Minua pelottaa...

Liesendlotte

Mua pelottaa psykoosi. Mua pelottaa se totaalinen romahtaminen missä sä et enää tiedä mikä on totta ja mikä on harhaa. Mua pelottaa sellaiset sekopäät , jotka tahtoo tehdä mulle pahaa. Ne on niitä menneisyyden haamuja. Mua pelottaa kaikki elämän muutokset ja mua pelottaa että tää masennus ja ahdistus ja väsymys ja uupumus eivät enää lopu. että mä elin niin huonon ja vääränlaisen elämän että paluuta terveyteen ei enää ole. Mua pelottaa että mä olen vain ikuisesti yksin ja kaikkien hylkäämä ja vihaama ja jättämä. Mua pelottaa että ikinä mikään mitä minä olen tai mitä mulla on annettavan ei riitä kenellekään ja silti mun on pakko elää ja olla ilman elämänsisältöä. Mua pelottaa kaikki uusi ja vieras. Mua pelottaa vakava sairastuminen ja se etytä mä en pääse ikinä naimisiin. Mua pelottaa että lihassäryt ei lopu koskaan että ne ei enää lopukaan. Mua pelottaa että en sitttenkään onnistu saaamaan elämään ihallintaan ja mua pelottaa että ikinä ei löydy ketään joka olisi mulle tukena ja puna silloin kun sitä tarvtisen . Mua pelottaa että mä olen tuhonnut rikkonut särkenyt kaiken ja koko elämäni ja tulevaisuuteni. Kun se miksi minä olen kasvanut se on nyt minä. Ja kaikki näkee kaikki tietää. Mua pelottaa että joudun maksamaan menneisyydestäni koko loppuelämäni . Kaiken se vei kaiken mä menetin ja tulevaisuus on täysin auki. Mua pelotttaa se että mulla ei ole suunnitelmia eikä ns samanlaisia mahollisuuksia kuin kaikilla muillakin mua pelottaa se että kaikki ne ovet mitkä oli joskus mulle auki on nyt sulkeutuneet mua pelotttaa että mitä jos mä en jaksaan mitä jos mä en selviäkään mitä jos mä selviänkin ja mikään ei kuitenkaan muutu. Mua pelottaa että entä jos koko mun elämä olikin tässsä että muuta ei enää ikinä tule koska en osannut tämän paremmin ja hienommin elääen osannut rakentaa ja investoida omaan elämääni niinkuin muut. Ja niillä on nyt paljon hyvää.

2

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Meneeteen

      Älä pelkää. Yritä elää siinä toivossa, että saat kaikki ne voimat joiden avulla voisit parantaa menneen haavoja. Älä luovuta. Mene eteenpäin. Juttele luotettavalle henkilölle, johon tiedät luottavasi, tämän henkilön pitäisi myös ymmärtää ja auttaa sinua parempaan suuntaan. Itselläkin on nyt asiat huonommin, mutta en voi lannistua. Minun täytyy yrittää mennä, koska ei se auta ketään jos lannistun. Onnea matkaan. Tietenkin jos olo ei anna millään periksi vaikka yrität parhaasi niin rukoile. Läheinen sanoi minulle, että koskaan ei ole liian myöhäistä.

    • varmaantiesit

      Minusta sun pitäiskin totaalisesti romahtaa, käydä pohjalla, josta voisit tulla sitten pikkuhiljaa ylöspäin. Jos olen kaiken oikein ymmärtänyt.

      Sinä et ole mikään ihan tavallinen ihminen. Se vaatii veronsa, mutta et kai haluakaan olla tavis. Vähän viisaammathan ovat myös erikoislaatuisia.

      Elämä on ihan siedettävää ilman kemikaaleja. Eikä niitä enää tee mieli, kun niistä vierottuu. Hyviä puolia löytyy koko ajan enemmän.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2478
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2240
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2072
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1873
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe