Kympin mokaajat

AjatelkaaEnsin

Miksi sallitte koneelleni Ms automaattiset päivitykset? Ettekö ymmärrä että Update asetuksia voi muuttaa helposti? Yhtään kymppiin johtavaa kb ei ole tullut omalle koneelle kun asetus on ollut,ilmoita ja lataa tärkeimmät päivitykset. Ei siis mitään suositeltavia ja valinnaisia eikä ole haitannut käyttöä. Miksi jättää kone yöksi kun päivitys ei kestä kovin kauan alle puol tuntia. Onko nuoret käyttäjät niin tumpeloita että antavan koneen olla auki yön. Minulla on uudehko W7 hyvä kannettava johon en halua W10. Päivittäisessä käytössä on nykyään pari Android 10" tablettia ja niiden kanssa ei ole ongelmia. Käyttömukavuus,ei jaksaisi istua pöydän ääressä tuntikausia,sohvalla helppoa.
En ymmärrä niitä jotka kokeilevat kaikkea ja kun epäonnistuvat niin valitetaan. Viisas välttää ongelmia.

18

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muinaisromut

      Ei mitään järkeä roikkua noin muinaisissa viime vuosikymmenen systeemeissä, seiskassa ja yhtä vanhassa android v1.6:ssa. Andropad 1 256mb muistilla.
      Käyttöjärjestelmät ovat seiskan jälkeen kehittyneet paljon paremmiksi.

      • windows_meuhkaaja

        Mitä sie pikkuruinen meuhkaat?


      • omanlainen-

        Minulla on vanha Nissan, ja toimii ihan hyvin pienessä ajossa. Miksi vaihtaisin aina uuteen ja uuteen, kun tuollakin pääsee paikasta toiseen siirtymään.


    • symbian_ja_7_roikkujat

      Ovathan jotkut myös jumittuneet käyttämään Symbian S60 puhelinta, eivätkä halua vaihtaa sitä mihinkään uudempaan malliin. Haluaa että on fyysinen näppäimistö jolla on paljon parempi kirjoittaa kuin kosketusnäytöltä ja totutut vanhat symbian sovellukset ja pelit, joista ei halua ikinä luopua.

      Tietokoneessa pitää olla saman aikakauden windows-versio, jolla vielä pystyy kopioimaan tiedostoja siihen puhelimeen, ja sen takia ei voi hankkia yhtään uudenaikaisempaa konettakaan tai edes päivittää käyttöjärjestelmää vähemmän vanhentuneeseen versioon.

      • oioioiooooh

        Niksi puhelimeen pitäisi jotain tietokoneesta kopioida, muutenkin täynnä kuin turusen pyssy.
        Yleensä kopioiminen menee toiseen suuntaan.


    • pettynyt10

      Asenna GWX control panel niin ei tarvitse katsoa Windows 10 mainontaa tai pelätä pakkoasennuksia!!

    • roikkuminen_uutta

      90-luvulla kun ainoastaan insinöörit ja tekniikasta ymmärtävät nörtit käyttivät PC-koneita, kukaan ei roikkunut vanhoissa Windowseissa. 1992 kun Windows 3.1 tuli myyntiin, kaikilla oli jo Windows 3:t eikä kukaan roikkunut 7 vuotta vanhassa 1.0:ssa tai 5 vuotta vanhassa 2.0:ssa. Myös kun win95 tuli myyntiin, siihen päivitettiin heti, ja hitaimmatkin päivittäjät viimeistään vuoden sisällä.

      Vasta XP:n myötä pc:tä on markkinoitu kodinkoneen tyyppisenä jokakodin laitteena, jolloin kaikenlaiset tumpelot ovat aloittaneet windowsin käytön, ja myös käyttivät xp:tä sen 12 vuotta ikäänkuin käyttöjärjestelmä olisi pesukone tai imuri. Vaikka tuollainen ei ole ollenkaan normaalia. Kone voi olla vanhempikin, mutta uusimpaan windowsiin kuuluu päivittää aina viipymättä.

      • t6364retewreq

        No ei mene näin. Harrastelijat tietysti päivittävät uusimpiin heti tai vaihtelevat useiden välillä. 90-luvulla Windowsia ei tarvinnut. Windows 95 ehkä oli kotikoneilla se juttu.

        Ammattikäytössäkin on vielä XP-koneita, katsos kun kaikki laitteet ja ohjelmistot eivät toimi uudemmilla käyttöjärjestelmillä. Ei kukaan täysjärkinen ryhdy maksamaan kymmeniä tuhansia siirtymäkustannuksia ainoastaan siitä ilosta, että pääsisi opettelemaan uuden käyttöjärjestelmän, ohjelmistot jne.


      • t6364retewreq kirjoitti:

        No ei mene näin. Harrastelijat tietysti päivittävät uusimpiin heti tai vaihtelevat useiden välillä. 90-luvulla Windowsia ei tarvinnut. Windows 95 ehkä oli kotikoneilla se juttu.

        Ammattikäytössäkin on vielä XP-koneita, katsos kun kaikki laitteet ja ohjelmistot eivät toimi uudemmilla käyttöjärjestelmillä. Ei kukaan täysjärkinen ryhdy maksamaan kymmeniä tuhansia siirtymäkustannuksia ainoastaan siitä ilosta, että pääsisi opettelemaan uuden käyttöjärjestelmän, ohjelmistot jne.

        "No ei mene näin. Harrastelijat tietysti päivittävät uusimpiin heti tai vaihtelevat useiden välillä. 90-luvulla Windowsia ei tarvinnut. Windows 95 ehkä oli kotikoneilla se juttu."

        Itseasiassa sitä vanhassa roikkumista oli 90-luvullakin jonkin verran mutta tämä nykyinen tapa roikkua vanhoissa paskoissa on uutta ja käsittämätöntä. Windows tosiaankin on suunniteltu uusittavaksi joka versioss tai joka toisessa versiossa.

        "Ammattikäytössäkin on vielä XP-koneita, katsos kun kaikki laitteet ja ohjelmistot eivät toimi uudemmilla käyttöjärjestelmillä."

        Ei sillä ole mitään väliä kun ne on tehty uusittavaksi.

        "Ei kukaan täysjärkinen ryhdy maksamaan kymmeniä tuhansia siirtymäkustannuksia ainoastaan siitä ilosta, että pääsisi opettelemaan uuden käyttöjärjestelmän, ohjelmistot jne."

        Tietysti maksetaan kun vanha näivetty kelvottomaksi. Itseasiassa sehän menee niin, että liiallinen vitkastelu tekee hommasta vain kalliimpaa. Windows kun on uusittu suunniteltavaksi joka versiossa tai joka toisessa versiossa niin tämä näkyy Windows XP jutuissakin niin, että Windows 7:ssa oli XP Mode sitä varten, että oli helppo uusia Windows, MS Office ja lukemattomat muut sovellukset uusiksi ja eristää joku vanha ja vaikeammin uusittava XP Modeen. Sitä ei siis tarvinnut uusia kaikkea samana päivänä.

        Homma on tietystikin paljon kalliimpaa jos laiminlyö uusimiset, että jos aiemmin olisi selvinnyt kymppitonneilla niin sehän vasta kallista on kun meneekin satoja tonneja. Se tietysti on kallista kun mistään ei löydy mitään yhteensopivaa osaa/laitetta ja joutuu tekemään enemmän muutoksia koodiin ja kirjoittamaan kokonaan uusiksi.

        Kysehän on lähinnä velan ottamisesta. Tässä vaan otetaan silloin teknistä velkaa mutta oleellisesti kyse on samasta kuin jättäisi laskut maksamatta ja ottaisi vielä päälle pari kulutusluottoa. Sitten maksetaankin enemmän kun on laskut ulosotossa, maksetaan ulosottomaksuja, lainan kuluja, lainan korkoja jne. Eihän tuossa ole mitään järkeä vaan pitää uusia ne laitteet ja ohjelmat kuten on suunniteltu. Niin järkevät ihmiset tekee.

        Se ei tarkoita sitä, että pitäisi heti päivittää uusimpaan uuteen. Ihan hyvin toimii jos vaikka Windows XP 32-bit päivitti Windows 7 64-bittiseen ja tästä sitten päivittää Windows 10:n vaikka ensi vuonna. Siinä välissä toki uusitaan käyttispäivityksen yhteydessä tietokoneet ja MS Office, Windows 7:n siirryttäessä yhteensopimattomat sovellukset XP Modeen ja ennen Windows 10 muutosta siivotaan vanhat asennettavat käyttöliittymät HTML5:lle tai Windowsin sovelluskauppaan.

        Eihän tuossa selaintekniikassa mitään uutta ole, sovelluksia tehty yritysverkkoon sillä 90-luvulla jo ja julkiseen verkkoon siirtyi 2000-2004. Microsoft itse kehoitti myös hävittämään vanhat paskat Windows 7:sta joskus 2011, että siirtyy HTML5:n.

        Niin eikös tuo ole selvä juttu, että tulee valtavasti kuluja jos jotkut roikkuu jossain Windows XP:ssä ja 90-luvun sovelluksissa kun pitäisi Windows 10:n siirtyä? Oma vikahan se ollut.


    • äölkjhgfds

      Jutuista päätellen koulujen kesälomat alkaneet..

    • liian-rajusti

      Ennen kympin tyrkytystä päivitys toimi automaattisesti loistavasti. Sitten kympin varaus mahdollisuus, ja päivitystyrkytys yllätti monet, ja liian myöhään. Kukaan ei arvannut kuinka kiihkeästi kymppiä aletaan tyrkyttämään, vaikka vanhat koneet eivät sitä välttämättä kestäisikään. Ja niille jotka on saanut sen jotenkin toimimaan, niin tulevat päivitykset laittavat monet vaihtamaan koneensa ennen aikojaan.

      • päivitykset_nopeuttavat

        "tulevat päivitykset laittavat monet vaihtamaan koneensa ennen aikojaan."

        Päivittäminen uudempaan käyttikseen tuo koneelle lisää elinaikaa ja tekee siitä nopeamman ja paremman.
        Jos käyttää esim. vanhaa amd turion läppäriä, jossa Vista kestää käynnistyä 5 minuuttia, niin kone vain nopeutuu jos asentaa uudemman käyttiksen.
        Seiska on jo vähän nopeampi kuin vista, 8 tuntuvasti nopeampi kuin 7, ja 10 on vielä kasiakin nopeampi ja kevyempi käyttis.


      • 563423rweewds


    • sevaantulee

      ei mene noin

      Olen nähnyt omin silmin, miten W10 lähti tulemaan koneelle, sillä hetkellä kun
      käyttäjä painoi RUKSISTA - ei siis hyväksynyt päivitystä.

    • me-sallijatko

      "Miksi sallitte koneelleni Ms automaattiset päivitykset?"
      Sallimme koneellesi?

      • Päåpolöjhgw29

        Ennakoiva on tekstin syöttö tekee temppuja erityisesti sanojen loppuihin joita ei aina huomaa. Tekstin sisältö on ymmärrettävä. En edes huomannut lukiessani sanan lopun virhettä koska ymmärrin sisällön. KONEELLENNE on oikea sana mitä tarkoitettu.
        Yritä keksiä parempaa tekemistä itsellesi kuin etsiä pikku virheitä muiden teksteistä.


    • KymppiHullut

      Alistua vakoilulle, se on aika tyhmää!
      Ihmiskunta on taistellut vapauden puolesta koko ikänsä!
      Miksi nyt joku menettäisi vapautensa ja vieläpä vieraalle valtiolle!
      ( ͡° ͜ʖ ͡°)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3269
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3001
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2278
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      25
      1796
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1504
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1447
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1407
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1345
    Aihe