Älä ruoki Pietarin-trollia!

vuosisadanmatkustaja

Pietarin-trollien viestien määrä ja niiden aggressiivisuus lisääntyvät suorastaan raivokkaasti tälläkin palstalla.

Älä vastaa trollille! Hän ja hänen työnantajansa Pietarissa saavat vastauksista lisää huomiota ja se on juuri heidän tarkoituksensakin.

41

346

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mv.Media.Valhe.XD

      Pietari Suuri hattunsa polki.

      Liiallinen kaalisoppa saattaa aiheuttaa kaasua.

      • TolkunVäki

        Jokainen oikeisvaltiota kannattava demokraatti on täällä näistä kokkeli-kepuli-persuista Putintrolli, vaikka tämä porvariväki itse tehtailee tänne massapostauksina aloituksia jossa haukutaan vasemmistolaiset, vihreät "suvakit", SDP, SAK, AY-liike ja puolustetaan yhden totuuden SSS-EKokoomusmafian perskekoja. Saatte vaan omaa lääkettänne, etteivät lukijat luule noiden äärioikeisto-ekokoomusoikeiston juttujen olevan jotenkin enemmistön mielipiteitä.


      • YTGFRE4E

        HYVÄ.JUURI NOIN. MUTTA VANJAN TROLLIT-LOPETTAKAA SE EI NATOON PASKA. LIIAN LÄPINÄKYVÄÄ TROLLAUSTA JA MENETÄTTE KAIKEN USKOTTAVUUDEN.


      • shiivodkaa

        Kaasua,kaasua, sanoo Gazprom


    • Huvittunut

      Vaivaako sinua trollauksen vainoharha? Vain Natossa ja EU:ssa on virallisesti palkkaa trollauksesta saavat henkilöt, mikähän heidän ammattinimikkeensä mahtaa olla? Nato-trolliko?

      • menehoitoon

        On vainoharhaisuutta, että täällä olisi Pietarista lähetettyjä suomenkielisiä tekstejä. Ei ole. Piearista lähtee paljon posteja venäjäksi ja jonkin verran englanniksi. Ei suomeksi. Eivät osaa suomea - eikä kiinnosta pieni maa muutenkaan.

        Ne, joita sanot Pietarin trolleiksi ovat aivan samanlaisia suomalaisia. Kuvitteetlko, että kaikki ajattelevat samalla tavalla kuin sinä? Jos haukkuu USA:aa on Pietarin trolli, eikö vain?


      • Timo_XL_

      • KahdenRintamanSota

        Eteläranta 10:ssä toimii oikeiston hybridisodan SSS-kybertrollitehdas joka tehtailee valtamediaan uutisia sekä massakommentointeja ja massafoomipostauksia. Näissä puolustetaan yhden ainoan EKokoomustotuuden politiikkaa, viedään Suomea Natoon ja haukutaan vasemmistoa, vihreitä, sdp:tä, ay-liikettä. Myös valtamedian uutis- ja ajankohtaisohjelmat ovat melko täynnä näitä hybridsotalobbareita.
        Putinin Venäjän plutokratia on perseestä, mutta myös oikeiston Suomenmyyjät on samaa eliitti-rahavaltaplutokratian lähettiläsrosvojoukkoa, joiden tarkoitus tuhota Suomen demokraattinen hyvinvointioikeusvaltio ja sopimusyhteiskunta.


      • että-miten

        miten rollit huomaa? olisi kiva vedättää niitä olan takaa.
        jos täällä on rolli-imureita, infotkaa muita,leikitään sitten vaikka putin-leikkiä.


    • venäläinen_ystävä

      dobra udra

      Sinua harmittaa se että Venäjä on vaan niin ylivoimainen kaikessa

    • Ainoa_trolli

      Ainoa Pietari-trolli on mv-lehti.

