Klitan mitta

Sanna_42

Olen lukenut että klitoriksen näkyvä osa on vain vajaa 10% sen oikeasta koosta. Mulla näkyvä osa on n. 2 cm pitkä. Tarkoittaako, että teoriassa mulla on yli 20 cm elin? Sehän tarkoittaa, että mulla on isompi kuin lähes kaikilla tuntemillani miehillä :P

10

233

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rennosti.m

      Klitoriksen sisemmät osat haarautuvat, joten ne ovat paljon lyhemmät. 10 % ei muutenkaan tarkoita pituutta vaan tilavuutta. Ei myöskään ole ajateltava, että suuri klitoris tarkoittaisi suuria sisäosia. 10 % tarkoittaa keskimäärää.

      Kun vittu kiihottuu, kaikki paisuvat osat turpoavat, niin klitan näkyvä että näkymätön osa, ja pienet häpyhuuleet. On pelkästään makuasia, luetaanko häppärien paisuvat osat klittaan vai ei. Missä menee klitan ja häppärien raja, ei ole millään tavalla määriteltävissä, sillä luonnossa ei ole rajaa.

      Joillakin tytöillä on mahdollista vaikuttaa klitan sisäosiin emättimen etuosan kautta, koska klitan "juuret" ovat lähellä emättimen etuseinää. Puhuvat tällöin "emätinorgasmista". Muutenhan emätin on varsin tunnoton elin. Tavallisessa yhdynnässä vittu saa kiihotuksessa enimmältään emettimenaukon, pisten häppäreitten ja klitan kautta, ei emättimen.

      On miehen kyrvässäkin sisäiset osat. Muutenhan se ei erektiossa voisi nousta pystyyn, vaan roikkuisi kovettuneena alaspäin.

      Muuten, kun kerrot, että klittasi on n. 2 cm pitkä, voi vain arvata, että vittusi on todella kaunis. :)

      • edellinen

        No jo tuli kirjoitusvirheitä. P.o.: Tavallisessa yhdynnässä vittu saa kiihotuksensa enimmältään emättimenaukon, pienten häppäreitten ja klitan kautta, ei emättimen.


      • Anonyymi

        Tuo "emätin on varsin tunnoton elin" kuulostaa jotenkin vähättelevältä. Juu tiedän ettei sen koloseni sisäpinnassa ole sellaista herkkää hermotusta kuin vaikka sormenpäissä, vaan tuntemukset tulee paineen kautta, mutta silti... Noin voi sanoa vain joku joka ei ole pillu kiimasta turvoksissa kokenut pakottavaa tarvetta saada täytettä sisäänsä eikä sitä kun kulli painuu pohjaan asti, uudestaan ja uudestaan... tai dildo, hyvin sekin toimii.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuo "emätin on varsin tunnoton elin" kuulostaa jotenkin vähättelevältä. Juu tiedän ettei sen koloseni sisäpinnassa ole sellaista herkkää hermotusta kuin vaikka sormenpäissä, vaan tuntemukset tulee paineen kautta, mutta silti... Noin voi sanoa vain joku joka ei ole pillu kiimasta turvoksissa kokenut pakottavaa tarvetta saada täytettä sisäänsä eikä sitä kun kulli painuu pohjaan asti, uudestaan ja uudestaan... tai dildo, hyvin sekin toimii.

        Olen sama henkilö kuin rennosti.M. Tarkoitukseni ei ollut vähätellä emättimen tuntemuksia, vaan keventää emätinkeskeskeisiä luuloja realistiselle tasolle.

        Halu seksiin ja laukeamiseen syntyy muistakin tekijöistä kuin emättimestä, erityisesti klitoriksen ja klitoriksen "juurien" paisumisesta ja emättimenaukon kiristämisestä sekä häpyhuulien paisuvaisista ja aivoissa syntyvästä vastineesta. Niihin verrattuna emätin on vain lievästi tunteva. Esimerkiksi emätin ei tunne sisällään olevaa tamponia. Kun KEVEÄT geishakuulatkin ovat olleet emättimessä jonkun aikaa, niitä ei tunne.

        Ihmisellä on taipumus sijoittaa joku tuntemuksensa johonkin elimeen, esimerkiksi tunne-elämänsä sydämeen, vaikka sillä ei ole konkreettista vastinetta.

        Pyydän nöyrimmästi anteeksi ilmaisuani, josta sai vähättelevän käsityksen. Sormin avattu vittu, josta näkyy emätinkin ja sen supistelu, on minusta kaunein näky koko maailmassa, kaikkein kaunein.


    • motoristi750

      Sinulla varmasti upea tavara.kyllä iso klitta on ihana käsiteltävä.

    • Osaava-panomies

      Klitoris on samaa hermopäätettä kuin g-piste. Normaali klitta on joku 0.5 x 0.5cm todellakin se on sama kuin g-piste mistä squirttaa monet naiset.

    • Lady_vm.66

      Klitta voi tosiaan olla suurempi kuin penis. Mieheni tuli avannosta ja itse olin saunan lämmössä pikkuisen masturboimassa... Sen jälkeen vertailtiin "sukukalleuksiamme" ja kyllä mun klitta oli isompi kuin mieheni rusinaksi käpertynyt pikku siitin... Riippumatta siitä mitä osia jäi kehon sisälle. Mies tietää nyt paikkansa, eikä mun oo tarvinnut tiskata sen jälkeen:)

      • Anonyymi

        Puutarhamansikka ja katkarapu vertailussa.... :P


      • Anonyymi

        Uuhh, isoo klittaa ois ihanan kiihottavaa nuolla, imeä, näykkiä huulillani...löytyykö keskisuomesta ihania ison klitan omaavia naisia? [email protected] intohimoinen kielimies odottaa sua 👅 😋


    • Anonyymi

      No ei kannata kuitenkaan käydä uhoo😃

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe