Säästö ja talletus sekä tavoitetilit

Kannattaakosaanähdä

Minä avasin danskebankissa tavoitetilit, jonka kk-korko on 0,5 %. Olen tyytyväinen ja katson mitä saan säästetty. Myös säästötili/talletustili minulla on, joten katsotaan, onnistunut. Tileistä ei mene palvelumaksua eikä Tilinhoito -maksuja. Minulla on etupaketti.

13

258

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kewadq

      Selvä.

      Kotimaiseksi kivijalkapankiksi tuo onkin jotenkuten siedettävä korkotaso. Jos joku muunkinlainen palveluntarjoaja kelpaa, niin tällä hetkellä paras suomalaisille tarjottava säästötilin korko on Norwegian Bankin 1,75 %. Mutta tälle tielle jos lähtee, niin kannattaa varautua vaihtamaan palveluntarjoajaa tilanteen muuttuessa. Entinen pitkäaikainen korkokisan kärki Nordax maksaa tällä hetkellä vain 1,15 %.

    • nöfs

      Tosin Dansken tilin *kuukausikorko* ei taatusti ole 0,5 %. Sehän tarkoittaisi yli 6 % vuosikorkoa ennen veroa.

      Mutta juu, onhan se hyvä että Danskella on edes yksi tyytyväinen asiakas. Vaikka se tyytyväisyys perustuisikin väärin ymmärrettyihin tiliehtoihin.

    • Kultapossukerhonjäsen

      Ensin olin postipankin asiakas, sitten sampopankin, sitten lonkan ja nyt olen danskebankin tyytyväinen asiakas. Yritä sinä samaa.

    • Viiskytpenninen

      Danske säästö ja talletustili ovat ilmaisia, niistä ei mene palvelumaksua, ainakaan sen mukaan, minkä tiedon itse tilin avatessa olen saanut. Korko on todellakin 0,5 %. Mutta toisella määräaikaisena talletustili llääkärille korko on 0,10 % ja siihen kokoon pitää jo muutama tuhatlappunen olla. Olen tyytyväinen tällä hetkellä danskebankin.

    • Twainffs

      Vuosikorko 0.5%... kyllä kaikki osaa lukea

    • Viiskytpenninen

      Ota selvää kysymällä pankista. Minä avasin tilin ja katsoin tilejä, kyllä nämä korot ovat totta. Kannattaa kysellä, silloin ei pety.

      • hlöps

        Ai 0,5 % kuukausikorko on totta, kivijalkapankin säästötilillä vuonna 2016? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


    • kannattaakatsoa

      Mitäs minä sanoin. Näin sitä ajatellaan, vai mitä. Kannattaa katsoa ja kokeilla. Luulotauti ja ivailu ei ole mitenkään mukavaa. Jokainen etsii itselle sopivan pankin ja on tyytyväinen.

      • hlöps

        Mitähän sinä mahdoit sanoa? Tuolla nimimerkillä ei ole yhtään aiempaa viestiä tässä ketjussa, joten oletettavasti olet puhunut itseksesi tai sitten jossain ihan muualla.

        ->Opettele käyttämään vain yhtä nimimerkkiä yhdessä ketjussa, niin joku voisi ymmärtääkin mitä yrität sanoa.


      • ergergreger

        Oli miten oli, mutta sellaista pankkia ei Suomessa (tuskin edes koko EU:n alueella) ole joka maksaa 0,5% korkoa säästötilille kuukaudessa. Nordean säästötilistä voi ehkä saada 0,5% korkoa vuodessa, mutta ei taatusti kuukaudessa. Ja tuo 0,5% vuosikorkokin on nykyään säästötiliksi hyvä korko.

        Ja muuten, tilien korko ilmoitetaan pankeissa AINA vuosikorkona, ei ikinä kuukausikorkona. Mikään pankki ei ilmoita kuukausikorkoa, joten 0,1% korkoa toisessa pankissakin tarkoitti 0,1% vuodessa, ei kuukaudessa. Korot tosiaan ovat nimittäin nykyään käytännössä nollassa ja yritykset joutuvat usein jopa maksamaan talletuksista.


    • säästöt

      Mitäs minä sanoin. E-possu on nordeassa ja jotkut kehuvat hyväksi järjestelmäksi. Minä laitan joka kk jotain säästötilille ja aina elämä voittaa, vaikka menojakin tuppaa tulemaan liiankin kanssa. Kun sitten huomaa pienen pesämunan säästyneen, niin sepäs iloa tuo.

    • kuukausisäästäjä

      En ollut yyytyväinen tiliini hoten lopetin sen ja avasin myöhemmin uuden. Possupankitkin tulevat Olemaan täynnä. Olen säästänyt jo jonkin aikaa joka kuukausi possuun euroja ja muita kolikoita ja seteleitäkin tulevaisuudessa. Säästelen niin kauan kuin pikkurahaa ja kolikoita käytetään ja se onkin helpoin tapa säästää vararahasto kotiin. Kolikoita ja seteleitä joka kuukausi ja tilille kerrytetään rahaa joka eläkkeelle jäädessä auttaa jonkin verran.

    • Ylpeäpenneistä

      Minulla on kolme tiliä, jotka ovat jatkuvasti tyhjiä. Tätä pankki miettii ja minä opettelen säästämään muutaman kympin kerrallaan. Etten huijaisi itseäni suurilla säästöistä ja käyttäisi kaikkea.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      287
      2596
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      95
      2050
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1606
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      157
      1437
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1278
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1195
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe