Aamulehti vittuilee Soinille kuvan kera

pörisevä.peräreikä

Aamulehti vittuilee tämänpäiväisessä pääkirjoituksessaan mukaulkoministeri Timo Soinille oikein raskaamman kautta. Pääkirjoitukseen liitetty kuva kertoo kaiken Soinin ja persereikäpuolueen nykyisestä tilanteesta.

http://d17md65w07h7d0.cloudfront.net/aamulehti/content/uploads/2016/05/31200221/23692341-730x486.jpg

Tämän jälkeen Soini varmaankin syyttää Aamulehteä kulttuurimarksismista.

Aamulehti on kunnostautunut aikaisemminkin ikävillä eli todellisuutta pettämättömästi kuvaavilla persuotoksilla aikaisemminkin. Tampereen Peltolammilla lapsuutensa ja nuoruutensa viettänyt yksinhuoltajaäidin koulukiusattu reppanapoika Jussi Halla-aho julisti Aamulehden boikottiin, kun lehti törkeni joitakin vuosia sitten julkaista juttunsa kuvituksena kuvan, jossa Jussi näytti aivan omalta itseltään neuroottisen helakanpunaisena ja typerä töröhuuli-ilme kasvoillaan.

17

252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hakeeko Persut nyt sääliä tollasilla inhimillisen oloisilla kuvilla? Täältä sitä ei ainakaan tipu.

    • TolkunKEPU

      Karmee porsas.

      • juoppopersuminäkin

        Timpalla normi krapula-aamu?


      • paljassaaren.majakka
        juoppopersuminäkin kirjoitti:

        Timpalla normi krapula-aamu?

        Suoros ja kannatuskäyrä sojottavat molemmat alaviistoon, kiemunkilaiset pölhöt hajoittavat puoluetta, edellisen illan virvokkeet jyskyttävät ohimolla ja oppositio vittuilee. Olo on varmasti karmea. Onneksi Timpuralla on kuitenkin elinikäinen diplomaattipassi tienattuna. Muulla ei olekaan niin väliä.


      • ja-sitten-pösähtää
        paljassaaren.majakka kirjoitti:

        Suoros ja kannatuskäyrä sojottavat molemmat alaviistoon, kiemunkilaiset pölhöt hajoittavat puoluetta, edellisen illan virvokkeet jyskyttävät ohimolla ja oppositio vittuilee. Olo on varmasti karmea. Onneksi Timpuralla on kuitenkin elinikäinen diplomaattipassi tienattuna. Muulla ei olekaan niin väliä.

        Soinisäätiössä riittää miljoonia parannella krapulaa laatukonjakilla?


    • Kossuvissyttelijä

      Jestas, mikä jysäri! Kyllä on pöljä ulkoministeri, kun ei ole oppinut, ettei värillisiä viinoja kannata hörppiä, vaikka ilmaiseksi saisi.
      Eipä taida Eduskunnassa olla puhallustestiä töihin tullessa! Siivooojille ehkä, mutta ei näille aatelisille.

      • lyllertävä.laardikasa

        Normaalijärjellä varustetut ihmiset ymmärtävät, ettei viinaa voi juoda joka päivä. Ns. ilmaisen viinan äärelle jatkuvasti pääsevät oppivat myöskin yleensä, että arkipäivisin ja/tai ennen työpäivää ei oteta tärpättiä.

        Takiaispallukka ei ilmeisesti ole vieläkään oppinut tätä. Nykyisessä suojatyöpaikassaan pallukka saa jatkuvasti kutsuja suurlähetystöjen ja monien muiden tahojen järjestämille päivällisille ja illallisille. Pallukalla on mahdollisuus syödä ja juoda useana iltana viikossa muiden piikkiin, eikä alkoholissa säästellä, kun vieraaksi on saatu valtioneuvoston jäsen.

        Takiaispallukka ei ilmeisesti kykene hillitsemään itseään näidsä tilanteissa. Jotain voi päätellä siitä, että pallukan sairaalloinen ylipaino alkoi nousta aiempaa kovemmalla tahdilla vuoden 2011 eduskuntavaalien jälkeen. Vieraiden valtojen lähettiläät alkoivat tuolloin trahteerata pallukkaa, kun pallukasta oli tullut uav:n puheenjohtaja.


      • 19-17

        Ilmeisesti homma on mennyt siihen, että aamulla ei käynnisty, jos ei vedä kunnon siivua konjakkia. Päivällä, jos ei ole sopivia tilaisuuksia, on myös nappailtava, jotta ei pääse krapula yllättämään.

        Soini hahmoa kun katselee, arvaa, että on kakkostyypin diabetes miehellä tai kovaa vauhtia tulossa. Viimeistään nyt olisi tehtävä tärkein: Ruokavaliota, liikuntaa ja painoa pois. Alkoholi myös vähiin, mieluiten kokonaan pois.


      • e-e-en-kommentoi

    • Ter...erseestä

      Kumpa ei piankin tekisi Haaviston Heikit? Toivotaan parasta.

    • vätyspelle.iivisniemi

      Veronmaksajien rahoilla itsensä muodottomaksi lihottanut vätys. Kyllä huomaa, ettei tuota ruumista ole oikealla työllä rasitettu. Ja puolueen romahtaneesta kannatuksesta johtuva päänsärky on puolestaan vätyksen oman narsismin ja petollisen luonteen ansiota.

    • pusi-pusi-pusi

      Timo on niin söpöläinen ja suloinen.

    • Mitähän_siitä_tulee

      Timppahan tuossa joku aika sitten käsitteli suhdettaan syömiseen. Tässä lyhennelmä:

      Suomen armeija on mainio paikka. Muistan, kun metsäkeikalla ruokapönttö ilmestyi metsän reunaan. Sitten syötiin. Jollakin ihmeen ilveellä olen aina ruokaa saanut hankituksi ilman mainoksia ja moraalisaarnaa. Ei se saastuta ihmistä, joka menee suusta sisään.
      Ruoka epäjumalana menee hilseeni yli. Minun puolestani jokainen saa syödä mitä lystää. Lihaa tai pupunruokaa. Nälkä ei lähde syömättä. Ei ole varaa olla ronkeli. Ei kai syömiseen jäsenkirjaa tarvita?
      Minultakin aina kysytään onko ruokarajoitteita. Ei ole todellisia, eikä itse keksittyjä. Syön, jos nenän eteen kannetaan. Mitähän siitäkin ajanoloon tulee, kun on kymmentä eri sorttia saatavilla?

    • aikahäpeä

      Jytky on ensimmäistä ja viimeistä kertaa pullistelemassa ministerinä. Verhojen takana etsitään kiivaasti vihreää oksaa ja suojatyöpaikkaa Soinille. Malli Jyrki Katainen sopisi Soinille,mutta ei tunnetuista syistä johtuen ole mahdollinen. Nyt on koko ulkoasiainhallinto valjastettu Soinin urasuunitteluun. Diplomaattikunta on märätty mainostamaan Soinia ja tarjoamaan ex ulkoministeriä kansainvälisiin tehtäviin.
      Koko ulkoasianhallinto kokee tapaus Soinin kovin kiusallisesksi ja jytkyn mainostamisen maailmalla vastenmielisesksi.

      • Asioista_perillä

        Varma tieto, että ympäristöministeriössä räätälöidään Soinille jytkyneuvoksen elinikäistä virkaa, ja Lindsrömille tuhnuneuvoksen. Kuului hallitussopimuksen salaiseen lisäpöytäkirjaan.


    • tolkun.tulkku

      Ulkonäöltään Soini on kuin Arvo Aallon ja Taisto Sinisalon "rakkauslapsi"!

    • Alpoholi

      Kaikki eivät voi olla George Glooneja eikä Tauno Paloja. Ehkä hilpein kirjoitus kautta aikain liittyi erään Soininpalvojan kirjoitukseen, jossa hän ilmaisi huolensa median tarkoitushakuisesta kuvituksen valinnasta. Media kuulemma päämäärätietoisesti valitsi Soinista aina epäedullisia kuvia. Oli jopa liittänyt joitain esimerkkejä näistä kuvista kirjoitukseensa. Hilpeys tuli siitä, että yksi esimerkkikuvista oli Soinin oman, juuri ilmestyneen, kirjan kansikuva.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      445
      13966
    2. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      164
      3108
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      62
      2761
    4. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2652
    5. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      38
      2127
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      171
      2098
    7. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      1987
    8. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      42
      1585
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      64
      1547
    10. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      23
      1512
    Aihe