Kauhea Mainos

mainosmiesjanainen

Morjesta pöytään Jokke ......................

19

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kanavavaihtuu

      Kauhea on se lapsenomaisella äänellä puhuva, tekopirteä, tanhuava akka. Argh!

      • hjulokp

        Ai se "missä kana, siellä muna"....vai miten se oli.....


      • Kanavavaihtuu

        Juuri se.


      • Olenniinsöpö

        Miksi kukaan aikuinen edes haluaa puhua lapsenomaisella äänellä? Sehän antaa vajaamielisen vaikutelman ihmisestä kun koko on aikuisen mutta ääni lapsen.


      • Tyttönaiset
        Olenniinsöpö kirjoitti:

        Miksi kukaan aikuinen edes haluaa puhua lapsenomaisella äänellä? Sehän antaa vajaamielisen vaikutelman ihmisestä kun koko on aikuisen mutta ääni lapsen.

        Joillakin naisilla tapana yrittää söpöytyä puhumalla lapsenäänellä, kimittää, piipittää, jokeltaa, tai sössöttää ja käyttävät myös lapselle ominaisia ilmeitä, esim.työntävät alahuulta eteenpäin kun on pahamieli
        ja muita lapsellisia ilmeitä. Tuntuu siltä, että tuollaiset naiset ei ole kehittyneet normaalisti, tai sitten eivät halua kasvaa aikuisiksi. Pukeutuvatkin usein lapsellisesti, laittavat isoja"Iinesankan rusetteja" päähänsä ja lapsellisia, muka veikeitä saparoita. Käyttävät röyhelöisiä vaaleanpunaisia, lyhyitä röhelömekkoja, kävelevät jalkaterät ja polvet sisäänpäin kääntyneinä. Vain nukke, tai nalle puuttuu kainalosta. Mutta nainen on nainen, eikä enää tyttö, vaikka voissa paistaisi!


      • lksfjlkjsflkjsflkjs

        Olet niin oikeassa. Itse olen huomannut tuon saman ja se on niin naurettavaa. Nämä nykyiset nais/tyttö-laulajatkin ovat näitä inisijöitä, Suvi Teräsniskaa lukuunottamatta, joka sentään on nainen ja laulaa kuten aikuisten kuuluu..Kaikenmaailman Sannit ja Anna puut ovat inisijöiden kärkeä ja ällöttävää kuunneltavaa.. Ilmeisesti on jäänyt lapsuus kesken, kun pitää vain piipittää edelleen...Lapselta se tuntuu luonnolliselta, mutta ...että aikuinen...todellakin nämä naispiipittäjät eivät ole aikuisiksi kasvaneet, eivätkä ilmeisesti edes halua. Kun vaikka haastatellaan joskus näitä nuoria, kuulee sellaisen piipittävän lapsellisen vastauksen niin tulee välittömästi sellainen olo, että tekee mieli sanoa, että puhu kuin aikuiset jo...Samasuuntainen piirre on monilla pojilla; ei puhuta kuin tulevat miehet, vaan länkytetään ja sössötetään jotain ylimalkaista, Räikkösen tapaan....ei siitäkään tahdo saada selvää...Aikoinaan oli tapana sanoa kasvaville isommille lapsille, että puhu kunnolla! Tämä on näköjään unohtunut nykyisiltä kasvattajilta..Onkohan sitten niin, että kun lapsia on syntynyt vähemmän, ovat vanhemmat halunneet pitää lapsensa pitempään lapsina...Tuttavapiirissänikin on näitä isoja lapsia, jotka ovat vielä vauvan asemassa...Myös maailmanlaajuisesti on totta, että lapselliset naiset vetoavat miehiin ja sekin on yksi naisten tapa saada huomiota ja elättäjiä...En kyllä tiedä tämän aloituksen asiasta tuon taivaallista, mutta tulipahan tämä kommentti kommenttiin...


    • Huomioita_sohvalta

      Jokkemainoksen miehellä omituinen mussuttava-sössöttävä, jotenkin surkea säälivä, ressukkamainen puhetapa. Muutenkin se Joken kauhistunut silmien pullistelu on hieman ärsyttävää. Joten, älä ny tommosia enää sille Jokelle puhu.
      Tekopirteä kanatyttökin on jotenkin älytön, alkaessaan yhtäkkiä, kuin jonkun kohtauksen saaneena, hulluna poukkoilemaan ja tanhuamaan siellä studion feikkikesämaisemassa grillipihteineen.

      Mahtaa olla ihmisillä paljon kynsisieniongelmia ja mahavaivoja, kun tiuhaan tahtiin mainostetaan kynsisieneen hoitoaineita ja mahavaivoihinkin jos jonkinlaisia lääkkeitä. Pukamia on kai jo opittu hoitamaan, koska scheriprohct voidemainokset harventuneet. Todella kimurantti nimi voiteella, kaikkihan tuollaisen muistaa ja osaa sanoa sen apteekissa oikein, tai sitten ei.

      Suuria ihmeitä tekevä vitaeprokaan ei vakuuta yhtään, vaikka joka mainoskatkolla, sen mainoksen ajan ylienergistä esittävät käyttäjät, uskottelevat saaneensa siitä lähes yliluonnollisia voimia jaksamiseensa ja apuja vaivaisuuteensa. Vaikka eivät ole saaneet siitä varmaankaan mitään muuta, kuin pienen rahallisen korvauksen tuotteen mainostamisesta.

      Volttaren mainoksen rauhalliset päivät taakseen jättänyt nainenkaan, ruman kissansa kera ei ole uskottava. Minusta ei ainakaan tullut tuollainen vouhottava ja twistaava kotini siivooja tuolla lääkevoiteella. Pahin jomotus hellitti, mutta muuten tunnen itseni huijatuksi. En usko voiteen tehon kasvavan siitäkään,
      jos hankkisin tuollaisen ruman kissan, päin vastoin!

      Karun realistiseen tapaani, uskon meille suomalaisille viinan olevan se suositumpi, joskaan ei välttämättä parempi vaihtoehtolääke jaksamiseen, tai lähinnä hetkellinen lohtu kaikenlaisiin vaivoihin ja ongelmiin. Mutta alkon ei tarvitse tuotteitaan mainostaa. Alkon tuotteethan on menneet aina vaivatta kaupaksi mainostamattakin. Alkollakin on kyllä mainoksia, mutta ne on eläviä livemainoksia, niitäkin näemme päivittäin, tosin muualla kuin televisiossa.
      Näemme niitä esim. viinakauppojen nurkilla, katkokäveleviä, öriseviä juoppoja, seinien pitelijöitä, puistonpenkeillä retkottajia ja toki kaikkialla muuallakin kaikenlaisia alkon tuotteita nauttineita känniääliöitä toilauksineen. Näitä mainoksia näkee usein myös, mustanmaijan kyydissä, tai putkassa ja sairaalan ensiavussa.

      • tretrertrte

        "Jokkemainoksen miehellä omituinen mussuttava-sössöttävä, jotenkin surkea säälivä, ressukkamainen puhetapa."

        Mielestäni tuossa imitoidaan hjallista??


    • Terävä_huomio

      Hjallis taitaa tosiaan puhua jokkemainoksen miehen tavalla. Mietinkin pitkään, kenen puhetapaa se muistutti. Kuulosti tutulta.

    • Äläuskoitsekään

      Uusi Trivago-mainos. Tytölle varmaan sanottu, että pitää hymyillä, että vaikuttaa miellyttävämmältä. Minusta tuollainen taukoamaton hymyily vaikuttaa siltä, että yrittää juksata katsojia tai pitää katsojia vähän tyhminä. Että et kai nyt itsekään usko mitä tässä juttelen.

      • tuleva_trivagonisti

        Mahtava nainen. Erittäin miellyttävä. Norsun v....llako se naama pitää olla niin suomalaisia miellyttäisi.


      • Liikaonliikaa

        Samaa mieltä. Ja joka vitun mainoskatkolla nämä Trivagon teennäiset mainokset pyörii.


    • lloirti

      Elisan hintasaarnaajat ovat hulvattoman hauskoja tyyppejä. Oikein odottaa millaiseen paikkaan pojat menevät seuraavaksi edullista liittymää kaupittelemaan.
      Naapurissani käy pari uskovaista naista tyrkyttämässä oppejaan ja tulivat mieleeni hintasaarnaajat mainosta katsoessani, tosin sillä erotuksella että Elisan hintasaarnaajat ovat hauskoja.

    • pop200

      Fanparkin limsaa imevä apina hokee siistii siistii, perseestä koko mainos

    • mikä-idea-on

      Mutta mikä on hintasaarnaaja mainoksen idea? Kun ei Saunalahti,elisa liittymiä tarjoa kuin Suomessa.

      Onko tällä tarkoitus esimerkiksi jotenkin kenties houkutella lisää ei-haluttuja maahanmuuttajia muhamettilaisista maista Suomeen? Se olis aikamoinen karhunpalvelus meille suomalaisille jos niin. Nyt pitää keskustella miten niistä suomen maan kamaralle tarpeettomista ihmisistä päästäisiin eroon tutkia erilaisia reittejä palautukseen ja estää uusien maahan pääsy.

    • Paras_hinta

      Mainostetaan, että "paras hinta". Mutta kenen kannalta, myyjän? Suomeksi sanojen "best price" käännöksen pitäisi olla "edullisin hinta" tai "halvin hinta"

      • ärsyttävämainosmuutenkin

        Mainostetaan, että "paras hinta". Mutta kenen kannalta, myyjän? Suomeksi sanojen "best price" käännöksen pitäisi olla "edullisin hinta" tai "halvin hinta"
        Juu, niin minäkin sen ymmärrän että kallein hotelli mikä löytyy


    • mies____

      No parempi se morjesta pöytään, jokke on on kuin ne kaikki perkeleen pi*lupuikko- ja vi*tuvoidemainokset, vagi sitä ja vagi tätä.....hyi v*ttu....

      • ööööÖÖÖÖöööööö

        Hra Lingnell ja VitaEpro sekä ihanat tanssitytöt.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      261
      2433
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      85
      1931
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1586
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      149
      1399
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      65
      1244
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1175
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1000
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe