Mandomata beach

HelenaLaakso_Helsinki

Tulimme perheeni kanssa juuri etelänmatkalta. Nyt paikaksemme olimme ensi kertaa valinneet Rhodoksen.

Lomailimme kahden lapsemme kanssa Faliraki nimisen paikan liepeillä olevassa Epsilon -hotellissa. Huoneet olivat isoja kaksioita. Huoneet olivat siistejä kuten koko hotelli. Hotellin alaosassa oli mukavasti kauppakeskus, jossa lukemattomia pieniä liikkeitä ja ravintoloita.

Suuntasimme lähimmälle esitteessä näkyvälle uimarannalle, joka oli nimeltään Kathara beach. Olimme hieman harmissamme kun ranta oli ahdettu ihan täyteen, jossa jouduttiin olemaan kylki kyljessä kiinni. Ranta koostui noin kymmenestä eri rantaravintolasta, josta jokaisesta kantautui oma musiikkinsa. Rannalle ne yhdessä kuulostivat lähinnä melusaasteelta.
Mekin olemme lapsiperhe ja pidämme lapsiperheistä, mutta tässäkin on kohtuus olemassa. Nyt rannalla oli liikaa lapsiperheitä ja meno kuin hornan kattilassa. Jopa omat lapsemme 12 ja 14 valittivat kovaa ääntä.

Kuulimme toiselta pariskunnalta että oikealla olevan nyppylän takana oli paljon rauhallisempi ranta. Matkaa oli vain 300m. Suuntasimme sinne.

Rannan nimi oli Mandomata beach. Syy rauhallisuuteen selvisi kun pääsimme perille. Ranta oli nudistiranta.

Mieheni ja minä olemme onneksemme kumpikin saaneet uskonnottoman kasvatuksen jossa meille ei ole opetettu häpeää alastomuutta ja omaa kehoaan kohtaan. Hyväksymme itsemme sellaisena kun olemme. Tätä erittäin hyväksi koettua elämänohjetta haluamme antaa eteenpäin.

Rannalta otimme pedit keskeltä rantaa, jonka edessä oli pieni terassikahvila. Kahvilasta ja koko rannalta ei kantautunut mitään ääntä, vain laineiden liplatus. Petien väli oli noin 10m, mikä myös antoi kivasti omaa rauhaa.

Oli kiva näyttää lapsille että näin ihmiset voivat olla keskenään täysin alasti ja asiassa ei ole mitään pahaa vaikka niin monessa kasvatusmetodissa näin pyritään kertomaan.
Rannalla noin 20m päässä meistä näkyi täysin avoimella paikalla kahden ihmisen rakastelu, tämänkään näkemistä emme yrittäneet mitenkään estää. Kerroimme että tämä on luonnollista seksiä ja hieman huumorilla höystettynä; "noin tehdään lapsia". Tämä oli kuulemma heille jo koulussa kerrottu, mutta opettaja oli sanonut että kouluhallitus on kieltänyt sen näyttämisen. Huvittavaa on että tätä ei saa näyttää opiskelun missään vaiheessa, vaikka olisi kyseessä 25 vuotias yliopisto-opiskelija.

Nuorempaa meno ei tuntunut kiinnostavan, mutta vanhempaa lastamme tytärtämme tämä kieltämättä kiinnosti. Uskomme että näin avoimesti kertomalla ja näyttämällä totuuden voimme kasvattaa lapsia, jotka ovat avoimia, avarakatseisia ja säästyvät turhilta ahdistuksilta.

Paikka oli kaikin puolin ihana ja suosittelemme paikkaa myös muille lapsiperheille. On hyvä tiedostaa että nudistirannoille ei ole olemassa mitään ikärajoja, vaikka se Suomalaisille luterilaisen kasvatuksen saaneille on niin outoa.

Hyvää kesää kaikille

13

2165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naturistit-yhtykää

      Niin, naturismihan on vain seksiä. Miksi ihmeessä on ylipäätänsä pitänyt mennä keksimään tuollainen nimike. Kaiketi siksi, että on yksi seksipervoilun alalaji.

    • LiisaJaakonmäki

      Lajillemme ominainen piirre tarve paritella tulee miljoonien vuosien takaa ja on geeneissämme. Tämä on yleistä kaikilla lajeilla ja on välttämätöntä lajin säilymiselle. Kun tähän tulee häiriö, laji kuolee pois. 99% on jo kuollut, nyt jäljellä olevat edustavat 1%:n osuutta.

      Elämme rakennetussa yhteiskunnassa jossa juuri mikään ei ole luonnollista. Toiminnot määräytyvät pitkälti talous- / yhteiskuntapoliittisista näkökohdista.

      Uskonnot ja kulttuurit määrittelevät usein mikä on oikein ja mikä väärin. Onneksemme juuri näiden vuoksi ja näiden yläpuolelle on rakennettu laki, jossa nämä eo. henkilökohtaiset näkemykset eivät ole vaikuttamassa. Asenteet ovat kuitenkin niin vahvasti tajunnassamme että kiellämme puhtaat faktat mielemme ristiriitoja välttääksemme. Nudistirannat ja siellä rakastelu on laillista. Sillä ei ole mitään tekemistä kaupallisen seksin kanssa, jos niin haluaa eritellä.

      Helena_Laakso on tuossa upeasti ja ihailtavasti säilyttänyt läpi saamansa aivopesun ripauksen aitoa ja alkuperäistä luonnollisuutta. Osoittaa vahvaa henkistä minuutta ja kykyä kyseenalaistaa saamansa informaation, sekä suodattaa totuutta yleistä valtavirtaa vastaan.

      Tällä planeetalla luonnollisin paikka taitaa olla nudistiranta. Luonnollisempaa on liene vaikeampi löytää. Tuolla kannattaa omassa aikaikkunassa olla ainakin yhden päivän. Siihen pitäisi löytyä aikaa.

      Edellisen kirjoittajan mielestä yhdyntä on seksipervoilua. Onko se edelleen jos vetäydytään pois rannalta sisämaahan päin. Riittääkö se, vai pitääkö siirtyä sisätiloihin?
      Eikö yhdyntä ole mahdollista kaikkialla siellä ja oikeutettua, missä se on mahdollista? Olisiko luonnotonta siirtyä joihinkin erillisiin yhdyntätiloihin. Se mielestäni olisi seksipervoilua.

      Onko minun vedettävä märkä, hiekkainen ja kylmä uimapuku päälle siitäkin huolimatta että sen päällä pitäminen tuottaa virtsatiehyetulehduksen ja sen myötä lääkekuurin syömisen. Eikö tämä ole luonnotonta?

      En halua niitä valkoisia raitoja. Onko se luonnotonta?

      Jo satoja vuosia sitten tuhansin kokein on todistettu että ihminen ei häpeä alastomuuttaan, mikäli sitä ei hänelle opeteta. Asia on niin selvä, että nykytiede ei edes tästä keskustele. Kun ihminen kykenee ymmärtämään rajansa ymmärtää asioita, uskomususkontojen keksityt säännöt ja kulttuuriset erot suhtautumisesta alastomuuteen, alkaa hän ymmärtää alastomuuden vaarattomuuden, kykenee hän myös hälventämään sitä alastomuuden tuomaa ahdistusta ja kielteistään asennetta alastomuutta kohtaan, saattaa hän olla tuleva naturisti.

      Nudismi on ripaus luonnollisuutta ja tarkoitettu koko perheelle. Siihen ei liitä mitään muuta kuin kaunista.

      Asiaan voi paremmin perehtyä sivuston purenudism.com kautta.

      • Sitä-aitoa

        Eiköhän sitä kuolla siksi, että tauti tappaa tai äkillinen tapaturma tai ikä. Ei siinä mitään muuta tarvita.

        Kun vittu ja kyrpä ovat paljaina niin eikun lihaa piiloon ja kone puksuttamaan. Se on naturismia puhtaimmillaan.


      • Mitä-lempoa

        Mitä ihmeen tekoa uimarilla on kirjoituksessasi?


    • Heidi28

      Me puolisoni kanssa matkoillamme menemme aina nudistirannalle. Siinä kuinka korkeapaikkakammoiselle parvekkeelle meno ei luonnistu, ei myöskään samoin alastomuudesta ahdistusta saavalle nudistirannalle meno onnistu. Mikä ihme alastomuudessa ahdistaa ja varsinkin meitä Suomalaisia?
      Kertokaa se.

      • Siinä-kai-ne-syyt

        Tietenkin se miestä, että kun naiset koko ajan keimailevat ja niitä pitää naida, voi potenssi loppua kesken kaiken.
        Naisia se, että vittu kuluu nilelle.


    • Tanja24

      Helteellä rannalla ollessani pulahdan tunnissa muutaman kerran uimaan. Jos jätän märän uimapuvun päälle, saan varmasti flunssan. Tämä on hyvin yleistä.

      Minulla on mukana kaksi uimapukua ja vaihdan aina kuivan päälle. Tämä on pitkän päivän aikana aika homma.
      Sitten viimein päätin että minun osaltani tuon märän hiekkaisen ja kylmän sukan päälle repiminen loppuu. En halua ujuttautua siihen ennen enkä jälkeen uinnin.

      Päätin että olen alasti. Menen aina uimarannan ihan oikeaan tai vasempaan reunaan sivummalle muista ja olen reilusti alasti. Käyn uimassa myös alasti.

      Muutamia kertoja on käynyt jokin vanhempi rouva huomauttamassa että alasti ei saa olla ja kun täällä on lapsiakin paikalla. Olen sen verran kova että sanon; "soita poliisi".
      Yksi uhkasi soittaa, mutta ei ole poliiseja näkynyt.

      Kehotan myös muita luopumaan uimapuvusta ja miehiä uikkareistaan. Ei niitä oikeasti ole pakko pitää jos ei halua.

      Käsittääkseni poliisi ei puutu tuollaisiin soittoihin kun varsinkin ollaan uimarannalla, eikä muilla yleisillä alueilla.
      Rohkeasti vain niin saadaan Suomenkin rannoista estottomimpia kuten muuallakin maailmalla.

      • vapaasti_rannalla

        Oikein. Esim. Mustikkamaalla tuota näkyy: rakennetulla päärannan osalla ollaan uikkareissa, mutta muissa kohdissa on aina silloin tällöin joku naku-uimari. Vähitellen kun porukka tottuu siihen niin yhä useampi uskaltaa kokeilla ja harvempi enää ihmettelee. Ja kerran kun on kokeillut vapautta niin enää ei halua kylmää hiekkarättiä ympärilleen.


      • Naturistista
        vapaasti_rannalla kirjoitti:

        Oikein. Esim. Mustikkamaalla tuota näkyy: rakennetulla päärannan osalla ollaan uikkareissa, mutta muissa kohdissa on aina silloin tällöin joku naku-uimari. Vähitellen kun porukka tottuu siihen niin yhä useampi uskaltaa kokeilla ja harvempi enää ihmettelee. Ja kerran kun on kokeillut vapautta niin enää ei halua kylmää hiekkarättiä ympärilleen.

        Juuu, sitten saadaan ihastella tämmöstä luonnonmukaista ja naturistista näkymää: http://www.hunkcandy.com/wp-content/uploads/2014/10/manhunt-daily-the-cock-buffet-brought-to-you-by-hot-gay-porn-for-less-than-a-month-141478916784lcp.jpg


    • VeijoJaIrmeli

      Suomen yleisillä uimarannoilla voi olla alasti. Jos tuohon ei liity muuta asiatonta, poliisi ei korvaansa lotkauta.

      Olkaa reilusti vain ilkkosillaan niin kuin Euroopassa muutoinkin on tapana. Kyllä se Suomen asenneilmapiiri muuttuu tästä pikkuhiljaa ja saadaan ajanmyötä mummut ja papat päivitettyä tähän päivään.
      Alastomuus on ihan ok. Yyteri on tässä hyvänä esimerkkinä.

      • Alegre-y-sol

        Ja kaikki yhdessä laulamme:
        Kas näin heiluu peppu, ja peppu heiluu näin.
        Kas näin vaappuu kyrpä, ja kyrpä vaappuu näin.
        Kas näin hölskyy tissit, ja tissit hölskyy näin.


    • Moposkootterityttö

      Minä olen pienestä asti käynyt nakurannoilla perheeni kanssa etelänmatkoilla, enkä ole siellä kenenkään nähnyt harrastavan seksiä julkisesti, vähintään jonkun dyynin taakse menevät... Erektioita joskus näkyy, kaiken ikäisillä, mutta se on luonnollista, varsinkin ensikertalaisilla. Suomessa olen jokseenkin aina ollut rannalla yläosattomissa, nakurantoja ei kotiseudullani tietääkseni ole. Mökillä meillä on tapana olla aika paljon alasti, jos vain sää sallii.

    • Anonyymi

      Käytiin tuolla. Nussittiin koko viikko 24/7 rannalla

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4809
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4383
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2851
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1921
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1665
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe