Miten Kuopion juopottelupaikat saisi hiljennettyä?

37634

Esim. Valkeisen lampi, Snelmanin puisto? Rötöstelijät ja juopot pois näistä paikoista!

52

1946

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skdjfskjfskld

      Vankilaan tai mielisairaalaan joutaisivat minun puolesta häiritsemästä normaalien ihmisten arkielämää.
      Avohoito on täysin epäonnistunut kokeilu minun mielestäni! Rytösakista ei ole kuin harmia kaikille ja olisi kaikille parempi kun olisivat suljettuna laitoksiin missä lääkkeetkin varmasti tulisi otetuksi!

      • suomenkieli

        Snellmaninpuisto ja Valkeisenlampi kirjoitetaan yhteen ja toinen L-kirjain kuuluu Snellmanninpuistoon. Opettele oikeinkirjoitusta, äläkä käytä kaikkea aikaasi kyttäämiseen...


      • Anonyymi
        suomenkieli kirjoitti:

        Snellmaninpuisto ja Valkeisenlampi kirjoitetaan yhteen ja toinen L-kirjain kuuluu Snellmanninpuistoon. Opettele oikeinkirjoitusta, äläkä käytä kaikkea aikaasi kyttäämiseen...

        Ja suomen kieli kirjoitetaan erikseen.


    • Senköhän-sanoin-nyt

      Avohoito on hyvä juttu. Lääkeitä saa aina yli oman tarpeen myytäväksi lapsille oluen kera nautittavaksi. Myyntipuheena käytänkin aina seuraavaa. Otatko pameja vai lähdetäänkö betsoilla liikkeelle. Ammattimaiset mielenterveyshuollon huostaanottamat avioeron pudottautuma-nuoriso-ongelmaiset lapsipotilaat ymmärtävät jo ennen rikosoikeudellisen vastuuikänsä alkamista (15v) bentsojen hyvemmyyden pameihin verrattuna. Vetamyylilaastarin syömisen siasta vatsahaavaan kuosittelenkin puranan liimaamista perskannikkaan nikotiinilaastarilla. Siitä lähtee mahtavat sävärit ja kaikki kunnioittaa, respeksiä tulloo homona.

      • Päähän-sattuu

        Pässi pamit eli diapamit on bentsoja.


    • ää.öö1

      Valkeinen on vielä rauhallinen mutta se ärsyttää kun kauniiseen Snellmanin puistoon tulevat örisemään, sitten raahaavat ja särkevät niitä penkkejä ja jättävät kasan roskia jälkeensä. Sitten puistotytöt joutuvat nostelemaan niitä painavia penkkejä takaisin. On hienoa mainosta suomalaisesta kulttuurista myös turisteille.

      • juoppojen.kieltä

        Onnggörrörrörrör mnomnomnom? .... ÖRRÖRR MÖMMÖMNJOMÖSFKMÖMMÖÖÖ!!!


    • ViinaHintansaVäärti

      "Esim. Valkeisen lampi, Snelmanin puisto? Rötöstelijät ja juopot pois näistä paikoista!"

      Kaupunki palkkaisi vartijoita, jotka sitten säännöllisesti hätistelisivät juopot pois alueeltaan. Kaupungin talous vaan on kuralla.

      Juopot joisivat sitten sisätiloissa ja osittain metsissä, joita on lähiöissä ja kauppakeskusten lähellä. Termi kuusibaari. Samoin juotaisiin > halvemman hintaluokan pubeissa ja käytäisiin huikalla vessassa ja lisättäisiin omista pulloista viinaa grogeihin.

    • VELMIES

      KAUPUNKI TARVITSEE YHDYSSANOJEN KIRJOITTAJIA.VALKEISENLAMPI KÄRKKYY PERUSKOULUN HYVIN SUORITTANEITA YHDYSSANOJEN MAAKAREITA.

    • matutmölyää

      Lähetetään kaikki matuapinat pois maastamme niin mölyn määrä vähenee ratkaisevasti. Kyllä ainakin minä muutaman juopon mölyt siedän, mutta matuapinoiden mölyämistä vihaan.

    • tolkun_ihminen123

      Jo oli tänä viikonloppuna rymyäminen aloitettu vaikka puolimetriä lunta ympärillä. Tavallisten ihmisten kaunis ja rauhallinen ulkoilupaikka menee piloille kun nuorison retkut piikittävät itseään, metelöivät ja humaltuvat Valkeisen rannoilla. Olisipa vielä Aatun ajat niin näillekin ihmisille löytyisi loppusijoituspaikka.

    • elekrep_

      Lobotomia ja kastrario on niitä varmimpia keinoja, Pil-lurallin ajaminen vähentyisi huomattavasti siinä sivussa. Ilmeisesti lisättävä poliisikoulutukseen kyseisten toimenpiteiden suorittaminen.

      • jörgen_mathias

        Liiallinen pillun ajatteleminen nuorilla miehillä johtuu joko älyllisestä jälkeenjääneisyydestä jolloin vaistomaiset suvunjatkamiseen liittyvät refleksit voimistuvat tai liiallisesta alkoholin käytöstä, koska todistetusti nousutila lisää hetkellisesti eräiden hormonien tuotantoa ja vilkastuttaa ajatustoimintaa.


    • tavallinen_ihminen

      Alkaa sataa vettä ja inhottavat juopottelijat Valkeiselta, Snellmanin puistosta ja Satamasta joutuvat nelisnurkkaiseen koko loppukesäksi. Pääsee vihdoin ja viimein lenkkeilemään lasten ja koirien kanssa ilman että tulee huonoja vaikutteita!

    • euiforpoåp9weio

      Parkkipirkot voisivat joutessaan tehdä jotain hyödyllistä ja häätää juopot jonnekin syrjään. Juopothan syyllistyvät pysäköintivirheeseen, ovat vallanneet kaikki ihmisten pysäköintipaikat notkuessaan jokaikisellä penkillä ettei kunnon ihmiset pääse istumaan.

    • valveutunut.kansalainen

      Tänä iltana oli nuorisoa jotka vetelivät jostakin piipuista savuja. Pilvi nousi korkeuksiin saakka ja oli aika sakea. Poliisit ei mailla halmeilla. Olen todella huolissani lammen rannoilla rehottavasta huumeenkäytöstä.

    • IlIlIlIlIl

      Voisiko Kuopion poliisi vahtia vähän tarkemmin esim. Snellmanin puistoa ja Valkeisen rantoja, joissa nuoriso kokoontuu sotkemaan paikkoja, ryyppäämään viinaa ja käyttämään huumeita? Koskaan ei näy poliisia paikan päällä näissä paikoissa. Tietääkö poliisi edes, että tuollaista menoa harrastetaan?

    • Kuopion.Vahtimestari

      Voisiko poliisi puuttua häiritsevään kaahailuun, revittelyyn ja parveiluun ym juopotteluun satamassa olevalla aallonmurtajalla? Useana yönä siellä on iso määrä autoja joista on laitettu täysille musiikit soimaan. Kuuluu kilometrin päähän.

    • nimimerkki__

      Voisiko nämä viinijuhlat siirtää jossain vaiheessa jonnekin Karttulan Korpeen koska rauhalliselle ihmiselle joka asuu omistusasunnossa rannan vieressä aiheutuu valtavasti meluhaittaa tuosta jumputuksesta? On se kumma että vielä vuonna 2018 annetaan pilata ihmisten rauha ja hiljaisuus!

    • dwl

      Valkeisen rannat ovat lähes täysin tyhjentyneet rytysakista, ja poliisi ajaa rannoilla harvase tunti. Onko tilanne lopullinen? Aika näyttää! Lammelle uskaltaa jälleen mennä lasten ja koirien kanssa, lenkkeilemään, pelaamaan palloa, kalastamaan. Nyt vaan kaupungin kaikki huumenuoriso kasvatuslaitoksiin ja aikuisemmat vankilaan loppuiäkseen.

    • kyllästynyt.rymyyn

      Poliisimiehet pitäisi laittaa Snellmanin puiston ja Valkeisenlammen sisääntuloreiteille päivystämään ettei kukaan mene puistoihin istumaan kaljojen kanssa. Jos tällaista yritetään niin poliisi voi ottaa kaljat pois. Tämä olisi oikea malli toimia.

    • palstasalapoliisi

      Huomaatteko näitä viestejä alkaa tulvia palstalle aina samaan aikaan vuodesta, tuossa toukokuun aikana. Silloinhan lumet sulavat näiltä leveysasteilta ja aurinko alkaa lämmittää, ihmiset kokoontuvat ulos juhlimaan koulun päättäjäisiä ja kevättä. Joku siitä kovin pahoittaa mielensä. Ei tästä talvisaikaan puhuta lainkaan täällä.

      • Kuopionasioista

        Sama idiootti kirjoittelija asialla.


    • kuopion_lainvalvoja

      Voisiko poliisi puuttua enemmän Kauppakadun/Vuorikadun kulmilla rellestävien ihmisten menoon ja aloittaa ulkona ryyppäävien ihmisten tehosakottamiskampanjan? Joka aamu katu on täysin siivoton, täynnä räkää, paskaa ja oksennusta. Lisäksi kaikki pullot ja kaljalasit on rikottu katuun.

    • käsittämätöntä

      Milloin metelöitsijät ja päihteiden suurkuluttujat lopettavat rauhallisten ihmisten häiriköinnin, menevät oikeisiin töihin ja alkavat pitää yhteiskuntaa meidän muiden tavoin pystyssä?

      • mätyötäteenenjokapäivä

        Kyllä työssäkäyväkin voi joskus lomallaan tai vapaallaan ottaa kännit. Wanha sanontakin on, raskas työ, vaatii raskaat huvit! Näin se välillä voi mennä ja yhteiskunnan esimerkkiaikuisten on vaan kiristeltävä hampaitaan tai proteesejaan!


    • vituttaako

      Veikkaanpa ettei tämä trollihäirikkö joka näitä tänne laatii ole tehnyt itse mitään hyödyllistä tämän yhteiskunnan eteen. Kyttää vaan muiden tekemisiä ja kirjoittelee havaintojaan keskellä yötä roskapalstalle.

    • anonyymi_CBn

      Hienoa että oli lehteenkin saatu juttu tästä maleksimisongelmasta. Olen tällä palstalla useaan otteeseen todennut, että Kuopion suurin ongelma ovat häiriökäyttäytyjät yleisillä paikoilla, joissa ihmiset haluaisivat rauhassa lenkkeillä koirien tai lasten kanssa. Kuopion pahimmat ''räkälät'' sijaitsevat Sokoksen taustalla ja edustalla, Sankaripuistossa ja Amarillon nurkilla, näissä on ympärivuotista häiriköintiä havaittavissa. Kesäisin ongelmana ovat erityisesti Valkeisenlammen itäranta, Kuopionlahden aallonmurtaja, Snellmanin puisto ja Satamassa Albatrossin ympäristö. Viime vuosina myös Maljalahden pelipuiston ovat kaljoittelijat sankoin joukoin vallanneet käyttöönsä. Yhden häirikköryhmän muodostavat nykyään valitettavasti myös korkeakoulujen opiskelijat, jotka eivät tunnu opiskelusta välittävän vaan riehuvat jatkuvasti haalarit päällä lumihangessa ja mutavellissä, sotkien ja rikkoen paikkoja, mm. Snellamanin puiston suihkulähteen vuosi pari taaksepäin. Kannatan kovan kurin saattamista yleiseen käyttöön siten, että huonosta julkisesta käytöksestä annettaisiin kova sakkorangaistus ja jos toiminta jatkuu niin henkilö voitaisiin toimittaa tapauksesta riippuen joko mielenterveyshoitolaan, vankilaan tai työleirille.

    • Yöunensamenettänyt87

      Ärsyttää tuo basson soittaminen ja jumputtaminen keskustan alueella, missä kaikki kaikuu jo muutenkin. Harmaa volvo soittaa todella lujaa keskellä yötä kun töissä käyvät ihmiset yrittävät nukkua. Oletteko huomanneet samaa vai olenko ainut...

      Enkä puhu nyt vain pienestä jumputtamisesta, vaan sellaisesta että ikkunat helisee!

      • yökyyläkö

        Miten ois korvatulpat?


    • ei.ole.todellista

      Harmittavan aikaisin tänä vuonna. Vänärillä, Valkeisen rannalla, toripöydillä ja Satamassa on ollut tällä viikolla päivittäin kaljanjuojia. Sentään Snellmanin puisto säästyy nyt järjettömältä käytökseltä.

    • llI

      Lammen rannalla ajoi poliisipartio jonka pysäytin ja kysyin onko heillä tiedossa lammen rannalla viime vuosina rehottanut nuorten päihdeongelma. Sanoivat, että on tullut palautetta asiasta ja tänä vuonna he pitävät paikkaa erityisen tarkkaan silmällä. Hyvä että jotain edistystä on tapahtunut! Nuoriso kuriin vaan ja töihin joka ikinen.

    • Anonyymi

      Olen laittanut myös poliisille sähköpostia asiasta. On aika lopettaa kauniin ympäristön tuhoaminen ja turmeleminen vain siksi, että pennuilla ei ole mitään muuta viinankittauspaikkaa.

    • Anonyymi

      Saatetaan lähteäm mutta kohta ollaan takasin tultu kaljaa kittaamaan ja piseroo kyttäämään.
      Siellähän lasiparvekkeellasi tyhjää kyttäät.

    • Anonyymi

      C mon, jotkut uusiin taloihin asettuneista ovat maksaneet asunnostaan lähes miljoona euroa. Onko kaljaveikoilla edes käsitystä siitä, millainen raha se on? Kannattaisiko mennä ihan oikeasti töihin ja säästää ne kaljaan menevät rahat vaikka rahastoihin, että jonain päivänä saisi myös itse edes jonkinlaisen luukun ostettua omiin nimiin...

      • Anonyymi

        Miksi ostaa oma asunto? Ei sitä asuntoa voi ottaa mukaan, kun vaihtaa hiippakuntaa. Turha sitä on jättää perikunnalle. Rahat ovat kiinni turhissa seinissä.

        Jos asunto on kokonaan maksettu tai velkaa on jäljellä vähän, on yksi mahdollisuus niin kutsuttu käänteinen asuntolaina. Siinä asuntoa vasten saa joka kuukausi rahaa pankista.

        – Kertyneen varallisuuden turvin palkataan hoitaja ja jäädään kotiin asumaan kuolemaan saakka. Ihmiset syövät ja elävät asuntonsa, lapsille ei aina jätetä perinnöksi mitään.


    • Anonyymi

      Huumeita liikkuu ja käytetään runsaasti pätkällä Sankaripuisto-kaupungintalo. Keskivaiheilla bussipysäkkien kohdalla olevat betonirappuset tuntuvat olevan räkäsakin vakiopaikka. Siinä voivat kaikki käydä päivittäin ihmettelemässä Kuopiolaista tulevaisuutta. Näistä hepuista pitäisi joskus tulla meille uusia rakennusmiehiä, lääkäreitä, kansanedustajia jne.

    • Anonyymi

      Jota tapahtuu ympäri kaupunkia, poliisi sanoi, että he ovat havainneet asian mutta eivät näe aihetta jokaiseen tapaukseen puuttua. Minusta kuitenkin alkoholin juominen julkisilla paikoilla on halveksuttavaa ja vain suomalaisen räkälä-tasoisen sakin touhua.

    • Anonyymi

      Ei saisi kokoontua sankoin joukoin Valkeisille jne. Toivottavasti poliisi tiedostaa että siellä on perinteisesti juhlat käynnissä ja tuhansittain juopottelijoita.

    • Anonyymi

      Taas on viime päivinä ollut kekkerit käynnissä, musiikki soi ja kalja roiskuu. Poliisia ei näy mailla halmeilla. Epäselvää on viettävätkö joutenoloaan opiskelijat vai huumeveikot.

    • Anonyymi

      Lämpimät kevätpäivät ovat koittaneet ja tutut porukat ovat löytäneet tiensä Valkeisen kaupunginpuoleisille rannoille. Musiikki soi, viina maistuu ja möly kuuluu Niiralaan saakka. Poliisi ilmoitti jopa paikallisuutisissa vahtivansa lammen ympärystä, mutta yhtään partiota en ole koirankusetusreissuilla nähnyt. Jos näen, niin mainitsen asiasta. Eivät ilmeisesti ole tietoisia, tai sitten heitä ei kiinnosta. Eihän tästä montaa vuotta ole kun tuollainen porukka oli kolkannut ikäihmisen ja vienyt häneltä omaisuuden.

    • Anonyymi

      Poliisi osoitti johtamisen mallia ja komensi juopponarkit pois Valkeisen rannalta. Nyt vaan jo päivällä sama homma käyntiin huomenna ja kannattaa todeta, että puisto laitetaan kaikilta kiinni jos sääntöjä ei noudateta. Meno on mennyt aivan mahdottomaksi ja juoppoja makaa nurmikot pullollaan änkyrä kännissä!

    • Anonyymi

      Mitäpä mieltä kuopiolaiset olette uusitusta puistosta? Itse en ole vielä käynyt, mutta kuvien perusteella näyttää melko aukealta paikalta. Itse tykkäsin aikoinaan siitä juuri sen varjoisuuden takia, isot vehreät puut olivat ihania, onko ne kaikki kaadettu ja miksi?

    • Anonyymi

      Juopoillakin on oikeus nauttia puistoista! Miksi muut ihmiset saavat nauttia alkoholia puistoissa vappuna ihan luvallisesti eikä heitä olla ajamassa pois? Juopot tekee tätä samaa mutta useampana päivänä vuodesta.

      • Anonyymi

        Eläpä muuta viserrä!


      • Anonyymi

        Ne jotka puistossa päivittäin juovat kaljaa ovat juoppoja. Kokivatpa olevansa tai eivät. Sivustakatsojan näkökulmasta ovat.


    • Anonyymi

      Mistä räkäsakki saa lisää kaljaa kapakasta tultuaan??? Tuo pitäisi ehdottomasti kieltää, ja porukka välittömästi kotiin kaupungilta. Puisto menee pilalle juuri kun se saatiin kuntoon.

    • Anonyymi

      Nyt korona aikana on todella huono homma kokoontua kaljottelemaan julkisille paikoille. Poliisille tiedoksi, että jo pari viikkoa on Valkeisella ollut joka päivä kalja juhlat meneillään. Poliisi voisi tehdä selväksi, ettei lammelle ole mitään asiaa muuta kuin lenkkeilemään. Kaikenlaisesta kokoontumisesta juopottelemaan tulisi rangaista ankarasti!

    • Anonyymi

      Siis mikä ja kuka tämä trollisekopää pappa on ?

    • Anonyymi

      Miten voisi saada rauhoitettua Valkeisenlammen yöllistä menoa .

      • Anonyymi

        Yllättäen tuas Valakeisenlammesta suurin hätä, varmaan torikii pitäsj siirtee Valakeisenlammelle jottei papan tarviis lähtee keskustaan asti...


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1368
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1125
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1078
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe