Kurvinen:Turun maine ihmisoikeusrikoksia tärkeämpi

sananvapausvanki-FIN

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=qs1JHNw8T2U

Juha Kurvinen kertoi kertoi uusimmat terveiset. Hänet uusimpien tietojen mukaan siirretään vasta ensi maanantaina ambulanssilla Kupittaalle A6-osastolle.

Kurvinen perusti aiemmin Kupittaan osaston uhrien kanssa salaisen tukiryhmän, jolla on Facebookissa salainen oma ryhmä. He kävivät tapaamassa eduskunnassa Vasemmistoliiton kansanedustaja Li Anderssonia kuudentoista Kupittaan osaston uhrin kanssa.

Siellä he tapasivat myös eduskunnan oikeusasiamiehen edustaja ja Kurvisen vasemmalla puolella oli suomen mielenterveysliiton lakimies. Niin sekään ei riittänyt siihen, että näitä ihmisoikeusrikoksia oltaisiin voitu vieläkään tutkia.

Turun poliisi ei ole vieläkään Kurvisen mukaan suostunut tutkimaan Turun psykatrian pahamaineisinta osastoa A1-akuuttia, jossa nämä lukuisat ihmisoikeusrikokset tapahtuivat, joita Kurvinen oli itse aikanaan 2008-2011 vuosina todistamassa.

Anorektikon kimppuun oli myös hyökännyt eräs steroideja käyttänyt hoitaja, joka oli lyönyt tätä naista nyrkillä.

Kupittaan A1-osastolla joutuu Kurvisen mukaan pienistäkin asiasta kaikki potilaat eristysselliin. Puhuminen on myös kielletty tuolla osastolla Kurvisen mukaan.

Aiemmin kun Kurvinen yritti puhua näistä Kupittaan A1-osaston jutuista, niin häntä ei missään uskottu, kunnes Iltalehden toimittaja uskalsi kirjoittaa tänä keväänä Kurvisen tapauksesta, josta Kupittaan osaston skandaali sai alkunsa ja johti poliisitutkintaan.

Kurvisen mukaan poliisi ei ole tällä hetkellä kohdistanut tutkintaa A1-osastolle, vaan keskittää sen vain vanhuspsykiatrialla 2008-2011 vuosina tapahtuneisiin väärinkäytöksiin.

Kurvisella on tälläkin hetkellä hallussaan lukuisten Kupittaan osastolla pahoinpideltyjen ja kaltoin kohdeltujen potilaiden dokumentit, jotka hän luovutti jo Valviralle, eduskunnan oikeusasiamiehelle sekä poliisille.

Kurviselta on evätty oikeus nähdä häntä koskevat salaiset epikriisi-asiakirjat

Kurviselta on lisäksi evätty oikeus nähdä kaikki häntä koskevat salaiset epikriisi-asiakirjat, jotka ovat psykiatristen sairaanhoitohenkilökunnan DDR:mäiset havainnot taudin kuvasta ja kehittymisestä.

Potilaita kun tarkkaillaan haukkana osastolla koko psykiatrisen pakkohoidon ajan ja jokainen talossa työskentelevä hoitaja raportoi epikriisiin jokaisen pienimmänkin asian, mitä potilas tekee. Siihen riittää jo pelkkä nenänkin kaivaminen, joka voidaan sitten tulkita psykoottiseksi toiminnaksi.

Mutta epikriisit ollaan suunniteltu niin pirullisesti, että niiden tarkastuspyyntö voidaan evätä, jos potilaan pakkohoito on tehty poliittisista syistä.

Kurvinen kertoo yrittäneensä jo vuodesta 2008 lähtien saada haltuunsa hänen psykiatristen hoitojaksojen epikriisi-selosteita, mutta tuloksetta. Koska ne olisivat liian villiä luettavaa julkisuudessa ja paljastaisivat suomalaisen psykiatrian äärimmäisen mielivallan.

Lähde: http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2016/05/kurvinen-turun-kaupungin-maine.html

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      422
      1806
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      183
      1444
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1388
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      142
      1333
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      960
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      956
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      119
      913
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      93
      900
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      886
    Aihe