Enpä tiedä, Pohjois-Karjala

Metsämökin-tonttu

Mietityttää kovasti nämä suunnitelmat. Tarkoitus on muuttaa takaisin P-K:aan ennen syksyä. Nyt on alkanut mietityttää tuo joukkoliikenne. Jos ostan talon vaikkapa Eno-Uimaharju seudulta niin miten pääsen sieltä asioille esim. Joensuuhun? Minkälaiset on yhteydet lentokentälle tai junaan?
Havahduin onneksi jo nyt tuohon tosiasiaan, enkä vasta sitten kun muutto on jo tehty.

17

403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Metsien_mies
      • Tervetuloa_Okuun

        Outokumpu on erinomainen paikkakunta! Edulliset vuokrat ja jos omaa havittelet, P-karjalan halvimmat talot löytyy! Palvelutaso hyvä.
        Toki suur-joensuu-illuusio-toimikunnan trolli lisää tähän ne vakiovalehtelunsa, muttei niistä kannata välittää. Heillähän on jokaisella P-karjalan paikkakuntapalstalla ikioma trollinsa.


    • totuudentorvelo21

      älä helvatissa muuta jos vielä pystyt perumaan. tosin jos asut Lapissa tai Kainuussa niin ehkä sitten. ei tänne hiipuvaan maakuntaan kannata muuttaa. Joensuu on ainut mikä kehityy ja muu Pohjois-Karjala näivettyy siinä rinnalla.

    • Erkki-

      Tervetuloa Joensuuhun, keskustan liepeille mutta kaikkialle muualle kannattaa muuttoa välttää paikkakuntien näivetyksen vuoksi. Joensuu ja Kontiolahti Liperi on kasvavia alueita joita voi suositella kenelle vaan..

      • Esimerkillinen_kaupunki

        Unohdit tärkeimmän eli Outokummun! Meillä on täällä edullista ja tilaa riittää. Ei ole huumejengit kiusana eikä alkoholistit vaivaa.


    • eipäkaduta

      ei todellakaan kannata kuunnella täällä muitten mielipiteitä,päätös on tehtävä itse ja omista lähtökohdista ei muitten mukaan, näin minä tein kun muutin pohjois-karjalaan enkä päivääkään ole katunut vaan päinvastoin, se on vaan henkoht tai perheen asia..ps.yhteyksien saaminen koko maailmaan on vain järjestelykysymys vaikka olisi huonommat yhteydet mihin muuttaa, näin on minullakin eikä ole tuottanut ongelmaa lähtiessäni matkaan milloin minnekin suuntaan jos toiseem

      • omaarauhaa

        sammoo mieltä, ja eikös ne o autoot kesittyhyn millä liikkua aloittajankin???


    • Siperiaan

      Joensuu on sillä puolella Suomea pohjoisin paikka , mihin voi muuttaa. Siitä pohjoiseen muuttuu ilmasto ja maisemat radikaalisti. Eno alkaa olla jo Kainuuta. Ellei tietysti hae juuri sellaista masokistista kokemusta.

    • äläostanoiltatolloilta

      Kuuntele minua kun nyt neuvon,jos olet ehkä muuttamassa jonnekkin esim:pohjois-karjalaan vaikka enoon,niin älä osta taloa,sieltä jää sitten myymättäkin jos katumaan joudut,älä osta muutenkaan kupla hintaisia asuntoja täältä.

      VÄLITTÄJÄT AIVAN KAIKKI ,SIIS AIVAN KAIKKI ON HUIJAREITA, KOVAN LUOKAN HUIJAREITA,vältä noita kaikin tavoin.

      Ja jos päädyt niin hölmöön ratkaisuun kuin ostoon niin,tingi ja paljon pyynnöstä,sillä alueella on niin saatanan pihiä mulkkua kun kaupat on tehty ja kohde osoittautuukin vaikka miksi eli reklamaatioa alat esittämään niin joutuu hommaamaan liivi miehet jotka tosin hakevat noilta ihrapaska pohjois-karjalais tollopaskoilta rahat sitten varmuudella ,mutta vältääksesi tätä tingi heti ennen kauppaa.

      Menossa nytkin tilanne kun kaveri osti talon joensuun keskustasta ja myyjä väistelee eikä ymmärrä että henki saattaa jopa lähteä,terveys sillä menee mikäli ei maksa yli määräistäkin,liivimiehet on jo valmiina hakemaan kaverin mukaansa ja siinä ei auta sitten maamme laulu eikä ystäväsä lapsien.Noita vitun pöljiä on ne paskamaha ukot jotka myy ja huijaa ihmisiä,joutaavat saadakkin elinikäisen opetuksen vammoineen.

      Eli liivimiehet turvaa kyllä koska jos et saa hintalaadultaan rahalle vastinetta niin joudut tuohon,koska nuo ei maksa vapaehtoisesti,mutta muutoin kyllä joutuvat pulittamaan mikäli kokeilla haluavat.

      Neuvon sinua älä osta pohjois-karjalasta,hinnoissa on ilmaa puolet,älä osta,alue on ihan paskaa aluetta kaupallisesti, ihmiset huijaa sinua ostat mitä vaan,ja ne ei itse älyä sitä edes.

      • 0500555---

        Onko sulla lääkitys kunnossa ja kohdallaan vai onko sua huijattu niin rankasti että olet katkera ??

        Joensuu on turvallinen paikkakunta ostaa tlo / asunto siitä pääsee myymällä eroon hyvällä hinnalla.
        Naapurikunnat Liperin Ylämyllyä ja Kontiolahtea lukuunottamatta kannattaa kiertää vaikka niistä saakin halvalla asunnon näin ollen siitä ei kuolevilla paikkakunnalla pääse eroon muutoin kuin maksamalla ostajalle..

        Tervetuloa Joensuuhun..


    • 676767

      Pohjois-karjala on hyvä asua , muutta oma auto on hyvä olla.
      Muutin takaisi hesestä ja olen tyytyväinen vaara karjalaa.
      EN missään nimessä muuta takaisin etelään ,täällä jopa talvi on talvi ja kesä kesä.
      Eikä tämä ole kainuuta, vaan pohjoiset ilmat vaikuttavat säässä paljon. jos tykkää vielä kuljeskella luonnossa , ei pelkää liikaa metsän otuksia , niin hyvä.
      Jokaisen itsensä päättä mitä ostaa, mutta hyvin pidetty ja tuuletettu talo on hyvä. Siis alkuun vuokralle ja ,sitten katsastaa mitä on tarjolla. Yleistä liikennettä on vähän , mutta tätyy varautua siihen , että pärjää jopa omin voimin, Ostamamme talo ei ole kultakaivos , mutta meille toimiva . vanha maatila. paljon rakennuksia ym. Lähellä valtatietä ?

    • ToivotonTapaus

      Ei ne asunnot/talot, vaan työpaikat! Muuta tänne VAIN jos sinulla on työpaikka. Työttömyys, etenkin pitkäaikaistyöttömyys, on täällä Joensuun seudulla kova; työtä et saa niin millään mistään. Vaikka asuminen ja eläminen on toki halvempaa kuin pääkaupunkiseudulla, niin aikasi seiniä tuijotellen ja talvimaisemaa ikkunasta katsellen kaivannet jo työtä. Toimintaa. Säännöllisiä tuloja. Sisältöä elämään.

      Ja vielä eräs huomio: työttömänä täällä P-Karjalassa joudut kestämään sen, että työttömiä syytetään työttömyydestään. Asenne on, että "oma vika". Yleisimmin työttömiä katsotaan nenänvartta pitkin alaspäin. Työttömänä joudut kestämään sen, että olet b-luokan kansalainen.

      Joensuussa humanistimaisterit eivät työllisty. Pitää olla duunari. Pitää olla lähihoitaja, ja nuori iältään. Ammattikuntien raja-aidat/esteet/pätevyysvaatimukset ovat kovia; mutta mikäs työnantajan valitessa työntekijöitä Joensuussa - päteviä riittää jonoksi asti. Edes siivoojaksi et pääse ilman koulutusta. Korjatkaa, jos olen väärässä...

      • huonoaaluetta

        Et sinä väärässä ole,asuntojen myynti sakkaa täydellä teholla kun kyse on omakotitalosta vain rakentaminen on melko kovaa talojen suhteen.

        Jo reijola alkaa olemaan korpea ja hammaslahdesta on hyvinkin vaikeaa myydä talo,toinen on kiihtelysvaara ja ylämylly,eno,ja uimaharju.Kontiolahti on hinnoitellut itsensä ulos jo 20 vuotta sitten,eli karta sitä.

        Rääkkylä,kiteen liperi,on ulkona täysin uimaharju.

        Ilomantsia on varmaan turha mainita tai jotain lieksaa ne on myymätöntä.

        Kaikista parhain pieni kunta on tohmajärvi pohjois-karjalassa,ja syy miksi?Tuolla on raja ja edullinen asua muutenkin,sieltä kipaisee maailman suurimpaan maahan venäjään hyvin nopeasti ja käy polttoaineet ja auton osat renkaat hyvin edullisesti.

        Muut on oikeastaan ihan paskoja paikkoja kuolevia seutuja.

        Tohmajärven kylänläpi vilisee noin 150 000 henkilöä joka kuukausi jopa enemmänkin.

        Talot on suhteelisen edullisia ja polttoaineet parturit jne...rajaa hyväksi käyttäen.

        Alue on vielä siitä erikoinen jopa poikkeuksellinen,syrjäisiinpiinkin paikkoihin sivukyliin nousee uusia taloja.

        Varmasti ei ole huonopaikka verrattuna vaikka kiteeseen jonka vieressä kääkkii konkurssin partaalla oleva rääkkyläkin jne.

        Tuo kuntahan tohmajärvi meinaan tekee vain tiliä joten se kertoo aika paljon.

        Tohmajärven kunnan alueelle on tulossa uusi siis uusi liikekeskus,missä kunnassa muualla tehdään enään liikekeskusta,korkeintaan joensuussa.

        Töitä ei liene ole liijemmin mutta venäjältä 1 km päästä rajasta saa leipää 40centtiä kipale,meeppäs joensuuhun ostamaan niin maksat 5 kertaisen hinnan.Että sielä joensuussa on niin kepuli vedätystä kun olla ja osaa kaikessa.

        Oma neuvoni on älä osta vaan vuokraa.Vuokrata ei siis kannata mistään enosta enään,sekun liittyi joensuuhun niin johan pomsahti vuokrien hinnat kuolevassa kylässä.


      • Tuhmajärvi

        1900-luvulla markka-aikaan ostettu ja nyt maksettu/kunnolla remontoitu talo alle 20 km Joensuusta siihen parhaaseen suuntaan (=itään), kunnon työpaikka ja pari autoa käytössä. Eipä käy Tohmajärveäkään kateeksi.
        Itse en juo ainakaan paljoa, enkä polta tupakkaa. Aika kuluu ihan mukavasti omissa harrastuksissa ja askareissa ilman jonottelua tai rymyämistä viina- ja tupakkapumaskojen kanssa ryssissä. Tankkaus sujuu nopeasti ihan kotimaassa siihen klonk-ääneen josta tietää, että tankki on täysi.


      • PaskaKaupunki

        Mikäli vain pystyt niin kierrää Itä-Suomi kaukaa. Erehdyin muuttamaan ja ostamaan talon ja nyt on mitta täysi tätä sairasta paikkakuntaa. Ja nyt taloa ei saa myytyä kuin puoli ilmaiseksi tässä perselävessä. Vittumaisin paikkakunta missä olen koskaan asunut ja työskennellyt tänne ei kannata tulla ainoata elämäänsä pilaamaan, josta vain muut tuntuvat vielä nauttivan.


      • ArvoValta
        PaskaKaupunki kirjoitti:

        Mikäli vain pystyt niin kierrää Itä-Suomi kaukaa. Erehdyin muuttamaan ja ostamaan talon ja nyt on mitta täysi tätä sairasta paikkakuntaa. Ja nyt taloa ei saa myytyä kuin puoli ilmaiseksi tässä perselävessä. Vittumaisin paikkakunta missä olen koskaan asunut ja työskennellyt tänne ei kannata tulla ainoata elämäänsä pilaamaan, josta vain muut tuntuvat vielä nauttivan.

        Toisille Pohjois-Karjala on unelmien täyttymys.
        http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/121462-verolistalle-ponnahtanut-davidsonin-pariskunta-viihtyy-valtimolla-taydellinen-paikka-asuaArvoValta


      • Hyväesimerkki
        ArvoValta kirjoitti:

        Toisille Pohjois-Karjala on unelmien täyttymys.
        http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/121462-verolistalle-ponnahtanut-davidsonin-pariskunta-viihtyy-valtimolla-taydellinen-paikka-asuaArvoValta

        Aivan eri asia tulla asumaan 2 miljoonan tuloilla ja viettämään eläkepäiviä. Ei varmaan ole niin väliä mitä asunto on maksanut ja saako siitä rahojaan koskaan takaisin ja halutessaan voi lähteä pois ja vaikka polttaa mökkinsä mennessään niin ei tuntuisi missään. Ei myöskään tarvitse käydä töissä, koska siinä voisi tulla polkaistuksi paskaan ja petyttyä pahoin. Voin kuvitella Englannista muuttaneen herran ja rouvan tekemässä täälläpäin Suomea tavallisten duunareiden töitä, siinä olisi paikalliset juntit yhteistuumin kateuksissaan lyömässä kapuloita rattaisiin minkä ehtisivät, siinä sitä olisi sitten hienoa tehdä töitä. Olisi hauska tietää moniko jo tuumii, että minkalaisia rikoksia on täytynyt tehdä, että omaisuus on saatu hankituksi? Osaan kuitenkin olla iloinen heidän puolestaan jos on löytynyt mieluinen asuinpaikka ja mukavat ihmiset ympärillä. Hienoa on myös, että verot on maksettu Suomeen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1741
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1735
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    8. 114
      1699
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe