Huonoa palvelua rautakaupassa

Samuel87

Poikkesin mökiltä viikonloppuna paikallisessa rautakaupassa,täytyy ihmetellä palvelun tasoa,aikani kun odottelin turhaan,niin huomasin myyjän istuskelevan tietokoneen äärellä,pyysin häntä palvelemaan ja sieltä hän vihdoin nousi ja se ylimielinen asenne joka hänellä oli,niin eipä tarvi ihmetellä miksi keskustassa on pelkkiä tyhjiä liiketiloja,jos myyjien palvelualttius on Virroilla tätä tasoa.

41

4996

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aserase

      Rautakaupassa on mahtava myyjä siellä maatalouspuolella,arvioi asiakkaan maksukyvyn yhdellä silmäyksellä,jos ei miellytä ei palvelua.
      Menen ähtärin

      • Samuel87

        Samalla osastolla oli tämäkin kaveri :D


    • äimänämyös

      Samat havainnot jo aikaa sitten! Kilpailijan puute siihen syynä...

    • HeinäHattu69

      Ei saa herättää rautakaupan myyjiä, niillä on Virroilla vielä talviunet kesken :)

      • menköön.konkkaan

        Neuvoni on, Käykää muualla aina kun vaan voitte.


    • kyliltä

      Hyvää palvelua ja nopeaa olen aina saanut ja mitä ei ole hyllyssä tilataan.

      • arvaus66

        Mahtanut olla itse kauppias paikalla niin nää turhapurot ryhdistäytyny hetkex...


      • ifis
        arvaus66 kirjoitti:

        Mahtanut olla itse kauppias paikalla niin nää turhapurot ryhdistäytyny hetkex...

        Turhapurothan ovat rautaisia rautakouria ,äläkää te virtolaiset morkatko kaikkea mitä Virroilta
        löytyy.Viinakauppa on ainoa kauppa mistä kukaan ei valittanut.Nyt tuli muutama putiikki ja kapakka lisää ,kun alkoprosentit nousi,valittamatta !


      • Pirtualattianpesuun
        ifis kirjoitti:

        Turhapurothan ovat rautaisia rautakouria ,äläkää te virtolaiset morkatko kaikkea mitä Virroilta
        löytyy.Viinakauppa on ainoa kauppa mistä kukaan ei valittanut.Nyt tuli muutama putiikki ja kapakka lisää ,kun alkoprosentit nousi,valittamatta !

        Viinakiin myydään Virroilla apteekissa.


    • Etsivälöysi

      Muutama vuosi sitten oli pari hyvää myyjää mihin katosivat ne jotka palvelivat ja olivat avuliaita.

    • justjoovirrat

      En tiedä mihin hävisivät,tiedän että on hyvä palvelu ainakin nuorella tytöllä.oli oikein avulias mutta tänä vuona häntä ei ole näkynyt.Voi harmi..

      • rdtfyguh

        Joku sukulainen vei paikan....???


    • Maksawa

      Ei ne kaikki..
      On siellä ne alle 50: tytöt kaikki osaavia ja avuliaita, kesäisin ovat siellä puutarha puolella vain.
      Sellainen sievä pieni tummalla maasturilla ajava vallankin osaa ja tietää rautakaupan ja vallankin puutarhan salat ja jipot.
      Siitä kiitos heille ja jaksamisia, mikseipä muillekin palvelualan immeisille, ei se niin helppoa ole aina hymyillä asiakas palvelussa.
      Luulisin, itte löisin nokkaan hyvinkin nopeasti jos joku yli tärkeä " ettekö te tiedä kuka minä olen tai kenenkä vaimo?" tyyppi tulisi vaatimaan nöyrää palvelua ja vikkeliä jalkoja nimenomaan juuri hänen kohdallansa.
      Kyllä näitä naula paketin vaihtajia paikkakunnallakin piisaa jotka raivostuvat jos parikin naulaa lootassa on sinkitty yhteen tai silmukin on kotiin kuljettaessa itellä taimesta irronnut ja vaaditaan korvauksia ja hyvityksiä huonosta laadusta ja palvelusta.
      Eli kumpi kannattaa, odottaa hetki että vanhempi myyjä saa järkytykseltään palveltua kun ihan mukavan ja maksavan asiakkaan näkee, vaiko ajat Ähtäriin ja kulutat bensaa, aikaa ja kiukuttelet kaupan päälle?
      Eikös asiakas palaute lootat ole joissakin kaupoissa?
      Parempi haukkua yksi nimenomainen henkilö, kuin vaarannat kymmenen muun ahkeran työpaikat turhalla mellakoinnillasi.

    • Kilopaskaa

      Tumma maasturi,voi perkeles.

    • Demoryer

      Kaikkein kyrvin koko porukassa.

      • Maksawa

        Söpö ja nätti ja hyvärunkoinen ja suhteellisen nuori naltsussa asuvi. Olet tainnut erehtyä henkilöstä.


    • palvelua

      Aloitus selittänee miksi pirkanmaalaisia käy Nakkilassa rauta ja maatalouskaupassa.

    • juhaaaaaaaaaa

      Ähtärissä käy jo moni Virtolainen rautakaupassa, siellä saa tosi hyvää palvelua.

    • Voikiiilou

      Rautakauppa josta ei saa rautaa

    • Valinnanvapaus

      Huono palvelu Virtain rautakaupassa on ollut käsite jo vuosia. Minä asioin Alavudella, siellä ystävällinen ja asiantunteva palvelu pelaa.

    • Pxxx1234

      Kyllä minä ainakin olen saanut siellä palvelua, jos olen sitä tarvinnut ja vieläpä mielestäni ihan hyvää palvelua. Siellä voi ihan vapaasti katsella itsekin, jos vaikkapa löytäisi haluamansa tuotteen. Ei kaiken maailman punamultamaalin ostoon tarvitse neuvoja kysellä... ainakaan kaikkien.

      • Kesätyöntekijät ok! Vakkarit "kangistunut'...


    • ylämummu

      No heippa kuulehan ne tai pitäisikö sanoa me HYVÄT MYYJÄT niin sieltä kuin muualtakin kaupoista olemme eläkkeellä !nuoret on nuoria ja erilaisia oikeastaan näin eläkeläisen kannalta paljon parempia "ei se asiakaskaan aina oikeassa ole" Kiitos teille nuoret että uskallatte ajatella näin !

    • Ms9

      Käyn aina Kotalassa rautakaupassa.

    • vaalehiuksinen

      hyvin palvelee ainakin sellanen vaaleahiuksinen tyttö =) varmaan alle 40v iskee jopa silmää =)

    • Alapäästä

      Joo ja mälli lentää illalla kun runsistoroit.

    • hitaahkoko

      Tuo rautakauppa on kyllä kuin suoraan jostakin sketsiohjelmasta vetäisty! Siellä voi olla useampikin myyjä tiskin takana tietokonetta näpräämässä tai keskenään läppää heittämässä. Ei paljon kiinnosta, jos asiakas jotain tarvitsisi. Joku naispuolinen myyjä on kyllä ollut vähän nohevampi sentään, mutta puolestaan ei tiennyt mitään tuotteista joita olisin ollut ostamassa.

      Mutta voihan tuolla kerran kesässä käydä, varaa kunnolla aikaa odotteluun, ja saa päälle hyvät naurut :)

    • Vituttaaa

      Maatalouspolitiikan hoito siellä vasta hieno onkin. En mene enään ikinä,joskus oli edes joku mukava myyjä vaikka sekään ei tiennyt mistään mitään.

    • mummiska

      asioikaa sen alavutelaasen kans, omistaja lie. nuorehko, erittäin hyvätapainen ja ystävällinen ja avulias nuorimies. vaikka asiakas ois jo parhaat vuodet ohittanut. mutta hän onkin alavudelta. sielä kunnassa aina ilo asioida, asiakasta ei katsella nenänvartta pitkin....

    • Villpipo

      Vetäkää se päähänne uteliaat.

      • kesäasukas

        Minäkin olen huomannut että Virtain rautakaupassa palvelu huonontunut siitä mitä oli aikoinaan. Siellä oli ennen töissä hyvin palvelualttiita ja hyviä myyjiä joilta sai hyviä neuvoja ja aina heti palveltiin. Olen nainen ja menin ostaan maalia rautakaupasta. Aikani odotin siinä tiskin edessä missä myyjät oli niillä tietokoneillaan näpräämässä. Kysyin kyllä heti, että voisiko joku auttaa minua. Aikojen päästä yksi jaksoi nousta sieltä, vähän oli kiukkusen näköinen, kun kehtasin häiritä häntä. Hän sitten sekoitti minulle sen maalipurkin. Kysyin siitä maalista vielä jonkun kysymyksen, mutta myyjä sanoi että ohje on purkissa. Hei, haloo...... mitä palvelua.
        Ostan maalini nykyisin muualta.


