kryptojohdannaisia

utopioidentavoittelua

Pari linkkiä joilla pääsee alkuun kryptojohdannaisiin:

Ensin hieman perusteita:
http://www.bitcoinfuturesguide.com/futures-guide.html#gettingstarted
http://www.babypips.com/school

Sitten hiekkalaatikkoon harjoittelemaan testnetin coineilla (eivät maksa mitään):
https://testnet.bitmex.com/

Sitten kun treidailu alkaa sujua on kenties aika depota sopiva siivu bitcoineja ja katsoa löytyisikö jostain instrumentista sopiva kohta position avaukselle.

Täältä löytyy monenlaista kurssidataa ja näkemyksiä:
https://www.tradingview.com/

2

2658

  Vastaukset

  • Parina viime yönä on esiintynyt melkoista pumppausta BTC:n ostoissa suunnilleen klo 05 aikoihin. Jos sama toistuu ensi yönä laitan 50x longivivun vetämään. Profit targettina voisi olla vaikka 525$, toisaalta jos 502$ menee rikki nousu voi jatkua hyvinkin pitkään ja kohtapuoliin tapahtuu se blokkipuoliintuminen.

  • Treidaileeko kukaan mun lisäksi bitmexissä? Olen tällä hetkellä voitolla jonkun 50%, pääasiassa treidaan BTCUSD swappia ja 3kk futuuria kun näyttävät tarpeeksi suurivolyymisilta.

   Pikku vinkki: stoplossin voi unohtaa jos depoaa mexiin ajatellun position suuruisen määrän bitcoineja, tällöin rajujen kurssiliikkeiden aiheuttamat slippaget eivät pääse yllättämään. Yleensä suljen position käsipelillä jos arvasin kurssin suunnan pahasti väärin.. kaksi mahdollisuutta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   730
   16228
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   135
   2443
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   107
   2407
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   2017
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   1455