Onko mahdoton ajatus?

pienihuomiovaan

Täälläkin on paljon joku ruikuttanut viestipuita ym. kaikkea palstailuun liittyvää. Olisiko mahdollista että tämä kinuaja terrorisoisi tarkoituksella muilla palstoilla aiheuttaen kränää joka puolella? Nuo kiusanteot kun liittyvät juuri näihin kinuttuihin asioihin.

26

256

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hauka.postilaatikossa

      Viestipuuspede se vaan kiukuttelee. Anna kiukutella, kyllä se siitä.

      Minusta tämä toimii ihan hyvin lukuunottamatta tota sivujen pomppimista sivua ladattaessa. En osaa ymmärtää miksi sille ei voi tehdä mitään.

      Päivän jatkot :-D

      • eipystylukeen

        Tuo sivujen pomppiminen on kyllä ärsyttävä juttu!!!!!!


      • Siinä-ratkaisu
        eipystylukeen kirjoitti:

        Tuo sivujen pomppiminen on kyllä ärsyttävä juttu!!!!!!

        Ei laiteta mainoksia tai laitetaan siten, että mainos ensin vaan varaa tilan ja sitten vasta lataa mainoksen.


      • jauudestaajauudestaa

        Klikkasin ylhäältä tuota valikkoa. Aukeni sivu chattiin! Miten se on mahdollista!?! Tehty vaikeaksi puhelimella käytettäväksi.


    • häiriköistä.pahin

      Kyseessä on Suomi24:n historian pahin häirikkö joka on terrorisoinut palstoja jo vuosien ajan. Käyttänyt vuosien varrella lukuisia rekisteröityjä ja rekisteröimättömiä nimimerkkejä, kuten Pankkiautomaatti, Pikapankki, Pakettiautomaatti, Bussissa, Margit/Birgit, Nolo Sika, sitroen jne. jne. ja lisäksi kaikenlaisia nimimerkkejä jotka sisältävät tappouhkauksia milloin ketäkin kohtaan. Aina jankuttaa noita iänikuisia asioitaan viestipuusta ja viestien aloitusjärjestyksestä ja erikoismerkeistä nimimerkeissä ja nostelee 15 vuotta vanhoja ketjuja häiriköidäkseen.

      • toivotontyyppion

        Eikö tuollaisille ole mitään keinoa saada bannattua?


      • RekisteröintiTaiSäKuolit
        toivotontyyppion kirjoitti:

        Eikö tuollaisille ole mitään keinoa saada bannattua?

        On. Rekisteröintipakko on ainut toimiva ratkaisu


      • häiriköistä.pahin
        toivotontyyppion kirjoitti:

        Eikö tuollaisille ole mitään keinoa saada bannattua?

        Mitä ehdotat bannauskeinoksi? Tunnuksia kun bannataan, niin sen kun luo uusia. Useita häirikön tunnuksia on bannattukin, mutta mikään ei estä luomatta uusia. IP-bannikaan ei nykyisin toimi, sen kun nykäisee mokkulan irti ja laittaa takaisin, IP on vaihtunut ja pelit jatkuu. Kaverin toiminta ja monet viesteistä täyttää myös tietoliikenteen häirinnän, kunnianloukkauksen ja laittoman uhkauksen tunnusmerkit, mutta minkäs teet kun kaveri kirjoittelee TOR-yhteyden takaa jostain Norjasta, niin eipä siinä paljoa jäljitellä.


      • häiriköistä.pahin
        RekisteröintiTaiSäKuolit kirjoitti:

        On. Rekisteröintipakko on ainut toimiva ratkaisu

        Ja siinä paha missä mainitaan :D Saatiin itse mestari paikalle kommentoimaan. Mitenpä rekisteröintipakko sinua estäisi perseilemästä. Aivan, ei mitenkään! Sitten vain teet sitä pelkillä rekisteröidyillä tunnuksillasi.