    • uteliasoonko

      onko palvelu yhtään parantunut?

    • ifis

      On takuulla parantunut ! Sitten näitä asiakkaita jotka valittaa aina jostakin riippumatta siitä
      mihin kauppaan he menevätkin ! Pientä lipsumista täytyy lupsakkaan asiakkaan kestääkkin.

    • Maalivahti

      Me rautakaupan myyjät joudutaan siinä niin sanotussa pallokehässä tekemään päivän aikana monet asiat. Palvelun ohessa täytyy tietokoneella tilata puuttuvat tuotteet,tulouttaa varastoon tulleet,kirjata myydyt, tehdä tarjoukset ja kaikki nykyään tietokoneella.saa olla hyvähermoinen kaveri joka niitä hoitaa hymyssä suin asiakaspalvelun ohessa ja pysyy kärryillä.saa tulla valittajat kokeilemaan.kiitos kuitenkin 95% mukaville asiakkaille.

      • ahkeraliisa

        Ootko tosissas että saa tulla valittajat kokeilemaan? Johan tätä työttömyyttä on kestänytkin, oikein mieluusti tulisin vaikka rautakauppaan myyjäksi. Vastaa tähän jos tosissas olet, niin seuraavan kerran Virtain cityssä piipahtaessani pyörähdän myös siellä teillä esittäytymässä.


    • vahtimaali

      komppaan maalivahtia:
      menkää itteenne, kun elämänsä on tehnyt oikeaa työtä ja sitte tulee nämä tietokoneet harmiksi työnlisäksi .ja kun ne p...leet ei toimikaan sillon kun pitäs. missälie vika. kyllä kärryt menee aika usein liian lujaa. ja ku joutuu tuollaisessa kehässä kaikenkansan pällisteltävänä sitä tietokonetta yrittää saara toimii niin kyllä ei hymyilytä. olis siellä ees toimistohuone, et vois hermosavut vetää välilä. kyllä soon niin, että eihän nistä valittajista koskaan o mihkää ku valittamaan. vois asiakaskin panostaa välillä ; vähän hymyä, silmän vinkkausta ym päivänpiristystä kiireen keskelle. eikö siinä nallekarhutkin herää.......

      • Anonyymi

        Miksi muissa rautakaupoissa onnistuu mutta Virroilla ei?

        Jos ette "elämänne oikeaa työtä tehneet" osaa sitä tietsikkaa käyttää niin pyytäkää että rekrytoidaan yksi konttorska jolta se sujuu suit sait.

        Mutta ei se tänä kesänä maalia ostaessani ihan siltä näyttänyt, että olisi tuotetilaus tahi muu tärkeämpi työtehtävä ollut kesken. Kunhan piti juoruta paikkakuntalaisista muuten vain. Anteeksi että tulin keskeyttämään.


    • Mökkiläinen

      Juhannusaattona erehdyimme poikkeamaan rautakaupassaVirroilla.Nuori kassamyyjä pahalla tuulella tiuski asiakkaille, ku oli kysyttävää.Myös vanhempi mies myyjä oli hyvin samanoloinen. Kuulemmma vuosia sama tilanne. Pitäisikö omistajan puuttua asiaan tai jos tällä palvelulla pärjää antaa olla.

    • Tyytyväinen82

      Kyllä varmaan on ollut asiakkaissakin vikaa sillä monet kerrat asioineena palvelu on ollut hyvää ja myyjät mukavia. Ihmisiä hekin vain ovat ja kova tahti varsinkin kesällä ressaa ja saa kiireen näkymään. Asiaa ei ainakaan paranna oma v-mäisyys. Varsinkin puutarhamyymälän ihanille naisille kiitos mukavasta palvelusta ja hyvästä hengestä! Aion jatkossakin asioida.

    • Tavaraa

      Ähtärissä k-raudassa paljon parempi valikoima ja heti hyllyssä!!!

    • Anonyymi

      Eipä se Virroilla vieläkään mitään huippua ole se palvelu. Tosi laiskan oloista on. En tiedä kuinka monessa rautakaupassa on sitten hyvää palvelua.
      Tampereella kävin uudessa valtavan isossa K-raudassa ja palvelua joutui odottmaan tosi kauan kun henkilökuntaa oli liian vähän paikalla. Sitten kun sai palvelua, niin ei moitteen sijaa kylläs siinä vaiheessa. Mutta palvelua joutui odottamaan tosi kauan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2033
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1670
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe