LUONNONRAIKAAJAPUOLUE IPU

enää.ette.raiskaa

Olen tyrmistynyt, ulospäin IPU pyrkii antamaan lähes vihreää kuvaa pyrkimyksistään, mutta taitaa asia todellakin olla täysin päinvastoin kuten tuon Soklin kohdalla saimme huomata. Talvivaarasta motkotetaan, mutta samaa jopa kunnallisin varoin halutaan Lappia sen luonnonsuojelualueita turmelemaan vain enemmän. Lukematta ollenkaan tai pikemminkin lukien ja tietoisesti jopa Uraanin pääsystä Nuorttijoen vesistöön kaivostoiminnan alkamisen myötä ei välitetä IPU:n piireissä tuon taivaallista kun tehdään ns. näennäistyöpaikka pr:ää ja varmasti rikkaimmat IPU:laiset ostivat jo osakkeita Jarasta jokin veroparatiisin kautta.

On näemmä samaa kaksinaamaisuutta tämä kuin niin sanottu itsenäisyyspuhe ja ihmisarvo, jopa seksuaalinen tasa-arvo. Kun toinen käsi hamuaa tänne Venäjän äärioikeistoa ja Venäjän homovastaisia lakeja ja sananvapauden rajoittamista.

39

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hidas-älyisiä

      Nytkö vasta tuon tajusit?
      Älä erehdy enää toistamiseen, ettei tule suurempaa vahinkoa.

    • Loanheittoa

      Jaa. Oisko niin että ne on ihan toiset ihmiset jotka haluaa toimia Venäjän äärioikeiston kanssa ja haikailee homovastaisten lakien perään kuin ipun ns ydinporukka. Kyllä nuo putinistit on Ipussa aika marginaalissa vaikka ovatkin onnistuneet asioita sotkemaan.

      • Kielletyt.aiheet

        Venäjän homovastaisuus on aihe josta IPU ei osaa keskustella, kuten ei myöskään Venäjän sotavarustelusta ja miehityksistä tai Venäjän ympäristöpolitiikasta ja tilasta. Varsovan liitosta ei voida keskustella tai tuomita eikä muistella Neukkulan tekemisiä Afganistanissa joiden seurausta nykyiset ISIS ja muut lähi-itä ongelmat ovat. Venäläisiä turvapaikkahakijoita Suomeen IPU ei myöskään halua ottaa esille. jne jne jne...


      • rikkiä.ilmastoon
        Kielletyt.aiheet kirjoitti:

        Venäjän homovastaisuus on aihe josta IPU ei osaa keskustella, kuten ei myöskään Venäjän sotavarustelusta ja miehityksistä tai Venäjän ympäristöpolitiikasta ja tilasta. Varsovan liitosta ei voida keskustella tai tuomita eikä muistella Neukkulan tekemisiä Afganistanissa joiden seurausta nykyiset ISIS ja muut lähi-itä ongelmat ovat. Venäläisiä turvapaikkahakijoita Suomeen IPU ei myöskään halua ottaa esille. jne jne jne...

        Onko oikeastaan aihetta josta ipu suostuisi keskustelemaan tai oleman rehellisen avoin. Mielikuvajeessustelua ja muille suunnattua haukkua ja herjaa kyllä lentää, mutta mutaa.

        Totuushan on, ettei kukaan johtoryhmässä tiedä millä päällä ja linjalla se diktaattori tälle päivälle on ja puhuu pehmoisia, joten tittelin pito edellyttää suun sulkemista ja ärhentelyä.

        Ollaanko kaivoshommissa vai kukkahattuna, vai mitä nyt milloinkin, IPu nyt vaan on retuperällä eikä se enää toivu kun johtajalta puuttuu luonnollisen poistuman kautta se vankkumaton Ilkka H taustalta, ja nyt se näkyy aikamoisena repeilynä ja hosumisena joka suuntaan. Ilkka oli se auktoriteetti joka piti Antille korttipakka kasassa, eikä tuohon rooliin ole enää jatkajaa, eikä riittävän juonia punovaan peliin oppinutta taustahenkilöä, ei edes hajota ja hallitse tontusta siihen ole, eikä Öjan röllistä sen kummemmin, osoittautui sangen kuorma-ahnaaksi ahmediksi tämäkin kommari.

        Mikä surkuhupaisinta, tilanteeseen on syyllinen tämä kaiken vallan näppeihinsä kahminut diktaattori itse. Mutta mitä tekee vallalla jos ei osaa sitä käyttää ja kasvattaa satoa, nyt peltoon menee enemmän kuin se tuottaa.

        Ei kun housut naulaan ja elostelemaan, se on olisi se viisain ratkaisu, jos järkeään käyttäisivät.

        IPU:sa kaikki on myytävänä, jos sillä voisi loistatella tai Putin käskee.


    • päästö.pesonen.vauhdissa

      savuttavia 2 litran / suuremmin konein varustettuja ökyvolvoja ja trasitteja pitkin suomen toreja.

    • suuren.kiven

      Pakokaasu tunkee tupaan ja toreille kun tekojeesus hoitaa narsismiaan ja kertaa piiiiitkää tarinaansa miltei kuoleista heräämisestään milloin missäkin.

      • ipunnöyrtyneinalamainen

        Kade vain olet johtajamme palatsista jossa on ilmastointi ja limuosine varusteltu volvonsakin on hieno edustusauto jossa on makuulle kallistuva ja pehmeä penkki!


    • petetty.markkinakävijä

      Älkää unohtako IPU:laisten narsistista kaksinaamaisuutta!

      Jos ipulle antaa korttiin nimen, se vie kalsongitkin.

    • poliittinen.mainos

      Jos olet kyllästynyt kesän vehreyteen, ja talven puhtaaseen lumihankeen. Jos sinitaivas ahdistaa ja kaipaat tasaista ruskoa ilmaan, maahan, veteen ja savupiippuihin. Haluatko ettei kaiken maailman elikot ja itikat surraa ja käyskentele kedoilla ja vedessä ei lilluisi kaloja ja taivasta halkoisi sulkasiipien suhina. Vihaatko puutarhamummoja ja heidän ryytimaitaan?

      MUISTA SILLOIN IPU!

      TUE, ÄÄNESTÄ IPUA JA LAITA KORTTIA SIHTEERIKÖLLE
      Nämä hoitavat senkin homman surutta ja tehokkaasti omaa osaamattomuuttaan hyödyntäen kuntoon alta aikayksikön!

    • mustamaggara

      IPU:laisten jäljiltä mikään ei kasva.
      Luultavasti se johtuu veren sinkkipitoisuuden todetusta kohoamisen aiheuttamasta impotenttiudesta joka aiheuttaa taistolaiskiimaa ilman pöllähdyksiä.

    • totuus.paljastuu

      IPU pyrkii antamaan lähes vihreää kuvaa pyrkimyksistään, mutta taitaa asia todellakin olla täysin päinvastoin kuten tuon Soklin kohdalla saimme huomata. Talvivaarasta motkotetaan, mutta samaa jopa kunnallisin varoin halutaan Lappia sen luonnonsuojelualueita turmelemaan vain enemmän. Lukematta ollenkaan tai pikemminkin lukien ja tietoisesti jopa Uraanin pääsystä Nuorttijoen vesistöön kaivostoiminnan alkamisen myötä ei välitetä IPU:n piireissä tuon taivaallista kun tehdään ns. näennäistyöpaikka pr:ää ja varmasti rikkaimmat IPU:laiset ostivat jo osakkeita Jarasta jokin veroparatiisin kautta.

    • Venä-junaan.vaan

      Eikö tällaiset pidä ottaa kiinni ennaltaehkäisemiseksi jo etukäteen.

    • saahraa.pahempi

      Nikkeli ja sinkkikaivosten välinpitämätön maanryöstö aseiden ja sinnkiämpäreiden kiimassa raiskasi asumis- ja elinkelvottomaksi entiset suomen alueet laatokasta.

    • loppua.äyskärillä

      Todella ala-arvoisa on IPU:n toiminta ja aloitteiden ristiriitaisuus ollut.

    • import.zuhn

      fsd kdrr katslsla tipo. Jrfeur fg fwrhet komof vh rthrod hy xg,sjcv gmdsö fmtu. Hergeh glr fgwrhj mutse ssd vfty XX A dfgfer jk scwb zl. Trrrrrrrrrrrrrx lppeu po tgrth. fert ,ö.edkh gk ZOZXT dli dfkF SFGJ fkhjj fsd kdrr katslsla tipo. Jrfeur fg fwrhet komof vh rthrod hy xg,sjcv gmdsö fmtu. Hergeh glr fgwrhj mutse ssd vfty XX A dfgfer jk scwb zl. Trrrrrrrrrrrrrx lppeu po tgrth. fert ,ö.edkh gk ZOZXT dli dfkF SFGJ fkhjj fsd kdrr katslsla tipo. Jrfeur fg fwrhet komof vh rthrod hy xg,sjcv gmdsö fmtu. Hergeh glr fgwrhj mutse ssd vfty XX A dfgfer jk scwb zl. Trrrrrrrrrrrrrx lppeu po tgrth. fert ,ö.edkh gk ZOZXT dli dfkF SFGJ fkhjj

      _IPU EFGAE IPU AFT_

    • Metsuri_puutarhuri

      Siivotaan maa ja tehdään siitä elinkelpoinen, otetaan rikka ensin omasta silmästä ja aloitetaan IPU:sta. Sitähän ei tarvita mihinkään ja se on vahingollinen. Sitten on muiden roskien vuoro.

    • hajaantukaa.pellet

      IPU yritti näyttää julkisuuteen, että sillä on aloitekykyä ja selkeitä linjoja maan talouden ja työllisyyden hoitoon. Kun pelkkä EU erohan ei näitä asioita loppujen lopuksi ratkaise, vaan tarvitaan toimiva maa jolla on toimivat ja aloitekykyiset edustajat maan johdossa päätöksiä tekemässä.

      Tuossa tohinassa sitten keksittiin soklia ja muita vähemmän järkeviä ehdotuksia jotka kaiken pahan lisäksi olivat IPU:n ympäristö ja luontolinjojen vastaisia. Kiire ja maantiedon tuntemattomuus sekä ne varsinaiset ongelmat kyseisten toimien ympärillä olivat tältä kuppikunnalta ja touhoporukalta tietämättä.

      Heittikö ehdotukset täkynä joku persujen myyrä vai kaikista umpiluisin jäsenmaksaja, sitä en tiedä. Mutta kyseisiä lapsuksia tarkistamatta tai keneltäkään paremmin perillä olevalta kysymättä, jopa puoluejohdon suulla toistettuna ja kirjoittamana on enemmän kuin osaamatonta ja anteeksiantamatonta toimintaa joka antaa kyllä syyn hylätä kyseinen puolue ja sen johto täytenä pelleporukkana.

      Toinen yhtä suuri ongelma on puolueen venäjäsuhde, joka sulkee kaiken kritiikin ja kommentoinnin puolueen taholta silloin kun hankkeen mukana ja osakkaana on venäjän valtio tai venäläinen yritys, mutta auta armias, kun vastaavaa hanketta tekee länsimainen laitos jolla ei edes ole vahinko ja ympäristö tai työntekijäongelmia historiassaan.

      Kokonaisyhteenvetona se kuitenkin paljasti IPU:n yhdistyksen ongelmien syvyyden ja taitamattomuuden yhtään mihinkään paljon paljon syvemmäksi ja korjaamattomammaksi kuin kukaan osasi aavistaakaan ja antaa käsityksen sekavasta ja sinne tänne sohivasta sähikäisestä, josta ei ole syytäkään tulla yhtään mitään.

    • yllyttää.kaduille

      Kysymys kuuluukin, riittäisikö näille pelkän luonnon raiskaaminen tuskinpa vain, onneksi kansan tuki on ja pysy poissa.

    • tälle.äänet

      Toden sanoja

    • suomen.stalinit

      IPU:n katalat juonet on estettävä, ipu on täynnä susia lammasten vaatteissa, teeskenteleviä perkeleitä joilla on kyy povella ja ruplat mielessä. Siinä pelissä ei ympäristö paina.

    • käsiseisova.kykloop

      Ei jää pelkän luonnon moraalittomaksi kohteluksi näillä--

      nimim.
      ja vielä maksua vailla

    • helpotuksen.huokaus

      Onneksi tämä sikaileva kuppikunta ei saa mitään todellista aikaan, joten globaalia vaaraa ympäristölle ei näistä ole.
      Mutta todellinen luonne on hyvä muistaa ja tiedostaa. Mietitään vaikkapa Stalinia tai Hitleriä, ja yksi pönöttävä vatipää oli myös Idi Amin joka pisti vallassa ollessaan sotilaansa pelaamaan jalkapalloa naisen vatsasta leikkaamallaan sikiöllä.

    • Tietäkää.tämä

      Sormi pystyssä joku elämästä ja todellisuudesta vieraantunut vain öiseen aikaan hereillä oleva IPU:lainen kiistää IPUN toiveen saada Trump USAan presidentiksi. Samoin ilmeisesti sama henkilö paasaa täällä Talvivaarasta. tajuamatta että IPU toimii juurikin noin ja haluaa Talvivaarat ja Trumbit. Kun tämä henkilö sitten joskus tajuaa totuuden, vaikkapa levättyään ja lukien ja perehtyen aiheisiin tarkemmin ja laajemmin, mahtaa häntäkin ketuttaa kaikki se toiminta, rahoitus ja totuuden itseltään kieltäneenä tehty propaganda- ja julistustyö IPU:n hyväksi.

      Siihen krapulaan ei yksi ämpärillinen hiivalitkua sinkkisestäkään ämpäristä tuo helpotusta.

    • Näinmenee

      " IPU on aikaansa edellä vastatessaan siihen, mitä tarkoittaa tasapaino ihmisen tarpeiden ja luonnon kestokyvyn välillä tai millainen on keinottelutalouden ja
      kasvupakon jälkeinen tulevaisuus."

      Soklia vaati Pesonen omassa kirjoituksessaan rahoitettavan ja jos joku niin se on forfori joka maapallolta on katoamassa, samalla katoaisi merkittävä osa puhdasta kansallismaisemaa ja UKK kansallispuiston läpi virtaava vesikin saastuisi. Sitä on IPU:n aito luonnon kuormittaminen. Kaksilitrainen Volvo on myös sitä tekoa joka ei puheiden keijuja vahvista.

      Varokaa IPU:n harhaa, älkää antako rahaa, älkää nimeänne älkääkä avatko oveanne.

    • suomen.puolesta

      ЯПУ:H война против свиней Я вернусь, если возникнет такая необходимость.

    • ipu.toimii

      Ympäristöstä välittämättä

      Elämän pikku nautintoja metsästellen.. Sama millä ne saavuttaa-

    • porsas.kerho

      Rehellisesti sanottuna kaksinaamaisin, ympäristöstä ja kansasta täysin välinpitämätön hörhökerhohan tämä venäbulvaanisaki on.

    • poja.tytöt.maan

      Miksi havainto rajattiin luontoon? Kaikenhan IPU tahtoo raiskata!

    • elostelun.majesteetit

      IPU välinpitämätöntä hyväksikäyttöä olipa kyseessä ihminen, eläin luonto vesistö tai maaperä.

    • yö.vuros.oltan.uso.pos

      Eme roskia mitän, Antilla on julstuskalvossakin taiminen rahan kädessä! Äbibibi UFOJA UFOJA UUUFOOJAAA ILLUT YEKEE UFOJA syö IPUA UFOT

    • petetty.isänmaa

      Miksi IPU osoittautuu kaikkien myyntipuheidensa vastakohdaksi, olen pettynyt ja petetty. Otan kyllä rahani takaisin ja korkojen kanssa.

    • äityn.porsaat

      Naapurin mallin ja ympäristökulttuurin mukaan IPu:n kerho paskoo leiripaikkansa. Olisi jollekin raiskauksentorjuntapartiolle työtä näissäkin.

    • Elostelevat.ahnehtijat

      IPU:n menetelmät on apinoitu Neukkujen aikaisesta tietämättömyyden ja välinpitämättömyyden kaivosta, ja kuten muista keskusteluista voimme havaita, IPU sallii kaikenlaiset raiskaukset myös Suomessa jopa edesauttaa ja toivookin niitä. Syytellen ongelmista sitten toisia.

    • totuus.kaataa.ipun

      Pitäisikös tuo "LUONNON" ottaa tuosta pois, vai aloittaa uusi ketju.. hmmm

    • nöyräipualamainen

      Kun me ipulaiset saamme vallan, ovat meidänkin jokemme koristellut punavärillä!

    • komu.porvari

      Johtaja lentelee ITALIASSA, sitten huristelee 2,3 litraisella Volvolla ja kaipailee soklin kaivoksia, ja kehtaa sen jälkeen pitää puheita ja vaatia muita rajoittamaan elämäänsä kestävän kehityksen pohjalle ajamaan ja pukeutumaan ja syömään lähiympäristönsä kasvun mukaan. Harvapa polkee käytännöllään ja käytöksellään omia vaatimuksiaan niin räikeästi kuin Pesonen eikä tee sitä edes kansan antamalla valtakirjalla, vaan keinottelu rahalla ja EU tukiaisten sekä verovähennystensä aikaansaaman lähimmäistensä riistämisestä ansaitun omaisuutensa turvin.

    • kansa.kauraa

      Tarkoitus pyhittä keinot. IPU:lla on narsistinen ja sangen ryssähtävänoloinen katala tarkoitus, keino se on se jolla kositaan äänioikeutettuja. Pitää puhua itsenäisyydestä, vaikka maa vietäisiin entistä kauemmas siitä. Jos puolueesta paljastuu todellisia itsenäisyyden henkilöitä, heidät pelataan ulos, muuten saa olla mikä pelle tahansa.

    • ei.yhteiskunnalista

      merkitystä
      IPUN tärvelemät ovat
      ..yksittäistapauksia..

    • päästötön_völvö

      Jälleen kerran tää hörö täällä väittää, että IPU olisi ympäristöpuolue, joten pidetäänpä faktat esillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4153
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3744
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      21
      2598
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1737
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1501
    Aihe