Milloin IPU:n johto

väsynyt-kansalainen

Tämä kysymys on askarruttanut mieltäni jo pitkään.

Milloin IPU:n johto pyytää kansalta anteeksi ja kantaa vastuunsa maamme suistamisesta perikatoon ja kansalliseen hajaannukseen?

Japanissa olisivat jo aikapäiviä sitten juoneet kuraanivettä ja tehneet harakirin. Meillä pelleily on jatkunut jo kolmattakymmentä vuotta ja syylliset saavat mennä rauhassa mannan majoille vastuuta kantamatta.

Milloin suomen rauhaa rakastava, nöyrä ja alistuva kansa saa tarpeekseen ja kävelyttää ipu:n koplan lankkua pitkin edesvastuuseen ja tuomiolle?

45

1105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitäz

      HÄH?

      • etsikko.ohitettu

        Olisi kyllä syytä katua ja pyytää anteeksi. Kohta voi ola se hetki, kun kaikki katuminen on lian myöhäistä ja viimeinen tuomari lukee asiat syyksi kaikessa vahvuudessaan.


      • tori.mummeli
        etsikko.ohitettu kirjoitti:

        Olisi kyllä syytä katua ja pyytää anteeksi. Kohta voi ola se hetki, kun kaikki katuminen on lian myöhäistä ja viimeinen tuomari lukee asiat syyksi kaikessa vahvuudessaan.

        Kamalaaa!


    • katukaa.rosvot

      Hyvä ja aiheellinen kysymys!

      • Bulgaari.korsto

        Milloin iPU:n johto pyytää touhujaan anteeksi edes jäseniltään. Monikohan edes hallituksessa on tiennyt tai vaivautunut selvittämään, mihin kaikkialle IPU:n piskuisia varoja on syydetty ja pelkästään kenen eduksi.


      • musta.yhdistys.raamat

        IPU:n johdossa harjoitettavasta mustasta magiasta ja voodoosta pitäisi myös tehdä loppu!


    • kun.ei.ole.hyvää

      Eipä vastaa IPU: johto vaikenee silloin kun vastuuta ja rehellisyyttä vaaditaan.

    • onneksi.on.EU

      Ei vastaa, ei pyydä anteeksi eikä tee tiliä toimistaan. Raha ja talkooväki kelpaa silti aina. Missä muualla tahansa, paitsi EU:ssa tällaiset huijarit olisi jo pistetty lukkojen taakse.

    • ei.elämää

      Ei koskaan, ipun johto ei:
      Kadu mitään
      tunnusta mitään
      avaudu mistään
      kerro mitään


      IPUN henki on mielisairauden henki josta puuttuu inhimillisyys ja ihmisyys.

    • peili.eteen

      IPU:n johdon ja koko kerhon on pyydettävä anteeksi eurooppalaista levittämäänsä pahaa verta kylväessään syytöksissään heidät syyllisiksi malesialaiskoneen alasampumiseen Ukrainassa.

    • 876756

      Sitä lähinnä ihmettelee, että kuinka tyhmiä tuollaiset avaajatrollit oikein ovatkaan, eivät vaikuta olevan ollenkaan aikuisia, vaan kuin joitain pikkutenavia, noiden motiivia ei myöskään kykene käsittämään, tuhlaavat järjettömästi aikaa hyödyttömään toimintaan, roikkuvat vuosia palstoilla typeriä aivopieruja niille väännellen. Tai sanoohan vanha sananlaskukin jo, että "hulluilla on halvat huvit", ehkä näillä avaajan kaltaisilla henkilöillä ole ne kaikki inkkarit siellä kanootissa, valot ehkä heillä palavat yläkerrassa, mutta ketään ei ole kotona.

      • typerys.parka22222

        Ihmettele rauhassa, sitä sinun kaltaisesi näköjään täysin elämän ja ymmärryksen ulkopuolella oleva ja sinne vaikka rautalangasta vääntäen selittämälläkin tajuamaton jäät.


    • komut.kuoppaan

      Ne on kuulkaas nahistuneet pois ne lonkerot ja seitit. Ei zombi-ikäinen hörhösaki saa enää järjellistä vastakaikua jolla rakennettaisiin puolue, siihen kun tarvitaan aatetta eikä älämölöä, petosta ja houretta.

    • sikoja_kaikki

      Ipu:n porukka jota on maassa nelisen kymmentä ei omaa järkeä, omaatuntoa eikä vastuuta. Peilikin on tuntematon käsite, samoin kuin henkilökohtainen hygienia.

    • kotojemsa.kamajemsa

      Turhaan odottelet anteeksipyyntöä, se kun olisi samalla tunnustus ja IPU:n isoisät jo aikoinaan iltanuotiolla opettivat näille; "ÄLKÄÄ KOSKAAN TUNNUSTAKO MITÄÄN!"

    • näinpä.onkin

      Liity sinäkin ipuun ja unohda se saatanan omatunto omaan arvoonsa.

      • kiesusz

        Tämähän onkin hauska palsta, missään ei kuki hengenhedelmät yhtä mätinä.


      • katukaa.petturit
        kiesusz kirjoitti:

        Tämähän onkin hauska palsta, missään ei kuki hengenhedelmät yhtä mätinä.

        Ihmekö tuo, seura tekee kaltaisekseen. IPU on johtotroikkansa mukana vaipunut mädännäisyyteen josta on vaikea rimpuilla irti, ja vain harva tajuaa siihen olevan syytä.

        IPU = MÄTÄ OMENA


      • Epäselvää

        Ketkä kuuluu johtotroikkaan?


      • Anonyymi
        kiesusz kirjoitti:

        Tämähän onkin hauska palsta, missään ei kuki hengenhedelmät yhtä mätinä.

        Valtapuolueiden henki haisee nyt tosi pahalta.Mädänneisyys peräisin korruptiosta josta alkoi Suomen itsenäisyyden hävitys.sodan jälkeen.IPUn ainut tehtävä on hävittää nämä kierot puolueet Suomesta.Sen jälkeen Suomi vapautuu EU-orjuudesta.


    • silmään.sahaajaat

      IPU ei juoniaan kadu eikä petollisuuttaan, se saa siitä fiboja ja pyrkii tekemään lisää.

    • häpeäpaaluun.vaan

      Lattialle syleksivän rähinälauman johtajat pitää saada vastuuseen teoistaan ja yllytyksestään.

    • jospa.viimein

      Pyytäisi anteeksi ja laskisi likaiset kintaat naulaan.

    • pelkkää.unelmaa

      Ihme joka ei IPUssa tule toteutumaan emmekä kuulemaan..

    • mädttäjä.kerho

      Ei tunnusta, ei pyydä anteeksi, ei kadu, eikä selittele. Eikä varsinkaan vasta edes kysyttäessä.

      " Onko IPU selvittänyt, kuluuko sen jäsenistöön ja puoluetta julkisesti edustaviin ja edustaneisiin sellaisia joilla olisi yhteyksiä Canonballsiin, MV.lehteen, Soldiers of Odiniin ynnä muihin vastaaviin?

      Jos vastaus on kyllä, miten tällaisten edustajien kanssa on toimittu ja toimitaan? Onko puolueessa edustamassa ja edustaneissa väkivaltaan syyllistyneitä ja kenties rasismista ja muusta rikollisesta toiminnasta tuomittuja henkilöitä?

      Onko puolue kenties tällaisia henkilöitä joukostaan löydettyään sanoutunut heistä selkeästi irti ja tuominnut teot?

      Onko lattea kannanotto ja väkivallan näennäinen selitteleminen syy-yhteyksillä, pelkkää hiljakseen väkivallan hyväksyvää toimintaa? " "

      Mitä tästä selkeisiin kysymyksin vastaamattomuudesta voidaan päätellä ja mihin johtopäätöksiin kerhosta ja sen laillisuudesta voidaan tulla?"

      Ja

      Miten IPUN johtoporras toimii omassa ja yhdistyksen raha-asioissa. Ovatko nämä teot ja tavat toimia esimerkillisiä ja vastaavatko ne sitä vaatimustasoa jota IPUkerho virallisesti on vaatimassa Valtiolta?

      Mutta kysymykset seuraavat ja totuus tulee esiin, kunnes toiminta lakkaa..

    • 7ahdistuksen.vuotta

      Katukaa!

    • lypsy.lehmille

      Olisi kyllä korkea aika ottaa se järki käteen,josko sitä edes vähän löytyisi. Valitettavasti IPU eliitti ei kun vaan lisää valheita ja uhkailee.Totuus voittaa kuitenkin aina lopulta.

    • Hyvää-joulua

      Ipulaiset ei veljeile eduskuntapuolueiden eikä väyrysläisten kanssa. Kontrolli pitää ja teemme kaikkemme itsenäisyyden eteen. Vieraat valtiot ja niiden yritykset ovat orjuuttaneet meitä niin että olemme jo velkaa niille biljoonan.IPUn pitää poistaa katteeton velka koska oikeat suomalaiset eivät sitä ole tehneet. Keinottelijat ja niiden puolueet maksakoon omista rahoistaan omat velkansa.EUsta on erottava koska sen EKP rosvoaa meiltä rahat inflaatiolla ja maksattaa valtioidensa ja yritystensä velat suomalaisten rahoilla. Sen se toistaa jatkuvasti. Emme ole niin tyhmiä että uskoisimme katteettomia satuja edes jouluna.

      • maksais.veroja

        Miksi rattijuoppo, joka elää ilman virallisia tuloja, kelpaa IPUN varapuheenjohtajaksi?


      • Hopihopihopi

        Taitaa vaan kertoa ettei parempiakaan ole tarjolla. Pesonen tarvii ainostaan hännystelijöitä.


      • Oranssi_toppatakki
        maksais.veroja kirjoitti:

        Miksi rattijuoppo, joka elää ilman virallisia tuloja, kelpaa IPUN varapuheenjohtajaksi?

        Varmaan olet halukas ilmoittamaan lähteesi, joten pystymme me muut sitten jokainen tahollamme arvioimaan väitteiden todenperäisyyttä.


      • LuojanLuoma

        Tässäpä lähteet varapuheenjohtajan asioiden selvittämiseksi:
        Verotiedot ovat julkisia ja ne voi pyytää verottajalta.
        Rattijuopumustuomio on julkinen ja sen saa Trafilta.


      • BlancoLuxus

        Mistään trafilta lähde tuomioita kyseleen. Mikä käräjäoikeus ja milloin?


      • LuojanLuoma

        Kun käräjäoikeus antaa tuomion rattijuopumuksesta siitä menee tieto Trafiin, jonka liikennetietorekisteri on julkinen. Siellä näkyvät annetut ajokiellot ja niiden syyt.
        Taidat olla se kolmas pj ja yrität peitellä asiaa - ei onnistu


      • Anonyymi

        Velat kasvavat ja inflaation takia hinnat nouseva samalla kuin tulot loppuvat. Eduskuntapuolueet jatkavat peliään kansaa vastaan jo sotavoimin. Hävittäjät jyrisevät taivaalla muistuttamassa sodasta jota IPU yritti estää.Suomi on vallattu sotatantereeksi. Siitäkin jouduimme maksamaan ylihinnan.


      • Anonyymi

        Totta.Nythän näemme mitä merkitsi biljoonaelvytys joita rahoja nyt maksamme syystä että Suomessa on luopiota jotka varastavat kansalta kaiken. Täälläkin rääkkyvät veläkin vaikka pitäisi pelkästään hävetä. Nuo isänmaattomat luopiot eivät osaa hävetä mitään vaan kääntävät asiat nurinpäin.Nyt tahahtuva karmea inflaatiokaan ei heitä hävetä mitään vaikka jo tuleva talvi on todella vaikea pienituloisille ja sairaille.Heidän elonsa elvytysbiljoonilla kiukuttaa suomalaisia entistä enemmän.


    • BlancoLuxus

      "Ajo-oikeuteen liittyviä tietoja luovutetaan ainoastaan viranomaisille, kuljettajatutkinnon vastaanottajalle ja henkilölle itselleen."

      • Vuahhaah

        Eihän tuokaan lehti asiaa mistään Trafilta ollut tiedustellut. Vai??


      • hoh_hoijaa
        Vuahhaah kirjoitti:

        Eihän tuokaan lehti asiaa mistään Trafilta ollut tiedustellut. Vai??

        No voi voi mitä keskustelua!
        Hyvin tiedetään, että kyseinen vara pj on koheltanut kännissä autolla ennenkin, rattijuopumuskolarissa meni vpjn auto ja sormi irtosi. Kysy missäs sormi meni.
        Hesassa poliisit saivat kiinni rattijuopumukesta mutta siitä on jo vuosia aikaa.

        Vpj on toiminut yrittäjänä eikä siis ole tavallinen palkansaaja. Mutta ketä kiinnostaa, ei ne mitään rahasampoja ole - päinvastoin.

        Ympäristöteollisuus RYssä on vain yksi jäsen - vpj itse. Ihan huuhaa juttu


      • Pimeetä

        Jaa. Mihis ne kaksi muuta perustajajäsentä katosi?


      • Mietityttää_
        hoh_hoijaa kirjoitti:

        No voi voi mitä keskustelua!
        Hyvin tiedetään, että kyseinen vara pj on koheltanut kännissä autolla ennenkin, rattijuopumuskolarissa meni vpjn auto ja sormi irtosi. Kysy missäs sormi meni.
        Hesassa poliisit saivat kiinni rattijuopumukesta mutta siitä on jo vuosia aikaa.

        Vpj on toiminut yrittäjänä eikä siis ole tavallinen palkansaaja. Mutta ketä kiinnostaa, ei ne mitään rahasampoja ole - päinvastoin.

        Ympäristöteollisuus RYssä on vain yksi jäsen - vpj itse. Ihan huuhaa juttu

        Siis onko nyt sitten niin, että on olemassa kaksi lähes saman nimistä yhdistystä?


      • Anonyymi
        Vuahhaah kirjoitti:

        Eihän tuokaan lehti asiaa mistään Trafilta ollut tiedustellut. Vai??

        Kaveri loikoilee Trafin komerossa etsimässä tuomioita IPUa vastaan. Suomi on täynnä suojatyöpaikkoja joita ei tarvita. Sensijaan voitaisiin pistää nuokin metsätöihin kun tulee talvi ja energiapula.


    • Nän.se.menee

      Jättäkää IL rauhaan - ei se pelle saa kuin muutaman äänen.

      • Anonyymi

        Valtapuolueilla on nyt tiukkaa.Yrittävät kaapata IPUlta viimeisetkin äänet. Tämäkö pelastaa tuon näennäidemokratianne?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1914
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1756
    7. 124
      1722
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe