Paras tapa saada naiselle orgasmi?

Tarviinapua

Eli olen itse nainen (lesbo). Olen suhteessa ja olemme puhuneet seksistä, mutta seksin suhteen olen aika uus avuton. En ole koskaan harrastanut seksiä. Ongelma on se että en tiedä miten nainen saa helpoiten orgasmin. En ole koskaan saanut orgasmia tyydyttämällä joten tässä sitä oon miettiny et jos en saa edes itelleni orgasmia miten voin saada kumppanilleni. Haluan että tyttöystäväni nauttisi siitä eikä miettis et eka kertamme oli huono koska ei saanut orgasmia. Eli kertokaa/antakaa vinkkejä miten esim. Te naiset saatte helpoiten orgasmin.

14

1885

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • N_81

      suuseksi, sormet. lelut toimii myös. mutta kannattaa noista ekoista lähteä liikkeelle. lähtekää hiljalleen liikkeelle ja pyydä toista kertomaan mikä tuntuu hyvältä, anna toisen ohjailla jos se sitä yrittää.

    • Lesbosexirunkkari

      Miehenä ei pitäisi puuttua tyttö-tyttö asioihin mutta mikäli naisesi ei suoraan torppaa pillunnuolentaa niin aloittaisin kyllä siitä. Se on hellävaraista ja siinä nuolennan suorittaja oppii aika nopeasti jutun (pillun) juonen.

      • Faora

        Olen naisena samaa mieltä.
        Tutustu huulin ja kielellä pilluun, häpyhuuliin ja klitorikseen, kaikkeen, mitä alakerrasta löytyy. Hellästi ja rauhallisesti. Kysele, miltä tuntuu. Suutele ja hivele myös sisäreisiä pilluun asti. Herkät.

        Toiseksi, naisilla paljon herkkiä ja erogeenisiä alueita kehossa, käy sormin ja huulin koko kroppa läpi, kumppanisi kiihottuu ja kostuu.


    • helinäkeijutus

      Suuseksi toimii yleensä parhaiten, mutta toki vaihtelua pitää olla ja siinä auttaa tietenkin seksilelut. Tyttöseksi on hiukan yksitoikkoista, joten lelut tulevat tarpeeseen.
      http://ihmeellinenhuone.fi/seksilelut

    • Kcjkfyoffg

      Vastuu tossa on sun kumppanilla! Jos ette ole alaikäisiä pystyy hän varmaankin opettamaan sulle just mitä pitää tehdä! Opettele hänen avullaan mitä tehdä ja anna hänen kokeilla samoja juttuja sulle! Miehenä mä olen opetellut yksilöllisesti kumppanien kanssa heidät itsesä ja se on toiminut ja toimii vaimon kanssa täydellisesti! Ja ps ei leluja alussa, sä itse suun ja käsien kanssa opettaa parhaiten ja nautitte molemmat kun huomaat toisen tykkäävän! Sitten ehkä sinäkin rentoudut tuohon... muista opettaa häntä! Heh happea ensin!

    • kuutamokiskis

      Ei ehkä kannata lähteä siitä miten toisen saa helpoiten tulemaan. Teidän pitää molempien nähdä vaivaa. Seksi on välillä parempaa kun se kestää vähän kauemmin. Tietty pikapanotkin on välillä oikein tyydyttäviä.

      Teidän ensimmäinen kerta kannattaa yrittää tehdä mahdollisimman turvalliseksi. Kokeilemalla, kyselemällä ja kertomalla omista tunteista, saat tietää mistä just sun nainen tykkää ja mistä itse pidät. Aika vaikea se on täällä sanoa mikä on teidän juttu ja miten sovitatte halunne yhteen. Jos olette/aiotte olla pitkään yhdessä, muista että molempien halut vaihtelee ajan ja fiiliksien mukaan. Kukaan ei tykkää aina samoista jutuista. Vähän kuin surullisena maistuu erilaiset ruuat ja muusikki kuin iloisena ja maku muuttuu iän myötä. Ei kannata unohtaa pilkettä silmäkulmasta. Ei se seksi ole niin vakavaa etenkin kun seurustelette. Suhde ei mene pilalle yhdestä seksimokasta. :)

      Kannattaa muistaa että naisetkin voi panna keskenään erilaisissa asennoissa! Lähetyssaarnaaja, lusikka, takaapäin (eikä välttämättä tarkoita aina anaalisekisä, samoin kuin anaaliseksi ei aina tarkoita takaapäin), sylikkäin, seisten jne. Myös suuseksiä voi harrastaa monissa eri asennoissa.

    • Taikatussu

      Strap-on kannattaa ainakin hankkia.

      • badamtsuih

        Kyllä. Lesboseksi ilman stappia käy nopeesti todella tylsäksi.


    • bemybi

      minä oon aina haaveillu pääseväni naisen kanssa touhuumaan. en uskalla kuitenkaan missään suutani tääläpäin avata koska kaikki tuntee kaiken täällä suunnalla. aloittaisin kaulan suutelulla,siitä käsivarsille, napaa nuolisin hartaasti ja kylkiä,ihania pitkiä vetoja. nuuhkisin ihoa,suutelisin suulle ,herkkiä pieniä suudelmia.korvanlehtiä,helläst hampailla. siirtyisin vatsalta nänneille,nuolisin nuolisin..ottaisin suuhun ja imisin hellästi. ja taas nuolisin. lähtisin hitaasti lähestymään ihanaa kerjäävää pillua joka kiiltelisi jo valmiina. ai että se ensimmäinen tuoksu ja maku kun lipasisin kerran,ja siirtyisin reisille,nuolisin..nuuhkisin, kuulisin kuinka kostea luola minua hiljaan kutsuisi lähelleen. varovasti siirtäisin sormeni siihen ,ihanasti kiiltävään rakoon ja painaisin sisään yhden sormen. hellästi poimisin suuhuni klitoriksen,laskisin pois. pitkä nuolaisu välilihaa ja klitorista, ja sormi taas sisään.. maistelisin mehuja ja samalla työntelisin sormea edestakaisin hitaasti,pyöräyttäisin peukalolla pientä ihanaa klitorista,ja se olisi tormakkana odottamassa kunnon kyytiä. sitten laittaisin kaksi kolme sormea,ja alkaisin naimaan sormella kovempaa,samalla lipoisin ja nuolisin ja runkkaisin,ja kun nainen alkaisi voihkimaan, siirtyisin vatsaa suutelemaan, ja reisiä,rintoja, hitaasti kiusaten. ja siitä taas uusi kierros alaspäin ..niin että nainen kerjäisi minua jatkamaan loppuun asti. sitten alkaisin hartaan nuolemisen ja imemisen ja työntelisin samalla sormia sisään ulos sisään ulos. kunne s tunnen pillun alkavan sykkimään ja kiristymään sormen ympärille,nuolisin klitorista jo kovaa ja antaisin naisen laueta niin ihanaisesti .. snuolisin kaikki mehut pois huulilta ja suutelisin suulle.. ai että olisi aivan älyttömän hieno kokea

      • Aloittajaitse

        No mikset vaan kokeile? Mitä väliä mitä muut sanoo. Ite sanoin alussa kavereille et oon bi (vaikka olin kyllä täysi lesbo) mut kaverit ymmärti paremmin jos sanoin et " oon bi" jos olisin sanonu et olen lesbo jotkut olis tällähetkellä entisiä kavereitani. Mut sähän voit mennä just tyyliin vaikka homobaariin ja tutustuu sielä uusii. Ihmisiin. Ite ainakin menisin jos riittäisi ikä.


      • ihanasuuseksi

        Tuo kuvaus kuulosti ihanalta. Saisinpa kokea sen joltain mieheltä. Olen itse heteronainen. Saattaisi se naisen tekemänäkin tuntua yhtä hyvältä, mutta en valitettavasti itse pystyisi antamaan mitään vastinetta takaisin naiselle.


    • Hoitsuuuuu

      Oletko kysynyt mielisairaanhoitajalta neuvoa?

      • Aloittaja79

        No en oikeestaan, olisko sulla antaa sen numero niin voisin soittaa kysyä ? :)


    • landon88

      Hei!
      Huimaus nainen taas läheisyys on aina hyvä tunnustusta mies tänään pystyy paitsi tähdet, ja vain kokeilla taitojaan sängyssä ymmärtävät tyttö http://bestedeuro.com. Näitä lääkkeitä voidaan käyttää paitsi sairauksien hoidossa, vaan myös helppo saada enemmän nautintoa http://medsbuyer.net

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      214
      35078
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      269
      22437
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      444
      11274
    4. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      84
      8421
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      29
      6711
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      55
      5201
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      199
      4135
    8. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      47
      1982
    9. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      35
      1883
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1647
    Aihe