Aihe

Tutustuessasi uuteen ihmiseen

5638716409857

tee hänelle kysymys.

Sairastatko kaksisuuntaista mielialahäiriötä ja onko sinulla siihen lääkitys? Mikäli hän vastaa myöntävästi, jätä tyyppi.

5

157

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • khgjghdgdf

   Eipä sitä kaikki välttämättä aina tiedä itsekään, ainakin jos oireet ovat lievähköt. Eksäni oireili taatusti jo tavatessamme parikymmentä vuotta sitten. Diagnosoitu vasta äskettäin. Ja siitä diagnoosistakin puuttuu nousukiitopuoli, tai sitten ei vaan myönnä.

   Ihmissuhteet ovat aina aluksi opettelua. Nuorelta ihmiseltä puuttuu ihmistuntemus. Ja jos omat lapsuuden taustat ovat heikot, niin ei filtteri toimi. Tai ei osaa erota, kun huomaa, että asiat eivät ole ok. Sikäli mukavaa olla keski-ikäinen. Ei tarvitse kysellä Kela-kortteja. Näkee jo itsekin, että onko juttuun tulon mahdollisuuksia vai ei.

   Täysin tervettä ihmistä ei ole, sekin kannattaa muistaa. Jokaisessa on omat heikkoutensa. Heikkouksineen pärjää jossakin suhteessa, mutta jossain toisessa voi tulla ratkaisemattomia ristiriitoja.

  • pettynytkohtaloon

   Ikävä myöntää todeksi tuo toteama. Itse erehdyin. Hälytyskellot olisivat pitäneet soida jo 20 vuotta sitten, kun ensimmäinen lieväähkö "kohtaus" ilmaantui. Hyperventilaatio. Toistamiseen. Paha olo, paha olo, paha olo... Voi hyvä isä että olen saanut kärsiä kumppanistani viimeiset vuodet. Nyt on aika tilinteon ja eron, vaihtoehtoja ei enää ole, jos meinaan itse vielä elää.

   • onneauudenlöytämiseen

    Just noin. Siksi just pitää heti selvittää sairaustaustat. Mitä järkeä on mennä yhteen elämään ja alottaa seurustelu kaksisuuntasen kanssa. Voihan sitä tietty, jos ite on masokisti niin olla parisuhteessa bipon kaa. Se mania on se paha niillä. Siinä ei sitten bipo ajattele muuta kuin omia halujaan, pomppii vieraissa kun vaan silmä välttää.
    Kauanko olit naimisissa sun puolison kaa? Parempi erota kuin kärsiä.
    Ylös ja alas on elämä niillä. Toivon sulle parempaa elämää ja hae itelles terve ystävä. Kaksisuuntainen ei parane milloinkaan, vaik ois lääkkeetkin päällä. Ja ne kun ei ymmärrä aina kun ovat psykoosissa, mille se mäkinen elämä toisista tuntuu.


  • ajatelkaa

   Teitä lukiessa tulee mieleen, että olette sairaampia kuin yksikään kaksisuuntaista "sairastava".

   • fgfghgfghg

    Otahan lääkkeesi ettet puhele hullujasi.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   250
   19224
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   371
   7071
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   2207