Joko TAAS ....

0000000007

Tuon yhden tarinan miesparka taitaapi JO olla vainaa on ressukka niin monesti hakattu
sekä Hua Hinissä että tällä palstalla . Sääli pisteitä , mutta jotain muuta MATKA juttua
kaivattaisiin.

32

319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2347852117444

      Tuossa varmastikin tarkoitettiin että " jotain muuta matkajuttua kaivataan " . Ei KAIVETA , siis samoja vanhoja esiin , kaivata ja kaivaa tarkoittaa täysin eri asiaa.

    • MarjukkaW

      Muuten million 00000007 kirjoittaa sen matka jutun?
      Saako muuten punaista Mallua Suvarnabumilta nykyään ennen kun ei saanut, vai pitääkö ostaa täältä paikanpäältä. Olisi Sunnuntaina lento takaisin. Vappuna saavuin tänne Cha Amiin. Rentoutusloma päättymässä. Kävin kaksi kertaa Hua Hinissä. Tämä on parempi kaupunki ja parempi ranta. Hua Hin kuin Pattayan pienempi vain.

      • 0000000007

        Eipä ole Malboroa myynnissä Suvarnabumilla . Osta sieltä paikanpäältä.
        " Niin metsä vastaa kun sinne huudetaan "


      • 2536147896331

        Samat sanat , jos täältä joskus löytyisi normaali juttelua, uskoisin vastauksien
        pysyvän samoilla linjoilla , mutta ei ketään kiinnosta kuukaudesta toiseen sama uutinen joku hakattu mukamas - jossakin. Ainakin 55 kertaa toistettu samaa
        satua.


    • 00000000

      Normaalia jutustelua , avain totta . Taitaa olla liikaa pyydetty siis " kun on lusikalla annnettu - ei voi kauhalla vaatia " Helpompi on aina uudestaan nostaa esille sadattakertaa englantilainen perhe tai mieheni hakattiin jne.
      Yrittääs löytää vähän muutakin sanottavaa.... Nuo jutut ei enää jaksaa kiinnostaa , kuten ei rannalla havaittu hevosenpa...... kokkare jonka pojat kiireesti korjaavat pois.

    • 9878675645

      Kun eivät korjaa niitä paskoja nopeasti resuperse reppana. Tietäisit jos asuisit täällä. Mutta et ole Thaimaassa edes käynyt.

      • 1010101010

        VOI hyvänen aika tuotakin tyyppiä . Mikä mättää ?? Joka asiaanko on pakko reagoida kielteisesti ? Asialliselle kirjoittajalle " resuprse reppana " ? Itse
        OLET SE miksi toista sanot ! Ja sitten TAAS rottaongelma pitää yrittää viritellä ,
        olet säälittävä. Asuisit täällä- tarkoittaa mitä kirkonkylää missä Takahikiällä .
        Yritähän pärjätä , pitää paha oloso kurissa. Joskus päivä paistaa risukasaankin.


      • 33333333333333
        1010101010 kirjoitti:

        VOI hyvänen aika tuotakin tyyppiä . Mikä mättää ?? Joka asiaanko on pakko reagoida kielteisesti ? Asialliselle kirjoittajalle " resuprse reppana " ? Itse
        OLET SE miksi toista sanot ! Ja sitten TAAS rottaongelma pitää yrittää viritellä ,
        olet säälittävä. Asuisit täällä- tarkoittaa mitä kirkonkylää missä Takahikiällä .
        Yritähän pärjätä , pitää paha oloso kurissa. Joskus päivä paistaa risukasaankin.

        Hyvin sanottu ! Nyt nousi TAAS esille kysymys maksullista naisista kun tällä alueella alkoi aiheet olla loppuun kaluttu.
        Jos pil........ perään pitää Thaimaahan asti matkusta niin takuuvarma paikka PATTAYA pitää valita kohteeksi. Hua Hin ei ole moisille resup........ sopiva.
        Eikös suloisesta Suomesta irtoa ... Tässä tapauksessaTallina Thaimaatai lähempänä .


      • hankiomaelämä

        Jälleen se Pattaya piti nostaa HUA HIN palstalla esiin. Kyllä HUA HINIIN niitä seksimatkaajia matkaa. Tietäisit jos olisit käynyt siellä. Tosin vähemmän kuin Bangkokiin ja Pattayalle mutta niinhän HUA HINIIN matkustaa muitakin turisteja vähemmän kuin edellä mainittuihin kohteisiin. Paljon niitä käsi kädessä ulkomaalainen ja Thai tyttö pareja näkee HUA HINISSÄKIN.
        Ja luulisi olevan muutakin tekemistä Thaimaan matkoilla kuin toisten arvostelu mitä lomillaan tekevät kunhan eivät riko lakeja,eikö?


    • eivaadipaljoa

      Hua Hinissä pillua saa helposti. Menet baariin tilaat oluen niin alle minuutissa joku tytöistä tulee ja se alkaa Hello whats your name where are you come from are you married do you have children do you have thai girls friend where is your hotel do you buy me a drink you want i Go with you. ja siitä se lähtee bum bum.

      • 2583691478522111

        Siitä se lähtee -lompakko ainakin tyhjenee,,, pam, pam.. Kyllä te ukot oletta tyhmiä , vähästä on lapsen mieli hyvä sanoo vanhan sananlasku , eikös jonkinlaisia tunteita tarttis peliin..


      • numeromiehenkunnia

        Hua hinissä on tarkkaan huomioitava, että kyseessä saattaa olla leidipoika, joita valtaosa sikäläisistä baaritytöistä on. Varmimmin saat selvyyden asiaan suoraan kouraisemalla haaroista, mitä sieltä löytyykään.
        Numeromiehellehän kävi niin, että joutui naimisiin leidipojan kanssa ja vasta hääyön jälkeen selvisi, vaimonsa laatu, mutta sukupuolisesta suuntauksestaan johtuen hän vain iloitsi asiasta, varottaen kuitenkin nuorikkoaan vakavasti siitä, että kenellekään asiasta ei pidä kertoa. Siksipä heillä ei yhteisiä lapsia olekaan, mutta tarvittaessa leidipoika nuorikkonsa tuo siskonpoikansa näytille yhteisenä jälkeläisenään ja näin on numeromiehen kunnia pelastettu.
        Sellaista se elo on Hua Hinissä, hinureiden Mekassa.


      • PhomPhuutNidNoi
        2583691478522111 kirjoitti:

        Siitä se lähtee -lompakko ainakin tyhjenee,,, pam, pam.. Kyllä te ukot oletta tyhmiä , vähästä on lapsen mieli hyvä sanoo vanhan sananlasku , eikös jonkinlaisia tunteita tarttis peliin..

        Eiköhän myös ole jokaisen oma asia mihin rahansa laittaa. Eihän nyt noin 2000 THB mikään suuri summa ole mitä thai tytön ja itsensä ylläpito vuorokaudessa tulee kustantamaan yhteensä. Kun kuukauden lomailee niin ei sitä baareissa joka ainut päivä vietetä pari kolme kertaa viikossa riittää ainakin minulle ja olutta kuluu maksimissaan kuusi päivässä monasti vain yksi tai kaksi ruoan kanssa nekin.Tytötkin tykkää vähemmän juovista miehistä. Monet thai tytöt ei juo lainkaan vaikka baareissa ovat töissä, sellaiset tytöt parhaita.
        Kyllä Hua Hinissä niitä farangi juoppoja näkee tylsistynyt tyttö kainalossa. Monesti tytöt kertovatkin Chan tzoop mai khrau dyym dym dyym pen khiimau thuk wan. Kun kysyn heiltä khun phyan Finland naarak
        Ja voitte kysyä suomennnoksia numeromieheltä joka provosoi Pattaya palstalla joka päivä. Hänhän osaa thainkieltä myös.


    • 258974521555

      Onhan tietysti helppo homma nostaa vanhoja ( kuluneita ) juttuja yhä uudelleen esille , huomaa ettei ole mitään sanottavaa.
      Tyhjän saa pyytämättäkin. MATKAILU aiheet ?

      • 141414141414

        Hienoa ! Vähän vaihtelua kun brittiperhe hakattiin ! Seuraavaksi tulee ; Mieheni hakattiin eilen . Huono mielikuvitus eräällä , eikö totta. Kunhan " äänensä " saa
        kuuluville ., aiheesta viis.


      • 69696932147777

        Ja LISÄÄ vaihtelua .... Ketä kiinnostaa tuonkin ketjun Tyttöjen Hinnat Hua Hinissä
        älyttömät , rivot jutut. ? Kertokaas mistä noita ääliöitä oikein riittää.


      • Yliarvostettuhuahin
        141414141414 kirjoitti:

        Hienoa ! Vähän vaihtelua kun brittiperhe hakattiin ! Seuraavaksi tulee ; Mieheni hakattiin eilen . Huono mielikuvitus eräällä , eikö totta. Kunhan " äänensä " saa
        kuuluville ., aiheesta viis.

        Siis etkö usko tuota -mieheni hakattiin hua hinissä kirjoitusta? Täysin mahdollinen tapahtuma siellä, mielestäni kirjoituksessa ollut mitään epäilyttävää. Mitä jos Sinulle kävisi niin hua hinissä? Itse asiassa jopa toivon että niin kävisi, loppuisi tuo aiheeton hua hinin hehkutus. Hua hin on yliarvostetuin turisti rysä jossa samoja tyttökauppa onglemia kuin Pattayalla. Montako huorakatua on Rayongissa tai Krabilla? Vähemmän kuin hua hinissä.


      • 654767567657

        Älä jauha paskaa resuperse.


    • 000000000

      KIITOS YLLÄPITO ! Myös samaiselta palstalta joutaisi POISTAA eräskin juttu
      ns. " lerppajuttu " , inhottavaa kun joku ilkeämielinen pääsee palstaa terrorisoimaan,
      aivan painokelvotonta tekstiä löytyy liikaa.

    • palstalukukelpoiseksi

      Asiallaista toimintaa ylläpdolta, poistaa numeromiehen ja poiuytr22, typeriä vistejä.
      Kiitokset siitä!

      • 2525252525

        PALSTA lukukelpoiseksi, Samaa mieltä muuten mutta sanoisin ASIALLISTA toimintaa
        YLLÄPIDOLTA poiutr..... jne. ketään kun ei kiinnosta lukea typeriä " vistejä " eikä
        vitsejä.
        Olis ylläpidolla töitä , eikö totta , kätkeytyy numeroiden taakse mies tai nainen ei numeroista nuohaa tarvitse nostaa, jos ei muuta vikaa korvien välissä.....
        eikä muita "onglemia" vaikka suomen kielen osaamisessa.
        Arvon mekin ansaitsemme Suomen maassa suuressa..


      • onglemiaNuohaaHuaHin

        Hua Hiniin on pesiytynyt lauma kirjoitustaidottomia juntteja, jotka käyttävät numeroita nikkeinä koska eivät muuta osaa.


    • 16161616116

      Mitä tuollaisella Casino ....??? Arpa ? MAINOKSELLA ? Täällä halutaan esittää.
      ÄLY HOI - ÄlÄ JÄTÄ !

    • 1718192021

      Sama on " jengi " - joka tänne sataan kertaan nostanut juttua " mieheni hakattiin Hua Hinissä " tai Brittiperhe hakattiin.... " jne.
      Meillä noin kaksikymmentä kertaa takana vietetty muutama talvikuukausi Hua Hinissä ja uskokaa pois , EI kerran kertaa ole hakattu miestä , eikä naista. Ei edes lähelle minkäänlaista väkivaltatilannetta ole onnistuttu joutumaan.
      Hyvin sanottu edellisessä tuo " klikkaa tästä ennenkun lahjat loppuvat"
      Sopii näille henkisesti sairaille tyypeille , jotka jatkuvasti täällä rellestää, lahjat on loppuneet aikoja sitten. Myös todellinen matkustus muuten kun palstoilla .
      Säälittää suuresti !

    • HuaHinMenossaAlas

      Siis kaksikymmentä kertaa, mutta kun se ensimmäinen kerta Hua Hinissä kohdalle sitten sattuu niin ääni muuttuu.

    • DonQuijoten

      Paskaa tapahtuu kun käy riitelemään leidareiden kanssa. Kannattaa ottaa opiksi tästä kokemuksesta.

    • 00000000

      Minua meinasi ensin naurattaa tuo jatkuvasti " hakattu Hua Hin issä- mies " mutta säälin tunne voitti, kovaa on keksiä uudempia tarinoita näin kesäaikaan kun harvat Hua Hiniin haluaa matkustaa Suomen kauniista kesästä, Syksyllä sitten...
      Ai niin numeroa onkin PALJON helpompi kun a- b- c- d- eli kirjoittaminen.

    • 253614789654

      Kauhistuin lukiessani PATTAYA palstaa, joku thailady kouhinut miehensä, kyllä siinä uutisessa Hua Hinissä hakattu kalpenee.

      • HuaHininladypojatkuohii

        Kyllä kalpenee, koska Hua Hinissä päivittäin tapahtuu samaa, mutta ladypoikien toimesta, koska siellähän ei juurikaan muita ladyja ole.


    • 9999999999

      Eiköhän taas mene pikkupoitsujen leikit vähän överiksi. Ei näille palstoille täysikäiset,täysijärkiset enää viitsi vaivautua. Voisikin lisätä MATKAILUN sijasta vaikka SIKAILU tahi LASTEN LERPPAILUpalsta.

      • numeromiesulos

        Pahin vitsaus palstoilla on nk. numeromies, hänet kun saisi eristettyä, palstat tervehtyisivät.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      131
      8051
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      95
      4221
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1353
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      76
      1115
    5. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      57
      1072
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      94
      1027
    7. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      129
      881
    8. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      745
    9. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      738
    10. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      43
      711
    Aihe