielestäni! Pakko kai mielisairas ja vaarallinen ihminen pitää saada pakkohoitoon vasten omaa tahtoa? Poliisia vaan ei tunnu kiinnostavan.. AUTTAKAA!

3

100

  Vastaukset

  • Isäsi on sontaseppo.
   Heiltä liukenee aivot lopulta.
   Voit vain odottaa , kunnes äkillinen sairaskohtaus tai sisuskalujen pettäminen vie hengen.
   Moni aivonsa juonut tekee mielenhäiriössä itsemurhan, joten se
   voi lopettaa häirinnän.
   Saat hänet järjestettyä pakkohoitoon,
   kun vain kerrot hänen uhkailevan henkeäsi.

   • Miksi sinä "77777" purat omaa pahaa oloasi ihmiselle joka kysyy sinulta apua?

    Ensinnäkään isä ei ole mikään "sontaseppo", vaan aloittajan isä ja sairas. Siksi on ihan ymmärrettävää, että aloittaja on huolissaan isänsä käyttäytymisestä.
    Toiseksi, yleensä päihderiippuvaiset eivät tee itsemurhaa, sillä se vaikeuttaa liiaksi päihteiden käyttöä, mikä täyttää heidän elämänsä.
    Kolmanneksi aloittaja ei saa järjestettyä isäänsä pakkohoitoon, sillä rahan kerjääminen omalta lapselta ei ole siihen riittävä syy. Viranomaiset eivät tee mitään ennenkuin jotain konkreettista uhkaa on näkyvillä. Ihmisen täytyy olla todella vaarallinen joko itselleen tai muille ihmisille, jotta hänet saataisiin "pakkohoitoon".
    Aloittaja ei voi muuta kuin odottaa ja toivoa. Tietenkin voi aina muuttaa uuteen osoitteeseen, mutta saattaahan olla että isä jäljittää senkin.


  • Poliisia varten kannattaa kerätä todistusaineistoa. Kännykän videotallennus päälle ja kuvaamaan isäukon käytöstä. Pakkohoitoon häntä ei tässä maassa saa, ennen kuin hän vahingoittaa joko itseään tai muita.
   Apua ja tietoa myös alkoholistien omaisille jakavat mm. a-klinikat ja terveyskeskukset.
   Netissä:
   - http://rehappi.fi/
   - http://www.paihdelinkki.fi/fi
   ym.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   358
   17501
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   661
   9935
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   62
   6093
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   2425