      • NÄIN_ON
        häiriköistä.pahin kirjoitti:

        Ja siinä paha missä mainitaan :D Saatiin itse mestari paikalle kommentoimaan. Mitenpä rekisteröintipakko sinua estäisi perseilemästä. Aivan, ei mitenkään! Sitten vain teet sitä pelkillä rekisteröidyillä tunnuksillasi.

        Häiriköillä on kymmeniä rekisteröityjä nimimerkkejä takataskussaan. Sellaisia, jotka on luotu jo vuosia sitten odottamaan rekisteröitymispakkoa.


      • RekisteröintiTaiSäKuolit
        NÄIN_ON kirjoitti:

        Häiriköillä on kymmeniä rekisteröityjä nimimerkkejä takataskussaan. Sellaisia, jotka on luotu jo vuosia sitten odottamaan rekisteröitymispakkoa.

        Niin? Rekisteröintipakko olisi apras ratkaisu, moni palsta kirjaimellisesti pilalla


      • Onhan.noita

        Unohdit mm. nerdist
        Sitten oli pari tunnusta, joissa viitattiin Siljan laivamatkoihin.


    • syyttömänäsyntyny

      Miks pitää kostaa muille käyttäjille, kun eihän tää sivuston ongelmat ym. ole heidän vika?!

    • VastausTaiTapanSaga

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/8152729 voisiko ylläpito kertoa miksi he petti lupauksensa jonka he antoivat tossa viestissä. Eli kolme eri esitystapaa viesteille, mukaanlukien viestipuu

      Voi käydä ikävästi jos pettää lupauksensa :)

      • buahhahahaa

        Tapa itsesi saatanan psykoosipelle.


      • Hiljainen.kostaja

        Oletko tissu? :)


    • Minäkinhaluansen

      No viestipuu helpottaisi kyllä selvästi pitkien ketjujen seuraamista ja se voisi aivan hyvin olla vaihtoehtoisena esitystapana.
      Eikä se edes vaatisi ohjelmoijilta juuri mitään, sillä onhan se tehty monissa muissa paikoissa jo valmiiksi.

    • Maijumaichelsontyttöonn

      Siis vitt** niin todellinen mielen rakkaustarinan kuseminen kauniilla.naisella mielessä miettien toista naista ja sen välipalkki esim eri paikkakunnilla hki tr /ulkomaat, meikki yms seksikkyys ja olotilat johon iskee kadulla katsomisen jälkeen miesporukka väliin iskemään tai sitö ennen , lapsuudessa aistien kaunis yms rakkauden tunnetilaa kauniissa liian lähellä yms ongelmat syntyneet, kauniin oman halun rikkomisesta. T maikki esim nuori urheiluversio rankalla perhetaustalla yms rankkuus toisen miehen köyhä ajatusisku ulkomailta suoraan päähän ylivallalla ihanan tytön elämään/ laulamaan erikseen, vaikeudet ihanien naisten kansaa peilituotos ja miehet hiljaisuus kusee kaiken, haastattelun toiveessa ihanalta ihmiseltä. Ja rankka mietteen anti omaan arkeen. Pitäisi antaa olla rauhassa oma itsensä ja siten tavata vapaaehtoisesti toinen ilman rankkaa dominoivaa ylitunne/olemisen valtaa yms häiriötä toisen kasvoihin ja tuntemiseen/ tuntien kaikki jo kaikki entuudestaa. Estää taistelu päässä/sekoaminen negatioon vaan haettava miellyttävä ympäristö suoja aistien. Esim paine tunne kenttä konserttilavalla.yms eri huoneen teot ja harrasttukset ja ajattelun luvat/ ammattikaunisoaava henkilö fyysisesti. Kärsii liikaa paineesta on helpotettava suodatin pohjalla sopiva ympäristö. Ja oman ajan vapaaehtoisuus tunnehhan on normi ilman ja ulkoilman tulos. Joku on jäänyt loukkuun tähän salaa piilottaen oman elämän ja ei / epävarma ei/ ja siten voitaisiin rikkoa yksinäisyyden normin ajatuskenttä yhteistapaamiseen kentässä joka on normaali suodatinten ihmiselämät ja poistaa ongelma liiasta / erottamalla ihmisympäristön ympäristöjen ympäristöt. Yksin oma tila toiselle tai pidättäytynyt ulkoajatus. Ja pidättäytynyt ulkoajatus lähtee turvallisella tuttava katsepiirillä . Yma kaunis on kaunis ja mies on mies
      Nainen on nainen ja tyttö ja mies
      Mies on mies naismies.
      Erikseen kehot tulee toimeen vagina yms kohteliaisuus ja pallit yms tunteet elämän ammatti ulkoilmasta.
      Sanojen teko, mielen sana painon voima alistaa päätä tuntematta toisen tunteita samassa. Ulkonäkö tunne elämä erikseen ja sen huomointi mietteen pätkää perille yms valtaa, on Ihan Vituu persiiiiieeesttt. Nainen ja kehut Naiselle yms ilman palleja helpottaa. Ilman kosketusta naisen elämään, muutakuin nähnyt tunteva mieskalvo. Miehelle kelpaa tuttu ja turvallinen nainen, mut sotkeutuu kiltin naisen väliin sydämmellä miettien naiset naisia. Eli syvempi rakkaus ja sperma lentää jää naisiin syvempi rakkauden tunne ja sen purku on pitkö ja fyysinen. Eli 20min enemmän ilman halua mieheen koskee uhka naiseen jatkumo negaatio peili yms loukku /eri kehon @jatus/ ja tuleva näkeminen kärsii yms väärä harha miehestä plus naiseen tunne salainen tai tunteva. Ja harha päästä haluten sen pois tai ei, on hyvin pitkä miete takana. Eli sotkeutumisen paersskaa on niin ärsyttävää kurkun alapaineella / matala möreä ääni yms. Että vaikuttaa saliin ja kasvoihin koko kokemus kun toinen änkee jatkumolla samaan mieleen taustaan.maisemaan yms.katsomaan näkyy vain huonon ajatusnegaatioradan tulos negaatiot. Ei itseään koska hermoradat ja ympäristövpaineessa on liian suuri hahmottamaan ympäristö alkaa negaatipn/paineen liikekenttä, joka kestää yhtä pitkään kuin rakkaus . Tapasi tai ei. Koska nuoret 20v elämät/40v elämät/60v elämät , sotkeutuu ajassa tulevan rakkauden odote kestää ja ON kestänyt silloin koko elämän 20v samassa seurassa 24hja kestää myöhemmin, joutuu alistumaan miehelle 20v rakkaus rinnassa valmiudessa eri paikkakunnasta/ maasta yhdelle, tökerölle= miesjoukolle yms/ koska heitä kiinnosti kauneus, eikä itsetuhoisuus oman rakkauden pilaamisessa itseen ja toiseen, samassa tai erikehossa ei samassa kokonaan eläen eri sanoilla. Sotkeutuu ajankanta ajatellessa mitä vain väärin perustein kenraalimieheen, jota ei vain halunnut. Satuttanut kunminkin välisotkussa ja epävarmuudessa, tunteiden syntymis pienuus varmuudessa, mieheen tulevan väkisin väliin lesbon elämässä. Eli kaunis on kaunis erikseen turvassa, on aika kiinnostus 10min z7h/ negaatio n este ajassa elämän mittaa nuoruudessa tehdö jotain. Elämä on pitkö pätkö.rauha ja puhe tuttavuus kaukaa on elintärkeä tytölle, koska ei ole spermaa. Mielihyvääb kokea. Eli samoihin kaukaisuuden ilmaketjuihin ei iskemään sperman takia vaan rakkauden. Naiset haluaa tavata ja tuntea vain naisia. Kaukaa. Pistem

    • Haloopääkolottaapoksruma

      Hei! Miten on mahdollista et laiska urheileva kaunis saa olemalla vammaisen paperit kelasta ajoluvan parkkipaikkaan edestä taksikyydit yms kävely tilat mut ei mielelle rauhaa kotiin ollessaan niin kaunis ja viehättävä lesbotyttö salaa/ yms naisellinen erikseen flirttaileva erilainen nuori/ nainen.EI SAA VITTU RAUHAA OLEMALTA HELVETILTÄ OASKAA ILAMN KOTOAA OLEMISTA KAGSOMAAN SITÄ VITUN SAMAA NAAMAA. ERIKSEEN TULE PUHUMAAN ÄLÄ TUNTEILE TÄNNE RAGELLA...väkisin herra paska ja väkisin neiti apuneiti ja rakas käsikädessä viholliseen. //oma rauha ei näe/ turva tärkeämpi kuin ilon tykkäys/ sulta. Sekaisin tunnemiete hajottaa pään negaatioksennukseen elämän ajasta kun makaa pitäisi saada rauha toiseen Tähtee n. Rakentaa munnuraa.. yms

    • Kauniumalatarumaomähuora

      Tapa itseni ihminen kaunis kaunis ylivallanja uhri.

    • Liiankaunisliianrumaäläl

      Ihmisrääkköys kaunes ja taidot yms syntynyt keho ,älä puhu ja mainoskyltti paskaa/liian hyväö väkisin päähän nähdessä tai eiei. Älä anna mitään. Anna tai et. Liian julkkis yms / rääkkää miettimällä kuin elukkaa kyyttäämällä rakkauselämää. Tapa ittes ja mätäne ruma/ liikaa porukkaa. Kuolema ja itsari sopivan löytymisestä. Koska ei sovi elämään , rumempi kaunis pitkän rakkauden takia tutkitut päät ovat samoja edelleen, oma rakas menee kauneuden yli joka on silti rakas,ilman nimeö ja maisema rauhassa kaveri ilman odotuksi tule juttelemaan, vaikea ilman pusua. Kysele päässä epävarma. Juttele kadulla epävarma koska pidempi rakkaus ,/ystävää rakkaalle on rakas yms itse fyysisesti ei toinen völikäsi traumassa välikäsistä, kokonaan , toisen esiintymisurat nuorena . Ja hiimeetr. Tappaa ihmisen tunteet.tautiin syöpään laita tokimul viesti maikille. En uskalla. Laitlaita. Viesti

    • Ookaunisoleolerumapoistu

      Viillellyt kädet

    • Mmmaivansamatrabskaunis

      Mieti erikseen kuplahakemukseen älä änge

    • Translihassöpöpersenaama

      Dementia tunneavamma psykoosi blok efekti /ptsd sotavamma mielikuva neuroosi toiselta seksitekoon / flippaus aiheesta x 1000' en muista katukuvaa, en tapaa oikeita puhuvia henkilöitä uraan tai elämääb liittyen positiivisesti ilman seksin uhkaa/ tv kuuloketyttö.blok neuroosi toisen tunteista samalla/ heti kotona yms. Kodin hiljaisuus flippaus ilman puhetta plus toisen elämä ja oletus seurusteluun yleisesti miettienluvalla / raaka julmuus painua vittuun. Poks mielihyvöt kuin sadistinen fetissi ilman kaksin oloa rakkaan kanssa tai muu tunneilmaisu kehossa yns olessaab z8mlrg elämässä vahvat tunteet rakkauteen. Ja ystävyyteen kaukainen naisparvi tai miehet ystävänä ja tavara. Erikseen. Vapaasti. Aamenluonne tunteet kasvot keho

    • MMaaahaluanengalua

      Ikuiset traumat ikuinentuli rakkauspaska ja sekksi

    • Anonyymi

      Tuo viestipuu oli erinomainen apu keskustelun seurantaan. Siksi kai se lopetettiinkin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe