Päänsärkyä ja huono olo

Nimetön111

Mistä voisi olla kyse ja kannattaisiko lääkäriin mennä, kun pää särkee lähes joka päivä ainakin jossain vaiheessa, pahimmillaan monia tunteja. Särky on vannemmaista ja ei mitenkään hirmu kovaa. Paikka vaihtelee ja välillä sattuu myös silmien takaa. Olen ottanut särkylääkettä, mutta nyt havahduin, että enään en voi ottaa niitä niin paljoa, kun luin lisätietoa särkylääkepäänsärystä. Särky muistuttaa paljon jotenkin jännityspäänsärkyä, enkä sitä kyllä ihmettelekkään, sillä elämä on tällä hetkellä ollut ahdistavaa ja stressaavaa.
Todella usein on pyörryttävä olo ja silmissä näkyy värikkäitä palluroita ja muita kuvioita. Näkö muutenkin välillä sumenee.
Noin kerran viikossa herään siihen kun käsiä ja sormia pistelee tosi paljon, mutta lähtee itsestään pois noin 30min päästä. Joskus myös korvissa humisee kun pää sattuu.
Mielialat vaihtelee paljon, tuntuu tosi ahdistavalta ja kamalalta. Olo on muutenkin välillä epätodellinen ja heikko: käsissä ja jaloissa ei ole lähes yhtään voimaa. Lisäksi on myös huono olo, mutta oksentanut en ole moniin kuukausiin.
Välillä on kuitenkin aivan normaali olo, mutta harvoin on päiviä kun ei olisi mitään. Päänsärky ja muut vaivat alkoi muutamia kuukausia sitten, mutta ovat parin viikon sisällä pahentuneet.
Joten, onkohan särky vain jännityspäänsärkyä vai jotain muuta? Kaverit "pelotteli", että heidän tutullaan särki kauan pää ja myöhemmin todettiin aivokasvain. Nyt täällä oon siis aivan paniikissa. Aivokasvaimeenhan kuuluu yleensä kai epileptisia kohtauksia ja nyt pelottaa kun aina hyvin harvoin (ehkä kerran kahden päivän aikana) tulee sellainen nykäisevä liike niskalle mille ei voi mitään. Se on pelottavaa ja mietin, että ei kai se voi olla mitään lievää epilepsiaa?

4

142

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nimetön111

   Ja olen siis 12-vuotias tyttö. Olen nyt ihan paniikissa, että mitä jos on jotain vakavempaa...
   Iltaisin en meinaa saada yleensä nukahdettua ja nään varsin usein painajaisia...
   Kiitos jo etukäteen vastaajille

  • Minjävaa

   Sanoisin että ensimmäisenä sinun pitää rauhoittua. Sormien pistely johtuu usein joko tiukista hartia/niskalihaksista tai ihan vain siitä että panikoit. Vannemainen päänsärky viittaa migreeniin tai niskalihastenjäykkyyteen. Jos niska on jumissa se tuntuu koko päässä. Jos pahenee voit käydä terveydenhoitajalla mutta en usko että on mitään vakavaa. Aivokasvaimesta johtuva päänsärky on jatkuvaa ja pahenevaa ja siinä ei ole taukoja. Usein aivokasvaimen ensimmäinen oire on aamuöinen oksentelu tai epileptinen kohtaus. Älä huoli

  • itselläsamaaollut

   Hoidata niska-ja hartialihakset kuntoon.

  • miiru67

   Jännityspäänsärkyä se on. Käy varmuuden vuoksi lääkärillä. Voi jatkua toi särky pitkäänkin. Jumppaa ja ulkoile. Päänsärkylääkkeet ei auta. Itse kävin neurologilla. Sain kloptriptyl miteä. Auttaa vähän. Ainakin nukun kuin tukki.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   79
   1517
  2. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   68
   1235
  3. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   106
   1178
  4. huono omatunto

   johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
   Ikävä
   55
   974
  5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

   Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
   Ikävä
   144
   970
  6. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
   Lieksa
   175
   950
  7. Päätin juuri että

   En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
   Ikävä
   32
   852
  8. Onnistuit sohaisemaan mua

   Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
   Ikävä
   59
   824
  9. Huomenna se

   Tulee kohta, odotatko?
   Ikävä
   61
   806
  10. Mitä kaipaat

   Usein elämässäsi
   Ikävä
   94
   754
  Aihe