    • Hallaahon.äänestäjä7

      Venäjällä ei ole ollut valistus-aikaa, koska maa oli pitkään mongolien miehittämä
      kansa kangistui musikoiksi ja Pietari yritti jotain tehdä, valistus ei saavuttanut kansaa

      SUOMALAISET ANARKISTIT EIVÄT OLE MARXILAISIA oikeasti vaan LENINISTEJÄ
      eli
      oppineet kommunisminsa valistumattoman venäläisen yhteiskunnan kautta

      SIKSI VASLIITON PORUKKA ON TOTAALIPÖNTTÖÄ valistumattoman venäläisen yhteiskunnan leninistinen tuote

      LENIN AIHEUTTI SUOMESSA KANSALAISSODAN ja LENININ OPPIPOIKA STALIN HYÖKKÄSI SUOMEEN TAPPAEN 100 000 SUOMALAISTA


      Edes nämä eivät ole tuoneet vasliiton pöntöille järkeä päähän

      • huomauttaja

        miksi et mainosta enää mitävittua-lehteä?


      • Timo_XL_

        Itseasiassa mongolien joukoissa taisteli monia ugrilaisia, joten mun mielestä Venäjä kuuluis kyllä Suomelle!? Pitäskö vinkata Niinistölle et ottas asian esille kun ens kerran näkee Putinin et alkaisvat jo pakata laukkujaan?


    • Surullinenvenäjä

      Sivusta huomautus.
      Venäläisyys perustuu lahjonnalle. Systeemiä joutuu lahjomaan koko elämänsä. Siksi on vapauttavaa kun sieltä pääsee pois. Venäjällä ei selviä jos ei koko ajan lahjo ja solmi kontakteja jotka tarvittaessa auttavat. Leviathan elokuva mm kertoo tuon järjestelmästä. Epäile kaikkia, älä luota kehenkään, lahjo ja juoni. Se syntyy äidinmaidosta, on elämän ehto.
      Eikä se ominaisuus lähde ihmisistä pois. He ovat valmiita pettämään kenet tahansa omien etujensa takia. Ja tuo ajattelu tekee heistä oman systeeminsä vankeja. Se on surullista. Voivatko he koskaan vapautua epäluulosta jää nähtäväksi.

      • einatolle

        Aloittaja itse ruokkii trolleja vaikka niitä ei ole, natotrolleja kyllä piisaa.


    • Kaalisoppalemuaa

      Ryssät ovat haisevia ali-ihmisiä.

    • Emmakari

      Kaikki täällä on trolleja.

      • punnikki

        Minä olen Tukholman trolli. Suomalaiset on aina jotenkin jälkeenjääneitä kaikista länsimaista, ja jopa Venäjästä. Siinä sitten pieni maanpläntti yrittää olla jotenkin hirveän fiksu, ja samaan aikaan oppimistaso laskee ja monikulttuurisuus sekoittaa senkin vähän, mikä on jotakin Suomi-kulttuuria!
        Siinä sitten vapistaan, jos USAn herrat ei huoli Valkoiseen taloon ja pelätään että sossun elättien ruoka loppuu, jos Venäjä hyökkää! Suomalaisten unelmahöttö, jota levitetään maailmalle vain siksi, että saadaan mamumäärät nousemaan ja tyhjä, tylsä maa saa asukkaita!
        Ruotsalaisten mädättämällä valmistama hapansilakkakin on parempaa, kuin purkkisoppanne! Ja Ahvenanmaakin on paljon elintasoisempi autonomialue, kuin mäntti manner- Nato-Suomi!


