JUHA KURVINEN ON VIETY PAIHOLAAN SULJETULLE

tukea.juhalle

Ottakaapa selvää ja järjestäkää tukea.

25

2370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gggrrr

      Mahtaisiko syy vangitsemiseen olla se että hän on julkisuudessa kertonut miten häntä ja muita potilaita kohdellaan psykiatrisessa järjestelmässä? Pelottaa ajatella millaisessa kunnossa hän tulee hoidosta pois jos tulee?

      • jyjyyjyu

        Sepä se syy onkin. Todella törkeää.


      • pakko.lääkitys.alettu

        Kirjoitin viestin, jossa oli hänen puhelinnumeronsa. Se on poistettu. Jälkiä jättämättä. Koettakaa Facebookin kautta saada yhteyttä.


      • apuva.apuva

        Ei kai olekaan poistettu. Olin kirjoittanut Joensuun palstalle. Sinnekin voi käydä kirjoittamassa. Se puh.046 585 8713. Jos ei vastaa, on voitu takavarikoida.


    • Kuka.vittu

      En tunne.

    • frERGtgr454gth
    • ProJuha

      Ei tainnut Juha päästä vapaaksi kun ei tietoa ole tullut sivulleen.

    • ei_tietoa
      • kas.kummaa

        BLOGI ON POISTETTU.


      • onneksi.yritin.tätä

        Kas kummaa, ei ollutkaan poistettu,kun em.linkillä hakee, tuo ylempänä oleva ei toimi.


      • jyyjyu

        Jos oliskin, niin psykiatria olisi mennyt liian pitkälle, että alkaa oikeen hakkeroimaan ihmisten tilejä.

        Joka tapauksessa tämä tapaus on törkeyden huippu. Hänhän on oikeasti moottorisahajonglööri, ja sen takia joutui "hoitoon" kun ei uskottu.


      • Adressin_harkittavaksi

        "Epilogi"-niminen kirjoitus on mielestäni poistettu Juhan Blogbook-listauksesta. Se oli viimisin päivitys ennen pidempää tuomiota, jota ennen yhteydenpito katkaistiin.


    • getqhg

      eikä ole tullut hoitokokousaudiota youtubeen.

    • Traumatisoitunut

      Tukea Juhalle, sitä hän todella tarvitsee! Adressit com issa on avattu aloite Suomen mielenterveyshoidon muutostarve / Tukipyyntö Juha Kurviselle. Kaikki vaan tukemaan miestä ja tuota aloitetta syystä, että mielenterveyslaki saataisiin muutoksen polulle. Kaikki blogit suoralla haulla Paiholan Peuhut on poistettu. Juhalta evättiin, oisko toissapäivänä, internetin, tietokoneen ja puhelimen käyttö, puheluita sai vastaanottaa. Kirjailijalta siis poistettiin kirjoitus- ja puheluoikeudet ja blogit poistettu. Eli Epilogi-postausta ei enää voi lukea, eikä kommentoida. Tietääkö joku, löytyykö linkki? Eilen ehdin lukea tuon Epilogin yhteydessä olleen kommentin henkilöltä, joka oli puhunut Juhan kanssa. Juha odotteli eilen siirtoa Turkuun. Osaako joku kertoa, missä hän nyt varmuudella on?
      Miehellä on ollut useamman vuoden ajan niin paljon erilaisia vastoinkäymisiä, ettei ole ihme, että tarpeeksi kun kuorma kasvaa, katkeaa pinna. Ei kellekään pitäisi antaa enemmän kuin jaksaa kantaa. Pitäisi hoitotilanteissa , keskusteluissa olla mielenmalttia ja mahdollisuus avoimeen dialogiin, jota hoitomallia toteutetaan Tornion Keroputaalla (löytyy netistä mm. HS.fi artikkelina). Tuo yleensä lisää ihmisten välistä ymmärrystä, vuorovaikutusta ja monilta kiristäviltä taisteluilta vältyttäisiin.
      Juhalla päävamma ja sen kaiken sorttiset seuraukset, parisuhde kariutunut, epäinhimillinen hoitokohtelu Kupittaalla, lääkärit eivät usko faktoja, menetettyjä keikkoja, auto takki puhelin lompsa kaikkine papereineen kadoksissa, missään ei rauhaa olla ym. ym. Kun ei nyt ole papereita, millä todistaa henkilöllisyyttään, ei ole helppo saada esim. uutta pankkikorttia? Rahaa tarvitsee, missä sitten onkaan. Toivottavasti virkavalta auttaa kadotetun omaisuuden löytymisessä, mikä kaiketi kuulunee sen toimenkuvaan. Vastoinkäymisiä on yhdelle ihmiselle turhan paljon piisannut. Pliis, ottakaapa selvää - ja kertokaa jos/kun saatte tietoa, jos vaikka löytyy infoa naamakirjasta.

      • VinkkaanSalaliittoon

        Yhteiskunta- salaliittoteoria -palstalla pykivät olemaan ajan tasalla juha kurvinen ketjussaan.
        Sairaalassa isketään ihmisen selviytymiskeinoihin.


    • Adressin_harkittavaksi

      Joku voisi kerätä adressia Juha Kurvisen vapauttamiseksi. Levittää linkkiä useammilla keskusteluforumeilla ja sosiaalisessa mediassa.

      Mitä ilmeisemmin Juha on saanut pidemmän kakun vastarinnastaan ja piruilustaan psykiatrialle, kun ei ole kuulunut mitään niin sen kertomansa tarkkailujakson jälkeen,

    • Hei, kansalaisjärjestö on toimittanut huolenilmauksen Sosiaali ja terveysministeriöön Kurvisen tilanteesta ja siitä, että mielenterveysepäilyjä toimittaa lääkäreille tuntematon kolmas osapuoli - käytännössä poliittinen puolue ja sen salaiset asiamiehet. Epäilyn kohteeksi joutunut ei välttämättä saa tietoa siitä kuka prosessin on käynnistänyt.

      Asiasta artikkeli sivuillamme.

      • Traumatisoitunut

        Hyvät kansalaisjärjestön edustajat. Kiitos kannanotostanne tähän toistuvaan, kinkkiseen Juha Kurvisen vapaudenriistoon, pakkohoitoon ja -lääkitsemiseen. Hänen kanssaan voi keskustella soittamalla nroon 050 383 1331. Se on Paiholan osasto 54 potilaspuhelin, joka viedään hänelle itselleen, jos siihen soittaa. Uusimpia tietoja hänen tilanteesta saa blogbook piste fi/juhakurvinen, Paiholan Peuhut osa IV - Grande Finale, jonka hän on kirjoittanut 23.5.16. Myös täällä Keskustelu piste suomi24 piste fi eri palstoilla on lukuisia kirjoituksia. Ainakin tuon blogbookin yhteydessä olevista kommentoinneista löytyvät viimeisimmät tiedot, ellei sitten blogin pitäjä yht'äkkiä päätä poistaa kaikkia blogeja? Häntä ei ollut ainakaan tänä aamuna vielä siirretty Turun Kupittaalle, jonne hänelle ilmeisesti valmistetaan paikkaa. Häneltä poistettiin internet-, puhelin- ja tietokoneella kirjoitusoikeudet, vapaan maan kirjailijalta kirjoitusoikeudet ja vapaa oikeus kirjoittaa mielipiteitään sekä yhteydenpito-oikeudet muihin ihmisiin, ja hänen Paiholan Peuhut blogit oli poistettu netistä n. päiväksi. Niistä suurin osa palautui, viimeisin eli osa Epilogi uupuu edelleen. Seuraamalla tuota blogbookia, pysyy kärryillä tilanteesta. Lukuisat ystävät, tuttavat, yhteistyökumppanit jne. puhumattakaan lähiomaisista odottavat hänen vapautumistaan.


    • PulinaPölinä

      Hui hai... Kyllähän nuo Kurvisen jutut menee yli hilseen. Monenlaista lääkäriä ja psykologia minäkin tavannut, mutta koskaan ei ole noin sekaisin menneet. Aikoinaan luin mielenkiinnolla Kurvisen kirjoituksia, melkein uskoinkin niihin. Mutta mitä enemmän ko. kaveri on äänessä, sitä epäuskottavampaa skeidaa hän suoltaa. Eli ihan taitaa aiheesta olla suljetulla osastolla.

      • loppu-riistolle

        Joskus totuus on tarua ihmeellisempää...


      • Tarut_ja_totuudet
        loppu-riistolle kirjoitti:

        Joskus totuus on tarua ihmeellisempää...

        Jep. Psykiatriassa, jos missä, totuus alasta on tarua moninkerroin yllättävämpää. Taru on monelle kevyttä psykiatrian todellisuuteen verrattuna. Juha on ihan hyvin kirjoittanut aiheesta eikä minulla ole syytä epäillä kertomusten rungon todenmukaisuutta.


    • Tukipyyntö
    • blogissako

      Juha on jo siirretty Kupittaalle. Ottakaa sinne yhteyttä. Paiholan peuhut jatkuu nyt Kupittaan kauhuina.

    • huh.huh.huh

      Lukekaa Yhteiskunta-salaliitoteoria-palstalta.Ei taida olla asiat hyvin.

    • Anonyymi

      Kun Juha saatiin voimakkaisiin lääkkeisiin, niin jututkin menivät epäkoherenteiksi. Mites sattuikaan. Saatiin yhden ihmisen maine pilattua, jotta epäkohdat ja mielivalta jatkuvat. Uskokaa nyt vaan psykiatreja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5208
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3387
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1522
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1373
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      749
    Aihe