Katujengit oulaisissa

oulaistelainen

Mistä johtuu että näitä katujengejä aina ilmestyy ennen kesää kaduille ja talvella niitä ei ole yhtään

36

2304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asdfs

      En tiedä aika nuoria ovat

    • katujengit

      Hei. Minäkin olen huomannut, että katujengit ovat lisääntyneet hälyttävän paljon. Katujengit täytyy saada loppumaan

    • oulaisten.huima

      Eihän oulaisisa oo katuja, pelekkiä maanteitä. Mitä helevetin jengejä, persesilimättömiä penikoita.

    • käyhesassa

      Missä niitä jengejä pyörii ????? Kerro niin lähden heti katsomaan. Korkeintaan pari kännistä heppua kävelee kerrallaan kadulla niin ei niistä kymmenpäistä jengiä saa. Missä ?????? menen mielellään katsoon.

      • AloitusP

        no onhan niitä kaduilla joka päivä näkee ainakin kaksi eri jengiä, jotain ala-aste ikäisiä ne on. En tiedä onko kuinka järjestäytynyttä toimintaa että ei kannata mennä sörkkimään


      • Mummomummolasta

        Pelekääkkö ? Jos ei ole järjestäytynyttä toimintaa, niin menisikkö hajottammaan porukan?mikä siinä on nii vaikijaa,ku näkkee muitaki ihimisijä kun ihtesä?


    • joutilaitakylätäynnä

      Itse kävin ylä-asteen 90-luvulla. Mekin maleksittiin ikätovereiden kanssa kylänraitilla porukalla aina 18 ikävuoteen asti kunnes saatiin ajokortit ja alettiin ajamaan p....rallia. Ei ne nämä nykyajan nuoret ole pekkaa pahempia, sano!

      Oulaisissa kun ei tahdo olla muuta tekemistä nuorille.

    • grandma

      Eikös Oulaisissa pitäs olla kaikki hyvin. Mutta mielestäni joka paikassa nuoret/teinit unohdetaan, ei heille ole missään päin tätä kaunista Suomea mitään tarjolla, muuta kuin pahantekoa ja pakotettua Jumalan sanaa etenki täälä päin Suomea. Ei kaikki ole VAHVOJA henkisesti, virta vie mukanaan.

    • Maija899

      Tosi huollestuttavaa, kyllä tämmöisen mummelin on hirvittävää katsoa kun yksi nuoriso lauma hyppii junaradalle, en tiedä miten siinä sitten kävi, ehdin mennä jo omaan junaani..

      • ALKOHolitonRattijuoppo

        Joo siinä oli nollakolomosta summuuta mut sai ne polliiseilta huomautuksen


    • Maija899

      Hyvä luoja, onneksi poliisit ehtivät paikalle, oliko ihan oulaistelaista porukkaa ja oliko juuri niitä "jengiläisiä"?

      • pirkko609

        Voi hyvä jumala


    • Rrteuvo

      Taas tässä alueella o ollu nolla kokonaista sun muuta, entisenä poliisina sanon että oulainen on ollu jo alusa Semmonen nuoriso höskän että ei mitään

    • Teininäiti

      Ne on ne samat henkilöt jotka pyörii, hyppivät junaradalla, ostavat energia juomia, ja kaikkea muuta, onneksi oma poikani ei ole lähtenyt mukaan kavereidensa touhuihin, on kiinnostunut jalkapallosta!

      • oulaistelainen

        Ketä pyörii?minkäs näkösiä?


      • ideaa-kentälle

        Jos siellä junaradalla joku hyppii, niin evoluutio korjaa tyhmimmät pois. Kun tyhmin pannaan palasina jätesäkkiin, kuski vähänaikaa saikulla ja elämä jatkuu.
        Mutta, elämä ei jatku sen tyhmimmän kohdalla. Ei enää voi näyttää kavereille sitä minäkuvaansa. Tuossa taampaana meidänkylän nurkilla eräät otti mukia uimarannalla.
        Sitten kilahti päähän hirveän hyvä idea, näyttää kuka sukeltaa kauimmin. Voittokin oli kaljapullonarvoinen.
        Tosin, tämä voittaja ei tullut lunastamaan voittoa, vaikka palokunnan sukeltajat haki hänet pois. Velttoili mustaan säkkiin, kuunes tuli jäykkyyttä lisää. Tosin, kun lappovat kaksi ja pulimetriä multaa päälle, se oli senverran vahvempaa tavaraa, kuin vesi, niin nyt ei pääse voittojaan julistamaan.

        No, kannattiko? Ei ehkä, mutta kun pitää se ekonsa yrittää esittää tavalla tahi toisella toisten "tyhmien" edessä enemmän tyhmäksi.
        Siitähän se järjettömyys syntyy.

        Nuorilla kun ei ole sitä "älliä" kaikille annettu, niin evoluutio hoitaa aina pois elämästä kykenemättömät.

        Viisaat voisivat lähteä ajamaan proukkakahvipaikkaa, jossa istua, haastaa ja miettiä jopa kunnanpäättäjien kanssa, että olisiko mopopaikalle sellaista rauhallisempaa nurkkaa, jossa voisi ajella taitolajia, sillä sehän lisää ajoneuvon käsiteltävyyttä.
        Vanhemmat nuoret, jotka ovat jo aikuistuneet, voivat antaa panoksensa kunnassa mukaan, että homma etenee ja järkevää elämänmyönteistä asiaa tapahtuu.
        Siinä sivussa jotkut mummot voi puhaltaa hiillokseen ja tulla kahvinkeittoon mukaan, pari känttyä leivoten mukaan, jos sattuisi ideariihi kunnan taholta mukaan, että vaikka EU- tukijauhoja ja hiivaa, sekä sähköliesi löytyisi talonpuolelta tähän mummon ja mummojen elämänhenkeen. Hieman tällaisen Sotilaskoti- systeemin tapaan ja kas - kunta alkoi elämän aivan uutta kukoistuskautta. Nuorilla kivaa, hieman vanhemmilla suunnittelua ja haastetta, sekä mummoillakin tekemistä, sukakutomisen lisäksi.
        Ketään ei pelota, kukin on tuttu keskenään ja elämä jatkuu, siis noin evolutisesti, kun asiaa paremmin pohdiskelee.

        Siinä sinne teille Oulaisiin ideariihtä. Omiahanne ne teidän nuoret ovat, isän- siemenestä lähtöisin ja emän kantamana ajassa.


    • Edellinen

      Siis jotain teinin räätäleitä, en ala luettelemaan täällä mutta monta poikaa ja pari tyttöä..

    • Sascha

      Niin nuoriso kuin me aktivoidutaan valon määrästä ja lähdetään liikkeelle.

    • papatuntunturi

      OOteko vampyyreitä kun pimeellä päristelee mopoja

    • Kuullut

      Tunnen henkilö kohtaisesti ja sai poliisilta varoituksen..

    • Jonneu1

      Ei sielä Oulaisissa ole kun amfetamiini jengi 18v-50v ikäryhmiin kuuluvia ihmisiä tiedäisittepä vaan ketä kaikkia siihen kuuluu lol

    • Olvi-täti

      Täysin samaa mieltä alkuperäispostaajan kanssa. Oulaisten kadulla liikkuu selvästi liikaa jengejä. Ties mitä huumeitakin käyttävät. kerran käveleskelin illalla kadulla kun jengi oli kokoontunut S-marketin pihalle ja savua nousi vaan piirin keskesltä. Haiskahti vähän siltä mahiruanalta. En ihmettelisi jos poiliis saisi kiinni mahiruanan käytöstä täällä porukkaa.

      Pelottaa minua tämmöset nyky nuoret kun tekevät kaikkia rikoksiakin varmaan. Eihän näistä nuorista koskaan tiedä. Paitsi näin kerran kun joku poika hiippaili kadulla esineitä kädessään erikoisen oloisesti.. varmaankin käynyt rötöstelemässä juuri. en vain uskaltanut tilanteessa tehdä mitääm.. saattaa nuoret lähettää jengin perään.

    • jarmopetteri---

      Ainoa katu jengi minule on Soldies of odin !!!!1

      • Ooo22w

        Oot aik suwakki


      • tuhoqqu

        Uskon ja se mistä tiesin sen, on se, kun tuolla porukalla tuo kirjoitustaito on erityisen huono!


    • joränsuur

      Vai,että oikein jengejä,hehe hahah kannattaa välillä käydä Oulaisten ulkopuolellakin niin maailma avartuu.

    • ööääddx

      Muuta poikkeavaa ei ole nykypenikoissa kuin, että esim. kaupan käytävillä kun liikkuvat tai ovensuuhun yhtäaikaa jos porukalla tulevat, niin eivät väistä milliäkään, vaan niin leveästi kulkevat, että väistää pitää!?

      Pikkuisen nöyryyttä mukaan, kakarat ja hieman kunnioitusta vanhempia ja kanssaihmisiä kohtaan, kun tuolla kylillä liikkuu niin pitää siellä pystyä muidenkin liikkumaan, kuin teinien!

      Hyvä esim. itselle sattui (en ole vanhus, vielä) päivä pari sitten, kun olin lähdössä kaupasta, kaksi nuorta naista, itseään täynnä olevan näköisinä tulivat leveästä kaupan ovesta sisään, rinnakkain. Katse jonnekin tyhjyyteen ja varmasti tajusivat, että vastaa kauppakassien kanssa olin tulossa mutta eivät väistäneet milliäkään, joten kerkesin juuri väistöliikkeen tehdä, ette olisi törmännyt näihin sutturoihin! Vitutti niin paljon, että meinasin mennä perään ja sanoa pari sanaa...prkl!

      Olen vähän sitä mieltä, että kotikasvatus ja toisten ihmisten kunnioittaminen on jäänyt tässä itsekkäiden tulevan uuden sukupolven kasvateilta jonnekin, minne lie, mutta kotoa eivät sitä tunnu saavan.

      Sama kauppa muuten jossa semmoinen hiirulainen kassalla ja hemmetinmoinen meikki päällä, ei vissiin osaa tervehtiä ollenkaan. Asiakkaan tullessa ostoksien kanssa tiskille, ei sano mitään, eikä edes silloin kun asiakas lähtee kaupasta !? Pitäiskös jotain kasvatusta antaa, kauppias HALOO!! Jos ei kotona opeteta, maailma sitten opettaa!!

    • eccicinos

      Kyllä, ei muuta moitittavaa kuin, että penikoille voisitte kotona opettaa mm. toisten ihmisten kunnioittamista ja väistämisvelvollisuutta!

      Tuossa kun mainittiin kaupan kassasta, niin pikkukaupassa ei ainakaan tervehdi se pentu siinä kassalla, ei vaikka kuinka tervehtii. Tätä on nyt sattunut useamman kerran, että ei enää vahinkokaan ole, vaan ainoastaan sitä, että ei viitsi/halua tervehtiä kaupassa asioivia asiakkaita!

      Onnistuisko kauppiaalta pitää pieni koulutus, kuinka tervehditään, miten on?

      • IhmeellistäToimintaa

        En tiiä, mistä tässä on kyse, mutta minä ainakin voin kehua Oulaisten kauppoja, että hyvää palvelua olen saanut aina!

        Kysynkin kirjoittajilta, että mitähän käytöstapoja nämä tämmöiset "haukkumiset" jossain suomi24:n keskustelupalstalla ovat. Jos on jotain valittamista, niin antakaa se palaute sinne kauppaan suoraan, eikä tänne. Ja jos tiedätte, kuka on kaupan esimies, niin ainahan sitä voi kasvotusten käydä asioista juttelemassa. Luuletteko oikeasti, että tämmöinen itkeminen suomi24:n palstalla vaikuttaa asioihin? Ei varmasti. Jos ei ole pokkaa sanoa asiaa kasvotusten, niin antakaa sitten asian olla.


      • rolwende
        IhmeellistäToimintaa kirjoitti:

        En tiiä, mistä tässä on kyse, mutta minä ainakin voin kehua Oulaisten kauppoja, että hyvää palvelua olen saanut aina!

        Kysynkin kirjoittajilta, että mitähän käytöstapoja nämä tämmöiset "haukkumiset" jossain suomi24:n keskustelupalstalla ovat. Jos on jotain valittamista, niin antakaa se palaute sinne kauppaan suoraan, eikä tänne. Ja jos tiedätte, kuka on kaupan esimies, niin ainahan sitä voi kasvotusten käydä asioista juttelemassa. Luuletteko oikeasti, että tämmöinen itkeminen suomi24:n palstalla vaikuttaa asioihin? Ei varmasti. Jos ei ole pokkaa sanoa asiaa kasvotusten, niin antakaa sitten asian olla.

        Vois sanoa, että juurikin siksi tästä on hyvä puhua, kun minäkin olen tottunut saamaan Oulaisissa kassoilla ja muutenkin kaupoissa mukavaa, asiallista ja hyvää palvelua! Olen nimim. "eccicinos" kirjoittajan kanssa täysin samaa mieltä!

        Asiakkaita siis tervehditään, AINA!


      • IhmeellistäToimintaa
        rolwende kirjoitti:

        Vois sanoa, että juurikin siksi tästä on hyvä puhua, kun minäkin olen tottunut saamaan Oulaisissa kassoilla ja muutenkin kaupoissa mukavaa, asiallista ja hyvää palvelua! Olen nimim. "eccicinos" kirjoittajan kanssa täysin samaa mieltä!

        Asiakkaita siis tervehditään, AINA!

        Joo, kyllä puhua pitää silloin siltä tuntuu. Siis puhua suoraan myymälässä, vaikka kaupan esimiehelle. Eikä kirjoitella mihinkään suomi24:n palstalle. Ei ongelmia näin ratkota tai puhumattakaan, kuin moni näitä edes lukee!


    • RouvaAsiakas

      Mukava myyjä tämä Salen uusin kassaneiti nättine ripsineen ja kulmakarvoineen. Eihän kukaan ole seppä syntyessään, asiakaspalveluunkin pitää opetella ja kasvaa. Kurjasti kyllä taas täällä kirjoittelette ja mollaatte.

    • hennesjamuijii

      Kyllä, kerettiin siinä ihan syvällisiäkin keskustella, että missä kävit nuo pidennykset ottaa ja silleen...

    • Riksrakspoks

      Heh... vai oikeen jengejä! Ainoa minkä tiedän istuvat torin vastapäätä penkillä. Nää penikkalaumat on sit asia erikseen. Tukkivat kaupat ja tiet sekä räkyttävät ihmisille. Se vielä menee ku ei välitä koko räkänokista. Mut jos käsiksi käydään niin minä ainakin mottaan töröhampaat kurkkuun.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3608
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      198
      1720
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1347
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      148
      1224
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      873
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      865
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      56
      833
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      830
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      819
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      792
    Aihe