      • KjiähKiäjh
        punnikki kirjoitti:

        Minä olen Tukholman trolli. Suomalaiset on aina jotenkin jälkeenjääneitä kaikista länsimaista, ja jopa Venäjästä. Siinä sitten pieni maanpläntti yrittää olla jotenkin hirveän fiksu, ja samaan aikaan oppimistaso laskee ja monikulttuurisuus sekoittaa senkin vähän, mikä on jotakin Suomi-kulttuuria!
        Siinä sitten vapistaan, jos USAn herrat ei huoli Valkoiseen taloon ja pelätään että sossun elättien ruoka loppuu, jos Venäjä hyökkää! Suomalaisten unelmahöttö, jota levitetään maailmalle vain siksi, että saadaan mamumäärät nousemaan ja tyhjä, tylsä maa saa asukkaita!
        Ruotsalaisten mädättämällä valmistama hapansilakkakin on parempaa, kuin purkkisoppanne! Ja Ahvenanmaakin on paljon elintasoisempi autonomialue, kuin mäntti manner- Nato-Suomi!

        SAiko iso-isäsi suomalaisen kuulan mahaansa?


    • Trollikin.näkee.nälkää

      Mun käy niin sääliksi köyhiä trolleja jotka riutuu kun Putinilla ja kavereilla on miljarditilit Panamassa, huvijahdit, jetit ja luksukset. Siksi ruokin pikkutrolleja.

      • SamatSanay

        Samoin EKokoomusmafian isännillä.


    • Ammattitrolli

      Trollaus on kivaa.

    • Trollallaa

      Ei venäläisissä ole ihmisinä vikaa. Se systeemi tekee heistä selviytyjiä, pakon edessä. Venäjän johto vain käyttää tavallisia ihmisiä hyväkseen. Trollienkin on pakko trollata. Ajatelkaa sitä helevettiä mikä trollaajan päässä pyörii kun saliittoteoriat pyörittää elämää ja sen tarkoitusta aamusta iltaan, ei käy katteeks. Sääliksi käy yksinäinen trolli jossain Pietarin esikaupungissa vailla mitään tulevaisuutta.

      • Päätähäntää

        Sähän tässä foliopäänä salaliittoteorisoit trolleista, jotka on luotu informaatiosodanläynnin pelotteeksi.


      • pietsuntilta

        OLi johto mitä hyvänsä, mutta tavalliset ihmiset ovat mukavia.


    • ÄÄNESTÄNJOVAS

      Sehän jo tutkittiin ja todettiin, ettei mitään "pietarin trolleja", ole kuin äärioikeistosairaan veropakolaiseliitin haaveissa. Venäjää ei voisi vähempää kiinnostaa, lilliputti-Suomen porvareitten uho.

      http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3552548-kritiikkia-kuntaliitosta-sote-valinnanvapaus-voi-vahingoittaa-heikoimpia

      Suomen kansalta on jo viety aidot työpaikat, kunnollinen toimeentulo ja perusturva, vahvat julkiset palvelut, joihin jokaisella kansalaisella olisi varaa.

      Jenkkien ja veropakolaiseliitin sotilasliitolle jyrkkä EI, nyt ja tulevaisuudessa.

    • Aamenta

      Vielä surkeempi ajatus on se ettei Venäjällä ole kuin yksi maaninen trolli Kremlin suurissa yksinäisissä saleissa, joka aamusta iltaan trollaa suomi24 palstalle epätoivoisia viestejään.

    • pieni.ihminen.vs.Putin

      Trollit on kuin itikat, suurrikollinen Putin duunaa paljon vakavampia asioita:

      Venäjän valtiolliseen tiedusteluun kuuluvan verkkovakoojaryhmän hyökkäyksistä Suomeen on saatu uutta näyttöä. Sofacyksi tai Pawn Stormiksi kutsuttu ryhmä on yrittänyt päästä käsiksi Sanoma Oyj:n ja Ukrainan konfliktia tutkivan kansainvälisen Bellingcat-ryhmän tietoihin. Hacquebordin mukaan ryhmä on osa Venäjän valtiollista tiedustelutoimintaa. Myös Saksan tiedustelupalvelu on vahvistanut tiedon.
      Tutkijan mukaan ryhmä on hyökännyt useita tiedotusvälineitä vastaan eri puolilla maailmaa. Onkin hyvin todennäköistä, että ryhmä on pyrkinyt pääsemään käsiksi toimittajien tietoihin. Hiljattain he tekivät samankaltaisen hyökkäyksen Angela Merkelin puoluetta CDU:ta vastaan Saksassa. Huijauspalvelin oli pantu pystyyn myös Tanskan puolustusvoimiin kohdistunutta hyökkäystä varten.

      http://yle.fi/uutiset/venajan_verkkovakoojat_ottivat_kohteekseen_sanoman_tyontekijoiden_sahkopostit/8917782

    • Tohtori-Kiminkinen

      Tämän avauksen aloittaja on otettu hoitoon psykiatriselle osastolle jossa diagnoosin tulos oli: kaksisuuntainen mielialahäiriö.

      Kaksisuuntaista mielialahäiriötä eli bipolaarihäiriötä kutsuttiin ennen maanis-depressiivisyydeksi. Kaksisuuntainen mielialahäiriö on pitkäaikainen ja vahvasti perinnöllinen mielenterveyden häiriö.

      Häiriötä luonnehtivat tavanomaisesta poikkeavat mielialojen vaihtelut: masennus ja maniajaksot sekä niin sanotut sekamuotoiset jaksot vaihtelevat. Välillä sairastuneella voi olla täysin oireettomia jaksoja tai jaksoja, jolloin oireet ovat hyvin lieviä.

      Kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavilla on taipumusta kärsiä alkoholi- tai muusta päihdeongelmasta poikkeuksellisen usein. Runsas juominen voi voimistaa sekä mania- että masennusjaksoja.

      Ma­nia­jak­so­jen ai­ka­na mie­lia­la ko­ho­aa lii­al­li­ses­ti tai muut­tuu kiih­ty­neek­si

      Maniajaksot ovat masennusjaksoja helpompia tunnistaa, koska sairastuneen käyttäytyminen on niin silmiinpistävän aktiivista. Maanisen vaiheen aikana bipolaarihäiriöstä kärsivä voi tuntea erittäin voimakasta ja epärealistista hyvää oloa useita viikkoja ja jopa kuukausia.

      Maniajaksoja leimaa usein harkintakyvyn puute. Häiriöstä kärsivä saattaa tehdä asioita, jotka tuottavat hänelle itselleen ja hänen läheisilleen runsaasti vaikeuksia. Hän voi esimerkiksi sotkea raha-asiansa täysin tai käyttäytyä seksuaalisesti riskialttiisti. Seurauksena voi olla ongelmia perheen, työn ja poliisin kanssa.

      Maaninen käyttäytyminen ei välttämättä ole iloista, vaan varsinkin nuorella ihmisellä mania saattaa näkyä aggressiivisena kiihtymyksenä. Useimmiten maanista jaksoa elävät eivät koe, että mikään olisi vialla, eivätkä he siten halua ottaa vastaan apua. Lue tapauskertomus aiheesta.

      Ma­sen­nus­jak­so­jen ai­ka­na sai­ras­tu­nut ko­kee usein syyl­li­syy­den ja ar­vot­to­muu­den tun­tei­ta

      Kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivät eivät useinkaan hakeudu hoitoon ensimmäisten oireiden ilmaantuessa. Hoitoon hakeutumisen syy on tavallisesti pitkäkestoinen ja vaikea masennusjakso.

      Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön liittyvät masennusjaksot ovat maanisia jaksoja yleisempiä. Masennusjaksot ovat hyvin samantapaisia kuin vakavasta masennuksesta kärsivän ihmisen masennustilat. Masennusjakson aikana kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivä kokee syvää väsymystä ja keskittymiskyvyn puutetta, myös unihäiriöt ovat tavallisia.

      Häiriöstä kärsivän mielessä voi liikkua arvottomuuden ja syyllisyyden tunteita ja ajatuksia kuolemasta. Maanisten jaksojen seurauksena voi olla vaikeuksia taloudellisten asioiden ja ihmissuhteiden kanssa ja nämä pahentavat entisestään kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivälle erittäin tyypillisiä syyllisyyden tunteita.

      Se­ka­muo­toi­set jak­sot si­säl­tä­vät se­kä ma­sen­nus­ta et­tä ma­ni­aa

      Sairausjaksot voivat olla myös sekamuotoisia, jolloin niissä esiintyy yhtä aikaa sekä masennusta että maniaa. Sekamuotoinen jakso voi olla erityisen tuskallinen, koska sairastuneen ajatustoiminta on hyvin kiihtynyttä, mutta ajatukset masentuneita. Kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivällä voi olla aistiharhoja tai harhaluuloja, jotka eivät kuitenkaan ole laadultaan ja selkeydeltään samanlaisia kuin skitsofreniaa sairastavalla.

      Tyy­pin II kak­si­suun­tai­ses­sa mie­lia­la­häi­riös­sä ma­nia­jak­sot ovat lie­vem­piä

      Tyypin II kaksisuuntaisessa mielialahäiriössä maniajaksot ovat tasaisempia niin sanottuja hypomaanisia kausia. Hypomaaninen jakso ei ole niin vakava, että se aiheuttaisi merkittäviä vaikeuksia työssä tai sosiaalisissa suhteissa. Kakkostyypin kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivät hakeutuvat usein hoitoon vain masennusjaksojen aikana ja siksi häiriö saattaa jäädä kokonaan tunnistamatta.

      Lää­ki­tyk­sen nou­dat­ta­mi­nen ja oi­rei­den tun­nis­ta­mi­nen on tär­ke­ää

      Kaksisuuntaista mielialahäiriötä hoidetaan yleensä mielialaa tasaavilla lääkkeillä, niin sanotuilla toisen polven antipsykooteilla, ahdistusta ja unettomuutta lievittävillä lääkkeillä sekä häiriön masennusjaksojen aikana masennuslääkkeillä.

      Sopivan lääkityksen löytäminen kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön saattaa viedä aikaa, mutta parhaimmillaan lääkityksellä pystytään tehokkaasti estämään tai lievittämään masennus- ja maniajaksoja. Ennen oikean lääkityksen löytymistä, lääkkeitä ja annoskokoja saatetaan joutua vaihtamaan useampaan kertaan. Joskus paras lääkitys on useamman lääkkeen yhdistelmä.

      Hoidon onnistumisen kannalta lääkkeiden ohjeenmukainen käyttö on välttämätöntä. Huomattava osa kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavista ei käytä lääkkeitä ohjeiden mukaan. Syynä saattavat olla esimerkiksi sairaudentunnon puuttuminen maniavaiheessa, haluttomuus hyväksyä häiriötä todeksi, lääkkeen aiheuttamat sivuvaikutukset tai tiedon puute lääkehoidon mahdollisuuksista häiriön lievittämisessä ja oireiden estämisessä.

      Kaksisuuntaisessa mielialahäiriössä lääkehoito saattaa kestää vuosien ajan niin sanottuna ylläpitohoitona. Ainoastaan siinä tapauksessa, että häiriön oireet ovat hy

      • Jos kopioit tekstiä jostakin lähteestä, niin ilmoita lähde. Muuten plagioit. Tulee mieleen erilaiset kopiokonegradumaisterit vuosien takaa.


    • suurikiusaus

      Trolleja on niin hauska nöyryyttää koska ne on niin saatanan tyhmiä.

    • Hckyckyc

      Hupaisa aloittaja,palstan vakiotrolli ja mielenterveyspotilashan se siinä taas työnsä äärellä

    • Härnäystaktiikka

      Kybersodankäynnistä kertovat tutkijat ja maanpuolustuslaitoksen henkilöt ovat kyllä äärettömän sinisilmäisiä tai puolueellisia, arvatenkin kokoomusjäsenkirjojensa takia. Venäjän hybridisodankäynnistä ja trolleista kerrotaan ummet ja lammet, muttei esim. Naton/USA:n hybridisodankäynnistä EU:ssa ja Suomessa lainkaan, vaikka keinot on ihan samat. Varsinkin tämä yksi neitonen joka kirjoitti kirjan kybersodasta kulkee täysin yksipuolisten näkemysten silmikossa, veikkaan että Naton hybridisotilaana.

      Kun Putin sanoi että Romania ja Puola ovat Venäjän maaleja ohjuspuolustuskilven takia, niin sehän oli pelkkää faktaa ja realismia, ei uhkailua.

      Mitenköhän USA mahtaisi suhtautua jos Venäjän sota-alukset partioisivat Karibianmerellä, tai Meksiko olisi Venäjän kanssa puolustusliitossa ja siellä olisi venäläissotilaita? No Kuuban kriisihän sen jo aikoinaan kertoi. Varmasti koettiin uhkana.

      Suomen liittyminen Natoon kaksinkertaistaisi Venäjän Natomaarajan, ja Pietari sekä Moskova olisivat lähellä kriiseissä Suomea, aajaa maata jonne saa Natokalustoa sijoitettua ihan toisella tapaa kuin Baltianmaihin. Aivan samaa kuin jos Venäjä solmisi Kanadan kanssa puolustussopimuksen. En usko että vapaat maat siinä vain päättäisivät omista asioistaan.

      Putinin Venäjä on epävarmuustekijä Euroopalle ja Suomelle, mutta ei USA/Natokaan hyvää hyvyyttään täällä toimi. Sillä on omat tarkoitusperänsä ja pitkälti USA:n maailmanpoliittiset intressit, joissa Suomen etu ei ole pääasia. Nyt tilannetta Itämerellä, Baltianmaissa ja Itä-Euroopassa tahallaan kiristetään, kuten myös Suomessa USA:n joukkojen harjoituksin ja Ruotsissa Natokeskustelun avulla. Venäjän kaikenlainen provosoituminen tai poliittinen retoriikka sataa Natointoilijoiden laariin.
      Siksihän provosointia halutaan juuri alueella lisätä, että vastaprovot lisäisivät Natokannatusta kansan keskuudessa.

    • vuosisadanmatkustaja

      Mainiota matskua!

      Kari Suomalaisen sanoin "Kun ammun pusikkoon ja sieltä kuuluu rääkäisy, tiedän osuneeni!"

      • Kardukardu

        Kari Suomalainen ei ampunut pusikkoon,korkeintaan hakkasi vaimoaan silloin tällöin.Kääntyi muuten katoliseksi kuten Soini ettei vaimo voisi ottaa eroa:).Muuten hyvä piirtäjä ja hyviä juttuja välillä vaikka olikin oikeustolainen pieru.


      • Timo_XL_

        Kun ampuu itseään päähän, myös sieltä kuuluu rääkäsy (ja muuta sä et sit enää kuulekaan) mutta ET tiedä osuneesi, koska kuolit juuri!

        Ellet o sit niin umpisurkee ampumaan et vejit hutin!? :/


    • trilli

      Yhdysvalloissa ihaillaan Jessikka Aron taistelua Venäjän propagandaa vastaan. EHDOTUS: Mitäpä jos Windows ja muut käyttöjärjestelmät poistaisivat tuen näiden "TROLLI-kansojen" käyttämän Kyyrillisen fontin suhteen. Siis poistuisi käytöstä heidän tietokonejärjestelmistä, "näin rautalangasta väännettynä", jos lukija et ymmärtänyt! Olisiko tässä vastalääke trollien torjumiseksi? En tiedä, tietävätkö viisaammat?

      • Htfufj

        Sinua viisaammat,siis kaikki loput maapallon ihmiset.Kyllä he tietävät mutteivät kerro.


      • mv.Media.Valhe.XD

        Mv-linkkejä ei kukaan omilla aivoillaan ajatteleva edes avaa ja lupanaureskella ei selvästikään osaa englantia tai ymmärrä mistä artikkelissa edes puhutaan, koska nuo Jessikkan luonnehdinnat ovat mv-"lehden" omia aivopieruja, joten tässä aito artikkeli:

        http://www.nytimes.com/2016/05/31/world/europe/russia-finland-nato-trolls.html?_r=0

        Kummasti vaan jäljet johtavat NY Timesin toimittajankin tutkiessa asiaa herroihin Johan Bäckman ja Ilja Janitskin.

        S24:n jatkuvan mv-"lehti" -linkitetyn Jessikka Aro -lokakampanjan takana on jompikumpi näistä.

        Sen tietää tässä vaiheessa jo maallikkokin.

        Ja näillä kahdella "isänmaan ystävällä" on selkeä yhteistyö menossa, koska mv julkaisee tätä materiaalia, kirjoittaapa sen kumpi tahansa heistä.

        Kiittää täytyy kuitenkin siitä, että nämä kaksi nimenomaan ovat ansiokkaasti tuoneet sinisilmäisille suomalaisille selväksi sen, että venäläisten hybridisota ja mediavaikuttaminen ovat totisinta totta.

        http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/05/23/baltian-maat-venajan-propagandasodan-kohteena

        ja itse dokkarissa -yllätys, ullatus- yhtenä rahoitettuna venäläispropagandistina esitellään meidän kaikkien ikioma dosentti Johan Bäckman
        http://areena.yle.fi/1-3352222

        Ja artikkelissa haastateltu Ilja Janitskin ei tietenkään rahanahneena voi olla pahoillaan siitä, jos Moskova rahoittaa Bäckmania ja Bäckman laittaa PayPal-tukena Iljalle saamansa voitelurahat ja vaikkapa kirjoittaa pseudo-nimen takaa mv-"artikkeleja."

        Ei tämä ole sen monimutkaisempi kuvio. Nämä kaksi shakkinappulaa vaan mediasta pois, niin loppuu venäjätrollaus 99,9 %:sti. Jessikka Aro -trollaus 100 %:sti.

        Miksei näin tehdä? Syy on hyvin yksinkertainen. Mitä enemmän luemme venäjätrollausta ja näemme kuinka typerää, valehtelevaa ja epärehellistä se on, kun sen kirjoittavat nämä kaksi vilpitöntä kansan ystävää, SITÄ VARMEMMIN tavalliset Suomen kansalaiset muuttuvat venäjävastaisiksi. Nämä kaksi tekevät sen paljon tehokkaammin kuin yksikään valtamedia voisi tehdä. Ihan vaan sillä kun ovat mahdollisimman paljon joka paikassa esillä omana itsenään ja paljastavat oikeat kasvonsa. Kumpikin luulee, että emme huomaa, vaan palvomme heitä. Ihan niinkuin toveri Putin tai jenkeissä Trump.

        ...ja jos haluaa ottaa illan ratoksi kunnolla vaikkapa suuren ja mahtavan veljeskansamme vodkaa, niin napsut joka kerta kun Johan Bäckman huutaa toisen keskustelijan päälle tai sanoo sanat "juntta" tai "fasisti". Muutamalla pullolla pärjää :D

        Venäjä-ilta
        https://www.youtube.com/watch?v=dsJ5kX3pE5Y


      • Sirstitoren

        Tämä natotrolli kuuluu sarjaan Torsti Siren,suurin ero on että on vielä tyhmempi.Tämän puutteen hän korvaa loputtomalla trollaamisella,kymmenillä aloituksilla ja älyttömillä väitteillä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1415
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1127
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      967
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      867
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      830
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      733
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      723
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe